12 najboljših WordPress podcast vtičnikov v primerjavi (brezplačno in premium)

best-wordpress-podcast-vtičniki


Ali želite na spletnem mestu WordPress zagnati podcast? Niste prepričani, katero orodje za podcasting uporabiti? Če opravite nekaj spletnih raziskav, boste na trgu odkrili številne vtičnike; toda če izberete pravega, se vam zdi pretirano, če ne veste, kaj iščete.

Zato smo skrbno izbrali 12 najboljših vtičnikov za podcast WordPress, da boste lahko preprosto začeli podcast na svojem spletnem mestu WordPress. Tudi naš vodnik za zagon spletnega mesta podcast na WordPressu bo koristen za vas kot začetnika.

1. PowerPress Blubrry

blubrry-powerpress-podcast-wordpress-vtičnik

Če želite v WordPressu zgraditi zmogljivo spletno mesto podcasta, vam Blubrry ponuja popoln nabor orodij, ki jih boste potrebovali. Njegove storitve vključujejo gostovanje podcasta, statistiko podcasta in vtičnik podcast številka ena na trgu, PowerPress.

PowerPress je zelo zmogljiv in hkrati preprost vtičnik, ki vam omogoča enostavno dodajanje podcastingov v WordPress. S pomočjo tega vtičnika na svoje spletno mesto lahko dodate zvočne in video podcaste. PowerPress v celoti podpira Apple podcaste in Google podcaste.

Vtičnik je priložen preprosto in napredno načini, tako da lahko začetniki začnejo s preprostim načinom, dokler niso prijazni z njegovim vmesnikom, in nato preidejo na napredne. Preprost način ima samo bistvene nastavitve, tako da lahko brez težav ustvarite svojo prvo epizodo in jo pošljete v omrežje Apple podcast. Ko ste pripravljeni, lahko z naprednim načinom uporabite vse robustne možnosti, ki jih vtičnik lahko ponudi.

Vtičnik ima integriran predvajalnik HTML5 z vdelano podporo na spletnih mestih, kot je YouTube. Ima veliko neverjetnih funkcij, vključno z orodji za naročanje, SEO podcastinga, statistiko, orodji za selitev itd. Če želite napredne funkcije za podcasting, lahko uporabite PowerPress skupaj z njihovim gostiteljem podcast.

2. Smart Podcast Player

pametni podcast predvajalnik

Tako kot že ime pove, je Smart Podcast Player pametni vtičnik WordPress za pametne podcastere. Pomaga vam predstaviti odlične poddaje na svojem mestu WordPress, ki jih bodo vaši poslušalci zagotovo vzljubili.

Odlikuje ga lepo oblikovan predvajalnik HTML s tipkami za prenos, skupno rabo in naročanje, tako da bodo poslušalci lahko uživali v vsaki epizodi svojega podcasta. Gumb za naročanje vam bo pomagal z lahkoto zbrati več e-poštnih sporočil svojih poslušalcev. S predvajalnikom Smart Track lahko označite tudi celoten arhiv podcasta kot tudi vsako posamezno epizodo, pesem ali zvočni posnetek.

Sorodno: Kako rastejo vaš seznam e-poštnih sporočil, HITRO!

Predvajalnik Smart Podcast je popolnoma odziven, tako da bo vaš podcast izgledal odlično na vseh napravah in zaslonih. Ima funkcijo nadzora hitrosti, tako da lahko dodate več hitrosti za svoje poddaje. Poleg tega lahko izberete barvno temo (svetlo ali temno) in barve po meri, ki ustrezajo barvni shemi vašega spletnega mesta.

3. Resno preprost podcasting

resno-preprosto-podcasting-wordpress-vtičnik

Resno preprost podcasting je brezplačen in enostaven WordPress podcast za vtičnik za začetnike. Uporablja izvorni vmesnik WordPress, ki vam omogoča dodajanje in upravljanje WordPress podcastov z minimalnimi potrebnimi nastavitvami.

Z resno preprostim podcastingom lahko z istega mesta WordPress zaženete več podcastov. Vsebuje novo preoblikovan predvajalnik medijev, kamor lahko dodate svojo platnico podcast in jo lepo prilagodite. Podpira tako avdio kot video podcasting.

Poleg tega ima popolno podporo skoraj vsem podcast storitvam in centrom za hranjenje, vključno z iTunes, Google Play in Stitcher. Vtičnik vam omogoča, da dodate svoj arhiv podcastov, posamezne epizode ali sezname predvajanja kamor koli na svojem spletnem mestu s pomočjo kratkih kod in pripomočkov.

4. Libsyn Podcasting

libsyn-podcast-vtičnik

Libsyn Podcasting je priljubljena podcasting storitev, ki je na voljo na trgu in vključuje Libsyn Podcasting vtičnik in Libsyn podcast gostovanje. S pomočjo vtičnika Libsyn Podcasting lahko spletno mesto WordPress povežete s svojim računom Libsyn in z lahkoto začnete objavljati poddaje.

Vtičnik vam omogoča ustvarjanje epizod podcasta, ustvarjanje osnutkov podcastov in razporejanje objav na svojem mestu WordPress. Datoteke podcast lahko naložite neposredno v Libsyn z nadzorne plošče WordPress. Datoteke podcast bodo shranjene v vašem gostovanju podcastov Libsyn, tako da ne bodo zasedale prostora na vašem WordPress gostovanju.

Vendar je vtičnik v beta različici; vendar je še vedno zanimiva možnost, ki jo lahko uporabite za WordPress podcasting.

5. BuzzSprout

buzzsprout-podcasting-platform

BuzzSprout zmogljiva rešitev podcastinga, ki je na voljo na trgu. BuzzSprout je celovita storitev podcastinga, ki vam omogoča gostovanje in promocijo vaših podkastov. V bistvu gre za vrhunsko rešitev; vendar lahko njegov brezplačni načrt uporabljate 90 dni in vsak mesec gosti do 2 uri podcastov.

BuzzSprout ima preprost in lahko razumljiv vmesnik, kjer lahko ustvarite podcast in dodate epizode. Ko naložite zvočno datoteko, bo samodejno optimiziral datoteko z najboljšimi praksami v panogi. Nato lahko svoj podcast enostavno dodate v priljubljene mape podcast, vključno z iTunes, Stitcher in Google Play.

Če podcast oddajate s programom BuzzSprout in želite svoje poddaje dodati na svoje WordPress spletno mesto, lahko uporabite njihov brezplačni vtičnik. Brezplačni vtičnik vam pomaga izvleči epizode podcasta iz BuzzSprout-a. Epizode podcasta lahko dodate kamor koli na svojem spletnem mestu s pomočjo bližnjic podcast.

6. Preprost tisk podcast

preprost-podcast-pritisnite-vtičnik

Preprost podcast Press je, kot že ime pove, res preprost vtičnik za podcasting za WordPress. Pomaga vam dodati svoje poddaje s katere koli platforme podcastinga, vključno z Libsyn, SoundCloud, Buzzsprout itd..

Ne glede na to, kje gostite svoje poddaje, lahko preprosto dodate iTunes URL-je v programu WordPress in tako prikažete poddaje na svojem spletnem mestu. Ko vnesete URL iTunes, bo samodejno ustvaril edinstveno stran za vsak vaš podcast epizod in dodal predvajalnik skupaj s slikami in opisom. Popolnoma samodejno in preprosto.

Druge funkcije vtičnika so popolnoma prilagodljivi gumbi, časovne žige s klikom, integracija Clammr za deljenje odrezkov na Facebooku in Twitterju, samodejno krajšanje URL-jev itd. Vtičnik je v osnovi namenjen podkastrom, ki želijo promovirati svoje poddaje prek svojih spletnih mest WordPress.

7. Založba Podlove Podcast

podlove-podcast-založnik

Založba Podlove Podcast je še ena rešitev podcastinga za WordPress. Vtičnik omogoča objavo in upravljanje podcasta z vašega mesta WordPress. Podpira večnamensko objavljanje, tako da vključuje vse sodobne avdio in video kodeke. Na voljo je tudi izboljšan predvajalnik HTML5, ki predvaja vaše poddaje.

Če želite datoteke podcast dodati WordPressu, jih boste morali najprej naložiti na mesto za nalaganje, na primer FTP / sFTP ali Amazon S3. Omogoča enostavne in hitre nastavitve za dodajanje naložene datoteke v WordPress in njihovo objavo na vašem spletnem mestu.

Da boste lažje upravljali epizode podcasta, vsebuje podporo za poglavja. Poleg tega ima prilagodljive predloge, analitiko in še veliko več, kar vam bo pomagalo sestaviti močan podcast v WordPressu.

8. Upravljalec pregledov iTunes Podcast

itunes-podcast-pregled-manager

iTunes Podcast Pregled Manager pomaga dodati svoje mednarodne ocene podcast iz iTunes na vaše WordPress spletno mesto. V pomoč je podcasterjem, ki imajo priljubljene poddaje v iTunesu in jih želijo več promovirati, da bi dosegli širšo publiko. Če dodate svoje ocene podcastov, služijo kot izvid za vaše delo.

Ko je vtičnik nastavljen na vašo WordPress spletno mesto, vsake 4 ure preverja nove ocene podcasta in jih samodejno prikazuje v tabeli na vašem spletnem mestu. Včasih, ko bodo viri za pregled v določenih državah nedosegljivi, boste morali počakati na naslednji samodejni pregled ali preveriti ročno.

9. Amazon Polly za WordPress

amazon-polly-for-wordpress

Amazon Polly za WordPress je brezplačen WordPress vtičnik, ki vam pomaga pretvoriti besedilno vsebino v govor z Amazon Polly. Če ne veste, kaj je Amazon Polly, je to storitev, ki besedilo pretvori v resničen govor.

S pomočjo tega vtičnika lahko ustvarite zvočni vir za svojo besedilno vsebino in jo vstavite v svoje WordPress objave. Če dodate zvok skupaj z besedilno vsebino, vam pomaga povečati dostopnost vaših objav.

Vtičnik omogoča tudi objavo objav v obliki podcastov neposredno z vašega spletnega mesta in jih na voljo poslušalcem v imenikih podcast.

10. Vodja pridige

serman-manager-wordpress-vtičnik

Vodja pridige je brezplačen vtičnik WordPress, s pomočjo katerega lahko v celoti upravljate cerkvene pridige. Vtičnik vam omogoča dodajanje zvočnih MP3 datotek na svojem mestu WordPress skupaj z zvočniki, serijami, temami itd. Nato lahko pridige MP3 dodate v imenike iTunes in jih tako omogočite poslušalcem podcast.

Vtičnik Sermon Manager je na voljo za brezplačen prenos v uradnem skladišču vtičnikov WordPress. Združljiv je z vsemi drugimi glavnimi vtičniki WordPress in s katero koli temo WordPressa.

11. Kompaktni predvajalnik zvoka WP

compact-wp-audio-predvajalnik-wordpress-vtičnik

Kompaktni predvajalnik zvoka WP je brezplačen vtičnik WordPress za dodajanje zvočnega predvajalnika v WordPress. Če želite s pomočjo tega vtičnika dodati zvočne datoteke v WordPress, jih morate najprej naložiti na mesto za prenos. Nato lahko zvočne datoteke vstavite v svoje WordPress objave in strani s pomočjo kratke kode. Vtičnik bo prikazal vaše avdio datoteke skupaj s kompaktnim predvajalnikom medijev.

Vtičnik podpira zvočne datoteke MP3 in OGG. Omogoča vam nastavitev možnosti samodejnega predvajanja, zanke itd. Zvočni predvajalnik je popolnoma odziven, zato se dobro prilega vsem vrstam naprav in podpira vse glavne brskalnike.

12. Koda šifranca

razpredelnik-kodek-vtičnik

Spreaker je priljubljena platforma za podcasting, na kateri lahko poslušate najsodobnejše podcaste na svetu in tudi ustvarite svoje podcaste. Če imate podcast na Spreakerju, ga lahko zdaj enostavno vstavite na svoje WordPress spletno mesto s pomočjo Koda šifranca vključiti.

Vtičnik vam pomaga, da v WordPress dodate katero koli epizodo, oddajo ali uporabnika Spreakerja. Vtičnik vam omogoča dodajanje podcastov Spreaker z veliko konfiguracijo z uporabo parametrov kratke kode.

Bonus: Oglejte si najboljši vtičnik WordPress za oddajo, če želite ustvariti uspešno oddajo.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše podkastove vtičnike za WordPress. Mogoče si želite ogledati tudi našo zbirko najboljših vtičnikov WooCommerce.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map