10 najboljših vtičnikov za pregledovalnik PDF za WordPress (v primerjavi)

Vtičnik PDF za WordPress


Iščete vtičnik za pregledovanje PDF za vaše spletno mesto WordPress? Oblika datoteke PDF omogoča uporabnikom odpiranje, pregledovanje in tiskanje dokumentov, ki so objavljeni na vašem spletnem mestu.

S formatom PDF lahko stisnete visokokakovostne datoteke v relativno manjšo datoteko in tako prihranite pasovno širino, ko jo uporabniki prenašajo. V dokumentih PDF lahko celo omogočite zaščito z geslom in tako omejite nepooblaščen dostop.

Na žalost WordPress ne omogoča, da privzeto ustvarjate ali vdelate datoteke PDF v objave ali strani. Na srečo WordPress ponuja na tone neverjetnih vtičnikov za ogled datotek PDF z vašega mesta, ne da bi kodirali posamezno vrstico.

Kaj počne vtičnik za pregledovalnik PDF WordPress?

S pomočjo vtičnika PDF lahko v WordPress objavo ali stran vdelate celoten pregledovalnik datotek WordPress. Ko uporabnik pristane na vašem spletnem mestu, si lahko te datoteke ogleda v obliki knjige, tako da se vrti po njegovih straneh. Lahko tudi povečate, če želite sneti zapiske in natisniti te strani.

Datoteka PDF je še posebej koristna, ko želite na svojem spletnem mestu objaviti ogromno dokumentov. Z vtičnikom WordPress PDF lahko vdelate pdf datoteko, ki si jo uporabniki lahko ogledajo, prenesejo in natisnejo s klikom.

V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših vtičnikov PDF in primerjali njihove funkcije, tako da se boste lahko odločili, katera je najboljša možnost za vaše spletno mesto.

1. Pregledovalnik PDF za WordPress

Pregledovalnik PDF za WordPress

Pregledovalnik PDF je eden najbolje prodajanih vtičnikov WordPress PDF, ki omogoča enostavno vdelavo in prikazovanje datotek PDF na svojem spletnem mestu. Vtičnik je zelo prilagodljiv tudi glede prilagoditve. To olajša delo na videzu vaših objav ali strani.

Če želite izboljšati PDF z uporabo izkušenj, lahko dodate možnosti, kot so Poišči, Prenesi, Skupna raba, Pošlji prijatelju e-pošto, Navigacija po strani, Povečava, Natisni, Odpri itd Če imate spletno mesto WooCommerce, lahko prikažete seznam cen izdelkov, brošure in letake ali ustvarite račun s PDF. To lahko storite na strani izdelka ali na kateri koli objavi ali strani na vašem spletnem mestu.

Vtičnik podpira zaznamke in povezave in je tudi večjezičen. Ta vtičnik za PDF je zelo dobro dokumentiran in ponuja veliko podporo.

2. dFlip PDF FlipBook WordPress Vtičnik

dFlip vtičnik PDF

Tako kot že ime pove, dFlip PDF Flipbook nudi svojim bralcem čudovito 3D flipbook izkušnjo. S pomočjo tega vtičnika lahko v nekaj minutah preprosto ustvarite flipbook PDF brez kodiranja.

Te knjige lahko temeljijo na besedilu ali slikah. Ponuja odlično podporo za slike in niti ne potrebujete tradicionalnega pretvornika PDF v slike. Če je vaš PDF odprt v brskalniku, ki ne podpira 3D, bo vtičnik poskrbel za to, saj bo videti tako osupljiv, kot bi bil videti v brskalniku, ki podpira 3D..

Ta vtičnik PDF v celoti poganja CSS. Tudi če vaša datoteka vsebuje težka besedila, vam ni treba ogrožati njene kakovosti.

3. WooCommerce PDF računi & Pakiranje natikačev

WooCommerce PDF računi in vtičnik za pakiranje

WooCommerce PDF računi & Pakiranje natikačev je še posebej koristno, če imate spletno trgovino. S to razširitvijo lahko pošljete račun PDF vsem e-poštnim sporočilom o potrditvi naročila, ki jih pošljete strankam. Ponuja vizualno privlačne predloge, s katerimi bodo računi profesionalni. Če želite urediti in prilagoditi račune, je tudi to mogoče.

Prav tako lahko ustvarite račune PDF, dobropise in položnice. Če želite ustvariti dolge račune, jih lahko oštevilčite v zaporedju. Ta možnost omogoča tudi oblikovanje številčenja po meri. WooCommerce PDF računi & Pakiranje Slips podpira različne jezike. Če želite lokalizirati račun ali papir za pakiranje, lahko to enostavno storite.

Lahko tudi vstavite svoj logotip po meri v glavo teh računov, izberete velikost papirja (črka ali A4) in celo spremenite podatke o trgovini / podnožje / izjavo o odgovornosti in podobno na računih & pakirni lističi.

4. PDF Embedder

PDF Embedder je še en neverjeten WordPress PDF vtičnik, ki ga lahko preizkusite. Če želite na svojo stran WordPress dodati datoteko PDF, vam ta vtičnik hitro in enostavno. Vse, kar morate storiti, je, da naložite datoteko PDF tako, kot naložite svoje slike in ste končali. Vtičnik bo samodejno deloval na svoji velikosti in na voljo imate tudi možnost prilagoditve velikosti.

Nato lahko v svoje objave in strani vstavite kratko kodo, ki jo ustvari vtičnik. Vtičnik vam omogoča tudi dodajanje Naprej / Prev gumb za enostavno navigacijo.

Uporabnikom lahko celo omogočite, da povečajo, če želijo. Brezplačna različica ne ponuja tega Prenesi možnost. Če želite dodati to možnost, morate uporabiti prvotno kopijo.

5. PDF in tiskanje

Tiskanje PDF s strani BestWebSoft

PDF in tiskanje je uporabniku prijazen in prilagodljiv vtičnik za WordPress PDF, ki vam omogoča ustvarjanje datotek PDF, ki jih je mogoče enostavno arhivirati, dati v skupno rabo in shraniti. Te datoteke lahko dodate v katero koli objavo ali stran na svojem spletnem mestu. Da bi vaše datoteke PDF izgledale tako, kot želite, ponuja tudi možnosti prilagoditve.

Na primer, lahko gumbe preprosto poravnate na različnih položajih, dodate gumbe v pripomočke, izberite vrsto gumba (slika, besedilo itd.) In drugo. Izberete lahko tudi akcijo PDF. Te datoteke lahko naredite za prenos ali jih odprete v novem oknu. Ta vtičnik ponuja neverjetno preproste nastavitve. Lahko ga tudi lokalizirate v različnih jezikih. Podpira jezike RTL.

6. WP Napredni PDF

WP Napredni vtičnik PDF

Če želite, da vaši uporabniki ustvarijo PDF svojih objav v spletnih dnevnikih in straneh, poskusite uporabiti WP Napredni PDF vključiti. To je odlična možnost za spletna mesta, ki ponujajo spletne tečaje ali objavljajo na znanju temelječe objave. Uporabite ga lahko tudi na spletnih mestih s članstvom in s svojimi funkcijami omejite dostop do datotek PDF samo članom.

Omogoča tudi uporabo pisav po meri za besedila datotek PDF, dodajanje logotipa v glavo, dodajanje besedila in slike vodnega žiga v vaš PDF in še več. Za izboljšanje videza lahko spremenite robove in poravnave. Vtičnik ponuja ID objave kot privzeto ime datoteke, vendar ga lahko spremenite v pdf če želiš.

7. WordPress PDF Light Viewer Vtičnik

WordPress PDF Light Viewer Vtičnik - WordPress vtičnik

Naslednji vtičnik za WordPress PDF na našem seznamu je WordPress PDF vtičnik za pregledovalnik svetlobe. To je odlična možnost za dodajanje pdf datotek poljubne velikosti na vaše spletno mesto. Ne glede na velikost dokumenta ga lahko preprosto vdelate v svoje objave in strani.

Nato lahko dodate tudi možnost lene nalaganja, funkcijo povečave in možnost navigacije. Vtičnik podpira prevode v različne jezike. Če želite uporabnikom omogočiti, lahko omogočite tudi možnost prenosa. Na voljo je tudi možnost, da omogočite množično prenašanje pdf-ja. Vtičnik je uporabniku prijazen in je dobro dokumentiran.

8. Pošljite PDF za kontaktni obrazec 7

Pošljite PDF za kontaktni obrazec 7

Pošljite PDF za kontaktni obrazec 7 je še ena fantastična možnost, ki jo lahko preizkusite. Če želite uporabljati ta vtičnik za pregledovalnik PDF WordPress, boste najprej morali vtičnik Contact Form 7. Ta vtičnik bo dodal pogojno logiko obrazcu, ki ga ustvari kontaktni obrazec 7.

S tem vtičnikom lahko pošljete e-pošto z ustvarjenim pdf-jem. Vtičnik je že naložilo več kot 9k uporabnikov in prejelo oceno 4,8 zvezdice. Združljiv je med brskalniki in pdf, ki ga ustvari, je videti osupljiv v vseh napravah.

9. Natisnite, PDF, E-poštno sporočilo PrintFriendly

Natisni PDF e-pošto s strani PrintFriendly

Tiskanje, PDF, e-pošta je čudovit vtičnik pdf, ki vam omogoča ustvarjanje povezav pdf, ki jih je mogoče klikniti, ki jih lahko prilagodite glede na zahtevano velikost papirja. Ko je pdf ustvarjen, jih lahko prilagodite tudi vi. Možnosti tiskanja in e-pošte lahko omogočite ali onemogočite. Tem datotekam lahko dodate tudi gumb in ga nato oblikujete tako, kot želite.

Vtičnik lahko omogoča dodajanje avtorskih pravic v vaš PDF. Če želite biti bolj kreativni, lahko uporabite tudi svoj CSS. Dobra stvar je, da vtičnik podpira tako Java kot tudi skripte, ki niso Java.

10. Gravity PDF

Gravity PDF - WordPress vtičnik, PDF vtičnik, pdf wordpress vtičnik

Z Gravity PDF, lahko ustvarite digitalne dokumente v pdf-ju. Vtičnik ponuja 4 lepo oblikovane predloge, ki jih lahko uporabite za oblikovanje pdf datotek. Da bi dobili boljši videz, ga lahko dodatno prilagodite tako, da spremenite svojo barvo, pisave itd.

Vtičnik ponuja tudi možnost blagovne znamke datotek pdf z dodajanjem logotipa podjetja. Podpira vse jezike, vključno s kitajskim, japonskim in RTL. Lahko ga uporabite poleg vtičnika Gravity Forms in omogočite možnost samodejnega pošiljanja pdf-ja svojim uporabnikom takoj, ko izpolnijo obrazec.

Prav tako lahko dodate napredne možnosti, kot je omejitev dostopa do pdf-ja do plačila. Ta funkcija je odlična za spletna mesta za članstvo ali spletna mesta, ki prodajajo digitalne izdelke, kot je pdf.

To je to. To je nekaj najboljših vtičnikov PDF za WordPress, ki jih lahko preizkusite. Upamo, da vam je bil ta članek v pomoč. V nasprotnem primeru boste morda želeli preveriti tudi, kako ustvariti spletno trgovino.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map