12 najboljših vtičnikov WordPress za pridružene tržnike (2020)


Ali ste pridruženi tržnik, ki želi ustvariti več prihodka na svojem spletnem mestu? Affiliate marketing je eden najboljših načinov za zaslužek na spletu. S pravim naborom vtičnikov lahko eksponentno povečate pridruženi prihodki spletnega mesta.

V tem članku bomo delili nekaj najboljših vtičnikov WordPress za pridružene tržnike.

Ustvarili smo tudi seznam najboljših vtičnikov WordPress, ki jih potrebuje vsako spletno mesto za maksimiranje funkcij. Tudi njih bi morali preveriti.

Izbira vtičnikov za partnersko trženje WordPress za vaše spletno mesto

Affiliate marketing je eden najzanesljivejših načinov zaslužite na spletu. S partnerskim trženjem izberete izdelke, ki so vam všeč, jih promovirate v spletu in zaslužite provizije, ko nekdo izdelke kupi prek vaše referenčne povezave.

S pravilnim naborom vtičnikov v vaši zbirki orodij je poenostavljeno trženje podružnic in vam tudi pomaga, da na svojem spletnem mestu zaslužite več prihodka.

V tej objavi boste našli vtičnike za…

 • Organiziranje in prikrivanje partnerskih povezav.
 • Programska oprema za upravljanje podružnic za prodajalce.
 • Popup rešitev za prikazovanje partnerskih povezav ob pravem času za prave uporabnike.
 • Rešitev Analytics za sledenje klikov partnerske povezave.
 • In več…

1. Precej povezave

lepe povezave

Pretty Links je še en vtičnik, ki vam omogoča enostavno prikrivanje partnerskih povezav, ki jih promovirate na svojem spletnem mestu. Omogoča vam tudi enostavno nastavitev preusmeritve na strani strežnika, vključno s trajnimi preusmeritvami 301 in začasnimi preusmeritvami 302/307.

Precej povezave vam tudi pomagajo, da samodejno ustvarite kratke povezave za svoje objave in strani ter jih na svojem Twitterju delite s prilagodljivim sporočilom.

Začnite s Pretty Links danes!

2. žejni pridruženi partnerji

žejni partnerji

ThirstyAffiliates je obvezen vtičnik za pridružene tržnike, ki vam omogoča enostavno organiziranje vseh partnerskih povezav na enem mestu. Z ThirstyAffiliates iskanje in nadomestitev partnerskih povezav ne bo preglavice.

Na primer, kadar želite spremeniti partnersko povezavo, vam ni treba kopati globlje v svoje spletno mesto in ročno spreminjati teh URL-jev. Namesto tega preprosto storite to na plošči ThirstyAffiliates, ki bo samodejno spremenila vse objavljene URL-je.

Prav tako vam omogoča, da svoje grdo videti dolge URL-je zajamete v krajše lepe povezave. Druga čedna stvar ThirstyAffiliates je, da lahko poljubno ključno besedo samodejno nadomesti s partnersko povezavo, kar vam omogoča, da na svojem spletnem mestu zaslužite več..

Začnite danes z ThirstyAffiliates!

3. PridružiteWP

nadzorna plošča affiliate wp

Affiliate WP je najboljši dodatek za upravljanje podružnic za WordPress. Razvili so ga isti ljudje za priznanim vtičnikom Easy Digital Downloads, ki je naveden kot eden naših najboljših vtičnikov za e-trgovino WordPress..

Če izdelek prodajate na svojem spletnem mestu WordPress in želite ustvariti popoln samostojni partnerski program, potem je AffiliateWP najboljša izbira za vas. AffiliateWP je enostavno nastaviti, ponuja brezhibno integracijo z nakupi izdelkov e-trgovine, natančno spremlja prodajo podružnic in več.

Začnite danes s Affiliate WP!

4. OptinMonster

optinmonster

OptinMonster je najboljša generacija svinca in WordPress pojavni vtičnik za podružnično spletno mesto.

Z OptinMonster lahko prikažete prilagojeno oglaševalsko akcijo, ki temelji na vedenju posameznih obiskovalcev, zato je večja verjetnost, da bodo vaša sporočila pretvorila. Na strani za pregled izdelkov lahko na primer prikažete pojavno okno s partnersko povezavo, ki oglašuje isti izdelek.

Spodaj je nekaj razlogov, zakaj je OptinMonster obvezna rešitev za vaše spletno mesto podružnice:

 • Povečajte prihodke: Pojavni okni, ki se sprožijo na podlagi posameznega vedenja uporabnikov, bolj verjetno prinesejo klike in prinašajo dohodek.
 • Manj sitnosti: V nasprotju z drugimi povprečnimi rešitvami pojavnih oken OptinMonster ponuja številne možnosti ciljanja, tako da lahko prave akcije prikažete pravim uporabnikom ob pravem času, ne da bi motili redne obiskovalce.
 • Brezšivna integracija z e-poštnim biltenom: OptinMonster ponuja brezhibno integracijo z vašo najljubšo storitev trženja e-pošte, tako da lahko razširite svoj seznam e-poštnih sporočil hkrati pa povečujete prihodke od svojih podružnic.

Začnite z OptinMonster še danes!

5. WPForms

wpforms

WPForms je eden najboljših vtičnikov za obrazec za WordPress in omogoča enostavno ustvarjanje obrazcev za stike na vašem pridruženem spletnem mestu.

Potencialne stranke lahko pogosteje kupijo izdelek, ki ga priporočijo ljudje, ki jih poznajo. Če imate na svojem spletnem mestu kontaktni obrazec, obiskovalcem olajšate stik z vami. WPForms vam tudi omogočajo enostavno integracijo obrazca z najboljšimi e-poštnimi marketinškimi storitvami, tako da lahko vzpostavite povezave s svojimi obiskovalci.

Z vzpostavljanjem povezave z obiskovalci lahko priporočate izdelke in jih prepričate, da opravijo nakup.

Začnite z WPForms danes!

Želite namesto tega začeti z brezplačno različico? Poskusite WPForms Lite.

6. AdSanity

adanzivnost

AdSanity omogoča enostaven način, kako v objave ali stranske vrstice vstaviti podružnične pasice. Svojo partnersko oglaševalsko akcijo in oglase lahko upravljate v skrbniški plošči WordPress.

Glavna prednost uporabe AdSanity je, da na svojih spletnih mestih prikazujete partnerske pasice samo v določenem časovnem okviru. S svojim poročilom o uspešnosti lahko preprosto spremljate uspešnost vsakega pasica, ki ga objavite na svojem spletnem mestu.

Začnite z AdSanity danes!

7. EasyAzon

easyazon

EasyAzon olajša promocijo izdelkov Amazon na svojem mestu WordPress. S programom Easy Azon lahko najdete ustrezne izdelke Amazon neposredno na nadzorni plošči WordPress, ne da bi morali ročno poiskati izdelke s spletnega mesta Amazon.com in ustvariti partnerske povezave.

Nekatere značilnosti vtičnika Easy Azon so:

 • Samodejno skrivanje podružničnih povezav
 • Vstavite podružnične povezave slike
 • Dodajte gumbe za nakup Amazon.com.
 • In še veliko več …

Začnite z EasyAzonom že danes!

8. MonsterInsights

pošast

MonsterInsights je najboljši vtičnik Google Analytics za WordPress, omogoča pa vam tudi, da omogočite sledenje povezavam povezav na svojem spletnem mestu z lahkoto.

Če je omogočeno sledenje povezavam povezav, boste v Google Analytics prejeli vpogled v podatke, ki vam bo pomagal ustvariti večji prihodek s partnerskega spletnega mesta.

 • Na svojem spletnem mestu lahko prepoznate najvišje zaslužene strani.
 • Razumevanje najbolj donosnih virov prometa
 • Pridobite vsebinske ideje za svoj blog, ki so usmerjene v zaslužek več partnerskega prihodka.

Z MonsterInsights lahko v svojem računu za Google Analytics sledite tudi zaslužku AdSense, transakcijam e-trgovine in sledenju prenosov..

Začnite danes z MonsterInsights!

Želite namesto tega začeti z brezplačno različico? Poskusite MonsterInsights Lite.

9. Izdelek Amazon v vtičniku Post

izdelek Amazon v vtičniku za objavo

Izdelek Amazon v vtičniku za post vam omogoča, da v svojo objavo na spletnem mestu hitro dodate oblikovani izdelek Amazon. Če želite v svojo objavo dodati izdelek Amazon, boste morali imeti Amazonov podružnični račun in ključe API-ja za oglaševanje izdelkov Amazon..

Po konfiguraciji tipk lahko izdelke Amazon enostavno dodate v svoje objave na spletnem dnevniku.

Začnite z izdelkom Amazon v vtičniku Post Post danes!

10. WP RSS Aggregator

wp rss agregator

WP RSS Aggregator vam omogoča priročno prenašanje vsebine iz partnerskih omrežij na vaše spletno mesto WordPress. Na primer, trgovci na drobno, kot je Amazon, vam omogočajo, da ustvarite vire izdelkov s svojim ID-jem podružnice.

Z WP RSS Aggregator lahko nastavite strani izdelkov z uvozom virov ali celo ustvarite avtobiologe z lahkoto. Tako lahko izdelke samodejno prenesete kot objave v svoj WordPress blog. Poleg tega je vedno posodobljen z najnovejšimi spremembami.

Začnite danes z WP RSS Aggregator!

11. Yoast SEO

yoast seo

Yoast SEO je eden najboljših vtičnikov WordPress SEO in vam bo pomagal pritegniti pravi promet na vaše spletno mesto podružnice.

Yoast SEO skrbi za vso tehnično SEO optimizacijo, ki jo potrebujete za svojo spletno stran. Prisili vas, da med objavo vsebine izberete ključno besedo ostrenja, nato pa poskrbite, da jo pravilno uporabite na tej strani.

Yoast SEO je najbolj priljubljen vtičnik za WordPress SEO, ki ga je MORAJO imeti za vsako spletno mesto.

Začnite z Yoast SEO danes!

12. Potrdite potrditveno polje Rel Nofollow

rel nofollow potrditveno polje

Rel Nofollow Checkbox doda pojavno polje v pojavnem oknu za vstavljanje / urejanje, ki omogoča enostavno dodajanje atributa brez sledenja na vaše povezave. Z dodajanjem atributa brez sledenja povezavam, povežete iskalnikom, naj ne prenesejo soka na te povezave.

To pomeni, da lahko svoje partnerske izdelke oglašujete, ne da bi skrbeli, da boste v Googlu kaznovani.

Začnite s potrditvenim poljem Rel Nofollow danes!

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše WordPress vtičnike za pridružene prodajalce. Verjamemo, da so vsi zgoraj navedeni vtičniki bistveni in nujni elementi za pridružene tržnike, ki uporabljajo WordPress.

Preverite tudi: Najboljši vtičniki za donacije

Spodbujanje bolj usmerjenega prometa je bistvenega pomena za povečanje prihodkov od vas. Preverite najboljše SEO orodja za hitro povečanje prometa na svojem spletnem mestu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map