12 najboljših vtičnikov WordPress za donacije za spletno zbiranje sredstev (2020)

najboljši vtičniki za donacijo wordpressa


Iščete najboljše WordPress donacijske vtičnike za zbiranje sredstev?

Donacijski vtičnik na spletu zbira zbiranje sredstev kot enostaven klik gumba. Poleg tega lahko z kampanjo za zbiranje sredstev nagovarjate ljudi z vsega sveta in sprejemate denar tudi v njihovih lokalnih valutah.

V tej objavi vam bomo pokazali nekaj najboljših vtičnikov za donacije, s katerimi lahko vaša kampanja za zbiranje sredstev postane lažji postopek.

Izbira najboljših vtičnikov za donacijo WordPress

Ni vsak donacijski vtičnik ustvarjen enako. Vendar pa obstaja nekaj funkcij, ki jih pogosto najdete v vtičniku za donacijo.

 • Omogoča sprejemanje plačila s PayPal in Stripe
 • Preprost način za dodajanje gumba za donacijo kjer koli na spletnem mestu
 • Sprejmite več valut
 • Hranite donatorje na svojem spletnem mestu, ne da bi posegali na platformo drugih proizvajalcev

Te vtičnike smo izbrali ročno, tako da imate na izbiro le najboljše.

Torej, začnimo.

1. WPForms

WPForms, registracija uporabnika, vtičnik, vtičnik za prijavo uporabnika

Prva stvar, ki jo morate imeti na svojem spletnem mestu za zbiranje donacije, je obrazec za donacijo. In za to ne more biti boljšega vtičnika kot za WPForms vtičnik za oblikovanje obrazcev.

Ta vtičnik je vnaprej izdelana predloga obrazca za donacijo, ki je popolnoma prilagodljiva. S to predlogo lahko v manj kot 5 minutah ustvarite vizualno privlačen obrazec za donacijo.

Predloga obrazca vsebuje različna uporabna polja, s katerimi lahko sprejmete donacije za vaš namen. Imate pa tudi možnost, da vanj dodate več polj. Vtičnik ponuja tudi veliko možnosti plačila. Tako boste lažje zbirali plačila s svojega spletnega mesta in na bančni račun svoje organizacije.

Tu je popoln vodnik o tem, kako oblikovati obrazec za donacijo in dodati možnost plačila na svoje spletno mesto s pomočjo WPForms.

2. GiveWP

GiveWP je sijajen vtičnik WordPress za donacijo, ki omogoča zbiranje sredstev z vašega spletnega mesta enostavno in učinkovitejše. Priložen je čudovit donacijski obrazec, ki izgleda osupljivo v večini tem.

Njegov upravitelj polja polja vam omogoča močan nabor polj po meri, ki jih lahko izbirate, tako da lahko dodate toliko polj, da izpolnite določene zahteve. Poleg tega lahko vtičnik sprejema tudi ponavljajoče se donacije.

Z GiveWP lahko preprosto upravljate s svojimi donatorji in na svojem spletnem mestu najdete popolne podrobnosti o njihovih dejavnostih. Prav tako lahko ustvarite potrdila o odbitku davka, izvoz in uvoz podatkov donatorjev in celo vključite vtičnik s tretjim vtičnikom za dodatne funkcije. Plačila lahko sprejemate tudi s kreditnimi karticami in obiskovalcem ponudite možnost večnamenskega darovanja.

3. Vtičnik za donacijo WooCommerce

WooCommerce Vtičnik za donacije preprosto doda možnost donacije kot WooCommerce izdelek ali na košarico. Lahko imate vnaprej določen znesek ali dovolite uporabnikom, da izberejo znesek, ki ga bodo donirali.

Dokumentacija vtičnika je dobro napisana, kar vas vodi skozi vse korake postopka darovanja s tem vtičnikom. Ta vtičnik je združljiv z najnovejšimi različicami WordPress-a. Prav tako je združljiv z večino tem WordPress na trgu.

4. PayPal Donation Pro

Paypal Donation Pro je še en WordPress donacijski vtičnik, ki poenostavi postopek sprejemanja donacij na vašem spletnem mestu. Vse kar morate storiti je, da vnesete svoj PayPal ali trgovca. Ko to storite, lahko uporabite kratek kodo, ki jo ustvari vtičnik, da ga namestite kamor koli na svojem spletnem mestu.

Če želite dodati možnost, ki se ponavlja, je tudi to mogoče. S puščico spustnega menija lahko dodate ponavljajočo se možnost plačila z vnaprej določeno frekvenco. Če uporabljate s ponavljajočimi se padajočimi zneski velikosti, imate lahko kar 20 možnosti spustitve.

5. Upravitelj donacij

donacijski vtičniki

Upravitelj donacij je še en dodatek za donacijo WordPress, ki poenostavi postopek sprejemanja donacij na vašem spletnem mestu. Ta vtičnik je opremljen s skoraj vsemi funkcijami, ki bi jih potrebovali za sodobno spletno mesto za zbiranje sredstev.

Vtičnik je na voljo s 6 različnimi možnostmi prehoda za plačilo in lahko izbirate, kar vam ustreza. Ima tudi 2 lepi predlogi; lahka in temna različica. Vsaka od teh predlog je popolnoma prilagodljiva, tako da lahko popolnoma nadzorujete njen videz.

6. WP množično financiranje

Tako kot že ime pove, WP množično financiranje je neverjeten vtičnik WordPress za donacijo, s katerim lahko ustvarite spletno mesto za množično financiranje z WordPressom. Vtičnik ima brezplačne in plačljive različice. Brezplačna različica vam ponuja vse osnovne funkcije, potrebne za crowdfunding spletno mesto.

Z brezplačno različico imate funkcije, kot so namenska registracija uporabnika, predložitev obrazca, predlogi za najnižje in najvišje cene ter več. Če pa želite napredne možnosti, kot so centraliziran sistem Native Wallet, Stripe Connect, analitična poročila, e-poštna obvestila, neomejene nagrade itd., Lahko preizkusite tudi njegovo plačljivo različico.

7. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster je sijajna programska oprema za pridobitev kupcev in ustvarjanje svinčenih izdelkov, ki vam pomaga izboljšati taktiko trženja, da sprejmete donacijo za svojo organizacijo.

OptinMonster ima veliko možnosti ciljanja. Omogoča vam, da zaznate vedenje svojih obiskovalcev in uporabite pametne sprožilce, da pravočasno ob pravem času prikažete pravo donacijsko kampanjo pravi osebi. Ena od značilnosti OptinMonster je izstopna namera. OptinMonster z namenom izstopa spremlja gibanje kazalca uporabnikov in takoj, ko nameravajo zapustiti vaše spletno mesto, hitro zajame njihovo pozornost s pojavnim oknom. Tako lahko spodbudite uporabnike, ki opuščajo, da se vključijo v vaše akcije zbiranja sredstev.

Tu je navodila za uporabo OptinMonsterja za povečajte zbiranje sredstev za vaš namen.

8. Enostavna donacija PayPal

Donacija PayPal, donacijski vtičniki

Preproste donacije PayPal je še en vtičnik WordPress za donacijo, s katerim lahko sprejemate donacije neposredno s svojega spletnega mesta. Omogoča vam oblikovanje gumba za donacijo, ki ga lahko namestite kamor koli na vašem spletnem mestu.

Za darovanje lahko uporabijo bodisi svojo kreditno kartico bodisi svoj PayPal račun. Vtičnik je na vaši spletni strani zelo enostaven za uporabo in celo novinec lahko z njim enostavno ravna. Skrbnik spletnega mesta si lahko ogleda vse donacije s področja administracije WordPress.

9. Pametne donacije

donacijski vtičniki

Pametne donacije je še en vtičnik za zbiranje sredstev WordPress, ki olajša sprejem donacij. Ta brezplačni vtičnik vam omogoča, da dodate 3 različne gumbe za donacijo, zaradi česar je donatorjem priročno plačilo nekega zneska, ki ga želijo.

Lahko pokažete srečen obraz, če donatorji donirajo več denarja in žalosten obraz, če je znesek manjši. Poleg gumba za donacijo lahko za komentar dodate celo polje obrazca.

10. Škatla za donacijo kripto valute

donacijski vtičniki

Škatla za donacijo kripto valute je neverjeten WordPress donacijski vtičnik, ki vam omogoča, da sprejmete kripto valute za svoj dogodek zbiranja sredstev. In je tudi zelo enostaven za uporabo. Samo dodajte naslov denarnice za kovance in za vstavljanje donacijskega polja uporabite kratko kodo, ki jo ustvari vtičnik na svojih straneh in v objavah..

Če želite, lahko svoj naslov za plačilo s kovanci pretvorite tudi v QR kodo. Ta vtičnik podpira več kot 20 kriptovalut, kar pomeni, da lahko sprejmete svojo donacijo iz katere koli države. Poleg tega vam omogoča tudi ustvarjanje vizualno presenetljivih škatel za donacije za vaše spletno mesto.

11. Donorbox

Donorbox je donacijski vtičnik vse v enem, s katerim lahko upravljate vse naloge zbiranja sredstev neposredno na svojem spletnem mestu. Od začetne nastavitve do letnih poročil lahko s tem vtičnikom naredite prav vse. Najboljši del je, da vam donatorskih obrazcev ni treba posebej ustvarjati. Na voljo so odlične možnosti, s katerimi lahko v nobenem trenutku ustvarite obrazce.

Prav tako lahko dodate svoj logotip in nato prilagodite njegovo obliko tako, da ustreza vaši blagovni znamki. Vtičnik podpira več valute, tako da je enostavno sprejemati tudi plačila. Obrazce lahko vstavite na svoje spletno mesto ali uporabite gumb za donacijo za sprejem plačil za vaš namen. Ta vtičnik podpira celo ponavljajoče se donacije.

12. FundPress

FundPress

FundPress je še ena odlična rešitev za vaše akcije zbiranja sredstev. Ta vtičnik je napolnjen z veliko koristnimi funkcijami za spletno mesto za zbiranje sredstev.

Podpira različne plačilne platforme, kot so Paypal, Stripe in AuthorizeNet. Vtičnik vam ponuja tudi prilagodljivost, potrebno za zagon spletnega mesta za donacije.

Vtičnik ima tudi pripomoček po meri gumba za doniranje. Prav iz tega vtičnika lahko donatorjem pošljete e-poštno sporočilo z zahvalo, kot znak zahvale z uporabo programske opreme za trženje e-pošte..

Torej, to je nekaj vtičnikov za donacije, ki jih lahko uporabite na svoji spletni strani. Če želite na svojem spletnem mestu ustvariti obrazec za donacijo, ga lahko ustvarite tako.

Morda boste želeli preveriti tudi našo objavo o najboljših temah WordPress za neprofitna in dobrodelna spletna mesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map