10 najboljših vtičnikov WordPress Tabela za organiziranje podatkov (v primerjavi)

Najboljši vtičniki za WordPress tabelo


Ali želite na svojem spletnem mestu WordPress ustvariti tabelo v slogu Excela? S tabelami lahko preprosto primerjate funkcije za različne izdelke. Odličen način za ustvarjanje seznamov izdelkov, ki jih je mogoče enostavno brati, z več stolpci in vrsticami.

V tem članku smo izbrali nekaj najboljših vtičnikov za tabelo WordPress, ki jih lahko uporabite za ustvarjanje tabel na svojem spletnem mestu. V bistvu smo uporabili tabela vtičnik (TablePress), da smo ustvarili lastno tabelo, da bi prikazali prvih 5 vtičnikov na našem seznamu! Oglejte si spodaj.

Na kratko: najboljši vtičniki za WordPress Tabela

Namestitve / prodaja PluginPriceActive
Ninja mizeod 39 dolarjev50.000+
Namizni pritiskprost700.000+
CSS3 Odzivne tabeleod 20 USD / leto10.000+
Napredne tabeleod 21 dolarjev / leto500+
ARCenaod 23 dolarjev na leto3000+

Kako izbrati najboljši vtičnik za WordPress Tabela?

Na trgu je veliko brezplačnih in vrhunskih vtičnikov za WordPress tabelo. Za začetnike je lahko zmede, če izberejo najboljši vtičnik tabele v slogu Excela za svoj spletni dnevnik ali spletno mesto WordPress, preprosto zato, ker so preobremenjeni s količino možnosti.

Najpreprostejši način za zmanjšanje zmede in ocenjevanje potreb po vtičniku WordPress je primerjava zahtev s funkcijami razpoložljivih vtičnikov.

Tablični vtičniki imajo funkcije, kot so gradniki vlečenja in spuščanja, filtri, razvrščanje, strinjanje, odziven dizajn, možnosti oblikovanja, podpora za medije in funkcije uvoza / izvoza.

Da bi vam to nalogo še olajšali, smo v tem članku našteli zgornje vtičnike tabele WordPress. Hitro lahko preberete vsak vtičnik in njegove funkcije in se odločite, kateri je najboljši vtičnik za tabelo za vaše spletno mesto WordPress.

Kljub temu si oglejmo najboljše vtičnike tabele WordPress, ki jih lahko preizkusite.

1. Ninja Tabele

Ninja mize

Ninja Tables je vrhunski vtičnik WordPress. Priložen je ustvarjalnik tabel za povleci in spusti, s katerim lahko hitro uporabite stolpce in vrstice. Ima tudi medijsko podporo, tako da lahko v svoje tabele dodate slike in druge podatke.

Vtičnik ima barvne možnosti za stolpce in vrstice. V tabele lahko dodate sloge po meri in izboljšate uporabniško izkušnjo. Ninja Tables omogoča ustvarjanje popolnoma odzivnih tabel, ki so videti odlično pri vseh velikostih zaslona.

2. Namizni pritisk

Namizni pritisk

TablePress je najbolj priljubljen brezplačni stolni vtičnik WordPress na trgu. Omogoča vam enostavno ustvarjanje preprostih, lepih tabel. V zaledju ima podoben vmesnik za preglednice, ki vam pomaga dodati podatke, ne da bi napisali eno vrstico kode.

Tabele lahko dodate na svoja mesta, v objave in v gradnike s pomočjo kratkih kod. TablePress podpira filtre, strani in razvrščanje. Omogoča vam uvoz / izvoz tabel iz datotek Excel, CSV, HTML in JSON. Za primer TablePress v akciji, se pomaknite navzgor in poglejte tabelo v tem članku!

3. Odzivne tabele CSS3

CSS3 Odzivne tabele

CSS3 Respovable Tables je odziven vtičnik za WordPress tabelo. Lahko se uporablja za ustvarjanje tabel in primerjavo cen za različne izdelke. Za tabele lahko dodate neomejene vrstice in stolpce s tonami možnosti.

Na voljo je z več kot 20 barvnimi izbirami, 2 stila tabele, aktivnimi stolpci, barvnimi slogi in še več. Vtičnik podpira ikone, namigi in trakove. Omogoča vam tudi enostavno uvoz / izvoz podatkov v druge datoteke datotek.

4. Napredne tabele

Napredne tabele

Advanced Tables je še en dodatek za Word Tabelo. Omogoča vam enostavno ustvarjanje preprostih tabel v slogu Excela. S kratko kodo lahko prikažete tabelo v svojih WordPress objavah ali na straneh. Ima medijsko podporo, kar pomeni, da lahko slike vstavljate v stolpce in vrstice tabel.

Poleg tega lahko dodate lepljivo glavo, ki lebdi skupaj s tabelo. Podpira razvrščanje, straniziranje in sloge po meri za vaše WordPress tabele.

5. ARPrice

ARCena

Kot pove že ime, je ARPrice vtičnik tabele s cenami za WordPress. Na voljo je z več kot 300 predlogami tabel za oblikovanje cen, ki olajšajo vaše delo pri ustvarjanju načrtov cen in primerjalnih tabel.

Ima urejevalnik v realnem času. Lahko preprosto izberete temo, povlečete in spustite orodja, spremenite barve in po potrebi prilagodite tabelo. Omogoča tudi dodajanje slik in trakov v vaše WordPress tabele.

6. WP Table Builder

wp gradnik mize

WP Table Builder je povlekel & spustite vtičnik WordPress table, ki vam omogoča ustvarjanje lepih in odzivnih tabel. Ustvarite lahko katero koli vrsto tabele, kot so primerjalne tabele izdelkov, tabele s cenami, tabele s seznami itd.

Trenutno ima 5 elementov – Besedilo, slika, seznam, gumb, & Ocena zvezd. Vsi ti elementi so opremljeni s posameznimi možnostmi. Najboljši del vtičnika je Cell Management Mode. Omogoča vam dodajanje in odstranjevanje vrstic / stolpcev ter delitev / združevanje celic. Tabele lahko vstavite kamor koli s pomočjo kratkih kod.

7. Liga Tabela

Liga Tabela

League Table je močan vrhunski vtičnik WordPress. Na voljo je s 105 možnostmi na mizo, 17 možnostmi na celico in 13 splošnimi možnostmi. Ima napreden sistem razvrščanja z več stolpci, ki ga lahko uporabite za ustvarjanje poljubnih tabel.

Ima urejevalnik preglednic, ki omogoča enostavno vnašanje podatkov in upravljanje tabel. Vsako lastnost celice lahko poudarite z barvami. Najbolj edinstvena značilnost tega vtičnika je njegova podpora tipografskim slogom in matematičnim formulam.

8. Končne mize

Končne mize

Ultimate Tables je še en brezplačen vtičnik WordPress table. Omogoča vam enostavno ustvarjanje in upravljanje tabel iz vašega skrbniškega prostora WordPress. Ima pripomoček, ki ga lahko uporabite za prikazovanje tabel na svoji stranski vrstici, nogi in drugih widgetized področjih vašega spletnega mesta.

Omogoča vam dodajanje HTML, CSS in besedila v celice tabele. Ultimate Tables ima podporo za paginacijo, kratko kodo, iskalno polje in obliko po meri.

9. wpDataTables

wpDataTables

wpDataTables je eden najbolj priljubljenih brezplačnih vtičnikov WordPress tabele. Omogoča vam nalaganje datotek Excel, CSV, JSON in XML za hitro ustvarjanje tabel v WordPressu.

Ima možnosti po meri za spreminjanje barv, preimenovanje naslovov, preurejanje podatkov in dodajanje CSS za oblikovanje tabel. Vtičnik vam omogoča, da skupaj dodate do 150 vrstic.

10. Generator podatkovnih tabel

Generator podatkovnih tabel

Data Tables Generator je priljubljen vtičnik tabel za WordPress. Omogoča vam ustvarjanje lepih, odzivnih tabel s svoje nadzorne plošče WordPress, ne da bi napisali nobeno kodo. Podpira diagrame, grafiko in grafikone. Iz podatkov v tabeli lahko ustvarite diagrame.

Omogoča vam prilagoditev barv za stolpce in vrstice. Svojim uporabnikom lahko omogočite izvoz podatkov iz prednje strani v datoteke PDF, Excel in CSV. Podpira tudi matematične formule.

Upamo, da vam je ta seznam pomagal poiskati najboljši vtičnik za WordPress tabelo za vaše potrebe. Če se vam zdi ta objava uporabna, si oglejte tudi seznam najboljših vtičnikov za koledar WordPress (sinhronizacija Google koledarja).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me