Slik setter du WordPress-nettstedet ditt i vedlikeholdsmodus (med og uten plugin)

hvordan aktivere vedlikeholdsmodus i wordpress


Vil du legge til en vedlikeholdsmodus-side til WordPress-nettstedet ditt?

Å legge til en vedlikeholdsmodus-side til nettstedet ditt er en fantastisk måte å skjule de ødelagte sidene for de besøkende når nettstedet ditt er nede for vedlikehold. Det hjelper deg med å finjustere nettstedinnstillingene, temaet eller programtilleggene i sidens bakside, uten å la de besøkende se muttere og bolter du bruker til vedlikeholdsprosessen..

Og ikke bare det, det er også en fin måte å lagre SEO ved å signalisere søkemotorer om at nettstedet ditt er nede for vedlikehold. Så hver gang søkemotorene gjennomsøker nettstedet ditt, vil det hoppe over indeksering av endringer som ser ufullstendige ut, noe som sikrer at SEO-rangeringene dine forblir intakte.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du setter WordPress-nettstedet ditt i vedlikeholdsmodus. Men før det, la oss raskt se på hvordan denne siden vil være til nytte for deg.

Innholdsfortegnelse – Aktiver vedlikeholdsmodus i WordPress

Hvorfor bruke en vedlikeholdsside på nettstedet ditt

La oss se på noen fordeler med vedlikeholdssiden. Med en vedlikeholdsside kan du …

 • skjul ødelagte sider for de besøkende
 • omdirigere besøkende til et annet reisemål når de lander på nettstedet ditt
 • sikre rangering forbli intakt
 • samle brukernes e-postadresser
 • varsle alle abonnentene dine så snart nettstedet ditt er live igjen
 • øke dine sosiale følgere

Som standard tilbyr WordPress muligheten til å legge til en vedlikeholdsmodus-side til nettstedet ditt. Men det er ingenting mye du kan gjøre med det når det gjelder å forbedre det visuelle. Og folk vil hate å se den siden fordi den er veldig uprofesjonell.

Wordpress vedlikeholdsmodusmelding

Men ikke bekymre deg. Du trenger ikke å bruke det lenger.

SeedProd er en fantastisk kommende plugin som snart gir deg stor fleksibilitet når det gjelder utseendet og vedlikeholdssiden til vedlikeholdssiden. Så du trenger ikke lenger å forholde deg til den vanlige siden for vanlige vedlikeholdsmodus som WordPress tilbyr. I stedet kan du lage en slående en på få minutter.

Aktiver vedlikeholdsmodus med en plugin – SeedProd

SeedProd

SeedProd er en fullt responsiv og superfleksibel WordPress-plugin som lar deg designe vakre sider om vedlikeholdsmodus uten å kode en enkelt linje. Du kan bruke denne plugin-en til å lage en levende og engasjerende side for de besøkende for å gi dem beskjed om at nettstedet ditt er nede for vedlikehold.

Fra å legge merkevarelogoen din til å tilpasse hver bit på siden din, alt er gjort så enkelt og enkelt med denne pluginen. Hvis du vil engasjere besøkende lenger, kan du også legge til en video på denne siden. Den støtter også forskjellige andre elementer på siden som et e-postskjema, nedtellingstimer, en fremdriftslinje, sosiale ikoner, CTAer og mer.

Når det er sagt, la oss sjekke ut hvordan du setter WordPress-nettstedet ditt i vedlikeholdsmodus. La oss begynne.

Trinn 1: Installer og aktiver SeedProd Coming Soon Plugin

Det første trinnet er å installere og aktivere SeedProd-plugin på ditt WordPress-nettsted. Hvis du ikke vet hvordan du installerer en plugin i WordPress, kan du gjøre det slik.

Når plugin-en er installert og aktivert, må du validere lisensnøkkelen. Du kan finne nøkkelen i SeedProd-kontoen din som ble opprettet ved kjøp av produktet. Lim inn nøkkelen i det tomme feltet og klikk på avmerkingsboksen for å validere den.

Ideelt sett bør det automatisk ta deg til “lisensnøkkel” -siden når du har fullført aktiveringsprosessen. I tilfelle det ikke gjør det, kan du gjøre det manuelt ved å gå til WordPress-oversikten »Innstillinger» Coming Soon Pro »Lisens.

Hvis du blar nedover siden, finner du en video som viser hvordan du bruker plugin-modulen.

Når du er ferdig, er du klar til å begynne å bruke plugin-modulen. Klikk nå på Gå til Innstillinger for å begynne å opprette siden din.

Trinn 2: Velg temaet

Det er nå på tide å lage siden for vedlikeholdsmodus. Når du klikker på Gå til innstillinger-siden, blir du ført til følgende vindu. Her må du velge Aktiver vedlikeholdsmodus alternativ. Etter det klikker du på siden Rediger kommer snart / vedlikeholdsmodus for å gå til sidebyggeren.

kommer snart pro

Men før det kan du nå velge et tema slik at du kan komme i gang med en gang. SeedProd tilbyr mer enn 60 forskjellige ferdig tilpassede maler som du kan tilpasse.

SeedProd kommer snart temaer

Velg temaet du liker best. Nå vil du være i den visuelle sidebyggeren der du kan jobbe med å tilpasse temaet. På venstre side av skjermen har du muligheter for tilpasning, og til høyre kan du forhåndsvise siden. Du kan se endringene dine i forhåndsvisningsskjermen mens du gjør endringene.

Det første alternativet er Temaer-alternativet. Du kan bruke dette alternativet til å endre temaet ditt hvis du vil. Men siden vi nettopp har valgt et tema på siden vår, vil vi hoppe over det for nå og velge neste alternativ – Innhold.

Med alternativet Innhold kan du endre teksten på siden din.

seedprod innhold fane

Under dette alternativet kan du tilpasse sidenavnet, overskriften og beskrivelsen. Du har også muligheten til å laste opp logoen din under denne fanen. Hvis du blar litt nedover, ser du flere andre alternativer også.

seedprod elementer rekkefølge

Hvis du vil endre rekkefølgen på elementene dine, bare dra og slipp dem i ønsket rekkefølge under Seksjonsrekkefølge alternativ. Du kan også legge til et favorittbilde og arbeide med SEO-tittelen og beskrivelsen, miniatyrbilder for sosiale medier og legge til Google Analytics-koden under denne delen..

Selv om alle temaene er levert med et standard bakgrunnsbilde, kan du endre det hvis du vil. SeedProd kommer med et bibliotek fullt av lagerbilder du kan få tilgang til uten å betale noe ekstra. Bare klikk på Velg arkivbilde og velg favorittbildet ditt.

Du kan også bruke søkefeltet til å finne et bestemt bilde du ønsker.

Du kan også jobbe med bakgrunnsbildets plassering og størrelse her. For å gjøre det mer spennende, har du muligheten til å legge ved en video og en lysbildefremvisning også.

Det neste alternativet er Content Container. Du kan bruke dette alternativet til å gjøre innholdsbeholderen ugjennomsiktig eller gjennomsiktig, uansett hva du synes ser best ut. Du kan også plassere den, legge til animasjon og tilpasse radius.

Du kan også velge en farge for å utfylle bildet i bakgrunnen slik vi gjorde her.

Det neste alternativet er Elementfarge og typografi. Vi vil hoppe over disse for nå og legge til elementene først, slik at vi kan redigere dem.

Trinn 3: Legg til elementer på siden din

SeedProd tilbyr 6 forskjellige elementer å legge til på siden din. Du kan enkelt legge dem til og deretter tilpasse utseendet slik at det samsvarer med merkevaren din. Her er alternativene du har.

For å legge til et element klikker du bare på det aktuelle alternativet. Hvis du for eksempel vil legge til et e-postalternativ, klikker du bare på Innstillinger for e-postskjema og aktiver skjemaet. Du kan deretter legge til formbredde. Den har også muligheten til å la deg velge en leverandør av e-postmarkedsføringstjenester. Det kommer med mer enn 23 alternativer å velge mellom.

Hvis du vil legge til sosiale koblinger, klikker du bare på sosial profil og velger ditt sosiale ikon ved å klikke på rullegardinpilen. kan du deretter legge til lenkene dine og tilpasse knappestørrelse og farge.

På samme måte kan du også velge sosiale aksjeknapper, nedtellingstimer og fremdriftslinje. Slik ser det ut etter å ha lagt til alle.

Trinn 4: Tilpass fargelegg og typografi av elementene

Nå som du har lagt til alle elementene på siden din, kan du gå tilbake til siden Elementer Farge alternativet som er tilgjengelig rett under Innholdsbeholder tab.

Her kan du velge favorittfargen din og bruke den bittesmå svarte linjen til å justere elementets opacitet. Du kan også endre fargen på bakgrunnen på skjemaet.

Hvis du vil tilpasse teksten din, er det et alternativ også. Så designet ditt er nesten klart nå. Hvis du vil legge til ditt tilpassede design, kan du bruke Tilpasset CSS og Avanserte manus alternativer for det.

Trinn 5: Kontroller responsen på siden din

Nå som siden er klar, er det siste trinnet i prosjekteringsprosessen din å sjekke reaksjonsevnen på siden. For å sjekke hvordan det ser ut på skjermen til forskjellige enheter, klikker du bare på Skrivebord- og mobilknappene.

Trinn 6: Publiser siden for vedlikeholdsmodus

Du er nå klar til å publisere siden din. For det første klikker du på Lagre-knappen for å lagre innstillingene. Klikk nå på Tilbake til Innstillinger alternativer. Dette tar deg til vinduet der du valgte aktiveringen Vedlikeholdsmodus alternativ. Klikk nå på Lagre alle endringer -knappen for siden for å gå live. Slik ser siden ut for de besøkende.

seedprod kommer snart siden

Du kan nå logge på backend og fortsette med vedlikeholdsoppgaven.

Aktiver vedlikeholdsmodus uten plugin

Hvis dette er første gang du legger til kodebiter i WordPress, kan du se i guiden vår for hvordan du riktig kan legge til kodebiter i WordPress, slik at du ikke ødelegger nettstedet ditt ved et uhell.

Vi har laget et enkelt kodebit som du kan bruke til å sette WordPress-nettstedet ditt i vedlikeholdsmodus uten en plugin.

Alt du trenger å gjøre er å legge denne koden til temaets funksjoner.php-filen eller i en stedsspesifikk plugin:

function maintenance_mode () {

if (! current_user_can (‘edit_themes’) ||! is_user_logged_in ()) {wp_die (‘Vedlikehold.’);}

}
add_action (‘get_header’, ‘maintenance_mode’);

For å deaktivere vedlikeholdsmodus og la brukere få tilgang til nettstedet ditt, kan du ganske enkelt kommentere den siste linjen slik:

// add_action ();

Så det er hvor enkelt det er å lage en vedlikeholdsside for nettstedet ditt. Det kan også være lurt å sjekke ut de beste vedlikeholdsmodus-pluginene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map