10 najboljših vtičnikov za nepremičnino WordPress USPOREDENO (2020)

najboljši vtičniki wordpress nepremičnine v primerjavi


Iščete najboljše WordPress vtičnike za nepremičnine?

Spletna mesta za nepremičnine so odličen generator poslovanja, saj podpirajo orodja in funkcije za sklepanje lastninskih pogodb v spletu.

V tem članku bomo delili nekaj najboljših vtičnikov za nepremičnine WordPress, ki jih lahko uporabite za uspeh vašega spletnega mesta.

Izdelava spletnega mesta z nepremičninami z WordPressom

WordPress je najbolj prilagodljiv in najbolj priljubljen graditelj spletnih strani na trgu. Mnoge svetovne blagovne znamke uporabljajo WordPress za svoja spletna mesta.

Našli boste dve vrsti WordPress spletnih mest: WordPress.com, ki je gostovana platforma, in WordPress.org, ki je lastna rešitev. Za več podrobnosti glejte našo primerjavo na strani WordPress.com proti WordPress.org.

Za spletno mesto z nepremičninami uporabite WordPress.org z lastnim gostovanjem. Je zelo prilagodljiv in ponuja impresivne funkcije za razvoj zmogljivih spletnih mest.

Preden začnete, morate za pravilno namestitev WordPress-a kupiti domensko ime in račun za spletno gostovanje.

Bluehost je naša priporočena rešitev za spletno gostovanje. Je eno najbolj priljubljenih gostiteljskih podjetij in uradni WordPress hosting gostitelj.

Na srečo bralcem IsItWP ponujajo brezplačno ime domene, brezplačno SSL potrdilo in velik popust pri spletnem gostovanju.

ustvarite blog na bluehostu

Kliknite tukaj, če želite uveljaviti to ekskluzivno ponudbo Bluehost »

Po nakupu spletnega gostovanja lahko sledite našim korakom po korakih, kako ustvariti spletno mesto WordPress.

Oglejmo si najboljše WordPress vtičnike za nepremičnine.

1. Nepremičnine Pro

Nepremičnine Pro

Real Estate Pro je vrhunski WordPress vtičnik za nepremičnine in nepremičnine. Uporabnikom omogoča dodajanje vnosov, objavljanje zahtevkov, prodajo lastnosti, upravljanje pregledov strank in še več. Obiskovalci vašega spletnega mesta lahko oddajo ponudbe za lastnosti, pustijo opombo lastniku vnosa, se obrnejo na lastnike nepremičnin in se naročijo na svoje sezname, če želite redno posodabljati.

Vtičnik je pripravljen za prevod in v celoti podpira WPML. Prav tako podpira storitve drugih proizvajalcev, kot so Stripe, PayPal, MailChimp itd.

Real Estate Pro je integriran z Visual Composer, da hitro nastavite spletno mesto z vašo lastnino in začnete denar zaslužiti na spletu.

2. Orodje z nepremičninami

Toolset Real Estate

Toolset Real Estate je vtičnik nepremičnin WordPress. Ponuja več uporabnih funkcij, kot so polja po meri, zemljevidi lastnosti, vrste objav, seznami in še več. Z več naprednimi filtri iskanja lahko svojim uporabnikom omogočite, da najdejo najboljšo lastnost na vašem spletnem mestu z nepremičninami.

Omogoča vam, da uporabnikom prikažete rezultate lastnosti na seznamu, omrežju, zemljevidu ali na drug način, ki vam je v nastavitvah všeč. Na voljo so tudi napredne možnosti zemljevida, ki omogočajo označevanje, oblikovanje po meri in možnosti geolokacije.

Druge funkcije vključujejo drsnik slike za dodajanje več fotografij lastnosti. Vtičnik podpira prevode z WPML.

3. Estatik

Estatik

Estatik je brezplačen nepremičninski vtičnik WordPress, ki ga lahko uporabite za dodajanje seznamov nepremičnin na vašem spletnem mestu. S pomočjo tega vtičnika lahko z lahkoto ustvarite in upravljate popolnoma funkcionalne nepremičninske rešitve.

Ponuja jezikovno podporo, integracijo Google Maps, ikone družbenih medijev, galerijo slik, pripomoček za nepremičnine in drugo. Na voljo je z neomejenimi možnostmi za sezname vaših nepremičnin, tako da lahko lastnosti prilagodite in prodajate v spletu.

Estatik ima napredne filtre pri iskanju datumov, priljubljenih nepremičnin, cen in lokacije. To je popolnoma prilagodljiv vtičnik in odlično deluje z vsemi najpomembnejšimi temami WordPress-a.

4. IMPress oglasi

Seznam IMPress

IMPress Listings je priljubljen vtičnik WordPress za spletna mesta z nepremičninami. Za začetnike naprednim uporabnikom ponuja celovito rešitev za zagon spletnega nepremičninskega posla.

Uporabnikom omogoča, da svoje vnose dodajo s slikami in videoposnetki lastnosti. Vizualni vpliv poveča promet na vašem spletnem mestu z nepremičninami in pomaga pri izboljšanju SEO. Z lahkoto prilagodite sezname nepremičnin in oblikujete čudovite strani s seznami s popolnimi podrobnostmi, Googlovimi zemljevidi in kontaktnimi podatki lastnika vnosa.

V celoti podpira uvrstitev na seznam IDX, sezname pa lahko uvozite tudi iz drugih virov. Priporočamo nekaj spremljevalnih vtičnikov, da vključijo dodatne funkcije za izdelavo prepričljivega spletnega mesta o nepremičninah.

5. WP amortizacijski kalkulator

WP amortizacijski kalkulator

WP Amortizacijski kalkulator je vrhunski WordPress vtičnik, ki se uporablja za izračun hipotek, posojil in financiranja nepremičnin na spletu. Ima funkcije, ki presegajo preprost hipotekarni kalkulator. Podpira tudi orodje za zajemanje svinčenih podatkov, seznam nepremičnin, portal agentov, strani z lastnostmi po meri, obvestila po e-pošti in drugo.

Omogoča vam tudi uporabo valutnih simbolov in različnih možnosti izbire denarja. S pomočjo gradbenika povleci in spusti lahko na svojem spletnem mestu z nepremičninami dodate kalkulator amortizacije.

Ima pripomoček po meri za spletna mesta z nepremičninami. Pripravljen je za prevod in vključuje prilagodljive možnosti za samodejni izračun amortiziranih posojil.

6. Lastnost WP

Lastnost WP

WP-Property je brezplačni nepremičninski vtičnik WordPress. Ima možnost dodajanja seznamov nepremičnin, upravljanja seznamov in še več. Vključuje zmogljive možnosti po meri za dodajanje popolnih podrobnosti za vsak seznam nepremičnin, na primer število sob, kopalnic, kapaciteto, parkirišče in druge lastnosti nepremičnine.

Ustvarite lahko elegantne strani s seznamom nepremičnin z Google Zemljevidi, iskanjem nepremičnin, predstavljenimi seznami, iskalnimi filtri in Podpora za seznam IDX. Predlaga brezplačne WordPress nepremičninske teme in odlično deluje tudi z vsemi drugimi temami.

Ima pripomočke, kratke kode in druge metode za prikazovanje seznamov nepremičnin kjer koli na vašem spletnem mestu WordPress. WP-Property je prilagodljiv vtičnik s podporo za prevajanje in SEO optimizacijo.

7. Bistvene nepremičnine

Bistvene nepremičnine

Če iščete vtičnik za nepremičnine, ki omogoča predložitev vnosov v seznam nepremičnin, je vtičnik Essential Real Estate popoln. Ima podporno in sprednjo podporo za oddajo vnosov na seznam z zmogljivo nadzorno ploščo, s katero lahko agenti upravljajo svoje vnose.

Omogoča vam enostavno prilagoditev in postavitev spletnega mesta z nepremičninami z vsemi potrebnimi funkcijami. Vtičnik Essential Real Estate podpira vse globalne načine plačila, tako da lahko zgradite trg nepremičnin na spletu.

8. BirchPress

BirchPress

BirchPress je vtičnik za rezervacije in načrtovanje termina za WordPress. Uporabite ga lahko kot dodatek na vašem spletnem mestu za nepremičnine za urejanje sestankov med strankami in zastopniki.

Omogoča vam enostavno dodajanje obrazca za rezervacijo na svojem spletnem mestu WordPress in integriranje spletnih plačil prek PayPal. V celoti podpira WooCommerce in vse njegove funkcije, tako da lahko preprosto prodajate nepremičnine v spletu.

9. WPCasa

WPCasa

WPCasa je nepremičninski vtičnik za spletna mesta WordPress. Ima več tem, ki jih je mogoče uporabiti za ustvarjanje popolnoma prilagodljive in zmogljive nepremičninske platforme za uporabnike. WPCasa ima enostaven vmesnik in vse nastavitve so preproste za upravljanje v WordPressu.

Podpira napredni iskalnik z več filtri za hitro iskanje seznamov nepremičnin na vašem spletnem mestu z nepremičninami. Z urejevalnikom WPCasa lahko preprosto dodate podatke o lastnostih, zemljevide lokacij, galerije slik in več podrobnosti o svojih oglasih..

10. WPL Nepremičnine

WPL nepremičnine

WPL Real Estate je še ena brezplačna rešitev za nepremičnine za spletna mesta WordPress. Omogoča filtrirano iskanje, da uporabniki najdejo sezname nepremičnin. Uporabnikom in agentom ponuja tudi prilagodljivo nadzorno ploščo sprednje strani, s katero lahko hitro dodajo seznam. WPL Real Estate lahko uporabnikom dodajo svoj profil, lokacije nepremičnin z Google zemljevidi, ustvarijo elegantne sezname, polja po meri in drugo.

Odlično deluje z vsemi najbolj priljubljenimi vtičniki WordPress in podpira sezname IDX v premium različici. Lahko se obrnete na razvijalca vtičnika, da po naročilu dobite funkcije po meri.

Upamo, da vam bo ta članek pomagal najti najboljše WordPress vtičnike za nepremičnine. Oglejte si tudi naš ročno izbran seznam najboljših vtičnikov za WordPress dogodek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map