12 najboljših vtičnikov WordPress za socialne medije za sodelovanje (2020)

Najboljši vtičniki za socialne medije za WordPress


Želite povečati promet z družbenih medijev? S pravilnim naborom vtičnikov za družabne medije je možno, da postane vaša vsebina viralna in povečate promet družabnih medijev na vaše spletno mesto.

V tem članku bomo delili najboljše vtičnike za socialne medije WordPress in vam pomagali, da se odločite, ali jih želite dodati v orodjarno za družbene medije, da povečate svoj promet.

Izbira najboljših vtičnikov za socialne medije WordPress

Socialni mediji so eden največjih virov prometa, na katerega se lahko prijavite. Socialne medije lahko uporabite za dvig prepoznavnosti blagovne znamke, povečanje izpostavljenosti in spodbujanje prometa. S pravimi strategijami in naborom orodij lahko uporabite priložnosti socialnih medijev rast vašega spletnega podjetja.

V tem članku boste našli najboljše vtičnike za socialne medije WordPress, ki vam omogočajo:

 • Dodajte gumbe za skupno rabo v družabnih medijih in prikažite štetje družbenih deležev v svojih objavah na spletnem dnevniku.
 • Razporedite objave v spletnem dnevniku, ki jih želite deliti v družabnih omrežjih neposredno s svoje nadzorne plošče WordPress.
 • Prikažite ikone socialnih medijev, ki se povezujejo na vaše profile družabnih medijev.
 • Na svojem spletnem mestu ustvarite družabne prijave, tako da se lahko uporabniki hitro registrirajo na vašem spletnem mestu in se prijavijo na vaše spletno mesto s svojimi obstoječimi socialnimi ID-ji.

1. Skupno štetje

Vtičnik za deljene štetje

Shared Counts je vitki vtičnik za družabne medije za vaše WordPress spletno mesto, ki s pomočjo API-ja SharedCount.com hitro prikliče, predpomni in prikaže različna števila skupnih delitev. To je daleč najhitrejši vtičnik družbene skupne rabe na trgu. Večina drugih vtičnikov za delitev upočasni vaše spletno mesto, vendar so to napisali zelo ugledni razvijalci, ki cenijo uspešnost.

Izdelan je bil tako, da je prilagojen razvijalcem, zato ga lahko preprosto prilagodite potrebam svojega spletnega mesta.

Podpira štetje delnic za Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter (z uporabo API-ja NewShareCount), Stumbleupon in podpira tudi delitev e-pošte.

Začnite z deljenimi števci danes.

2. Monarh

monarh

Monarch je vrhunski vtičnik za deljenje družabnih medijev za WordPress, ki ga je razvila Elegant Themes, vrhunsko vozlišče za teme in vtičnike WordPress. Z Monarchom lahko dodate gumbe za skupno rabo na 5 različnih lokacijah: plavajočo stransko vrstico, nad ali pod vsebino, na slike in videoposnetke, samodejno pojavno okno in samodejni vklop.

Poleg skupne rabe v družbi Monarch omogoča, da svoje sledilne gumbe postavite na stransko vrstico ali uporabite kratko kodo znotraj vsebine strani / objave..

Je zelo prilagodljiv in omogoča izbiro oblik gumba, barv in lebdenje.

Začnite z Monarhom danes.

3. Socialna vojna

socialne vojne

Social Warfare je še en vtičnik za socialne medije WordPress, ki je lep in vsestransko bogat. Omogoča vam nadzor nad tem, kaj si ljudje delijo na družbenih omrežjih, in kako si to delijo. Za objave lahko dodate slike po meri, naslove po meri in opise po meri, da povečate klike in povečate promet na svojem spletnem mestu.

Nekatere dodatne funkcije Social Warfare so:

 • Gradnik priljubljenih objav: Prikažite svoje najbolj priljubljene objave na spletnem dnevniku v pripomočku glede na število družbenih skupnih deležev.
 • Sledenje analitiki: S svojim računom za Google Analytics lahko spremljate, kako uspešne so vaše družbene deleže.
 • Delite obnovitev: Število delnic lahko obnovite, ko preklopite strukture stalnih povezav.

Začnite danes z Social Warefare Pro.

4. Oživite staro pošto

oživiti staro delovno mesto

Revive Old Post omogoča samodejno skupno rabo novih in starih objav v vaših računih v družbenih medijih. Omogoča vam, da delite svojo vsebino na več platformah, vključno s Facebookom, Twitterjem in LinkedInom. Omogoča tudi sledenje klikom in ugotavljanje, kaj najbolje odmeva privržence.

Omogoča vam nastavitev intervala delitve za objave na spletnem dnevniku in izbiro števila objav v skupni rabi. V tvitih lahko objavljate tudi slike s predstavljenimi slikami, da povečate število klikov.

Začnite z Revive Old Post danes.

5. Sassy socialni delež

sassy socialni delež

Sassy Social Share je eden izmed priljubljenih vtičnikov za socialne medije WordPress, ki obiskovalcem vaše spletne strani pomaga deliti vašo vsebino na svojih najljubših spletnih mestih v družabnih medijih. Trenutno Sassy Social Share podpira 100+ družabnih medijev in spletnih strani za zaznamke.

Vtičnik je odziven za mobilne naprave, zato je mogoče ikone družbenih medijev prilagoditi zaslonom naprav obiskovalcev.

Sassy Social Share je lahek vtičnik, optimiziran za hitro prikazovanje strani. Kljub temu, da je brezplačni vtičnik, je njihova navdušena podporna ekipa ohranila dobro uspešnost za hitro reševanje poizvedb o podpori.

Začnite danes s Sassy Social Share.

6. DodajToAny

dodajte v katero koli

AddToAny je ena izmed najbolj priljubljenih univerzalnih platform za skupno rabo družbe. Z dodatkom AddToAny za WordPress lahko uporabnikom omogočite skupno rabo vaše vsebine prek gumbov za skupno rabo. Za delovanje vam ni treba registrirati računa na nobenih drugih spletnih mestih. Vtičnik podpira več kot 100 spletnih mest in aplikacij za družbene medije.

Na voljo so tako števci kot odzivni plavajoči gumbi za skupno rabo, ki jih lahko postavite na najbolj optimalne lokacije na vašem spletnem mestu. Najboljše od vsega je, da lahko z integracijo Google Analytics izmerite vključenost svojih uporabnikov v vtičnik za skupno rabo. Skupne povezave lahko tudi sledite Googlovemu krajšalniku URL-jev.

Začnite z AddToAny še danes.

7. WordPress do vmesnika

wordpress v medpomnilnik pro

Če uporabljate vtičnik za socialne medije WordPress, ki pošilja posodobitve na vaš račun Buffer za načrtovano objavo v družbenih omrežjih, potem je WordPress v Buffer prava izbira.

Za razliko od večine drugih vtičnikov, ki so predstavljeni v tej objavi, WordPress do Buffer na vašem spletnem mestu ne prikaže števila delnic ali števca gumbov za skupno rabo. Namesto tega vam pomaga določiti stanje družbenih medijev za vaše WordPress spletno mesto in načrtovati vsebino v računu Buffer neposredno znotraj nadzorne plošče WordPress.

Začnite z WordPressom do Buffer že danes.

8. Preproste družbene ikone

preproste socialne ikone

Simple Social Icons je enostaven vtičnik za socialne medije za WordPress, ki vam omogoča, da s stranske vrstice svojega spletnega mesta prikažete ikone socialnih medijev, ki se povezujejo na vaše socialne profile. Ta brezplačni vtičnik je razvil StudioPress, vodilno podjetje za teme WordPress.

Ikone lahko dodate ali preuredite po svojih željah. Prav tako lahko prilagodite velikost in barvo ikon in jih poravnate po želji.

Začnite z Simple Social Icons danes.

9. Widget za socialne ikone družbe WPZoom

widget za socialne ikone avtorja wpzoom

Social Icons Widget je še en vtičnik, ki vam omogoča, da s pripomočkom hitro dodate ikone socialnih medijev na svojo stransko vrstico in jih povežete s svojimi profili družbenih medijev.

Omogoča vam, da dodate toliko socialnih ikon, kot je potrebno. Na voljo je izbirnik barv, s katerim lahko spremenite barvo in ikono barvo vseh svojih ikon.

Začnite še danes s pripomočkom Social Icons.

10. WordPress socialna prijava

wordpress socialna prijava

WordPress Social Login omogoča obiskovalcem vaše spletne strani, da enostavno registrirajo račun na svojem spletnem mestu z uporabo obstoječih ID-jev družbenega računa. Tako se lahko uporabniki priročno prijavijo za račun na vašem spletnem mestu v samo nekaj klikih. Sploh ne bodo smeli zapomniti ločenega uporabniškega imena / gesla samo za vaše spletno mesto.

Z WordPress Social Login lahko celo uvozite sezname stikov svojih uporabnikov iz Gmaila, Facebooka, Windows Live in LinkedIna.

Začnite danes z WordPress Social Login.

11. Instagram Feed

instagram vir

Instagram Feed omogoča prikaz fotografij Instagrama iz vseh zasebnih Instagram računov. Integriranje vira Instagrama s spletnim mestom prihrani čas, zato vam fotografij na Instagramu ni treba ročno prepisovati na svojem spletnem mestu. Kadar koli objavite na Instagramu, bodo objave samodejno prikazane.

Vtičnik omogoča tudi, da poleg svojih fotografij vključite gumb za sledenje, ki vam lahko pomaga pri rasti privržencev na Instagramu.

Začnite z Instagram Feedom že danes.

12. Bolje kliknite za Tweet

bolje klikni na tvit

Better Click to Tweet vam omogoča enostavno ustvarjanje vsebine, ki jo lahko nastavite za bralce. Vse kar morate storiti je, da dodate kratko kodo vsebini, ki jo želite narediti s Tweetable-om. Ko vaši obiskovalci kliknejo vsebino Tweetable, se prikaže pojavno okno, ki uporabnike prosi, naj predložijo Twitter.

Better Click to Tweet podpira krajšanje URL-jev, kar vam omogoča, da uporabite največje možno število znakov. Omogoča vam tudi spremljanje angažiranosti vsebine Tweetable.

Na voljo je vrhunski dodatek, ki omogoča izbiro med različnimi možnostmi sloga.

Začnite z Better Click to Tweet danes.

Izbira najboljših vtičnikov za socialne medije za WordPress

Če želite enostaven način za prikaz števila družbenih deležev v svojih blog objavah, potem Skupno štetje plugin je najboljša izbira. Niso samo prijazni do razvijalcev, ampak tudi optimizirani za hitrost. To pomeni, da je vtičnik zelo prilagodljiv, ne da bi pri tem ogrozil zmogljivost.

Če iščete vrhunski vtičnik, ki uporabnikom omogoča brezhibno skupno rabo v družabnih omrežjih in nudi tudi odlično podporo strankam, potem morate preučiti Social Warfare.

Če želite vtičnik za skupno rabo, ki vsebuje pojavna okna, diapozitive in druge funkcije, uporabite Monarch. Poleg skupne rabe v družabnem omrežju vam omogoča tudi prikaz gumbov v stranski vrstici.

Sorodno: 11 najboljših možnosti QuickBooks za mala podjetja

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti nekaj najboljših vtičnikov za socialne medije WordPress za vaše spletno mesto.

Če iščete druge načine za povečanje prometa na svojem spletnem mestu, si oglejte članek o najboljših orodjih za SEO, da hitro povečate promet na svojem spletnem mestu in naredite svoje spletno mesto SEO prijazno!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map