12 najboljših vtičnikov WordPress PayPal za zbiranje plačila na kraju samem (v primerjavi)

Najboljši WordPress vtičniki PayPal


Iščete najboljše WordPress PayPal vtičnike?

PayPal je najbolj priljubljena spletna plačilna rešitev na svetu. Omogoča enostavno sprejemanje plačil z vašega spletnega mesta za vaše izdelke in storitve. Za zbiranje plačil lahko najdete več vtičnikov WordPress PayPal, zaradi česar začetniki težko izberejo popolnega za svoje spletno mesto.

V tem članku bomo delili nekaj najboljših vtičnikov WordPress PayPal za zbiranje plačil z vašega spletnega mesta.

Izbira najboljšega vtičnika za WordPress PayPal

V skladišču WordPress je na voljo več deset brezplačnih in plačljivih vtičnikov PayPal. Če želite sprejemati plačila na svojem spletnem mestu, lahko izberete vtičnik glede na vaše zahteve.

Navajamo nekaj ključnih dejavnikov, ki jih morate iskati v vtičniku WordPress PayPal:

 • Preprost obrazec za zbiranje plačil
 • Rešitev za hitro in varno nalaganje
 • Ponavljajoča se naročnina na plačilo
 • Združljivost s temami in vtičniki WordPress
 • Slogi po meri za gumb PayPal
 • Večjezična podpora
 • Integracija s storitvami trženja e-pošte

Najboljši WordPress PayPal vtičnik lahko ponudi veliko več. Odvisno je od vaših potreb in zahtev za spletno zbiranje plačil.

Oglejmo si nekaj najboljših vtičnikov WordPress PayPal, ki vam pomagajo pri zbiranju plačil na vašem spletnem mestu.

1. WPForms

WPForms

WPForms je najbolj uporabnikom prijazen vtičnik za obrazec WordPress. Priložen je ustvarjalec obrazcev za povleci in spusti, ki omogoča ustvarjanje poljubne vrste obrazca v WordPressu. Ta vtičnik lahko uporabite za ustvarjanje obrazcev PayPal po meri in sprejemanje spletnih plačil.

Z WPForms lahko preprosto integrirate prehod za plačila, kot sta PayPal in Stripe. Vtičnik vam omogoča povezavo računa PayPal s katerim koli obrazcem.

Prav tako lahko popolnoma prilagodite obrazec in gumbe, da se ujemajo s temo vašega spletnega mesta. Omogoča vam popoln nadzor nad barvami, pisavami in ozadjem. Ko uporabniki pošljejo obrazec, jih lahko preusmerite na katero koli ciljno stran ali zahvalo po meri.

Polja obrazca je enostavno prilagoditi. Poleg tega lahko zraven vsakega polja dodate informacije / podrobnosti. Ima možnost, da zahtevana polja, ki jih uporabniki obvezno izpolnijo. Za plačila lahko prikažete vnaprej določen znesek ali uporabnikom omogočite, da izberejo znesek po meri. To je koristno za nepridobitne organizacije, ki zbirajo donacije.

Za več podrobnosti si preberite celoten pregled WPForms. To je vrhunski vtičnik in uporabniki programa IsItWP lahko uporabijo našo kodo kupona WPForms in pridobijo VELIKO popust.

2. PayPal Pro in PayPal Express

PayPal Pro in Express

PayPal Pro in PayPal Express sta vrhunski dodatek za WordPress PayPal za priljubljeni vtičnik Easy Digital Downloads. Dodatki pomagajo uporabnikom varno plačati po plačilu nakupov.

Te dodatke lahko uporabite za ponavljajoča se plačila, več valut in plačilo v okviru konteksta.

Za več podrobnosti ne smete zamuditi našega celotnega pregleda Easy Digital Downloads.

3. WordPress Preprost PayPal

WP Preprost PayPal

WordPress Preprost PayPal je odličen vtičnik PayPal za spletna mesta e-trgovine WordPress. Omogoča vam, da na strani s svojimi izdelki, objave z izdelki in katero koli stran v WordPressu dodate gumb »Dodaj v košarico«. S pomočjo tega vtičnika lahko hitro pretvorite svoje preprosto spletno mesto v e-trgovino.

Vtičnik je kot nalašč za majhne spletne trgovine, ki potrebujejo preprosto rešitev, da sprejmejo plačila brez preplaha.

4. Gumb PayPal Kupi zdaj

PayPal gumb za nakup zdaj

PayPal gumb za nakup zdaj je preprost vtičnik za WordPress PayPal. S pomočjo tega vtičnika lahko dodate gumb za nakup zdaj na svoje strani ali objave v WordPressu ali kjer koli želite prodati. Uporabniki lahko povežejo svoj PayPal račun za enostavno plačevanje.

Uporabnikom omogoča tudi plačevanje s kreditnimi ali debetnimi karticami. Najboljši del je, da vam za prodajo izdelkov ni treba ustvarjati spletne trgovine. Namesto tega morate namestiti ta vtičnik in vgraditi gumb za nakup zdaj kjer koli na vašem spletnem mestu.

5. WP Easy Paypal Sprejmi plačilo

WP Easy PayPal Plačilo Sprejmi

WP Easy PayPal Plačilo Sprejmi je zelo prilagodljiv vtičnik WordPress PayPal za sprejem plačil na vašem spletnem mestu. Kot pripomoček in kratko kodo dodate gumbe za nakup PayPal zdaj ali gumbe za donacijo kjer koli, vključno s stransko vrstico, nogo, objavami in stranmi.

Konfiguriranje tega vtičnika je zelo enostavno. Podpira več valut za sprejem plačil od vaših uporabnikov. Uporabniki lahko določijo tudi referenco za plačilo, dodajo predmet plačila in vstavi znesek po meri, posebej za donacije.

6. WordPress PayPal

WordPress PayPal

WordPress PayPal je še en vtičnik PayPal za WordPress spletna mesta za hitro zagon trgovin e-trgovine. S kratko kodo lahko dodate plačilne gumbe, kot so Dodaj v košarico, kupi zdaj, donacijo ali naročnino.

Vtičnik podpira PayPal Sandbox za preizkušanje funkcij, preden ga delite z dejanskimi uporabniki. Ustvarite lahko preizkusne račune kupcev in prodajalcev, če želite opraviti navidezne transakcije in zagotoviti, da vse poteka brez težav.

7. Nakupovalna košarica WordPress Ultra Simple

WordPress Ultra Simple Košarica

WordPress Ultra Simple Paypal nakupovalna košarica je vtičnik WordPress PayPal za dodajanje nakupovalne košarice na vaše spletno mesto. Omogoča vam prodajo digitalnih ali fizičnih izdelkov. Uporabnikom lahko tudi omogočite kakršne koli posebne pripombe na strani blagajne.

Vtičnik ima tudi različice cen, personalizacijo vmesnika, oblikovanje gumbov in lokalizacijo.

8. PayPal dogodki

PayPal dogodki

PayPal dogodki je pametni vtičnik WordPress PayPal, ki vam omogoča prodajo vstopnic za vaše dogodke. Omogoča vam dodajanje gumba za plačilo na strani vašega dogodka s pomočjo kratke kode. Brezhibno deluje pri ustvarjanju e-vstopnic za uporabnike s QR kodami. Za skeniranje vstopnic na vašem mobilnem telefonu lahko uporabite katero koli aplikacijo za skeniranje QR na svojem mobilnem telefonu.

Vtičnik kupcem samodejno pošlje vozovnice. Na voljo je z več postavitvami gumbov PayPal, okni PayPal in še več.

9. Donacije PayPal

Donacije PayPal

Donacije PayPal je brezplačen vtičnik za WordPress PayPal, da dodate gumb za donacijo na vaše spletno mesto. Za prikaz gumba in sprejemanje donacij lahko uporabite pripomoček za kratko kodo ali stransko vrstico. Vtičnik racionalizira postopek zbiranja sredstev, da bi podprl vašo stvar.

Omogoča vam prilagoditev strani, na kateri dodate gumb za donacijo PayPal. Dodate lahko tudi stran z zahvalo svojim donatorjem.

10. Donacija PayPal

Donacija PayPal

Donacija PayPal je še en brezplačni vtičnik PayPal za zbiranje spletnih donacij na vašem spletnem mestu WordPress. Uporabnikom omogoča, da izberejo znesek donacije in omogočajo tekoča plačila s svojim PayPal računom ali kreditno kartico. Vtičnik je dobavljen s pripomočkom za dodajanje gumba za donacijo na vašo stransko vrstico ali widgetized območje.

Ustvarite lahko več gumbov v različnih jezikih in slogih. Vtičnik podpira tudi priljubljene valute za sprejemanje donacij z vsega sveta.

11. WooCommerce PayPal Checkout

WooCommerce PayPal Checkout

WooCommerce PayPal Checkout je uradni PayPal vtičnik WooCommerce, najbolj priljubljen vtičnik eCommerce na trgu. Omogoča vam varno prodajo svojih izdelkov in zbiranje plačil prek PayPala. Naročnine lahko prodajate tudi s pomočjo njihovega nakupa v kontekstu.

Pomaga vam povezati račun PayPal z WordPressom, tako da boste lahko prejemali plačila neposredno na svoj račun. Vtičnik strankam ponuja preprosto izkušnjo nakupa.

12. PayPal Express Checkout

PayPal Express Checkout

PayPal Express Checkout je brezplačen brezplačni WordPress PayPal vtičnik za hitro plačilo. Ta vtičnik lahko namestite v svojo trgovino WooCommerce ali na katero koli spletno mesto za e-trgovino WordPress za prodajo izdelkov. Preskoči stran za pregled ali povzetek naročila za hitro dokončanje nakupa.

Uporabnikom omogoča plačilo s svojimi kreditnimi karticami, debetnimi karticami in PayPal denarjem.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše WordPress PayPal vtičnike. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o najboljših vtičnikih za plačilo Stripe za WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map