11 najboljših vtičnikov WordPress za dodajanje socialnega dokazila

najboljši vtičniki wordpress testimonial v primerjavi s


Iščete najboljše WordPress pričevalne vtičnike? Dobra ideja! Delate fantastično in vaše stranke so zadovoljne. Zakaj torej ne bi javno posredovali svojih povratnih informacij na vašem spletnem mestu?

Ker je na voljo toliko WordPress pričevalnih vtičnikov, vemo, da se je težko odločiti, katerega izbrati. Da bi vam pomagali, smo v tem članku vašo odločitev zožili na 11 najboljših vtičnikov WordPress.

1. WPForms

WPForms

Znani kot najboljši vtičnik za kontaktne obrazce, ki je na voljo za WordPress, se lahko WPForms uporabljajo tudi kot vrhunski testni vtičnik.

Z dodatkom za oddajo prispevkov lahko svojim strankam ustvarite preprost obrazec za uporabo, ki vam lahko predloži izjavo neposredno s svojega spletnega mesta. Vključite lahko funkcije, kot je lestvica ocen, saj kdo ne ljubi dobiti zlatih zvezd za svoje delo!

Po predložitvi bo uporabniško izjavo pristalo na območju vaše nadzorne plošče WordPress, da ga pregledate, preden se odločite, ali ga boste objavili ali ne..

Poglavitni poudarek WPForms je na enostavni uporabi, kar omogoča preprost postopek tako za stranko, ki je oddala izjavo, kot tudi vi, lastnik spletnega mesta, ko boste pripravljeni objaviti povratne informacije.

Preberite celoten pregled WPForms za več informacij.

Začnite z WPForms danes!

2. Cveti ovacije

Uspevajo ovacije

Kot eden najboljših WordPress pričevalnih vtičnikov je Thrive ovation resnično osupljiv. Pomaga vam zbirati pričevanja na 3 edinstvene načine:

Prvič, omogoča čarobno preoblikovanje vsakega komentarja WordPressa, ki je na vašem spletnem mestu, v potrdilo o pripravljenosti za ogled s samo enim klikom miške. Kopiranje / lepljenje ni več potrebno! Vseboval bo celo ime in avatar uporabnika, ki je pustil komentar.

Drugič, Thrive ovation se integrira s Twitterjem in Facebookom, tako da lahko preprosto prikažete komentarje o vas ali vašem podjetju in jih uvozite v patentirano izjavo Rolodex. Neprivlačni posnetki zaslona so preteklost s to funkcijo, saj Thrive ovation ne samo da uvaža pozitivne omembe, temveč jih spreminja v estetsko prijetne, uradne videze, pričevanja.

Tretjič, ta vtičnik vam omogoča, da v celoti avtomatizirate postopek zbiranja pričevanj tako, da vam omogočite ustvarjanje namenskih strani za objavo, objave in obrazce. Strankam lahko celo pošljete avtomatizirana sporočila, ki jih prosijo za povratne informacije s povezavo do vaše strani z zbiranjem pričevanj. Resnično, Thrive ovation je eden najboljših vtičnikov WordPress za priče.

Začnite z Thrive ovation danes!

3. Predstavitvena predstavitev

Predstavitvena predstavitev

Testimonials Showcase vam omogoča lepo prikazovanje povratnih informacij strank v mreži ali na drsniku.

Ima enostaven obrazec za prijavo, ki je enostaven za uporabo, tako da lahko stranke svoje izjave predložijo neposredno na svojem spletnem mestu WordPress.

Poleg tega je Testimonials Showcase pripravljen za prevod. Nikoli vam ne bo treba skrbeti zaradi jezikovnih ovir, ki strankam preprečujejo, da bi spregovorile, ali potencialnim strankam o tem, kako brati, kako super ste še kdaj.

Začnite danes s Testimonials Showcase!

4. Pričevanja drsnik

Pričevanja drsnik

Podprt Gutenberg Editor in skladen z GDPR, Testimonials Drsnik ostane pred krivuljo, tako da je stalno posodobljen s potrebnimi izboljšavami, da boste lahko pred igro.

Prilagodite drsnik za pričevanja z čudovitimi vgrajenimi predlogi in ga nato na svojem spletnem mestu predstavite s pomočjo kratke kode ali pripomočka. Potrebne so absolutno nič veščine kodiranja!

Začnite z Testimonials Drsnik danes!

5. Pričevanja o naboru orodij

pričevanja o naboru orodij

Nabor orodij Testimonial vam omogoča popoln nadzor nad izgledom in občutkom vaše izjave. Z naborom orodij lahko sestavite pričevanja hitro in enostavno, ne da bi morali pisati kode PHP.

Omogoča vam, da prikažete svoje izjave na različne načine, kot so gradniki, celotne strani, drsnik, mreža itd..

Ta vtičnik vodijo isti ljudje, ki stojijo za največjim večjezičnim vtičnikom WPML. Da ne omenjam, ta vtičnik ponuja večjezično podporo z integracijo z WPML.

Začnite danes z Testsetlials Toolset!

6. Pripomoček Pripomoček

Pripomoček pripomočkov

Enostavnost pripomočka se združuje s privlačno lepoto drsnika slike s vtičem Testimonials Widget.

Drsni, vrtiljaški in pomični prehodi so vse na voljo. Vsebino diaprojekcije lahko filtrirate tudi po oznakah, kategorijah ali ID-jih objave v programu WordPress. Najboljše od vsega: Testimonials V mešanih vsebinah pripomočka vam omogočajo, da besedilo, slike in videoposnetke predstavite v enem diaprojekciji. Po želji lahko prikažete katero koli vrsto pričevalskih vsebin!

Začnite s pripomočkom Testimonials Today!

7. Pričevalni rotator

Pričevalni rotator

S pomočjo možnosti ustvarjanja vrste objave po meri vam Testimonial Rotator ponuja neverjetno preprost način upravljanja izjav na spletnem mestu WordPress.

Zbiranje pričevanj je poenostavljeno in vključuje celo sistem ocenjevanja zvezd. In prikazovanje pričevanj? Še preprostejše, zahvaljujoč možnosti za kratko kodo in pripomočke.

Začnite z Testimonial Rotatorjem danes!

8. Enostavna pričevanja

Preprosta pričevanja

Kot pove že ime, se Easy Testimonials sesede na en pridevnik: enostavno.

Ali želite vstaviti svoja pričevanja na stran ali objavo ali jih kot pripomoček dodati na svojo stransko vrstico, vsekakor lahko. Zahvaljujoč priročni funkciji za kratko kodo, so potrebne nočne veščine kodiranja.

Easy Testimonials podpira slike, zato je dodajanje obraza v avtorjevo ime preprostejše kot doslej. Uporablja tudi najnovejšo tehnologijo za prikazovanje svojih pripomb v rezultatih iskanja na vašem spletnem mestu.

Začnite z Easy Testimonials danes!

9. Pričevalni drsnik

Drsni list

Drsniki za neomejene ocene so vam na dosegu roke s čepom Testimonial Slider.

Slikovni drsnik, ki je zelo prilagodljiv, odlikuje barve po meri, različne postavitve in več prehodov, ki vam pomagajo pri ustvarjanju najelegantnejšega vitrina za povratne informacije vaše stranke.

Ne marate drsnikov? Uporabite lahko tudi njihovo funkcijo zapisa seznama.

Najboljše od vsega je, da Testimonial Slider ponuja obrazce za oddajo sprednjih in začasnih sporočil, da bi postopek zbiranja pričevalcev potekal brez težav. Z nadzorne plošče WordPress lahko vse preprosto nadzorujete.

Začnite s testimonialnim drsnikom danes!

10. Pričevanja Osnove

Osnove pričevanja

Osnove pričevanja dokazujejo, da “osnovno” ne pomeni “slabo”. Prav tako ne pomeni, da ni vtičnik!

Nadpovprečno “osnove” Testimonial Basics ponuja 6 možnosti prikazovanja pripomočkov in 4 prikaze strani, vsaka s prilagodljivimi barvami, ozadji in pisavami.

Osnove pričevanja pripravljeni na prevod, združljiv z RTL in GDPR, Osnove pričevanja vključujejo enostavne vhodne obrazce za zbiranje pričevanj. Vključuje tudi eno izmed naših najljubših lastnosti: ocene zvezd!

Začnite danes z osnovami pričevanj!

11. Močna pričevanja

Močna pričevanja

Strogim testimonijalom, ki so naklonjeni razvijalcem, je brezhibno opremljen z lastnostmi. Od svojega prednjega obrazca za predstavitveno zbiranje, do čudovitih drsnikov za možnosti prikaza, so Strong Testimonials zagotovo eden najboljših WordPress pričevalnih vtičnikov.

Če na svojem spletnem mestu uporabljate Polylang, WPML ali WPGlobus, boste z veseljem vedeli, da se Strong Testimonials integrira z vsakim od teh vtičnikov, tako da je v celoti pripravljen za prevod. Svoje zaslone lahko tudi povežete z vdelavami YouTube, Twitter, Instagram ali Facebook.

Začnite z močnimi pričevanji danes!

Upamo, da vam je ta članek pomagal odkriti absolutno najboljše vtičnike WordPress.

Če ste uživali v tem članku, vam bo morda všeč tudi naša objava o tem, kako ustvariti uporabniški obrazec za registracijo uporabnikov v WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map