10 najboljših vtičnikov za WordPress Multisite Networks (2020)

najboljši omrežni vtičniki WordPress


Iščete najboljše WordPress večnamenske vtičnike?

WordPress vtičnike lahko uporabite za razširitev funkcij v vašem večstranskem omrežju. Ker pa je dobesedno na tisoče brezplačnih in premium vtičnikov, lahko začetniki težko najdejo najboljše. Potrebujete vtičnike, ki bodo zagotovili, da bodo vaše večstranske mreže uspevale in rasle na profesionalen način, vendar se lahko počutite frustrirani, če nimate pojma, kako jih iskati.

Zato vam bomo v tem članku prihranili čas in zmedo z deljenjem 10 bistvenih vtičnikov za večstranska omrežja WordPress, ki bodo vaše spletno mesto popeljali na naslednjo raven.

1. WPForms

WPForms

WPForms je najboljši vtičnik za obrazec WordPress na svetu. Uporablja se lahko za ustvarjanje obrazcev za registracijo uporabnikov, prijavnih obrazcev, pogovorov, obrazcev z več strani in še več. Potrebovali boste robustni vtičnik obrazcev, ki lahko obravnava zahteve vseh podstrani v vašem večstranskem omrežju.

Ima preprost vmesnik povleci in spusti, da dodate polja v obrazce. Lahko popolnoma prilagodite pisave, barve, ozadja polj itd. WPForms ponuja tudi vgrajene predloge obrazcev, s katerimi lahko hitro dodate kontaktni obrazec ali druge pogosto uporabljene obrazce na svoje spletno mesto. Podpira kratke kode in predloge za prikaz obrazcev na vaših straneh.

Oglejte si naš celoten pregled WPForms, če želite izvedeti več o tem vtičniku.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights je najboljši vtičnik Google Analytics za večstranska omrežja WordPress. Uporablja se lahko za spremljanje prometnih virov za vaše omrežje in njegova spletna mesta. Ko je nameščen, MonsterInsights prikazuje grafično predstavitev prometa vašega spletnega mesta na nadzorni plošči WordPress. V omrežju z več spletnimi mesti ga lahko uporabljate za spremljanje prometa vseh vaših spletnih mest na enem mestu.

Oglejte si ta članek na kako nastaviti Google Analytics v večstranskem omrežju WordPress za navodila po korakih o tem, kako začeti z MonsterInsights. Omogoča vam, da omogočite ali onemogočite nadzorno ploščo MonsterInsights za vsako posamezno podstranišče. S pomočjo omrežnih nastavitev lahko nadzirate stanje vtičnika.

Ne zamudite našega pregleda MonsterInsights za več koristnih podrobnosti.

3. Yoast SEO

Yoast

Yoast SEO je najbolj priljubljen vtičnik WordPress SEO na svetu. Uporabite ga lahko za optimizacijo vaših spletnih mest za iskalnike. Konfigurirate ga lahko tako, da dodate metapodatke za vsako podstrani posebej. Omogoča tudi, da ločeno dodate meta podatke za svoje objave in strani.

Kazalniki na strani vtičnika vam pomagajo izboljšati kakovost vaše vsebine. Zemljevid spletnega mesta XML lahko nastavite z enim klikom. Yoast SEO podpira kanonske URL-je, s čimer se izognete podvojeni vsebini na vašem spletnem mestu in vas rešuje pred morebitnimi kaznimi. Prav tako predlaga, da v svoje objave dodate notranje povezave, da povečate promet na svojem spletnem mestu.

Oglejte si naš pregled Yoast SEO, da kar najbolje izkoristite ta obvezni SEO vtičnik.

4. Raketa WP

Raketa WP

WP Rocket je odličen in močan vtičnik WordPress za predpomnjenje. Lahko poveča čas nalaganja spletnih mest v nekaj klikih. Vtičnik se zažene ob aktivaciji na vašem mestu WordPress. Omogoča predpomnjenje strani, prednalaganje predpomnilnika, statično stiskanje datotek, leno nalaganje slik in še več. WP Rocket povečuje hitrost vašega spletnega mesta, ne da bi pri tem poškodoval vsebino ali strani.

Inteligentno deluje tako, da vnaprej naloži vsebino in datoteke na vašem spletnem mestu, zato bodo uporabniki, ko obiščejo vaše spletno mesto, na trenutke videli, da je vaša vsebina naložena. To je zelo priporočljiv vtičnik za večstranska omrežja WordPress.

5. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster je najmočnejša programska oprema za optimizacijo generacij in pretvorb na svetu. Uporablja se lahko za ustvarjanje optin oglaševalskih akcij na vaših spletnih straneh. Ta vtičnik lahko omrežje aktivirate, da ustvarite različne oglaševalske akcije na vsakem podstrani. Ima preprost uporabniški vmesnik, ki temelji na povleku in spuščanju, z več vrstami oglaševalskih akcij, vključno z diapozitivom, pojavnim oknom v obliki svetlobne plošče, pozdravno preprogo na celotnem zaslonu, plavajočo vrstico in še več.

Prihaja z zmogljivimi Exit-Intent® tehnologija, ki pomaga pretvoriti vaše opuščene obiskovalce spletnega mesta v naročnike in stranke. OptinMonster ima brezhibne integracije z več tisoč vtičniki, storitvami in programsko opremo za povečanje uporabnikovega sodelovanja na vaših spletnih mestih.

Če želite več informacij, si oglejte celoten pregled OptinMonster pri naših strokovnjakih.

6. Večstranske izboljšave

Večstransko izboljšanje

Kot pove že ime, je Multisite Enhancements močan vtičnik WordPress za optimizacijo skrbniškega področja vašega večstranskega omrežja WordPress. Na omrežni nadzorni plošči prikaže dodatne informacije o virih vaših podstrani, vključno z aktivnimi vtičniki na posameznih spletnih mestih, aktivnimi temami in nadrejenimi temami. Poleg tega lahko prilagodite skrbnika omrežja

Prav tako povečuje izkušnjo za skrbnike podstranišč. Vtičnik Multisite Enhancements prikazuje informacije, ki so najbolj uporabne za skrbnike, in skriva nepotrebne podrobnosti iz zaledja. Najboljše od vsega? Ta priročen vtičnik je za prenos in uporabo popolnoma brezplačen.

7. Preklapljanje uporabnika

Uporabniško preklapljanje

Uporabniško preklapljanje je brezplačen vtičnik WordPress za večstranska omrežja. Omogoča vam, da preklopite na svoja spletna mesta, ne da bi se večkrat prijavili ali odjavili od skrbnika omrežja. Pomaga preizkusiti teme in vtičnike na svojih podstrani. Preizkusite lahko tudi druge funkcije in vloge uporabniških skrbnikov na vsakem posameznem spletnem mestu.

Ko končate s testiranjem, se lahko vedno vrnete nazaj v skrbnika omrežja, ne da bi se prijavili. Popolnoma je varen in poskrbi, da moderatorji podstrani ne bodo imeli dostopa do vašega večstranskega skrbniškega omrežja..

8. SeedProd

SeedProd

SeedProd je najboljši način vzdrževanja in WordPress kmalu prihaja na trg. Uporabite ga lahko za ustvarjanje vzdrževalnega načina in za kmalu strani na vaših podstranih v obdobju njihovega razvoja. Zelo je koristno in je koristno, ko želite obdržati profesionalni vtis obiskovalcem spletnega mesta, ki pridejo, ko vaše spletno mesto še deluje..

Prihajajoče strani lahko v celoti prilagodite. Omogoča tudi prikaz odštevalnika časa, s katerim lahko obiskovalci veste, kdaj bo vaše spletno mesto pripravljeno. SeedProd je uporabnikom prijazen in ga je enostavno nastaviti.

Za več podrobnosti si oglejte naš celoten pregled SeedProd.

9. Stalni stik

Stalni stik

Constant Contact je priljubljena storitev trženja e-pošte in avtomatizacija e-pošte. Enostavno se integrira z večstranskimi omrežji WordPress in v enem kliku pošlje na tisoče e-poštnih sporočil. Na svojem spletnem mestu lahko dodate čudovit naročninski obrazec in sestavite e-poštni seznam za izmenjavo posodobitev s svojimi obiskovalci.

Poleg tega vam Constant Contact omogoča načrtovanje e-poštnih sporočil, ustvarjanje oglaševalskih akcij za avtomatizacijo trženja in še več. To je celovita rešitev za promocijo vašega spletnega mesta na pravilen način.

Oglejte si ta pregled stalnih stikov naših strokovnjakov, če želite izvedeti več o tej zelo učinkoviti e-poštni prodaji.

10. UpdraftPlus

Updraftplus

UpdraftPlus je močan rezervni vtičnik za WordPress. V večstranskih omrežjih je lahko na desetine ali stotine podstrani, zato je pomembno, da uporabite varnostni vtičnik, da zagotovite, da so vsa vaša spletna mesta varna. UpdraftPlus lahko ustvari samodejno varnostno kopiranje vseh spletnih mest, tako da lahko prosto eksperimentirate z novimi funkcijami.

Omogoča vam, da varnostne kopije shranite v računalnik ali oblačne pogone. Ne samo da ustvari varnostno kopijo, ampak lahko ta vtičnik uporabite tudi za obnovitev spletnega mesta v 1 kliku. Je varna in zanesljiva, saj vam omogoča vse, kar potrebujete za varno upravljanje varnostnih kopij spletnega mesta.

Za več podrobnosti si oglejte naš pregled UpdraftPlus.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najpomembnejše vtičnike za večstransko omrežje WordPress. Morda boste želeli preveriti tudi naš seznam najboljših vtičnikov WordPress za povečanje vašega spletnega prihodka.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me