Slik starter du en moteside med WordPress og tjen penger

hvordan lage en moteside med wordpress


Ønsker du å bygge et mote- eller klesnettsted?

Å starte en moteside eller blogg med WordPress er enkelt. Du kan bruke WordPress-motetemaer for å gi nettstedet ditt et glamorøst utseende. Hvis du følger de riktige trinnene, kan du også konvertere det til en lønnsom virksomhet.

I denne artikkelen vil vi dele hvordan du starter et moteside med WordPress og tjene penger på det.

Bygge en moteside med WordPress

Det er mange bloggere på Instagram og Facebook som markedsfører de beste motemerkene fra deres offisielle profiler. Disse motemerkene avtaler en avtale med bloggerne om markedsføring av produktene sine.

Du har imidlertid ingen kontroll over innholdet du deler på sosiale medier-plattformer som Instagram og Facebook. Hvis kontoen din blir slettet eller noe går galt, kan du miste alt du har bygget opp gjennom årene.

I slekt: 12 beste Instagram-plugins for WordPress

Når du bygger en moteside, har du full kontroll over innholdet ditt. Du kan til og med tjene penger på innholdet ditt og tjene penger på siden.

La oss se på hvordan du starter et moteside med WordPress og tjen penger på riktig måte.

Trinn 1: Få et domenenavn og webhotell

Det første du trenger er et domenenavn og webhotell.

Et domenenavn er adressen til nettstedet ditt på internett, for eksempel Google.com eller IsItWP.com. Det er hva de besøkende skriver inn i nettleserne sine for å få tilgang til nettstedet ditt. Et domenenavn koster rundt $ 15 per måned.

Webhotell er der folk lagrer innholdet og filene på nettstedene sine. Når noen skriver inn webadressen din (domenenavn), blir de ledet til nettstedfilene som er lagret på webhotellserveren. En WordPress-hostingkonto vil koste rundt $ 9 / måned.

Når du starter, kan de samlede kostnadene for et domenenavn og webhotell virke som ganske mye.

Heldigvis har vi inngått samarbeid med Bluehost for å tilby brukerne våre et gratis domenenavn, gratis SSL-sertifikat og en enorm rabatt på webhotell.

Du trenger bare å betale $ 2,75 / måned.

Gjør krav på dette eksklusive Bluehost-tilbudet »

Etter å ha kjøpt webhotellet, kan du gå videre og installere WordPress på hostingkontoen din.

Trinn 2: Installere WordPress

Med Bluehost slipper du å gå gjennom en egen WordPress-installasjonsprosess fordi Bluehost nå installerer WordPress som standard. Når du abonnerer på hostingplanen din, blir du bedt om å velge et WordPress-tema.
Du må logge inn på cPanel-kontoen din. Der ser du 1-klikk WordPress-installasjonsprogrammet som sparer bryet med å manuelt installere WordPress.

Installer WordPress

Vi bruker Bluehost, så 1-klikk WordPress-installasjonen er tilgjengelig som en funksjon i cPanel-kontoen. Det kan være litt annerledes hvis du bruker en annen leverandør av webhotell.

Du må fylle alle nødvendige detaljer og installere WordPress enkelt. For mer informasjon, bør du sjekke ut våre komplette og trinnvise guider om hvordan du installerer WordPress på riktig måte og lager et nettsted.

velg et tema

Du blir deretter bedt om å velge navn og tagline for nettstedet ditt.

opprette et nytt WordPress nettsted

Etter å ha spesifisert detaljene, klikk neste. Bluehost vil nå installere WordPress for deg, og når du er ferdig, vil du vise en skjerm som denne:

Wordpress installasjon vellykket

Du kan logge inn på nettstedet ditt ved å legge ved wp-admin til nettadressen din. Slik ser WordPress-påloggingsadressen din ut:

http://example.com/wp-admin

Du kan nå logge deg på WordPress-nettstedet ditt med legitimasjonsbeskrivelsen som er sendt til din e-postadresse.

Trinn 3: Velge et tema for moteområdet ditt

Når du har installert WordPress, må du velge et tema som samsvarer med kravene dine for en moteside.

Det er hundrevis av gratis og premium WordPress-temaer på internett. La oss velge hvilket tema du ser nå. Du kan alltid endre temaet etter ditt WordPress-oppsett.

Motetemaer

Et godt motetema lar deg legge til bilder, portefølje og innhold vakkert. Den skal ha forskjellige sidemaler for bloggen din og destinasjonssidene.

For mer informasjon, bør du sjekke ut denne guiden for hvordan du installerer et WordPress-tema.

Trinn 4: Publisere motebilder og innhold

Før du offentliggjør nettstedet ditt, bør du legge til bilder og innhold til det.

Vanligvis tar det tid å ha nok innhold. Du kan også integrere Instagram-kontoen din og dele bilder direkte fra Instagram med ditt nettstedspublikum.

Motefotografier

Videre må du lage nettsidene som om, tjenester og kontaktskjema. Vi anbefaler å bruke en sidebygger-plugin som Beaver Builder eller Elementor. Disse dra og slipp sidebyggerne vil hjelpe deg med å sette opp landingssidene og legge til innhold umiddelbart.

Du bør også starte en blogg og lage en innholdsstrategi for å legge ut artikler regelmessig. Se inn i de beste motebloggene og vloggene for inspirasjon.

Topp moteblogg

Du kan lage profesjonelle bildegallerier på hjemmesiden og landingssidene. Med WordPress finner du de beste bildegalleri-programtilleggene som har funksjoner som bildestyling, popup-lightbox osv.

Trinn 5: Gjør din moteside SEO-vennlig

Når nettstedet ditt er klart, må du sørge for at det er tilgjengelig for alle som leter etter moterelaterte produkter og innhold. Du må optimalisere nettstedet ditt og gjøre det søkemotorvennlig. På denne måten vil mote nettstedet ditt vises i Googles søkeresultater.

WordPress nettsteder er SEO vennlige som standard, men du kan fortsatt ta noen få skritt for å sikre at nettstedet ditt er synlig for alle som leter etter mote relatert innhold.

Den beste fremgangsmåten for SEO inkluderer hastighet og ytelsesoptimalisering. Når brukerne besøker nettstedet, og det lastes raskt, etterlater det et utmerket førsteinntrykk som varer lenge. Du kan bruke WordPress-hurtigbufring-plugins som WP Rocket for å få fart på nettstedet ditt.

Deretter må du spore brukerengasjement på nettstedet ditt, slik at du kan ta en informert beslutning om hva som fungerer best for publikum. Sporing vil hjelpe deg med å forstå brukeratferd og hvor brukerne mister interessen. For dette må du installere Google Analytics på motenettstedet ditt.

Analysen viser deg alle detaljene om de besøkte sidene og handlingen som er tatt av brukerne dine. Hvis de fleste besøkende på nettstedet ditt forlater fra en bestemt side, betyr det at du må ta opp problemet og gjøre den siden mer spennende for brukere.

Trinn 6: Tjen penger på motesiden din

Det er flere måter å tjene penger på motenettstedet ditt. La oss se på noen få av dem nedenfor.

 • Google AdSense: AdSense er et Google-eid annonseringsnettverk som gjør det mulig for bloggere og eiere av nettstedet å tjene penger på motenettstedet sitt ved å vise tekst, bilde, video og andre interaktive annonser på sine nettsteder. Alternativt er det andre annonseplattformer som kan brukes til å tjene penger via å markedsføre annonser på nettstedet ditt.
 • Affiliate markedsføring: Topp motemerker og klesbutikker kjører tilknyttede programmer, noe som betyr at du kan markedsføre produktene deres for å tjene en god provisjon når du skal selge. Du kan også bruke noen av de beste programtilleggene for tilknyttet markedsføring for å gjøre tilknyttet markedsføring enklere for deg.
 • Selg direkte annonser: Fordelen med å selge direkte annonser er at du ikke trenger å dele annonseinntekter med et tredjeparts annonsenettverk som Google AdSense.

For mer informasjon, kan du sjekke ut 30 måter å tjene penger på nettet.

Det er det.

Vi håper denne guiden har hjulpet deg med å lære hvordan du starter en moteside med WordPress. Det kan også være lurt å sjekke artikkelen vår om de beste fotograferingstemaene for WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map