10 najboljših odzivnih menijskih vtičnikov za WordPress (v primerjavi)

Menu Vtičniki


Ali želite na svoje spletno mesto dodati čudovite menije po meri?

WordPress vam privzeto omogoča, da na svoje spletno mesto dodate navigacijske menije. Če pa želite sestaviti čudovite menije po meri, ki jih ne ponuja vaša tema, boste morda želeli namestiti odziven vtičnik menija.

V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših odzivnih vtičnikov za WordPress.

Zakaj na svoj WordPress stran dodati menijski vtičnik

WordPress odzivni vtičnik po meniju olajša navigacijo po spletnem mestu. Omogoča vam tudi prikazovanje prilagojenih menijev, ki jih vaša tema privzeto ne podpira.

Če naredite pravilno, odzivni meniji lahko povečajo uporabniško sodelovanje in znatno zmanjšajo stopnjo obiskov ene strani.

1. Mega meni WP

Mega meni WP

WP Mega Menu je eden najboljših vtičnikov WordPress, ki vam pomaga dodati čudovite menije na svoje spletno mesto. Ko dodate svoj meni z WP Mega Menu, lahko preprosto dodate kategorije, podkategorije in objave. To pomeni tudi, da lahko uporabniki lažje odkrijejo svoje najboljše delo.

Vtičnik ponuja namestitev z enim klikom, tako da lahko hitro uvozite demo vsebino in nastavitve. In če obstaja dvom, se lahko vedno zatečete k čudovitim dokumentacijam in video vadnicam, ki vas vodijo skozi vse vidike uporabe vtičnika.

Na izbiro je več postavitev in učinkov nalaganja. Na voljo imate tudi neomejene možnosti barv ozadja in če želite, lahko uporabite tudi sliko za ozadje. Če želite, da vaše spletno mesto izgleda bolj privlačno, imate možnost, da svojo predstavljeno sliko prikažete kot sličice. Z množico drugih neverjetnih funkcij lahko ta vtičnik daje vašemu spletnemu mestu edinstven in eleganten pridih.

2. WP Mega Menu iz programa Themeum

Mega meni WP

WP Mega Menu iz podjetja Themeum je priljubljen, eleganten in super odziven gradnik mega menijev, ki je odlična rešitev za ustvarjanje interaktivnih navigacijskih palic. Izdelovalec vlečenja in padanja tega vtičnika omogoča ustvarjanje vaših menijev zabavno, enostavno in fleksibilno hkrati.

Dodate lahko stolpce in menije na vrstico, ki bodo samodejno shranili vse spremembe. Možnosti prilagoditve je ogromno, zato lahko svojemu spletnemu mestu zagotovite najboljši videz, kot si ga zasluži. Vnaprej izdelani in že pripravljeni pripomočki podpirajo fotografije, naslove in besedila. Lahko imate tudi logotip, ki temelji na sliki ali besedilu.

3. Meni harmonike

Meni harmonike

Accordion Menu je še en čudovit vtičnik, ki vam omogoča ustvarjanje čudovitih menijev za vaše spletno mesto. Poleg programa WordPress, Accordion Menu podpira tudi strani Magento in Joomla. Ta vtičnik vam omogoča popoln nadzor nad oblikovanjem in nastavitvami menijev.

Ta vtičnik ponuja tudi 5 preoblek in več neverjetnih stilov animacije za vaše menije.

4. Superfly odziven meni

Superfil

Superfly je še en fantastičen vtičnik menijev, ki ustvarja samostojne navigacije ali menije. Urejevalnik v živo, ki ga vtičnik ponuja, olajša oblikovanje vaših menijev. Omogoča tudi dodajanje menija s celozaslonskim zaslonom, tako da lahko hitro pritegnete pozornost svojega obiskovalca.

S Superfly lahko dodate poljuben meni, ki ga želite. Ponuja veliko različnih možnosti, vključno z drsnim, statičnim, kompaktnim nahodnim zaslonom, poševno ploščo ali celozaslonskim načinom. Ima tudi neverjetne možnosti prilagajanja, gladko drsenje, veliko knjižnico ikon, čudovito animacijo in še veliko več.

5. UberMenu

UberMenu

UberMenu je še en dodatek za premijski meni, ki je na voljo na trgu CodeCanyon. Ponuja nekatere najbolj kul možnosti za prilagajanje, s katerimi lahko vaši jedilniki dobijo čudovit videz. V te menije lahko dodate tudi slike, zemljevide, ikone, obrazce in še veliko več.

UberMenu je optimiziran za mobilne naprave in je združljiv tudi v brskalnikih. Dodate lahko tudi podmenije z zavihki, kjer se jezički lahko poravnajo na različnih položajih. S predogledom v živo, ki ga lahko prilagodite, lahko spremenite barvo, pisave itd..

6. Odziven meni

Odziven meni je brezplačen vtičnik za WordPress meni, ki vam pomaga dodati čudovit meni na svoje spletno mesto. Kot vsi drugi vtičniki, omenjeni na tem seznamu, tudi odzivni meni ponuja neverjetne možnosti prilagajanja, na primer spreminjanje barv, pisav, dodajanje slik ozadja itd..

Prav tako lahko dodate iskalno vrstico, naložite pod-puščice in logotipe. Ponuja tudi možnost uvoza / izvoza z enim klikom za uporabo istega prilagojenega menija na različnih spletnih mestih.

7. Max Mega Menu

Meni Mega Max

Max Menu je še en dodatek za WordPress meni, ki vam omogoča pretvorbo obstoječih menijev v mega menije. Ko to storite, vam vtičnik omogoča, da dodate poljuben pripomoček WordPress v svoj meni, preusmerite svoj meni z urejevalnikom tem in spremenite vedenje menija z uporabo vgrajenih nastavitev. Meniji, ustvarjeni s programom Max Menu, so odzivni in podpirajo naravne dogodke na dotik.

S svojimi možnostmi prilagoditve lahko dodate filtre, dejanja, ikone in prehode v podmenijih. Če želite, lahko za boljšo uporabniško izkušnjo celo skrijete podmenije iz mobilnih naprav.

8. Vtičnik Mega Menu za WordPress

Meni menija AP

To je čudovit menijski vtičnik AccessPress. Prej znan kot WP Mega Menu, ta vtičnik omogoča dodajanje osupljivih mega menijev na vaše spletno mesto. Ponuja več postavitev, na primer navpične, vodoravne, widgetized in tako naprej. Izdelovalnik povleci in spusti lahko v celoti izkoristite za ustvarjanje nekaterih najbolj presenetljivih menijev za vaše spletno mesto. Lahko ga tudi slog z ustreznimi predloge.

Prav tako lahko s tem vtičnikom uporabite katero koli temo WordPressa. Prikaže osupljivo združljivost z vsemi naprednimi temami in sodobnimi vtičniki. Prav tako podpira animacije, zbledele ali drsne prehode, 300+ FontAwesome, 160+ Genericon in 100+ Dashicons.

9. WP Mobile Menu

WP Mobile Menu

Tako kot že ime pove, je WP Mobile Menu mobilni odzivni WordPress meni, ki omogoča ustvarjanje čudovitih menijev za vaše spletno mesto, ne da bi morali napisati eno kodo. Če želite uporabnike ohraniti, lahko ustvarite golo glavo, 3 ravni globine menija, prekrivne maske, ko je meni odprt, in naredite še veliko več. Omogoča tudi dodajanje slik v ozadju in nalaganje besedila ali logotipov na sliki.

Vse to lahko storite z brezplačno različico vtičnika. Ima tudi premijsko različico, ki prihaja z veliko več možnostmi kot le zgoraj omenjene. Na primer, lahko dodate iskanje v živo za glavo, menije v nogi, prikažete menije za mobilne naprave na določenih straneh itd.

10. QuadMenu

QuadMenu je še en odziven vtičnik menija, ki ga je vredno preveriti. Vtičnik je opremljen s programom za povleci in spuščanje, s pomočjo katerega lahko dodate nove elemente, ustvarite stolpce, dodate gradnike ali katero koli drugo vrsto elementov, ki so na voljo v metalovih poljih menija WordPress..

Dobili boste tudi fantastične možnosti prilagajanja, s katerimi boste lahko izstopali po svojih menijih. Vendar pa je program za prilagajanje tem na voljo samo, če kupite premijsko različico vtičnika.

To je to. To je nekaj najbolj neverjetnih odzivnih menijskih vtičnikov, ki vam omogočajo, da na svoje spletno mesto dodate osupljive odzivne menije.

Če vam je bil ta članek všeč, boste morda želeli preveriti tudi vtičnike za najboljši kontaktni obrazec za WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map