11 najboljših vtičnikov za e-novice za WordPress (2020)

Najboljši e-poštni vtičniki za WordPress


Iščete najboljše e-poštne vtičnike za WordPress? Vtičnik za elektronske novice avtomatizira celoten postopek pridobivanja naročnikov in pošiljanja e-poštnih sporočil njim. Prihrani vam čas, saj vam ni treba ročno pošiljati e-poštnih sporočil posameznim naročnikom.

V tem članku bomo delili najboljše vtičnike za novice za spletna mesta WordPress.

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster je najboljša svetovna programska oprema za optimizacijo pretvorbe in pretvorbe. Njegove pomembne lastnosti vključujejo njihove močne Tehnologija Exit-Intent®, Delitveno testiranje na A / B, obrazci za e-poštne novice in drugo. Njihova čudovita zasnova naročninskih obrazcev za optin / e-pošto je neprimerljiv uspeh pri zagonu uporabnikov, da se naročijo, povežejo ali opravijo nakup. Vključuje tudi animacije MonsterEffects za ustvarjanje še bolj privlačnih oblik.

Na voljo je s tehnologijo zaznavanja vedenja, ki uporabnikom pomaga vprašati njihov e-poštni naslov na pravem mestu. Poskrbi, da obiskovalci na svojem spletnem mestu dajo svoje e-poštne naslove, tako da jim lahko preprosto pošljete novice po cesti. OptinMonster združuje z vsemi najbolj priljubljenimi storitvami za trženje e-pošte, da samodejno pošlje e-pošto svojim naročnikom.

Za več podrobnosti si oglejte naš celoten pregled OptinMonster.

2. Stalni stik

Stalni stik

Constant Contact je profesionalni vtičnik za e-poštne novice za WordPress. Pomaga vam sestaviti seznam e-poštnih sporočil in z lahkoto pošiljati novice. Priložen je urejevalnik povleci in spusti za oblikovanje čudovitih e-poštnih novic. Ima funkcijo poročanja in analitike v realnem času, ki vam omogoča vpogled v oglaševalske akcije z e-poštnimi novicami. Prikaže popolno poročilo o ukvarjanju z odpiranjem in kliki e-pošte.

Ko prvič začnete s stalnim stikom, vas bo vprašal o vašem podjetju in nato predlagal vsebino, postavitve e-pošte in ustrezne oglaševalske akcije, da boste najbolje pridobili več naročnikov. Constant Contact je enostaven za uporabo z močnimi integracijami in naprednimi marketinškimi orodji. To omogoča, da je odlično orodje za upravljanje odnosov s strankami za trženje po e-pošti.

Oglejte si naš celoten pregled stalnih stikov za več podrobnosti.

3. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue je preprost vtičnik za e-poštne novice za trženje e-pošte in sporočanje besedil. Zasnovan je bil za spletna mesta za mala podjetja in digitalne agencije, da bi dobili naročnike po e-pošti. Pomaga pri izvajanju več e-poštnih oglaševalskih akcij z vašega spletnega mesta. Ima oblikovalca e-pošte s povleci in spusti, s katerim lahko takoj ustvari glasila. S svojo vnaprej oblikovano postavitvijo e-pošte lahko začnete takoj pošiljati e-pošto.

Tako kot drugi vtičniki za e-novice na tem seznamu lahko tudi naročnikom pošljete prilagojena e-poštna sporočila glede na njihovo vedenje. Zagotavlja uspešno dostavo e-pošte in prikazuje sprotno statistiko odprtih e-poštnih sporočil. SendinBlue je enostaven za uporabo in prilagodljiv, saj omogoča pošiljanje tisoč e-poštnih sporočil v samo nekaj klikih miške.

Oglejte si naš celoten pregled SendinBlue za več informacij.

4. Uspešno vodi

ThriveLeads

Thrive Leads je pametno e-poštno glasilo in vtičnik za gradnjo seznamov za WordPress. Povezuje se z vsemi oblikami optin, da bi pridobili potencialne stranke in naročnike. Z urejevalnikom povleci in spusti lahko uporabite za oblikovanje naročnin / optin obrazcev. Pomaga pri sestavljanju e-poštnih seznamov na podlagi objav in strani, ki jih obiščejo uporabniki. Njihova napredna tehnologija ciljanja vam omogoča, da svojim naročnikom pošljete ustrezna e-poštna sporočila.

Sorodno: Kako rastejo vaš seznam e-poštnih sporočil, HITRO.

Ima funkcijo A / B testiranja, da ugotovite, katera od vaših optin oblik je najboljša. Tako lahko te podatke uporabite za izdelavo večjih seznamov na svojem spletnem mestu. E-poštne novice lahko tudi spremljate z dejanskim poročanjem in podrobnimi vpogledi.

Priporočamo tudi, da si za več informacij ogledate ta pregled Thrive Leads.

5. Cveti

Cveti

Bloom je e-poštni optin in dodatek za generiranje svinec za WordPress. Ima več vrst zaslonov za optin popups, da bi pridobili več naročnikov. Ko sestavite seznam, lahko naročnikom začnete pošiljati e-novice. Obrazci optin vam pomagajo, da zberete močne potencialne stranke, ki so dejansko pomembne za vaše podjetje. Te ciljno usmerjene stranke bodo verjetno imele najboljšo odprto ceno za vaša e-poštna sporočila.

Združuje se s storitvami za trženje e-pošte za avtomatizacijo postopka pošiljanja e-pošte. Te e-poštne storitve ponujajo tudi funkcije oblikovanja seznama za ustrezno shranjevanje podatkov vaših naročnikov. Bloomova nadzorna plošča je preprosta in enostavna za uporabo. Prav tako prikazuje popoln vpogled v vaše naročnike in e-poštne novice.

Oglejte si celoten pregled Bloom za več podrobnosti.

6. Sumo

SumoMe

SumoMe je e-trgovina, ki temelji na elektronskem poslovanju in vtičnik za elektronsko poslovanje. Osredotoča se na oblikovanje seznama strank, ki kupujejo od vaše spletne trgovine. Prav tako cilja na vaše potencialne kupce, da izboljšajo prodajo. SumoMe združuje s priljubljenimi e-poštnimi storitvami za upravljanje seznamov naročnikov in skupno pošiljanje e-poštnih novic.

Ima vtičnike in orodja za povečanje števila naročnikov. SumoMe ponuja več čudovitih modelov in tem za e-pošto optins.

Ne zamudite branja naše primerjave med Sumo in OptinMonster.

7. Glasilo

Glasilo

Glasilo je brezplačen vtičnik za e-poštno glasilo WordPress. Omogoča vam ustvarjanje seznamov e-pošte in upravljanje z njimi na vaši nadzorni plošči WordPress. Za dodajanje naročnikov na svoje sezname ni omejitev. Prav tako preverja, ali je v neželeni pošti in na črnih seznamih vznemirjajoč IP. Vtičnik je sestavljen za povleci in spusti za oblikovanje obrazcev za naročanje po e-pošti.

Na voljo je s prilagodljivim pripomočkom za naročnino, ciljno stranjo in naročnino. V celoti lahko spremljate stanje dobave, odprto ceno e-pošte in druge vpoglede za oglaševalske akcije.

8. MailerLite

MailerLite

MailerLite je preprosta programska oprema za trženje in avtomatizacijo po e-pošti. Priložen je ustvarjalec e-poštnih sporočil, s katerimi lahko takoj oblikujete profesionalna e-poštna glasila. Funkcija avtomatizacije e-poštnih sporočil vam omogoča, da nastavite oglaševalske akcije in pošiljate množična e-poštna sporočila. Prav tako vam pomaga ustvariti ciljne strani, s katerimi boste sezname naročnikov prepeljali na naslednjo raven.

Ima močne integracije z več platformami e-trgovine, priljubljeno CRM programsko opremo in še več. MailerLite ima primere oblikovanja e-novic, ki jih lahko še hitreje prilagodite in ustvarite.

9. MailPoet

MailPoet

MailPoet je še en brezplačni vtičnik za e-novice za WordPress. Ima ustvarjalnik novic, ki se integrira z WordPressom in vam pomaga učinkovito oblikovati e-poštna glasila. Lahko načrtujete svoje novice, jih takoj pošiljate ali hkrati pošiljate, ko objavljate nove objave na spletnem dnevniku z uporabo njihovih samodejnih možnosti.

Na voljo je tudi funkcija za samodejno pošiljanje samodejnih e-poštnih sporočil novim naročnikom. MailPoet vam omogoča upravljanje e-poštnih seznamov na nadzorni plošči WordPress, tako da vam za izvajanje nalog trženja po e-pošti ne bo treba poiskati spletnega mesta tretje osebe..

10. Kapljanje

Kapljanje

Drip je priljubljen vtičnik za e-poštne novice, ki se lahko uporablja tudi kot orodje za avtomatizacijo e-poštnega trženja. Pomaga pri zbiranju podatkov o uporabnikih in razume vedenje uporabnikov za pošiljanje prilagojenih e-poštnih sporočil, ki so bolj verjetno odpiranje. Obiskovalce spodbudi, da z vami delijo svoje e-poštne naslove prek zelo privlačnih naročninskih obrazcev.

Uporablja se lahko tudi za pošiljanje prilagojenih sporočil uporabnikom glede na obdobje obiska. Drip se popolnoma osredotoči na namere vaših uporabnikov, kar olajša prilagojene interakcije po e-pošti kot kadar koli prej.

Oglejte si naš pregled Drip, če želite izvedeti več o storitvi.

11. MailChimp

MailChimp

MailChimp je priljubljen, cenovno ugoden vtičnik za e-poštne novice s številnimi funkcijami. Uporabite ga lahko za ustvarjanje zelo privlačnih ciljnih strani, naročninskih obrazcev, e-poštnih novic itd. Omogoča vam ustvarjanje edinstvenih kampanj, da pridobite več naročnikov s svojega spletnega mesta.

MailChimp lahko povežete z vašimi najljubšimi orodji in tržno programsko opremo za avtomatizacijo procesov. Poleg tega je nastavitev enostavna in zelo prilagodljiva glede lastnosti. Učinkovito upravlja s svojimi seznami za hitro pošiljanje večjih sporočil.

Za več podrobnosti lahko preberete ta pregled MailChimp.

Bonus: Oglejte si najboljši vtičnik WordPress za oddajo, če želite ustvariti uspešno oddajo.

Upamo, da vam bo ta članek pomagal odkriti najboljše vtičnike za e-novice za WordPress. Morda boste želeli preveriti tudi naše zelo učinkovite nasvete za pridobitev več e-poštnih naročnikov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map