Slik legger du til et kupongkodefelt til dine ordreskjemaer i WordPress


Ønsker du å legge til et rabattkupongkodefelt til ordreskjemaene dine i WordPress?

Du trenger ikke å installere et avansert plugin-program for e-handel for å begynne å gi rabatter til kundene dine. I denne opplæringen viser vi deg hvordan du aktiverer et kupongkodefelt på ordreskjemaene dine i WordPress.

Legge til et kupongkodefelt til dine ordreskjemaer i WordPress

Hvis du bare selger noen få produkter på nettstedet ditt, kan det være lurt å ikke installere en tung plugin som WooCommerce for å samle inn betalinger og tilby rabatter med kupongkoder. Alt du trenger å gjøre er å installere et WordPress-skjema-plugin, som WPForms og integrer den med en betalingsport.

WPForms er den beste kontaktskjema-plugin for WordPress. Det lar deg opprette et kontaktskjema, betalingsskjema, bestillingsskjema, donasjonsskjema eller andre WordPress-skjemaer raskt og enkelt.

Det beste er at du også kan legge til et kupongkodefelt til bestillingsskjemaene dine med WPForms.

Uten tvil, ved å legge til et rabattkupongkodefelt til bestillingsskjemaene, kan du øke konverteringene og salget.

Trinn 1: Installere WPForms

wpforms-oversikt-kontakt-skjema-plugin

For å legge til en kupongkode i bestillingsskjemaet, må du først installere og aktivere WPForms plugin på nettstedet ditt.

Trinn 2: Opprette bestillingsskjema

Neste trinn er å lage bestillingsskjemaet ditt med WPForms. Gå til for å opprette skjema WPForms »Legg til nytt. Nå blir du ledet til en ny side der du kan velge en mal. Velg her Fakturerings- / bestillingsskjema mal.

WPForms maler

Du blir nå ledet til skjermbyggeren med alle feltene til venstre og skjemaet til høyre. Du kan ganske enkelt dra skjemafeltene og slippe dem i bestillingsskjemaet. For å redigere et felt, kan du bare klikke på feltet og legge til innspill til venstre på skjemaet.

WPForms-feltet

Mens bestillingsskjemaet gir deg et forsprang, er det fine med WPForms at du kan tilpasse den slik du vil.

Trinn 2: Bruk betinget logikk for å legge til et kupongkodefelt

For best mulig resultat anbefales det bare å vise kupongkodefeltet til kunden som faktisk har en kupongkode å innløse.

La oss lage et rullegardinfelt på skjemaet ditt for å spørre om kunden har en kupongkode. For å gjøre det, legg til Fall ned til skjemaet ditt under Standardfelt seksjon.

Nå må du tilpasse dette feltet. Bare klikk på feltalternativet og endre etiketten til Har du en rabattkupongkode. Neste, endre:

 • Første valg til Å velge
 • Andre valg til Ja
 • Tredje valg til Nei

WPForms

Deretter må du legge til et felt der brukeren din kan angi rabattkupongkode. Så dra Enkeltlinjetekst fra venstre og slipp det rett under Ja / Nei-feltet på skjemaet ditt.

WPForms betinget logikk

Gi nytt navn til dette feltet som Rabattkupongkode. For å gjøre det, klikker du bare på feltet og endrer teksten på høyre side av skjermen.

WPForms rabattkupongkode

Nå er det på tide å aktivere den betingede logikken. For det, bla nedover skjermen for å finne conditionals alternativ.

WPForms rabattkupongkode

Rett under det merker du av for å aktivere betinget logikk. Den betingede logikken skal oppgi Vis dette feltet hvis “Har du en rabattkode” er Ja akkurat som i skjermdumpen nedenfor.

Det betyr Rabattkupongkode -feltet vises bare hvis en bruker bekrefter at de har en kupongkode å innløse.

Betinget logikk, wpforms

Trinn 4: Opprette valideringer for ditt kupongkodefelt

Neste trinn er å legge til valideringer til skjemaet du opprettet med WPForms. Med dette trinnet kan du vise brukerne dine om kupongkoden deres er gyldig eller ikke. For å gå til Betalingsfelt fane. Nå legg til Enkel vare felt 2 ganger rett under din Rabattkupongkode felt.

Klikk nå på hvert av disse feltene. La oss bruke det første feltet for å innløse kupongen og det andre feltet for å vise en feilmelding hvis kupongkoden ikke er riktig.

I den første rediger du etiketten til Din pris. Under Beskrivelse , forklar rabatten du ønsket å tilby. I Varepris, legg til den nedsatte prisen.

Deretter blar du ned til conditionals kategorien og velg avkrysningsruten Aktiver betinget logikk alternativ. Her kan du stille opp når folk skal se dette Enkel vare felt. Nå legger du til hva du vil at rabattkoden skal være. La oss si at koden din er 100% OFF.

Rabattkode WPForms

Du kan legge til mer enn en rabattkode ved å klikke på Legg til ny gruppe alternativet rett under det.

La oss som nevnt ovenfor bruke det andre feltet til å vise en feilmelding hvis kupongkoden ikke er riktig.

For å gjøre det, for andre Enkel artikkel, legg til etiketten som din pris. La oss si i beskrivelsen Rabattkoden er ugyldig. Husk at dette feltet skal vises når kupongkoden er ugyldig. For å gjøre det, bla ned til conditionals og velg avkrysningsruten Aktiver betinget logikk alternativ.

WPForms rabattkupongkodefelt

Under det la det vise feltet hvis rabattkupong IKKE er 100% AV. Hvis du har mer rabattkupongkode, kan du legge dem til ved å bruke Legg til ny gruppe knapp.

Betinget logikk 2

Når det er gjort, treffer du Lagre -knappen øverst til høyre på skjermen. Skjemaet ditt er nå klart for å bli publisert.

Trinn 5: Publisere skjemaet ditt på WordPress

Neste trinn er å publisere skjemaet. For det, gå til side- eller postredigereren der du vil vise skjemaet. Klikk nå på + tegn øverst til venstre på skjermen. Deretter bruker du søkeknappen se etter WPForms.

WPforms publiserer

Når du finner det WPForms, klikk på den. Du kan nå velge skjema ved å klikke på rullegardinpilen. Skjemaet ditt vil nå bli lagt til siden din. Så sørg for at du publiserer skjemaet ved å oppdatere innlegget ditt.

Det er det. Du har lagt til et kupongkodefelt til ordreskjemaet ditt i WordPress.

legge til kupongkodefelt i wp

Hvis du likte denne artikkelen, kan det være lurt å sjekke ut vår komplette gjennomgang av WPForms.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map