11 najboljših vtičnikov WordPress kviz za povečanje uporabnikovega sodelovanja

najboljši vtičniki za WordPress kviz


Iščete najboljše WordPress kvize? Odlična ideja! Kvizi so odličen način za privabljanje prometa na vaše spletno mesto in povečanje uporabniške angažiranosti.

V tem članku vas bomo predstavili z 11 najboljšimi vtičniki WordPress kviza na trgu.

Zakaj uporabljati vtičnik za kviz?

Kvizi so lahko zabaven in učinkovit del vaše marketinške strategije. Z eno od najboljših vtičnikov za kviz WordPress lahko hitro in enostavno oblikujete kviz profesionalnega izgleda za svoje spletno mesto.

Spletna publika je zasvojena s kvizi. Če na svoje spletno mesto WordPress vstavite kviz kot funkcijo strani ali kot del objave v spletnem dnevniku, boste imeli na voljo napravo, ki pritegne pozornost, da potegnete dodaten promet.

Na splošno se ljudje navadijo, da se samoobremenjujejo, in kvizi se igrajo v to miselnost. Če kvizi niso predolgi (sodobna populacija ima tudi kratek čas pozornosti!), Se lahko dotaknete psihološke potrebe obiskovalcev spletnega mesta, da samoocenite.

Kvizi se prav tako dotikajo naše človeške potrebe, da delimo in primerjamo vidike sebe z drugimi. To je glavni element, zakaj kvizi predstavljajo odličen marketing! Kvizi so noro skupni. Torej ne samo, da bodo uporabniki ostali in sodelovali s kvizom, medtem ko so na vašem spletnem mestu, bodo svoje rezultate delili s povezavo do vašega spletnega mesta, da bodo poslali več prometa.

Z najboljšimi vtičniki WordPress kviz, ki so vam na voljo, lahko to tržno strategijo v svojo korist uporabite s šokantno dobrimi rezultati. ROI (donosnost naložbe) za nakup vtičnika za kviz je izredno visok.

Toda, ali ste pripravljeni, da preverite najboljše WordPress kvize? Super. Začnimo.

1. WPForms

WPForms

WPForms boste morda prepoznali kot enega najboljših vtičnikov za WordPress obrazce. Toda ali ste vedeli, da ga lahko uporabite tudi za ustvarjanje anket in anket?

Za uporabo njihovih raziskav in dodatka za ankete potrebujete načrt Pro WPForms. Na srečo lahko uporabniki IsItWP ob uporabi kode kupona dobijo 10% popusta od skupne cene SAVE10.

Z malo manipulacije v zakulisju se lahko ankete WPForms in dodatek za ankete spremenijo v edinstven kviz za vaše spletno mesto. Vdelava je enostavna, kviz pa lahko postavite na objavo, stran ali območje, pripravljeno za gradnike.

Sorodno: Kako ustvariti obrazec za slog Typeform v WordPressu

Intuitivni program za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja WPForms omogoča enostavno izdelavo in prilagajanje kviza, ki zagotovo odpihne vaše občinstvo!

Začnite z WPForms danes!

2. Poskusite interakcijo

TryInteract

Z več kot 200 vnaprej izdelanimi predlogi v 37 različnih nišah, TryInteract olajša ustvarjanje kviza po meri posebej za vaše spletno mesto.

Imeli boste nadzor nad vsemi barvami, pisavami, slikami in logotipi svojih kvizov. Sestavljanje kviza, ki ustreza vaši blagovni znamki, še nikoli ni bilo lažje.

TryInteract lahko uporabite tudi za zajemanje potencialnih strank in jih pretvorite v naročnike, tako da imate na koncu vsakega kviza možnost optin. Ne želite, da se na vaš seznam pridruži le kdo? Brez problema. Lahko segmentirate svojo občinstvo in pretvorite samo uporabnike, ki so v kvizu dosegli 50 odstotkov ali več.

Najboljše od vsega? TryInteract kvizi so v celoti skladni z GDPR, podjetje pa je registrirano na Privacy Shield. Vaši uporabniki bodo varno odgovarjali na vaša vprašanja in prepoznali vas boste kot zaupanja vrednega lastnika spletnega mesta.

Začnite s TryInteractom danes!

3. LearnDash

LearnDash

LearnDash je eden izmed naših najljubših vtičnikov LMS (sistem za upravljanje učenja). Del tega, kar ga postavlja pred množico, je njegova interaktivna funkcija kviza.

Če imate spletno mesto za članstvo ali spletni tečaj in želite preizkusiti svoje uporabnike, je LearnDash odličen vtičnik za to delo.

Ne samo, da boste lahko preizkusili svoje uporabnike, tudi odgovore boste lahko razvrstili in jim podelili značke za uspešen zaključek. S tem, ko se bodo vaši uporabniki počutili dobro v sebi, boste še bolj povečali nadaljnje udejstvovanje.

Začnite z učenjem LearnDash danes!

4. Polldaddy

Polldaddy

Preizkusite me, oče! Polldaddy je eden najboljših vtičnikov WordPress za kvize, saj so ga ustvarili Automattic, podjetje, ki stoji za WordPress.com in potomci vtičnikov.

Ne le, da so kvizi Polldaddy zelo prilagodljivi in ​​jih je enostavno ustvariti prek njihovega naprednega urejevalnika, do njih lahko dostopate tudi do poglobljenih poročil o sodelovanju uporabnikov z njimi. Poleg tega je mogoče ta poročila izvoziti v formatih CSV, Excel, PDF, Google Dokumenti in XML.

Dodate lahko slike in videoposnetke, vključno z vsebino iz YouTuba, Flickr ali Google Maps.

Začnite z Polldaddy danes!

5. WP kviz

WP kviz

Enostaven za uporabo in 100-odstotno brezplačno je WP kviz odlična možnost, še posebej, če imate strog proračun.

WP kviz lahko uporabljate s praktično katero koli temo WordPressa in ustvarite neomejeno število kvizov za vaše občinstvo. Vrste kvizov vključujejo trivizatorje, osebnostne kvize in kvize. Vse to je mogoče konfigurirati za enojne ali večstranske postavitve.

WP Quiz vam omogoča, da prilagodite pisave, barve ozadja in vrstice napredka za vsak kviz, ki ga sestavite. In preprosto jih dodate v svoje objave in strani s podporo za kratko kodo.

Nazadnje bodo vaši kvizi zelo izmenljivi, zahvaljujoč gumbom za družabni delež, ki so priloženi vtičniku.

Začnite z WP kvizom danes!

6. Mojster kviza in ankete

Wordpress kvizi in anketa

Prej znan kot Quiz Master Next, je vtičnik Quiz and Survey Master kot nalašč za lastnike podjetij. Lahko preprosto ustvarite kvize za merjenje zadovoljstva zaposlenih ali zbiranje povratnih informacij strank.

Če želite omejiti število ljudi, ki prevzamejo vaš kviz, lahko nastavite kviz in voditelja ankete, da kvize prikazuje samo prijavljenim uporabnikom. Prav tako lahko načrtujete, kdaj so na vašem spletnem mestu aktivni kvizi. Če želite še dodatno omejiti prekomerno uporabo kvizov, lahko določite količino poskusov, ki jih mora uporabnik opraviti s kvizom..

Za ljubitelje matematike boste z veseljem vedeli, da lahko ustvarite in prikažete zapletene matematične formule s pomočjo kviza in ankete. To je kot nalašč za matematične spletne tečaje ali programe mentoriranja.

Začnite danes s kvizom in mojstrom ankete!

7. mTouch kviz

mTouch kviz

Vse je v imenu: mTouch Quiz je vtičnik, prijazen dotik. Pomeni, da je odličen za kvize za mobilne ali tablične računalnike, v katerih se uporabniki dotikajo svojih zaslonov, da izberejo svoje odgovore.

mTouch kviz je hiter in enostaven za uporabo, ustvarite lahko celo začetne in končne strani po meri, da svoje uporabnike zaslepite.

Začnite z mTouch kvizom danes!

8. Kviz toka ARI

Kviz toka ARI

Če iščete vtičnik za kviz, če želite pridobiti dodatne potencialne ponudbe, je ARI Steam kviz odlična izbira.

Ta vtičnik se združuje z AWeber, Drip, ConstantContact, kar je odlična alternativa MailChimpu in številnim drugim storitvam za trženje e-pošte. Integrira se tudi s priljubljenimi e-poštnimi storitvami, Facebookom, Twitterjem, Pinterestom, LinkedIn-om in drugimi socialnimi omrežji za enostavno deljenje.

ARI Stream Quiz je pripravljen tudi na prevod, tako da lahko komunicirate z uporabniki z vsega sveta.

Začnite danes s kvizom ARI Stream!

9. Verižni kviz

Verižni kviz

S pogojno logiko lahko sestavite “verižen” kviz, v katerem je naslednje vprašanje odvisno od prejšnjega odgovora uporabnika.

Verižni kviz je kot nalašč za vprašanja v stilu eseja. Lahko celo dodelite vrednosti točk, da ocenite uporabnikove odgovore.

Chained Quiz vam za dodatno vrednost omogoča, da odgovore uporabnikov izvozite v datoteko CSV, da boste lahko analizirali njihove rezultate v Excelu.

Začnite z verižnim kvizom danes!

10. Kviz HD

HD kviz

Predstavljene slike, vključno z animiranimi GIF-ji, so pomemben del tega, kar naredi HD kviz poseben. To je zelo vizualni vtičnik za pripravo kvizov. Kot odgovore lahko uporabite celo slike!

S tem brezplačnim vtičnikom sestavite neomejeno količino mobilnih prijaznih kvizov. Je zabaven in enostaven za uporabo in ustvaril bo kvize za vaše spletno mesto, podobno tistemu, kar lahko vidite na Buzzfeedu.

Začnite danes s kvizom HD!

11. Kviz Mačka

Kviz Mačka

Radovednost te mačke ne bo ubila! Quiz Cat spodbuja radovedne uporabnike, da sodelujejo s prilagojenimi kvizi, vdelanimi v vaše objave in strani v programu WordPress.

Ustvarite neomejeno število kvizov z več izbirami. Da bi uporabniki uganili, Quiz Cat naključno premešča odgovore na vsako vprašanje, tako da nikoli niso v istem vrstnem redu. Brez varanja TO mačke!

Quiz Cat je odlično in brezplačno orodje in zagotovo eden najboljših vtičnikov WordPress za kviz, pripravljen za prevod,.

Začnite danes s kvizom Cat!

Upamo, da vam bo ta članek pomagal odkriti najboljše vtičnike WordPress Quiz.

Če ste uživali v tej objavi, vam bo morda všeč naš vodnik po korakih, kako enostavno ustvariti anketo v WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map