10 najboljših vtičnikov v meniju restavracije za WordPress (v primerjavi)

vtičniki v meniju restavracije


Želite na svoj spletni strani restavracije dodati jedilnik s hrano?

Objava menija restavracije na vašem spletnem mestu je koristna, še posebej, če zagotavljate spletno restavracijo ali spletno dostavo hrane. Tako lahko uporabniki ugotovijo razpoložljive možnosti hrane, ne da bi se morali sprehoditi v vašo restavracijo.

V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših vtičnikov v meniju restavracij na trgu.

Izbira vtičnika za meni restavracije

Ker želite svojemu spletnemu mestu dodati meni s hrano, še ne pomeni, da boste morali preiti na novo temo WordPressa. Vtičnik menija restavracije deluje brezhibno z vsemi temami restavracije WordPress. To pomeni, da lahko meni enostavno vključite svoj obstoječi sistem rezervacij, ne da bi pri tem morali ogrožati oblikovanje spletnega mesta.

Oglejmo si nekaj najboljših vtičnikov v meniju restavracije za vaše WordPress spletno mesto.

1. WPForms

WPForms, orodja za avtomatizacijo trženja

WPForms je eden najmočnejših vtičnikov za oblikovanje obrazcev, ki vam omogoča, da v nekaj minutah ustvarite kakršne koli obrazce, vključno z obrazcem za prevzem hrane, spletnim obrazcem za rezervacijo, kontaktnim obrazcem itd. Najboljši del je, da ponuja na desetine vnaprej izdelanih predlog za vsako nišo, ki jih je mogoče hitro in enostavno uporabiti.

Z WPForms lahko preprosto dodate možnost izbire iz menija za hrano za vaše stranke. Če imate dolg meni, potem lahko meni razdelite tudi na več strani. Uporabnikom lahko omogočite, da naročijo neposredno iz menija.

WPForms sprejema plačilni prehod Stripe in PayPal. Za več podrobnosti si oglejte, kako z WPFormsom vzpostaviti spletni sistem naročanja hrane.

2. Učinkoviti obrazci

mogočni obrazci, vtičniki v meniju restavracije

Formidable Forms je še en vtičnik za oblikovanje obrazcev, ki vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate meni restavracije brez kodiranja ene same vrstice.

Prav tako lahko ustvarite naročilnice, sprejemate plačila, lokalizirate obrazce in naredite veliko več s tem vtičnikom. Združuje se z različnimi vtičniki tretjih oseb, kot so MonsterInsights, AffiliateWP, LifterLMS itd. Oblikovni obrazci bi lahko bili najboljša izbira za vas, če želite napredne funkcije, integrirane v obliki menuja restavracije, kot so zapleteni izračuni in več.

3. WPPizza

v, vtičniki restavracijskega menija

WPPizza je močan vtičnik restavracijskega menija, ki je zasnovan posebej za vzdrževanje jedilnika vaše restavracije v spletu in sprejemanje gotovine pri naročilih. Z njim lahko določite več cen na izdelek, nastavite različne kategorije, dodate opis in še več.

Če želite zadovoljiti potrebe različnih skupnosti, lahko svoje menije prevedete tudi v različne jezike. Medtem ko brezplačni vtičnik podpira samo gotovino ob dostavi, vam premium vtičnik omogoča sprejemanje naročil prek različnih plačilnih prehodov. Če potrebujete pomoč pri namestitvi, se lahko obrnete na njihovo skupino za podporo.

4. Vtičniki s petimi zvezdicami

Vtičniki s petimi zvezdicami

Vtičniki s petimi zvezdicami je še en neverjeten vtičnik restavracijskega menija, ki vam olajša prikaz menija restavracije na vašem spletnem mestu. Vtičnik je zelo enostavno nastaviti in ponuja nekaj osupljivih postavitev za organiziranje menija.

Omogoča vam tudi, da omogočite različne prehranske menije, kot so vegetarijanski, brezglutenski, košer itd. Vtičnik je združljiv z različnimi drugimi vtičniki, tako da lahko preprosto razširite funkcije spletnega mesta.

7. WP Food Pro

WP Hrana, vtičniki v meniju restavracije

WP Food Pro je vtičnik v meniju restavracije, ki je zasnovan tako, da omogoča naročilo elementov menija brez težav in brez težav. Ponuja tudi več kot 10 različnih postavitev.

Če želite zagotoviti, da je videti dobro med napravami, lahko preverite tudi njegovo odzivnost. Poleg tega lahko izberete tudi najboljše pisave, barve, naložite slike hrane, izberete različne barve, nastavite razpoložljivost hrane glede na lokacijo in več.

8. Meni Restavracije s petimi zvezdicami

Meni Restavracije s petimi zvezdicami

Meni Restavracije s petimi zvezdicami je brezplačni meni vtičnik, ki olajša dodajanje menija restavracije na vaše spletno mesto. S tem vtičnikom lahko preprosto dodate neomejeno število menijev z odličnimi postavitvami, ki na mobilnih napravah izgledajo osupljivo.

Poleg tega lahko dodate edinstvene fotografije in cene za vsako hrano. Ponuja tudi pripomoček za stransko vrstico, kjer lahko prikažete svoje menije. Ko je meni ustvarjen, ga lahko preprosto dodate na katero koli stran na svojem spletnem mestu prek Gutenberga ali kratke kode.

9. Meni restavracije

Vtičnik restavracijskega menija

Meni restavracije plugin je še en brezplačni vtični meni restavracije, ki ponuja vizualni urejevalnik menija za povleci in spusti, da dodate menije na svoje spletno mesto. V svoje menije lahko dodate svoje slike hrane ali jih uporabite iz svoje zbirke. Ta vtičnik olajša tudi spletno naročanje.

Elemente menija lahko prilagodite in spremenite velikost, da postane vizualno privlačna. Vtičnik podpira tudi več lokacij in vam omogoča, da dodate tudi preprost obrazec za restavracijo.

10. WP meni za naročanje hrane in restavracijo

WP Naročanje hrane in meni restavracije

WP meni za naročanje hrane in restavracijo vam olajša prikazovanje menijev, tako da lahko stranke naročajo neposredno z vašega spletnega mesta. Ponuja vse, kar potrebujete za upravljanje vašega gostinskega podjetja v spletu. Od prikazovanja svojega menija do prejemanja in obdelave naročil na spletu ima vse možnosti.

Vtičnik je popolnoma odziven in prijazen do mobilnih naprav. Ponuja 4 različne sloge, do 5 postavitev stolpcev, drsne poglede in še veliko več. Če ga želite prevesti v druge jezike, je tudi to mogoče.

To je to! Upamo, da ste našli ta članek o najboljših vtičnikih v meniju restavracije. Če vam je bilo to všeč, boste morda želeli tudi vedeti, kako ustvariti spletno mesto za hrano in recepte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map