10 najboljših vtičnikov WordPress za spletne razvijalce (v primerjavi)

Najboljši WordPress vtičniki za spletne razvijalce


Iščete najboljše WordPress vtičnike za spletne razvijalce? Številni ljubitelji kode imajo svoj nabor prednostnih orodij; Ko pa gre za WordPress, pravi niz vtičnikov lahko spletno razvojno poenostavi. Obstajajo določeni vtičniki, ki jih obvezno potrebujete za poljubno orodje vseh spletnih programov.

V tem članku bomo delili 10 najboljših vtičnikov WordPress za spletne razvijalce, brez katerih preprosto ne morete živeti.

1. UpdraftPlus

Updraft Plus

UpdraftPlus je odličen vtičnik za tiste, ki si želijo, da po večjih spremembah svojega spletnega mesta nikoli ne bodo izgubili napredka. Ta vtičnik olajša varnostno kopiranje vašega spletnega mesta v različne programe, vključno z Dropbox, Rackspace Cloud, Amazon S3 in celo Google Drive.

Trenutno ima ta vtičnik več kot milijon aktivnih uporabnikov. Razvijalci hvalijo enostaven dostop, pa tudi odlične funkcije, ki jih drugi programi ne ponujajo. Obstaja funkcija, ki vam omogoča, da vstopite in nastavite urnik, tako da boste vedeli, da boste imeli vedno varno varnostno kopijo svojega neprecenljivega spletnega mesta WordPress.

Glede na to, da hekerji vedno poskušajo najti svojo pot na spletna mesta z velikimi imeni, zagotovo ne bi škodilo, če bi imeli popolno kopijo vaše strani drugje v nujnih primerih.

Začnite danes z UpdraftPlus!

2. Sucuri

Sucuri

Večina ljudi ima na namizju protivirusno / proti zlonamerno programsko opremo, zakaj ne bi imeli varnostnega vtičnika, ki ščiti vaše spletno mesto? Razvijalci uporabljajo vtičnik Sucuri za zaščito svojih spletnih mest pred najbolj groznimi ljudmi in programi na internetu.

Sucuri je specializiran za varnost WordPress, njihov vtičnik pa ponuja široko paleto funkcij, zaradi česar je neprecenljiv za vse, od priložnostnega blogerja do večmilijonskega razvijalca spletnega mesta.

Po namestitvi tega vtičnika vas bodo pozdravili z ogromno paleto možnosti, vključno s spletnim bralnikom zlonamerne programske opreme, varnostno uro v realnem času, uro s črnimi seznami in dostopom do požarnega zidu višjega cenovnega razreda s premijsko različico. To je le nekaj odličnih funkcij, vključenih v ta vtičnik. Prav tako boste imeli dostop do varnostnih možnosti po krajih, če jih prenesete po napadu.

Začnite danes s Sucuri!

3. CSS Hero

CSS heroj

CSS Hero je eden najboljših vtičnikov WordPress, ki razvijalcem omogoča dostop do vseh orodij, ki jih potrebujejo za prilagoditev svojih spletnih mest. Potreben je zapleten postopek pisanja kode in vam ponuja vsa orodja in vire, ki jih potrebujete za urejanje strani v realnem času.

Najpomembnejša funkcija tega vtičnika je, da vam omogoča, da po meri opravljate posamezne naprave. Običajno bo WordPress vaše spletno mesto prilagodil tako, da je najbolj primeren glede na uporabljeno napravo. CSS Hero vam omogoča, da kodirate videz namizja, tabličnega računalnika in mobilnega telefona, da so vsi videti drugače, ne da bi se slogi in spremembe prekrivale in povzročale napake.

Začnite z CSS Hero danes!

4. Bar za odpravljanje napak

napak za odpravljanje napak

Bar za odpravljanje napak je majhno, a močno orodje za vse resne razvijalce. Namesto da kolesarite po vsem svojem delu in iščete obvestila in opozorila PHP, lahko namesto tega namestite ta enostaven vtičnik.

Ko na spletnem mestu WordPress dobite vrstico za odpravljanje napak, se bo prikazala na skrbniški vrstici. Hiter pogled vam bo dal celo vrsto dragocenih informacij. Odkrili boste možnosti predpomnilnika in težave iz baze podatkov.

Končno lahko v orodje za odpravljanje napak dodate dodatke in tako pridobite boljši vpogled. Spoznate lahko svoje kode, filtre, registrirane vrste objav in še veliko več!

Začnite danes z Debug Barjem!

5. Zdravstveni pregled

zdravstveni pregled

Naslednje orodje, preverjanje zdravja, ni za uporabnika novice WordPress. Ko je ta vtičnik nameščen, v celoti preveri vaš sistem in konfiguracije.

Za posodobitve in napake boste lahko videli informacije o svojih različicah PHP in MySQL. Poleg tega bo potekal po vašem spletnem mestu od spredaj do zadaj, tako da boste lahko v razdelku za odpravljanje napak tega vtičnika videli kakršne koli težave..

Končno ima to orodje funkcijo za odpravljanje težav, ki vam omogoča, da spletno mesto zaženete v vanilije WordPress. Z drugimi besedami, stran boste začeli v obliki golih kosti, nato pa boste lahko počasi dodali kodo, vtičnike in drugo zakulisje. To vam daje možnost eksperimentiranja z različnimi kombinacijami, da vidite, ali je na vašem spletnem mestu kaj nasprotujočega. Odpravljanje težav vam pomaga izbrati, kaj povzroča težave, in vam omogoča učinkovito izdelavo spletnega mesta.

Začnite z zdravstvenim pregledom danes!

6. Preverjanje teme

preverjanje teme

Ste tip razvijalca, ki rad redno preverja, da se prepriča, ali vse, kar počnete, sledi strogim, posebnim standardom, ki jih je določil WordPress? V tem primeru je vtičnik Check Theme odličen dodatek k vašemu trenutnemu seznamu vtičnikov WP.

Na kratko, Theme Check je enostaven za namestitev, enostaven vtičnik, ki omogoča zagon trenutne teme WordPress prek orodij za samodejno testiranje. Optični bralnik določa, ali vaša trenutna tema ustreza najnovejšim standardom WordPress.

Če obstajajo težave, se po končanem bralniku prikaže poročilo. Lahko vstopite, popravite napake in znova zaženete optični bralnik in se prepričate, da je vse v dobrem stanju.

Začnite danes s preverjanjem teme!

7. Monitor poizvedb

poizvedovalnik

Query Monitor je še en odličen vtičnik za odpravljanje napak za vaše WordPress spletno mesto. To orodje je nekoliko naprednejše od prej omenjene vrstice za odpravljanje napak.

Primarni razlog, da boste želeli uporabljati ta vtičnik, je, če delate z AJAX klici in zahtevami REST API. Ko aktivirate vtičnik, se prikaže seznam vseh poizvedb v bazi podatkov. S temi podatki lahko ugotovite, ali drugi vtičniki, teme ali dodatki ne delujejo pravilno.

Imeli boste dostop do popolnega podatkovnega lista, ki prikazuje, kaj deluje dobro in kaj je treba izboljšati. Morda bo trajalo nekaj poskusov in napak, vendar boste lahko odpravili napako na svojem WordPress spletnem mestu in v vsakem trenutku spet lahko nemoteno delovali!

Začnite z Monitorjem poizvedb danes!

8. StyleGuide

stilski vodnik

Če iščete način oblikovanja pisav in barv po meri za svoje spletno mesto WordPress, ne iščite več kot vtičnik StyleGuide.
Po namestitvi tega vtičnika boste lahko skozi in prilagodili vse besedilne vidike svojega spletnega mesta WP. Našli boste 45 najbolj priljubljenih pisav Google, ki jih lahko v prostem času mešate in primerjate.

Kaj navaja StyleGuide na naš seznam najboljših WordPress vtičnikov za spletne razvijalce, je dejstvo, da odlično deluje z vsemi WordPress temami. Ko najdete temo, ki vam je všeč, odprite StyleGuide in prilagodite pisave in barve, dokler ne boste pripravljeni na objavo svojega edinstvenega spletnega mesta. Spremembe si lahko celo ogledate v načinu predogleda v živo, da zagotovite, da so vam spremembe všeč.

Začnite z StyleGuide danes!

9. Preklapljanje uporabnika

preklapljanje uporabnikov

Vtičnik za uporabniško preklapljanje je odličen dodatek k vašemu mestu WordPress, če imate več uporabniških računov, med katerimi pogosto preklapljate. Vtičnik je mogoče namestiti in biti pripravljen za uporabo v nekaj sekundah.

Ko jo začnete izvajati, lahko v nekaj sekundah prosto preklapljate med svojimi registriranimi uporabniki. Tudi za varnost ne smete skrbeti. Med postopkom zamenjave ni nobenega odkritih gesel za nobenega od računov.

Poleg tega lahko vtičnik uporabljajo samo tisti, ki imajo popoln skrbniški dostop do vašega računa WordPress. Če obstajajo drugi uporabniki, ki imajo omejene račune, ne bodo imeli dostopa do tega orodja.

Začnite z uporabniškim prehodom danes!

10. Obvestila o zastarelih dnevnikih

Obvestila o zastarelih dnevnikih

Končni vtičnik za razvijalce, ki si ga bomo ogledali danes, se imenuje Zapisano opuščeno obvestilo. Vtičnik se v bistvu uporablja v kombinaciji z vtičnikom WP_DEBUG za iskanje zastarelih datotek in funkcij.

Lahko preprosto vstopite in si ogledate seznam zastarelih datotek in ugotovite, ali je za te težave preprosta rešitev. Orodje za odpravljanje napak pomaga osnovnemu vtičniku učinkoviteje delovati, saj odkrije napake, ki jih sicer lahko spregledamo.

Najpogostejši razlog, da ljudje prenesejo to orodje, je, če iščejo čiščenje datotek ali imajo zastarele teme ali vtičnike na svojem spletnem mestu. Svojo stran sproti prikliče na vse najnovejše WordPress prakse in podrobne vodnike za kodiranje.

Začnite z objavami o zastarelih dnevnikih danes!

Upamo, da vam je ta članek pomagal odkriti najboljše vtičnike WordPress za spletne razvijalce!

Če vam je bil ta članek všeč, boste morda uživali tudi v našem seznamu najboljših vtičnikov za predpomnjenje WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map