10 najboljših vtičnikov za anketo WordPress za zbiranje povratnih informacij uporabnikov (v primerjavi)

najboljši vtičniki wordpress raziskave v primerjavi


Ali želite na svoje spletno mesto dodati obrazce za anketiranje in zbirati povratne informacije uporabnikov za svoje izdelke ali storitve? V WordPressu lahko uporabite anketni vtičnik, da preprosto ustvarite spletno anketo na svojem spletnem mestu. Vendar lahko prisotnost več vtičnikov na trgu težko prepozna najboljši vtičnik za vaše potrebe.

Zato smo izbrali najboljše vtičnike za anketo WordPress, ki vam bodo pomagali zbirati povratne informacije uporabnikov. Ni za kaj.

Izbira najboljšega vtičnika za anketo WordPress

Dober anketni vtičnik naredi vaš obrazec privlačen očem uporabnikov. Prav tako pomemben je vmesnik, ki je enostaven za uporabo, tako da lahko preprosto nastavite ankete.

Z ustvarjanjem učinkovite spletne ankete lahko zberete mnenja svojih uporabnikov in izvedete, kako dobro se jim zdijo vaše storitve. Nato lahko z zbranimi informacijami izboljšate in optimizirate spletno mesto za več konverzij.

Toda to je mogoče le, če je vaša anketa privlačna, zabavna in uporabniku prijazna. Da bi zagotovili največjo udeležbo uporabnikov, boste morali poskrbeti, da bodo obrazci ankete lepo in pregledno. Torej, potrebujete vtičnik, ki vam omogoča vse to.

Izbrati boste morali tudi vtičnik za anketo, ki vam bo omogočil, da lepo predstavite svoja poročila. Če želite rezultate prikazati na svojem spletnem mestu, boste potrebovali vtičnik, ki vam omogoča vdelanje rezultatov ankete. Podobno je možnost izvoza pomembna tudi, če želite uporabiti podatke, ki jih pošlje uporabnik, na drugih platformah s pomočjo preglednice ali CRM programske opreme.

Vtičniki na tem seznamu so zbrani ob upoštevanju funkcij, ki jih mora imeti dober anketni vtičnik. Preučimo jih zdaj.

1. WPForms

wpforms

WPForms je najboljši vtičnik za obrazec WordPress, ki je na voljo na trgu. To je preprost in uporabniku prijazen vtičnik za ustvarjanje obrazcev za vlečenje in spuščanje, ki vam omogoča ustvarjanje čudovitih obrazcev za anketo, pa tudi preprostih kontaktnih obrazcev in naprednih obrazcev, kot so naročilnice, obrazci za donacijo, obrazci za plačilo itd..

WPForms ima enostaven za uporabo, a zmogljiv, Ankete in ankete addon, ki vam omogoča, da v nobenem trenutku ustvarite zelo zanimive raziskave WordPressa. Izdelovalec obrazcev povleci in spusti lahko uporabite, če želite dodati polja le z nekaj kliki.

Vtičnik ponuja pametna polja za anketiranje za ustvarjanje vizualno privlačnih in zapletenih anket. V obrazcih za anketo lahko uporabite besedilna polja, spustna polja, radijske gumbe, potrditvena polja, ocene (start, srce, palec gor), Likertovo lestvico in drugo. Poleg tega ima pametno pogojno logično funkcijo, ki vam omogoča filtriranje in prilagajanje vprašanj na podlagi prejšnjih odgovorov.

Predvsem pa je WPForms najboljši v svoji najboljši funkciji poročanja o anketah. Medtem ko večina vtičnikov za anketo na trgu nima ustrezne funkcije za analizo in poročanje, ima WPForms priložena vizualna poročila v realnem času za vaše obrazce. Rezultate ankete lahko na kateri koli strani na svojem spletnem mestu pokažete s kratko kodo, poročila pa tudi izvozite in jih delite v socialnih medijih ali PowerPoint predstavitvah.

Oglejte si tudi te primerjave med,

  • WPForms vs TypeForm
  • WPForms proti FormStack

Preberite naš celovit vodnik po korakih o uporabi WPForms za ustvarjanje anket.

2. Polldaddy

polldaddy-wordpress-raziskava-

Polldaddy je priljubljen vtičnik WordPress za ankete in ankete. To je izdelek WordPress.com, zato boste morali pridobiti API za vtičnike, da ustvarite račun WordPress.com. Za razliko od drugih vtičnikov na seznamu to ni vtičnik za kontaktni obrazec, zato ga ne morete uporabiti za ustvarjanje druge vrste obrazca.

Vtičnik lahko najdete v brezplačni različici in v premijski različici. Čeprav lahko začnete z brezplačno različico, ima omejene funkcije in tudi slabost, ker bo v obrazcih za anketo prikazal logotip Polldaddy.

Polldaddy ima preprost vmesnik povleci in spusti za ustvarjanje WordPress anket. V anketah lahko uporabite različne vrste vprašanj, vključno z večkratno izbiro, prostim besedilom in lestvicami Likert. Ko ustvarite obrazce za anketo, jih lahko delite na svojem spletnem mestu, neposrednem e-poštnem računu ali računih v družbenih medijih in zbirate podatke. Predvsem pa omogoča ustvarjanje in skupno rabo poročil, ki jih je mogoče enostavno brati.

3. Učinkoviti obrazci

mogočne oblike

Formidable Forms je še en močan vtičnik za kontaktne obrazce WordPress, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje preprostih do naprednih obrazcev. Vtičnik ponuja niz že pripravljenih polj obrazca, vključno z lestvicami Likert, polji za potrditve, izbirnimi gumbi, padajočimi mesti itd. Ter preprost vmesnik za povleci in spusti za gradnjo zapletenih obrazcev za anketiranje.

Oblikovni obrazci so odlični za zagotavljanje možnosti za prikaz rezultatov anket v grafikonih in grafih. Z lahkoto ustvarite privlačne grafe, tabele, histograme, tortne karte itd. In jih vstavite na svoje strani in objave. Tako je resnično preprosto deliti poročila o anketah z občinstvom svojega spletnega mesta.

Poleg tega, če želite poročila deliti s svojim e-poštnim seznamom, je preprosto z njegovimi marketinškimi dodatki, kot so ActiveCampaign, AWeber itd..

Oglejte si, kako razviti svoj seznam e-poštnih sporočil, resnično hitro.

4. Ninja obrazci

ninja oblike

Ninja Forms je še en priljubljen vtičnik za kontaktne obrazce, ki je na voljo na trgu. Vtičnik ponuja številne razširitve, s katerimi lahko sestavite katero koli obliko obrazca WordPress, vključno z obrazcem ankete.

Jedrni vtičnik je brezplačen za prenos in uporabo (neposredno ga lahko prenesete z WordPress.org); vendar boste morali kupiti vsaj dve razširitvi: Pogojna logika in Večdelni obrazci ustvariti anketni obrazec. Podaljške je mogoče kupiti posamično ali s katerim koli njihovim načrtom.

S pomočjo večstranskih obrazcev lahko uporabnike seznanite z anketo na prvi strani in nato prikažete vprašanja na drugi strani. Anketa postane bolj interaktivna. Vendar v vtičniku nimajo funkcij poročanja in predstavitve podatkov.

5. Mojster kviza in ankete

vodja kviz in ankete

Quiz and Survey Master je ekskluzivni vtičnik za dodajanje anket in kvizov na WordPress spletnih mestih. Za razliko od drugih vtičnikov za oblikovanje obrazcev vse v enem, ki smo jih predstavili na tem seznamu, je bil ta vtičnik posebej razvit za ankete o zgradbah. Zato ima številne uporabne lastnosti za anketne obrazce.

Osnovni vtičnik je brezplačen in ga je mogoče prenesti iz uradnega skladišča vtičnikov WordPress. Z brezplačno različico vtičnika lahko ustvarite večstranske spletne ankete in jih dodate na svojem mestu WordPress. Ko anketo izpolni uporabnik, uporabniku pošlje zahvalo za izpolnitev ankete.

Vendar funkcija poročanja in analize v brezplačni različici ni na voljo. Za nakup jih boste morali kupiti njihov premijski dodatek.

6. Izdelovalec obrazcev WD

oblikovalec-by-wd

Form Maker by WD je še en vtičnik za oblikovanje obrazcev WordPress, ki ga lahko uporabite za ustvarjanje anket. Vtičnik ima nabor polj obrazcev, ki vključujejo več možnosti izbire, ocene, zvezde, ocene itd. Za gradnjo obrazcev ankete. S pomočjo njegovega orodja lahko s pogojno logiko ustvarite obrazce za večstransko anketo.

Vtičnik ima vmesnik povleci in spusti za oblikovanje obrazca, ki omogoča enostavno in hitro ustvarjanje. Če želite svojim obrazcem dodati dodatno oblikovanje, lahko uporabite možnost urejevalnika CSS po meri. Poleg tega obstaja več vnaprej izdelanih predlog obrazcev za vaše oblikovalske potrebe.

Kadar koli želite več funkcij in možnosti, lahko kupite njihove premium dodatke. Čeprav je ta vtičnik dober za ustvarjanje anket, manjka pri možnosti poročanja.

7. WP-ankete

wp-ankete-wordpress-vtičnik

WP-ankete so osnovno orodje za ustvarjanje anket v WordPressu. To omogoča zbiranje preprostih odzivov uporabnikov prek potrditvenih polj in izbirnih gumbov. Ko uporabniki sodelujejo v vaših anketah, bodo rezultati samodejno prikazani takoj. Za razliko od drugih vtičnikov na seznamu ta ni oblikovalec obrazcev.

Ustvarjanje anket z uporabo tega vtičnika je zelo enostavno in neposredno. Preprosto pojdite na Ankete na nadzorni plošči WordPress in ustvarite anketno vprašanje ter dodajte odgovore. Nato lahko ankete na svojem spletnem mestu dodate bodisi s kodo bodisi kot pripomoček.

To je zelo preprosto orodje, ki ga lahko uporabite za najosnovnejše ankete o zadovoljstvu.

8. Obrazci CaptainForm

obrazci po obliki

Forms by CaptainForm je vtičnik za oblikovanje obrazcev WordPress s široko paleto funkcij in prilagodljivosti. Vtičnik omogoča ustvarjanje poljubnih obrazcev, vključno s preprostim kontaktnim obrazcem, obrazcem za anketo, registracijo za dogodek, plačilnim obrazcem itd..

Vtičnik ponuja preprost in uporabniku prijazen vmesnik za ustvarjanje obrazcev. Nato jih lahko objavite v svojih blog blogih, straneh, stranskih vrsticah ali pojavnih oknih, da zberete povratne informacije uporabnikov. Ima veliko obrazcev in vključuje pogojno logiko za filtriranje vprašanj.

Kot lastnik spletnega mesta boste po vsakem vnosu prejemali e-poštna in SMS sporočila. Ogledate si lahko tudi poročila v realnem času za obrazce za anketo.

Sorodno: Najboljše storitve trženja e-pošte.

9. Socialne ankete

anketa-anketa-kviz-vtičnik

Social Polls je vtičnik WordPress, ki ga izvaja mnenje Stage. Dobra izbira je, če želite na svojem mestu WordPress dodati različne vrste interaktivne vsebine, vključno z anketami, anketami, kvizi, diaprojekcijo itd..

V ankete lahko dodate slike in videoposnetke, da postanejo bolj privlačni. Vtičnik podpira različne vrste vprašanj, vključno z enojnimi ali večkratnimi izbirami, odprtimi vprašanji itd. Prav tako lahko na koncu ankete dodate poziv k dejanju, da zbirate potencialne strani za svoje spletno mesto.

Ustvarjanje ankete, ankete ali katere koli druge interaktivne vsebine s pomočjo tega vtičnika je zelo enostavno. Ko so obrazci ankete ustvarjeni, jih lahko dodate na različnih lokacijah na vašem spletnem mestu (objave, strani, stranske vrstice).

10. Anketa YOP

yop-anketa-vtičnik

Anketa YOP vam pomaga ustvariti preproste ankete in ankete WordPress-a za zbiranje povratnih informacij. Nato lahko anketo na svojem spletnem mestu dodate s kratkimi kodami ali pripomočki in na svojem spletnem mestu hkrati izvedete več anket.

Ankete, ki ste jih ustvarili, je mogoče enostavno klonirati ali urediti, tako da lahko prihranite čas za druge naloge. Podobno možnost načrtovanja ankete omogoča, da svoje delo opravite prej, tako da vam pomaga načrtovati ankete drug za drugim.

Bonus: Ne zamudite, da preverite naš vtičnik WordPress za oddajo za ustvarjanje uspešnih daril.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše WordPress vtičnike. Morda boste želeli preveriti tudi naša vodiča o ustvarjanju obrazca za obliko tipa v WordPressu in najboljših vtičnikih za upravljanje oglasov WordPress..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map