10 najboljših vtičnikov za tipografijo WordPress v primerjavi (2020)

Najboljši vtičniki za tipografijo v wordpressu v primerjavi


Želite izboljšati berljivost in tipografijo na svojem mestu WordPress?

Številne uveljavljene blagovne znamke so gradile svojo identiteto s tipografskimi elementi, kot sta Coca Cola in IBM. Prava tipografija poleg prepoznavnosti blagovne znamke izboljšuje berljivost na vašem spletnem mestu. V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših vtičnikov WordPress za tipografijo na trgu.

Izbira najboljših vtičnikov za tipografijo za WordPress

Ni vsak vtičnik za tipografijo ustvarjen enako. Spodaj je nekaj funkcij, ki jih boste našli na vtičniku za tipografijo.

 • Sposobnost preprostega dodajanja Googlovih pisav v vašo WordPress temo.
 • Sposobnost nalaganja pisav po meri, da vašemu spletnemu mestu daje poseben videz
 • Podpira različne ponudnike pisav, kot so Adobe Typkit, Font Squirrel in seveda Google Fonts

1. Pisava, ki jo želim

, tipografski vtičniki

Pisava, ki jo želim, je neverjeten vtičnik, ki vam omogoča, da na svoje spletno mesto naložite čudovite pisave. Vtičnik podpira 3 priljubljene ponudnike pisav, Google Fonts, Adobe Typkit in Font Squirrel.

Če želite, lahko naložite tudi svoj nabor pisav. Vse kar morate storiti je, da povlečete in spustite vse datoteke s pisavami, nato pa boste lahko uporabljali pisave na svojem spletnem mestu.

S tem vtičnikom lahko eksperimentirate z več kot 20.000 različnimi slogi pisave in izberete najboljše za predstavitev identitete vaše blagovne znamke. Za edinstven slog lahko kombinirate tudi več pisav različnih ponudnikov.

2. Ultimate Google Web Font Generator

Ultimate Googlove spletne pisave

Ultimate Google Web Font Generator je še en odličen vtičnik, ki vam omogoča, da v nekaj minutah na svoje spletno mesto dodate čudovite pisave. Dostopate do vseh Googlovih odprtokodnih spletnih pisav, jih predogledate in nato ustvarite kodo za njihovo uporabo na svojem spletnem mestu.

Uporabljate ga lahko tudi na drugih platformah, razen WordPressa. Združljiv je s PHP, Joomla, Magento, ROR, čistim HTML in še več. Google samodejno posodobi seznam pisav iz Googla in vam ponudi vse najnovejše pisave, ko sedite in se sprostite.

Trenutno ima v svoji zbirki nekaj več kot 650 pisav. In seveda podpira vse različice pisav, kot so krepke, poševne črke, svetle, črne itd. Če so odziven vtičnik, bodo pisave videti dobro tudi v vseh brskalnikih.

3. Enostavna objava Googlovih pisav

Enostavna objava Googlovih pisav

Easy Post Google Fonts je še ena neverjetna rešitev za dodajanje več pisav na vaše spletno mesto. S tem vtičnikom lahko na svoje spletno mesto dodate več kot 600 različnih pisav, ne da bi morali dodati vrstico kode. Omogoča vam uporabo več pisav na eni strani in objavo, tako da lahko spletno mesto z novim videzom posodobite.

Odlično deluje z drugimi sodobnimi vtičniki WordPress in izgleda osupljivo tudi na vseh zaslonih. Celo novinec zaradi svoje enostavne uporabe zmore enako dobro kot profesionalec.

4. FontPress

FontPress vtičnik za tipografijo

FontPress je z več kot 1,2K aktivnimi namestitvami eden najbolj priljubljenih tipografskih vtičnikov na trgu WordPress. Če želite svojo temo napolniti z več pisavami, je FontPress odlična možnost za vas.

Poleg Googlovih pisav podpira tudi ne-latinske jezike. S pomočjo tega vtičnika lahko vaše pisave izgledajo bolj stilsko z uporabo različnih učinkov, ki jih ponuja.

Delate lahko na velikosti, teži pisave, okrasitvi besedila, preoblikovanju besedila, barvi in ​​še veliko več.

5. uspeh arhitekt

Razcvet-Arhitekt

Thrive Architect je neverjeten vtičnik za ustvarjanje strani z vlečenjem in spuščanjem strani, ki ne samo da vam omogoča izdelavo čudovitih spletnih strani v nekaj minutah, ampak tudi nudi popolno prilagodljivost za dodajanje pisav po meri na vaše spletno mesto.

S svojimi tipkarskimi možnostmi boste imeli dostop do več kot 700 pisav po meri, tako da lahko svoje spletno mesto ustvarite edinstven videz.

6. Fonto

Fonto za vtičnik za tipografijo

Fonto je lahko vaša hitra rešitev, če iščete dodajanje novih pisav na svoje spletno mesto. S programom Fonto lahko uporabite katero koli pisavo, ki bi si jo morda omislili. S programom Fonto lahko datoteke s pisavami samostojno gostite ali jih vstavite prek vdelane kode.

Vdelano kodo je treba dodati v območje glave vašega spletnega mesta. Imate celo možnost, da združite več pisav skupaj.

7. Zeno Font Resizer

Zeno Font Resizer je neverjeten vtičnik, ki uporabnikom omogoča hitro in enostavno spreminjanje velikosti pisav. Za prilagoditev velikosti pisave uporablja JavaScript in JQuery. Nastavitve se shranijo v piškotek, tako da obiskovalec vidi isto velikost pisave, tudi ko se vrne na vaše spletno mesto.

Ta vtičnik lahko uporabite v kateri koli različici WordPress-a nad 3.7. Zagotavlja združljivost med brskalniki, zato boste lahko prepričani, da je vaše besedilo videti odlično v vseh brskalnikih.

8. WP Google Pisave

WP Google Pisave, tipografski vtičniki

WP Google Pisave je še en vtičnik, ki ga boste morda želeli preveriti. Z več kot 100.000 aktivnimi namestitvami je ta vtičnik eden najbolj priljubljenih virov pisav za lastnike spletnih strani.

Ta vtičnik lahko uporabite Googlove brezplačne storitve za dodajanje kakovostnih pisav na vaše spletno mesto. Lahko tudi dodelite pisave določenim elementom CSS na svojem spletnem mestu. In vse to lahko storite neposredno na nadzorni plošči WordPress.

Vtičnik se samodejno posodobi in doda vse nove pisave, ki so na voljo v Googlu. Tako jih lahko uporabljate, ne da bi morali ročno prilagoditi svoje nastavitve.

9. Enostavne pisave Google

Z Enostavne pisave Google vtičnika, je zelo enostavno prevzeti nadzor nad pisavami spletnega mesta. Z njim lahko na svoje spletno mesto vstavite do 600 različnih pisav, ne da bi morali napisati vrstico kode.

Preden jih uporabite na svojem spletnem mestu v živo, si lahko s pomočjo programa WordPress Customizer ogledate tudi svoje predloge. Omogoča vam ustvarjanje nadzora pisav po meri v skrbniškem območju. Ko vstavite pisavo, bo takoj na voljo v orodju za prilagajanje za predogled.

Če želite v svojo temo dodati pisave google, lahko to storite tudi vi, ne da bi morali urejati glavno tabelo s slogami. Samodejno bo posodobil tudi seznam pisav, zato vam tega ni treba rokovati ročno.

10. Uporabite katero koli pisavo

Uporabite katero koli pisavo omogoča uporabo poljubne pisave na vašem spletnem mestu. Z več kot 100.000 aktivnimi namestitvami je ta vtičnik eden najbolj uvrščenih tipografskih vtičnikov v WordPressu.

Pisave lahko naložite neposredno iz urejevalnika WordPress. Vtičnik je združljiv z vsemi sodobnimi WordPress temami in drugimi naprednimi vtičniki.

Prav tako poskrbi, da bodo vaše pisave videti osupljivo na vseh napravah in odlično delujejo v brskalnikih. Poleg tega podpira več pisav po meri hkrati, kar vam daje najbolj edinstvene rezultate.

To je nekaj najboljših tipografskih vtičnikov za WordPress. Upamo, da ste članek našli koristno. Kot bonus lahko preberete tudi o teh nasvete za oblikovanje, ki vam lahko pomagajo povečati stopnjo konverzije spletnega mesta.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map