10 najboljših vtičnikov za prijavo in registracijo za WordPress (2020)

najboljši vtičniki za prijavo in registracijo


Želite, da so postopki za prijavo in registracijo uporabnikov bolj gladki kot kdaj koli prej? Nato morate uporabiti prave vtičnike za prijavo in registracijo.

Na stotine teh vtičnikov lahko izbirate. In z malo raziskovanja boste ugotovili, da vsaka od njih trdi, da je najboljša možnost za vas. Tu se začne zmeda. Ampak ne skrbi.

Da bi lažje izbrali najboljše, smo pripravili seznam najboljših vtičnikov za prijavo in registracijo WordPress, ki bodo vašo nalogo olajšali.

Vsi vtičniki na tem seznamu so napolnjeni z neverjetnimi funkcijami in omogočajo ustvarjanje obrazcev v samo nekaj hitrih in preprostih korakih. Pa jih oglejmo.

1. WPForms

WPForms, vtičnik za registracijo uporabnika, vtičnik za prijavo uporabnika

WPForms je eden najbolj priljubljenih vtičnikov za oblikovanje obrazcev WordPress, ki vam omogoča ustvarjanje različnih vrst obrazcev na vašem spletnem mestu. Vtičnik ima vnaprej izdelane predloge, ki jih je mogoče enostavno prilagoditi vašim potrebam.

Z uporabo WPForms lahko ustvarite čudovite registrske obrazce po meri s funkcijo zaščite pred neželeno pošto. Vtičnik deluje brezhibno z drugimi priljubljenimi vtičniki brez težav z združljivostjo.

Sorodno: Kako hitro rastete svoj seznam e-poštnih sporočil.

Poleg prijavnih in registracijskih obrazcev lahko vključite tudi možnosti plačila, omogočite takojšnja obvestila, ustvarite večstranske obrazce, dodate pogojno logiko in naredite veliko več. Ta vtičnik lahko kupite že za 39 USD.

2. MonsterInsights

pošast

MonsterInsights je eden najboljših vtičnikov, ki vam omogoča spremljanje, kako vaši uporabniki sodelujejo z vašim spletnim mestom.

Z namestitvijo tega vtičnika lahko spremljate aktivnosti prijavljenih uporabnikov in poznate njihovo vedenje na vašem spletnem mestu. Omogoča vam tudi spremljanje ogledov in predložitev obrazcev za prijavo in prijavo po meri.

Spodaj je nekaj funkcij sledenja MonsterInsights, ki se vam zdijo koristne:

 • Sledenje prenosov
 • Sledenje oglasov
 • Sledenje partnerskim povezavam
 • Spremljanje strani AMP

3. ČlanPress

Članica

Vtičnik MemberPress WordPress je odličen izdelek, ki vam pomaga ustvariti spletno mesto za članstvo brez pisanja črtne kode. Omogoča vam enostavno ustvarjanje prijav uporabnikov in registracijskih obrazcev na svojem članskem mestu. Ne glede na to, ali ste novinec ali napredni WordPress uporabnik, boste ta vtičnik našli tako intuitivno.

Vtičnik podpira brezhibno integracijo s pomočjo vtičnika BBPress, ki vam omogoča, da forume vključite v svoje spletno mesto za članstvo.

4. ProfilPress

ProfilePress, vtičnik za prijavo uporabnika, vtičnik za registracijo

ProfilePress je še en neverjeten vtičnik, ki vam omogoča ustvarjanje čudovitih in odzivnih registracijskih obrazcev WordPress na vašem spletnem mestu. Z njim lahko celo ustvarite obrazec za prijavo po meri, obrazec za ponastavitev gesla v sprednjem delu, stran z uporabniškimi profili in drugo.

Vtičnik podpira brezhibno integracijo s številnimi priljubljenimi vtičniki, vključno z WooCommerce, BuddyPress, bBPress in številnimi drugimi vtičniki, ki jih morda uporabljate na svojem spletnem mestu. Uporabnikom lahko celo dovolite, da naložijo avatarje s sprednje strani.

5. Prijava & Dostop prek InkThemes

Prijava in dostop do WordPress vtičnika

Prijava & Dostop do WordPress vtičnika InkThemes vam omogoča ustvarjanje prilagojenih prijavnih obrazcev s Captcha, tako da lahko omogočite beleženje uporabnikov na sprednjem delu svojega spletnega mesta, ne da bi vam bilo treba skrbeti za samodejne prijave neželene pošte. Vtičnik je zelo enostaven za namestitev, konfiguracijo in uporabo. Združljiv je med brskalniki in z vsemi sodobnimi temami WordPressa.

Poleg tega, da ustvarite obrazce za prijavo in registracijo, vam ta vtičnik omogoča dodajanje vabljivih gumbov za poziv k dejanju, kot je gumb Registriraj..

Uporabnikom lahko dovolite, da sami ustvarijo svoja gesla in jih preusmerijo na katero koli stran, ki jo želite ob vsaki prijavi ali odjavi. Vtičnik podpira videoposnetke na strani za prijavo in svojim uporabnikom omogoča prijavo prek svojih socialnih računov, kot so Facebook, Twitter itd.

6. Nextend Social Login

, vtičniki za prijavo uporabnikov, vtičniki za registracijo

Nextend Social Login je odziven vtičnik za prijavo in registracijo za WordPress, ki uporabnikom omogoča, da se prijavijo na vaše spletno mesto s pomočjo svojih socialnih platform. Trenutno podpira socialno prijavo prek Facebooka, Twitterja in LinkedIna.

Prednost je v tem, da uporabniku ni treba vpisati podrobnosti za prijavo na svoje spletno mesto. Namesto tega se lahko prijavijo z eno od teh platform, kjer so že nastavili račun.

Dodate lahko katero koli možnost, ki jo želite pustiti svojim uporabnikom, in tudi izbrati lokacijo, kjer želite prikazati gumbe za prijavo v družabne mreže.

7. PrijavaPress WPBrigade

LoginPress Vtičnik, vtičnik za prijavo uporabnika, vtičnik za registracijo

WPBrigade LoginPress je brezplačni prijavni vtičnik, ki vam omogoča, da na svoje WordPress spletno mesto dodate prijavne obrazce po meri. Vtičnik je naložen s številnimi neverjetnimi funkcijami, tako da lahko naredite veliko več kot le dodajanje preprostega obrazca.

Od uporabe vnaprej izdelanih predlog, dodajanja logotipa, prikaza sporočila o napaki po meri in še več, ponuja odlične možnosti za ustvarjanje osupljivega obrazca za prijavo na vašem spletnem mestu. Ozadje obrazca lahko celo oblikujete z odlično barvo ali sliko.

Možnost Google Recaptcha vam pomaga varovati obrazec pred vsemi varnostnimi grožnjami. Vtičnik podpira tudi samodejno prijavo, družabno prijavo, preusmeritve za prijavo in celo omogoča omejitev možnosti prijave..

8. Registrske in pozivne kode CM

uporabniški vtičnik, registracijski vtičnik, registracija CM in koda povabila

Z Registrske in pozivne kode CM, lahko ustvarite nekaj osupljivih obrazcev za prijavo in registracijo za svoje spletno mesto. S pomočjo teh obrazcev lahko upravljate, kdo se lahko registrira na vašem spletnem mestu.

Omogoča vam ustvarjanje pojavnih prijav in registracijskih obrazcev na osnovi Ajaxa, ne da bi morali kodirati eno vrstico. Prednost prijave Ajax je, da lahko vaši uporabniki med prijavo ostanejo na isti strani, ne da bi morali stran osvežiti. Vtičnik vsebuje tudi možnosti, s katerimi lahko pošiljate preverjanje e-pošte in pošiljate popolnoma prilagodljiva e-poštna sporočila.

Ta vtičnik podpira množico drugih naprednih vtičnikov WordPress in je združljiv s katero koli temo programa WordPress.

9. Prilagodilec strani po meri

CustomPage Customizer

Orodje za prilagajanje strani po meri je odlično orodje za prilagajanje strani za prijavo neposredno iz programa WordPress Customizer. To pomeni, da si lahko ogledate spremembe, preden stran potisnete na spletno mesto v živo.

Uporabite lahko tudi orodje za prilagajanje strani po meri skupaj z drugimi vtičniki, ki jih želite uporabiti na svojem spletnem mestu. Ta vtičnik je združljiv tudi z najnovejšimi različicami WordPress-a.

Vtičnik dobiva tudi pogoste posodobitve in je kot nalašč za vse, ki si želijo modernega dizajna za obrazce za prijavo.

10. WP uporabnik sočelje

WP USer Frontend

Uporabniško sočelje WP je eden od brezplačnih vtičnikov za prijavo in registracijo uporabnikov, ki vam omogoča veliko več kot samo ustvarjanje obrazca za prijavo. S tem vtičnikom lahko uporabnikom omogočite, da pošljejo objavo v vaš pregled s sprednjega dela vašega spletnega mesta.

Vtičnik je opremljen s programom za povleci in spusti, tako da si lahko takoj ogledate, kako izgledajo obrazci, ne da bi vam bilo treba preklapljati med predogledom in ustvarjalcem. Vtičnik je združljiv tudi z Gutenbergovim urejevalnikom.

Omogoča celo pripenjanje datotek, pošiljanje stvari s sprednjega dela, nastavitev stanja objave, objavo sporočila in posodabljanje besedil v gumbu za pošiljanje.

Bonus: Oglejte si najboljši vtičnik za WordPress.

To je nekaj vtičnikov, ki jih lahko uporabite za dodajanje obrazcev za prijavo uporabnikov in registracijskih obrazcev na svoje spletno mesto. Če vam je bil ta članek všeč, boste morda želeli preveriti, kako pravilno ustvariti prijavno stran po meri v WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map