Slik viser du inline-annonser i WordPress

Mange WordPress-brukere synes inline-annonser er mer lønnsomme for nettstedene sine. Annonseplattformer oppfordrer ofte utgivere til å plassere annonser nærmere innholdsområdet for flere klikk. Inline-annonser er et populært annonseringsformat som brukes på millioner av nettsteder. I denne opplæringen vil jeg vise deg hvordan du kan vise inline-annonser i WordPress ved hjelp av en rekke metoder.


Den første metoden er den enkleste, der du kan sette inn annonser i innleggene dine ved hjelp av en WordPress-plugin. De tre andre metodene krever at du redigerer WordPress-temamaler, derfor berører de mange lignende emner. Som sådan anbefaler jeg at du leser alle metodene for å vise inline-annonser slik at du får full forståelse av hvordan du implementerer teknikkene på nettstedet ditt.

Slik viser du inline-annonser i WordPress – Ingen koding er nødvendig

Mange nettutgivere ønsker å vise reklame etter de første paragrafene. Å gjøre dette ved å endre kode vil være komplisert for de fleste brukere. Men ikke bekymre deg, vi har den perfekte plugin-en for deg.

Å bruke en god plugin for annonseadministrasjon for WordPress er den enkleste og mest effektive måten å vise inline-annonser i innleggene dine. For å bruke denne metoden, er det første du må gjøre å installere og aktivere Sett inn innlegg plugg inn. Når den er aktivert, vil du merke et postelement-menyelement i WordPress-adminmenyen.

For å sette opp plugin-modulen du trenger å gå til Innlegg etter innlegg »Innstillinger. Plugin-en viser posttyper der du kan sette inn inline-annonser i innlegg. Som standard vil du se innlegg og sider. Klikk på begge deler hvis du vil vise annonser på innleggene dine, så vel som på sidene dine. Ellers er det bare å merke av for innlegg og lagre innstillingene.

Sett inn innstillinger for innlegg

Det neste trinnet er å lage annonser i postannonser. Gå til Innleggsannonser »Legg til nytt. Oppgi en tittel på annonsen. Dette kan være alt som hjelper deg å huske hvilken type annonsekode det er, f.eks. Medium rektangel. Under det må du lime inn koden fra annonseringsplattformen din. Til slutt må du velge når du vil at annonsen skal vises. Standardverdien er etter første ledd.

Legger til en ny annonsekode

Det er alt, annonsen din vises automatisk etter første ledd.

Imidlertid, hvis du føler deg mer eventyrlysten og vil prøve deg på å endre temaer, fortsett å lese. Men før du gjør noen endringer i temaet eller barnetemaet ditt. Jeg vil oppfordre deg til å lage en fullstendig sikkerhetskopi av nettstedet ditt, eller i det minste sikkerhetskopiere WordPress-temaet.

Slik viser du inline-annonser i alle innlegg eller sider

Inline-annonser kan vises i alle innlegg eller sider ved å redigere WordPress temamaler direkte. Malen du trenger å redigere, avhenger av siden du vil plassere annonsene dine. For denne opplæringen vil jeg anta at du vil vise inline-annonser på blogginnlegg og sider; teknikkene som er beskrevet nedenfor, fungerer imidlertid med alle maler som publiserer innhold.

For å plassere en inline-annonse øverst i innholdsområdet, må du finne funksjonen innholdet(). Denne funksjonen trekker innholdet for et WordPress-innlegg eller -side. Den er alltid plassert i WordPress-loopen.

For sider må du redigere malen page.php. I Twenty Thirteen ser koden rundt the_content () -funksjonen slik ut:

<?php the_content (); ?>
<?php wp_link_pages (matrise (‘før’ => ”. __ (‘Sider:’, ‘tjuende tretten’). ”, ‘etter’ => ”, ‘link_before’ => ”, ‘link_after’ => ”)); ?>

Blogginnlegg styres gjennom malen single.php. Mange temaer plasserer den komplette WordPress-sløyfekoden i malen single.php. I løpet av de siste årene har mange WordPress-temautviklere flyttet deler av WordPress-loopen til dedikerte maler. Dette er først og fremst for å imøtekomme innleggsformater på en ryddigere måte.

Hvis the_content () -funksjonen ikke er plassert direkte i selve single.php-malen, kan du se koden som lenker til den i single.php-malen og bestemme hvilken mal du vil redigere fra den.

La oss som et eksempel se på hvordan standard WordPress-temaet Twenty Thirteen håndterer ting. WordPress-loopkoden i malen single.php ser slik ut:

<?php / * The loop * / ?>
<?php while (har_posts ()): the_post (); ?>

<?php get_template_part (‘innhold’, get_post_format ()); ?>
<?php tjueirten_post_nav (); ?>
<?php comments_template (); ?>

<?php imens; ?>

Maloppfordringen for get_template_part () importerer innholdet fra innholdsmaler. For vanlige blogginnlegg er den malen content.php. Maler som content-quote.php (sitater), content-image.php (bilder) og content-status.php (statuses) brukes til andre innleggsformater.

I content.php ser koden rundt the_content () -funksjonen slik ut:

<?php the_content (__ (‘Fortsett å lese →’, ‘tjuende tretten’)); ?>
<?php wp_link_pages (matrise (‘før’ => ”. __ (‘Sider:’, ‘tjuende tretten’). ”, ‘etter’ => ”, ‘link_before’ => ”, ‘link_after’ => ”)); ?>

For å plassere annonsen din øverst i innholdsområdet, må du legge til annonsekoden over funksjonen_innhold (). Du kan da sikre at innholdet ditt vikles rundt det ved å bruke en CSS-flottør for å flyte reklamen til venstre eller høyre side.

Koden nedenfor viser annonsen din øverst til høyre på artiklene dine med en fempiksel polstring på venstre og nedre side av annonsen.

Nedenfor er et eksempel på å legge til annonsekoden over til funksjonen_innhold () i malen Twenty Thirteen page.php:

<?php the_content (); ?>
<?php wp_link_pages (matrise (‘før’ => ”. __ (‘Sider:’, ‘tjuende tretten’). ”, ‘etter’ => ”, ‘link_before’ => ”, ‘link_after’ => ”)); ?>

Dette vil produsere følgende:

Flyt annonse til høyre

Annonsene dine kan flytes på venstre side av innholdsområdet ditt ved å endre CSS-flottøren fra høyre til venstre. Du må også endre polstring slik at avstanden vises på høyre og nedre side av annonsen din i stedet for på venstre og nedre side.

Nedenfor er et eksempel på å legge til annonsekode til the_content () -funksjonen i malen Twenty Thirteen content.php. Koden vil flyte annonser til venstre i blogginnlegg.

<?php the_content (__ (‘Fortsett å lese →’, ‘tjuende tretten’)); ?>
<?php wp_link_pages (matrise (‘før’ => ”. __ (‘Sider:’, ‘tjuende tretten’). ”, ‘etter’ => ”, ‘link_before’ => ”, ‘link_after’ => ”)); ?>

Det endelige resultatet ser slik ut:

Flyt annonse til venstre

I eksemplene ovenfor har jeg stylet annonsene våre direkte i selve CSS-divisjonen. Alternativt kan du opprette en CSS-klasse og legge den til i CSS-stilarket (som er style.css-malfilen).

Du kan for eksempel lage en CSS-klasse med tittelen innføyninger:

.innfugler {flyter: høyre; polstring: 0 0 5px 5px;}

Koble deretter til klassen i selve annonsekoden:

Sluttresultatet er det samme, men å plassere styling i stilarket ditt er en mer praktisk løsning som om du endrer stilen til annonsene dine (for eksempel legge til en ramme eller endre bakgrunnsfarge), du trenger bare å endre koden i stilen. css mal. Dette sparer deg fra å redigere flere maler.

Husk som alltid å sikkerhetskopiere endringene du gjør i malene dine før du oppdaterer temaene til en ny versjon. Ellers vil alle endringene du gjorde gå tapt.

Slik viser du inline-annonser i valgte innlegg eller sider ved bruk av betingede tagger

Vi kan utvide malkoden vår ytterligere og bruke WordPress betingede koder for bare å vise inline-annonser i utvalgte innlegg og sider.

Den betingede tagfunksjonen for blogginnlegg er is_single. Et innlegg kan sendes som en parameter til funksjonen ved hjelp av posttittelen, postsneglen eller post-ID. Innleggssluggen er, som du kanskje husker, permalink-delen av nettadressen. Mens post-ID er relatert til identifikasjonsnummeret til innlegget i WordPress-databasen. Betingede koder bruker boolske dataverdier; derfor må en verdi være enten sann eller usann.

La oss vurdere et nyhetsbasert innlegg med tittelen “Siste blogginheter for desember”. Nettadressen til innlegget er www.yourwebsite.com/news-post-seven/ og identifikasjonsnummeret er 7. Vi kan spesifisere dette innlegget ved å bruke betingelseskoden is_single på en av tre måter:

  • is_single (‘Siste blogginheter for desember’)
  • is_single (‘nyhetsinnlegg-syv’)
  • is_single (‘7’)

Du kan også bruke en matrise som vil passere et resultat av true hvis noen av betingelsene er oppfylt.

  • is_single (matrise (‘Siste bloggnyheter for desember’, ‘nyheter-post-syv’, 7))

Betingede koder brukes alltid med if-uttalelser. Koden nedenfor vil bare vise en inline-annonse på blogginnlegget “Siste bloggnyheter for desember”. Det blir ikke vist på noe annet innlegg.

<?php if (is_single (‘nyhetsinnlegg-syv’)) { ?>

<?php}?>

Det er lite sannsynlig at du vil vise en inline-annonse i bare ett blogginnlegg på nettstedet ditt. Vanligvis ønsker nettstedseiere å vise annonser på de fleste blogginnleggene sine. Betingede koder kan brukes til å vise en annonse på alle innlegg, bortsett fra de du spesifikt ekskluderer. Dette gjøres ved å bruke den IKKE logiske operatøren (!).

Følgende kode vil vise en inline-annonse på alle blogginnlegg unntatt innlegg femten.

<?php if (! is_single (15)) { ?>

<?php}?>

Den betingede taggen for sider er_side. Det fungerer på nøyaktig samme måte som is_single. Sidetittel, sidesnegle og side-ID kan alle sendes som parametere.

Den IKKE logiske operatøren kan også brukes med sider. La oss si at du vil vise inline-annonser på alle innholdssidene dine, men ikke på informasjonssider som for eksempel om-siden. Alt du trenger å gjøre er å spesifisere hver side du vil ekskludere. Vi kan gjøre dette ved å bruke den OR logiske operatøren (||).

Koden nedenfor informerer WordPress om at vi ikke ønsker å vise reklamen vår på noen av sidene som er oppført. På alle andre sider vises inline-annonsen.

<?php if (! (is_page (‘About’) || is_page (‘Kontakt’) || is_page (‘Privacy Policy’))) { ?>

<?php}?>

Vi kan også ekskludere sider ved å bruke en matrise:

<?php if (! is_page (matrise (‘Om’, ‘Kontakt’, ‘Personvernregler’))) { ?>

<?php}?>

Andre uttalelser kan også brukes til å vise visse annonser på en del av nettstedet ditt og andre annonser på en annen. For eksempel vil koden nedenfor vise en type annonse i blogginnlegg og en annen type annonse på alle sidene dine.

<?php if (is_single ()) { ?>

<?php} elseif (is_page ()) { ?>

<?php}?>

Vi har bare berørt overflaten av hva som kan oppnås ved bruk av betingede koder i WordPress. Det er mulig å lage komplekse utsagn ved bruk av betingede koder som viser forskjellige annonser på hele nettstedet ditt. Konseptet er enkelt. Du må bare spesifisere hvor du vil at annonser skal vises, og hvor du ikke vil at de skal vises ved å bruke if-påstander.

Slik viser du inline-annonser i valgte innlegg eller sider ved bruk av tilpassede felt

Tilpassede felt la WordPress-brukere tilordne tilpassede felt til innlegg og sider. For å se det egendefinerte feltområdet i innleggene og sideredigeringsskjermbildene, må du åpne vinduet for skjermalternativer øverst på siden og sikre at avmerkingsboksen “Tilpassede felt” er aktivert.

Alternativer for skjerm

Tilpassede felt har to deler: Navnet på det tilpassede feltet og dets tilsvarende verdi.

Tilpasset feltboks

Informasjon kan trekkes fra tilpassede felt i temamaler. Dette lar oss legge til tilpassede felt til individuelle innlegg og sider og trekke spesifikk informasjon fra temamaler basert på disse tilpassede feltene.

For å hente data fra tilpassede felt i WordPress, må du bruke get_post_meta funksjon. Funksjonen har tre parametere.

get_post_meta ($ post_id, $ nøkkel, $ single)

Parameteren $ post_id er påkrevd mens de to andre parameterne er valgfrie.

  • $ post_id – IDen til innlegget du vil ha data fra.
  • $ nøkkel – Navnet på strengen som er definert i den egendefinerte feltboksen i innlegget eller siden din.
  • $ single – En boolsk parameter som kan settes som sann eller usann. Hvis den er satt som sann, vil strengen som ble lagt inn som en verdi i den egendefinerte feltboksen returneres. Hvis den er angitt som usann, returneres en rekke tilpassede felt.

La oss se på et eksempel på hvordan vi kan vise inline-annonser innenfor bestemte innlegg og sider. For ethvert innlegg eller side vi ønsker å vise en annonse, kan vi definere navnet som ad_størrelse og deretter definere en verdi som 300 × 250.

Eksempel på egendefinert feltboks

Hvis vi ringte (get_post_meta ($ post)->ID, $ nøkkel, sant) i ovennevnte innlegg (gjennom en mal), ville utdataene være “300 × 250”. Dette er nyttig fordi vi kan bruke denne utdataene til å kontrollere hvilken type annonse vi ønsker å vise på nettstedet vårt.

La oss for eksempel anta at vi vil vise tre størrelser på annonser i blogginnleggene våre. Vi kan kontrollere hvilken annonse som vises gjennom en serie om og ellers uttalelser.

Sjekk koden nedenfor for å se hvordan dette kan oppnås. Husk at denne koden bør legges over funksjonen_innhold () i temamalen (f.eks. Page.php, single.php, content.php osv.).

<?php $ tast ="ad_size";
if (get_post_meta ($ post->ID, $ nøkkel, sant) == "300×250") { ?>

<?php} elseif (get_post_meta ($ post)->ID, $ nøkkel, sant) == "250×250") { ?>

<?php} elseif (get_post_meta ($ post)->ID, $ nøkkel, sant) == "200×200") { ?>

<?php} ?>

Det første vi gjør ovenfor er å definere parameteren $ -tasten som “ad_size”. Dette sikrer at en av de tre annonsene våre bare vises hvis det tilpassede feltet “ad_size” er lagt inn for et innlegg eller en side. $ post->ID brukes til å trekke ID-en for innlegget og $ single er satt til true slik at det sendes en streng. Hvis du går til et av innleggene eller sidene dine og skriver inn “ad_size” i navnefeltet og “200 × 200” i verdifeltet; 200 × 200-reklamen vises.

Ved å bruke denne metoden kan du kontrollere hvilke annonser som vises på nettstedet ditt. Med betingede koder kontrollerte vi hvilke sider og innlegg på et nettsted som viste annonser direkte gjennom temamalen. Med egendefinerte felt kontrollerte vi hvilke innlegg og sider som viser reklame direkte gjennom innleggene og sideredigeringssidene. Den ene metoden er ikke bedre enn den andre. Det hele kommer ned på hvordan du vil sette det opp.

Jeg håper denne artikkelen hjalp deg med å vise inline-annonser i WordPress-innlegg og -sider.

Hvis du likte denne artikkelen, kan du bli med på Twitter og Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me