11 najboljših WordPress vtičnikov za pisatelje v primerjavi (2020)

najboljši vtičniki wordpress za pisatelje


Iščete najboljše WordPress vtičnike za pisatelje? Ne glede na to, ali ste samostojni pisatelj ali preprosto pišete zaradi čiste radosti, lahko pravi vtičniki vaše spletno mesto za pisanje popeljejo na novo raven.

V tem članku vam bomo pokazali 11 najboljših WordPress vtičnikov za pisatelje.

1. WPForms

WPForms

WPForms je najboljši vtičnik za obrazec WordPress na svetu. Ustvarjanje obrazcev za stike je s svojim gradnikom povleci in spusti intuitivno in popolnoma enostavno.

WPForms se poleg kontaktnih obrazcev, ki so obvezni za katero koli spletno mesto, izstopa kot eden najboljših WordPress vtičnikov za pisatelje zaradi svoje zmožnosti ustvarjanja obrazcev za sprejem gostujočih objav od zunanjih piscev. Lahko ustvarite celo obrazce za registracijo uporabnikov, če se odločite za spletno pisanje spletnega mesta z več avtorji.

Ker je WPForms prijazen do mobilnih naprav in popolnoma odziven, bodo vaši obrazci videti popolni na vsaki napravi. Uporabite svoj preprost gumb Vstavi obrazec, ki se nahaja nad orodno vrstico vaših objav in strani, ali njegov pripomoček za prikaz obrazcev na katerem koli območju, na katerem je pripravljeno, ali na gradnik.

Začnite z WPForms danes!

2. MonsterInsights

MonsterInsights

Vsak pisatelj sanja, da bi se milijoni bralcev spotikalo in si ogledali vsebino svojega spletnega mesta. Kar pa je dobro, je ves promet na spletnem mestu, če ga ne morete pravilno analizirati?

Na srečo je MonsterInsights na voljo, da vam hitro in enostavno povežete spletno mesto WordPress z računom za Google Analytics. Ne potrebujete kodiranja ali razvijalca.

Ugotovite, katere besede so bralci iskali, da bi vas našli, od kod prihajajo, katere vaše objave so najbolj priljubljene in še veliko več. Vse znotraj vaše nadzorne plošče WordPress! Nič več preklopa naprej in nazaj med WordPressom in spletnim mestom Google Analytics.

Če prodajate e-knjige ali druge izdelke prek storitve WooCommerce ali Easy Digital Downloads, MonsterInsights ima napredne funkcije sledenja, ki omogočajo meritve e-trgovine..

Ko boste imeli vsa dejstva o svojih bralcih, lahko oblikujete boljše marketinške strategije, da se jih držite. če želite izvedeti več, pojdite na naš pregled MonsterInsights.

Začnite z MonsterInsights danes!

3. Uredniški koledar

Uredniški koledar

Če si želite ogledati veliko sliko, vam bo všeč vtičnik za uredniški koledar! Ta odličen vtičnik vam omogoča, da si vsak mesec ogledate svoje blogovske objave. Ogledate si lahko že objavljene objave, pa tudi načrtovane objave.

Ena najboljših prednosti tega vtičnika je ta, da omogoča premikanje objav prek preprostega vmesnika povleci in spusti. Svoj urnik lahko preprosto nastavite za mesec, urejate objave znotraj vtičnika in hitro spreminjate spremembe.

Uredniški koledar vam omogoča, da načrtujete objave več avtorjev, s čimer boste v prihodnje načrtovali prepir. Končno ne morete stresati nad svojimi prihajajočimi objavami!

Začnite danes z uredniškim koledarjem!

4. Oživite stare objave

Oživite stare objave

Vzdrževanje dosledne prisotnosti v vaših društvenih medijih je eden najpomembnejših vidikov trženja vašega dela.

Zahvaljujoč Revive Old Posts lahko starejše izdelke obdržite v obtoku. Ta vtičnik samodejno deli stare objave v blogih v vaših računih v družabnih medijih, da privabi nove sledilce in stare privržence opomni, zakaj so vam najprej sledili.

Začnite z oživljanjem starih objav danes!

5. WordPress do vmesnika

WordPress v vmesnik

Buffer je program, ki vam omogoča enostavno načrtovanje objav v družbenih medijih za vse vaše poslovne družbene profile. Vtičnik WordPress to Buffer razširja to funkcijo in je uporaben za pisce in lastnike malih podjetij. Članke v programu WordPress boste lahko delili z nekaj hitrimi kliki!

Dokler imate svoje račune v družabnih medijih povezane z WordPress na Buffer, lahko načrtujete svoje prihajajoče objave v spletnem dnevniku ali objave, ki so bile predhodno objavljene na vašem spletnem mestu, da bodo prikazane na vseh vaših socialnih platformah.

Začnite s programom WordPress za program Buffer danes!

6. Akismet

Akismet

Kot pisatelj boste morali komentirati svoje delo. Brez pravega vtičnika bodo mnogi od teh komentarjev neželene pošte.

Od leta 2005 je Akismet eden najboljših vtičnikov WordPress za pisatelje, saj v celoti odpravi neželeno pošto iz vaših komentarjev. Ni več zapravljanja ur in ur za brisanje komentarjev robotov in ne-do-well-wells! Samo namestite in aktivirajte Akismet in pustite, da to stori tudi ostalo.

Začnite z Akismetom danes!

7. OptinMonster

OptinMonster

Optin obrazci so odličen način, da pridobite nove naročnike za vaše novice in povečate bralčevo angažiranost. In s tehnologijo Exit-Intent® OptinMonster lahko obiskovalce spletnega mesta očarate takoj, ko bodo izšli iz vašega spletnega dnevnika, in jim ponudite dobrote, kot so brezplačne e-knjige, da jih lahko spet vrnete..

OptinMonster je najboljše orodje za generiranje svinca, ki je na voljo za WordPress uporabnike. Z izkoriščanjem moči lahko povišate naročnine na e-pošto, znižate stopnjo obiskov in vstopite na bralce.

Prav tako je neverjetno enostaven za uporabo, zahvaljujoč intuitivnemu vmesniku povleci in spusti in več vnaprej izdelanih predlog. Želite vedeti več? Preberite v našem celotnem OptinMonster pregledu.

Začnite z OptinMonster danes!

8. Začetek knjiženja

Začetek knjiženja

StartBooking je čudovit vtičnik, zasnovan za lastnike podjetij, ki morajo določiti sestanke s strankami.

Kot pisatelj lahko s pomočjo tega vtičnika ustvarite in spremljate svoja srečanja s strankami / potencialnimi strankami. Prilagodite liste urnikov za stranke, tako da lahko kar najbolje izkoristite vsako srečanje. StartBooking vam omogoča, da organizirate svoj urnik in imate na dosegu roke vse ustrezne informacije o vsakem sestanku. Oglejte si tudi naš seznam najboljših vtičnikov za rezervacijo za WordPress.

Začnite z StartBookingom danes!

9. WP injekcija

WP injiciranje

Vse dobre objave na blogu imajo slike visoke kakovosti. WP Inject omogoča lažje postavljanje slik v vaše objave kot kdajkoli prej. Do tisoče fotografij boste lahko dostopali s privzeto namestitvijo, ki jo lahko iščete, tako da vnesete ključne besede.

Napredne možnosti vam omogočajo natančno nastavitev predlog in vzorčnih vzorcev slik za edinstveno objavo v blogu. Združite ta vtičnik s Flickr in Pixabay za dostop do osupljivih 200 milijonov slik!

Začnite z WP Inject danes!

10. Sucuri

Sucuri

Varnostne grožnje, kot so zlonamerna programska oprema in kramp, so temelj vsakega lastnika spletnega mesta. Na srečo je Sucuri na voljo za zaščito.

Sucuri ne bo le zaščitil vašega spletnega mesta za pisanje pred varnostnimi grožnjami, temveč bo tudi vaše spletno mesto hitrejše in povečalo njegovo splošno delovanje!

Želite vedeti več? Preberite naš celoten pregled Sucuri.

Začnite danes s Sucuri!

11. Galerija Envira

Galerija Envira

Zdaj je mogoče z galerijo Envira v samo nekaj minutah zgraditi privlačne fotogalerije. Ta vtičnik je namenjen blogerjem in lastnikom podjetij, ki radi delijo slike s svojim občinstvom.

Intuitivni sistem povleci in spusti pomeni, da lahko fotografije izberete, razporedite in označite v samo nekaj klikih. Na voljo je veliko drugih odličnih funkcij, ki jih lahko uporabite za zaščito fotografij, možnost dodajanja videoposnetkov in gumbov za skupno rabo po meri.

Želite več informacij? Preberite celoten pregled galerije Envira!

Začnite z galerijo Envira danes!

Upamo, da vam bo ta članek pomagal odkriti najboljše WordPress vtičnike za pisatelje.

Če ste uživali v tem članku, vam bo morda všeč tudi naša objava o 15 najboljših orodij za trženje vsebin in vtičnikov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map