14 najboljših vtičnikov WordPress Gutenberg za izboljšanje urejevalnika (2020)

najboljši vtičniki wordpress gutenberg


Na WordPressu je bilo vedno mogoče ustvarjati objave na spletnem dnevniku in strani, ki so bogate z mediji, lahko pa bi bilo tudi lažje. Zdaj gre po zaslugi urejevalnika WordPress Gutenberg.

Gutenberg brez dvoma spremeni vaše urejanje izkušenj v WordPressu. Tudi če ste WordPress absolutni novinec, lahko preprosto pišete članke in ustvarjate medijsko bogate strani.

V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših vtičnikov WordPress Gutenberg, ki izboljšajo vašo izkušnjo urejanja.

Zakaj potrebujete vtičnike WordPress Gutenberg

WordPress ima veliko blokov iz Gutenberga, kot so odstavek, slika, označene točke itd., S pomočjo katerih lahko preprosto sestavite stran tako, kot želite, ne da bi si morali zapomniti kratko kodo. Vse kar morate storiti je, da izberete pravi blok in ga dodate na svojo stran. Če želite še bolj izboljšati izkušnjo urejanja, lahko namestite vtičnik za Gutenbergove bloke.

Če želite na primer dodati obrazec za stik na svojo stran, morate samo namestiti WPForms in na svoj seznam dodati blok WPForms s svojega seznama Blocks. Najboljše od vsega je, da boste v urejevalniku videli polja obrazca, kar pomeni, da vam ni treba preklopiti na stran s predogledom, da bi videli, kako bo izgledal vaš obrazec.

1. WPForms

WPForms, registracija uporabnika, vtičnik, vtičnik za prijavo uporabnika

WPForms je eden izmed najbolj priljubljenih vtičnikov za ustvarjanje obrazcev, ki vam omogoča ustvarjanje različnih vrst obrazcev z uporabo bloka. Ne glede na to, ali želite dodati kontaktni obrazec, obrazec za anketo, plačilni obrazec ali kateri koli drug obrazec, vam WPForms olajša vstavljanje na svojo stran.

Z lahkoto lahko izbirate iz njegove knjižnice vnaprej izdelanih predlog in jo začnete prilagoditi, če želite. Vsi obrazci, ki jih ustvarite z WPForms, so odzivni, kar pomeni, da so videti odlično v telefonu, tabličnem računalniku in računalniku.

2. Galerija Envira

pregled galerije envira

Z Envira Gallery lahko na svojem spletnem mestu WordPress ustvarite slike in video galerije. S svojimi izvornimi bloki lahko vstavite svoje galerije na svoje spletno mesto.

Vtičnik vam omogoča, da v svojih galerijah uporabljate nekaj zelo kul funkcij, kot so zaščita z vodnim žigom, zaščita pred slikami itd. Slike lahko prodajate tudi z Easy Digital Downloads ali WooCommerce integracijo.

3. Atomski bloki

Aomski bloki, vtičniki gutenberških blokov

Atomic Blocks je še en neverjeten WordPress Gutenberg vtičnik, ki ponuja odlične možnosti za dodajanje čudovitih blokov po meri na vaše spletno mesto. To je zbirka blokov za urejevalnik Gutenberg, ki vam omogoča enostavno oblikovanje strani tako, kot želite.

Na voljo je s široko paleto blokov, kot so napredni blok stolpcev, blok glasila, tabele s cenami, zabojniki, gumbi in drugo. Najboljše od tega, da lahko ta vtičnik uporabite s katero koli temo, ki jo želite.

4. Kadence

Kadence je neverjeten vtični blok WordPress Gutenberg, ki je na voljo s čudovitimi bloki po meri, ki so pripravljeni uporabiti takoj. Možnosti blokov poganjajo razpon od ikon, gumbov do vrstic in mreže / vrtiljaka.

Vsi ti bloki so zelo prilagodljivi in ​​podpirajo 800+ Googlovih pisav. Na voljo boste imeli tudi več kot 1500 ikon.

5. KingBlocks

Kingblocks

KingBlocks je vtičnik WordPress Gutenberg, ki ima 20 presenetljivih blokov za vaše spletno mesto. Vsi bloki so v celoti odzivni, zato bo vaša vsebina videti odlično, ne glede na napravo, ki jo uporabljate za brskanje po spletnem mestu.

KingBlocks uporablja knjižnico JavaScript Leaflet, da na svoje strani vdela zemljevid, ki je prijazen mobilnim napravam. Ta vtičnik je združljiv z večino tem in vtičnikov.

6. CPElementia

CPElementia

CPElementia je še en WordPress Gutenberg vtičnik, ki ponuja ogromno zbirko Gutenbergovih blokov in razširjenih funkcij komponent. Ta vtičnik je na voljo za nakup na trgu Codecanyon.

Tu je nekaj blokov, ki so na voljo v CPElementia:

  • odštevalnik časa
  • škatle s funkcijami
  • socialne ikone
  • ceniki
  • in več…

7. Solo Bloki

Solo

SoloBlocks je lep vtičnik, ki vam omogoča ustvarjanje bogatih postavitev objav za vaše spletno mesto. S tem vtičnikom lahko na svoje spletno mesto dodate dodatne bloke brez težav. Ponuja najlažji način za dodajanje več blokov in preprosto vam bo všeč.

Ta vtičnik je združljiv s skoraj vsemi sodobnimi temami, poleg tega pa lahko uporabite tudi kateri koli drug napreden vtičnik, če želite poleg njega.

8. Notranji Instagram blok

Gutenberg blokira vtičnike

Popularnost Instagrama se iz dneva v dan povečuje. Če radi uporabljate Instagram in želite svoj profil predstaviti na svojem spletnem mestu WordPress, je Inster Instagram block en vtičnik, ki ga morate preveriti. S tem pluginom lahko svoj profil prikažete v obliki mreže z uporabo njegovih Gutenbergovih blokov.

Inster vam omogoča prikaz Instagram vira s svojim uporabniškim imenom, ID-jem lokacije ali oznako. Vaše slike bodo odlično prikazane v vseh napravah. Prav tako vam omogoča, da dodate začetne učinke animacije, da dobite ločen videz.

9. Otter Blocks

Vidra je brezplačni vtičnik Gutenberg block, ki vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate nekaj res kul blokov. S temi bloki lahko ustvarite katero koli obliko, vključno s kompleksnimi stranmi za e-trgovino.

Z bloki Otter lahko dodate nekatere napredne bloke naslovov, bloke odsekov, skupine gumbov, pričevanja, Google Zemljevide in drugo. Potrebujete le nekaj sekund, da se pripravite.

10. Končni bloki

Ultimate block plugin

Končni bloki je še en priljubljen vtičnik WordPress Gutenberg, ki ima že v paketu 2k aktivnih namestitev. Ta vtičnik vam ponuja zbirko 18 blokov, s katero lahko izrazite videz vašega spletnega mesta.

Ne glede na to, ali želite sestaviti spletno mesto s portfeljem, trgovino za e-trgovino ali kaj drugega, imate vse bloke, ki jih boste potrebovali. Ultimate Blocks deluje odlično z drugimi naprednimi vtičniki in izgleda osupljivo na vseh velikostih zaslona. Prav tako je združljiv v vseh brskalnikih.

11. Napredni Gutenberg

Napredni Gutenberg, blokirajte vtičnike

Napredni Gutenberg je odličen vtičnik, ki je na voljo z vsemi bistvenimi bloki, ki jih boste potrebovali za izboljšanje izkušnje urejanja. Na voljo je z več kot 20 sijajnimi bloki, ki so popolnoma prilagodljivi.

To je brezplačni vtičnik, ki ga je mogoče prenesti s WordPress.org. Nameščen je bil na več kot 10.000 spletnih mestih po vsem svetu.

12. Zlaganje

Uporabite pripravljene bloke po meri s strani Zlaganje da vaš dizajn izstopa. Vsi bloki, ki jih ponuja Stackable, so zelo robustni in izjemno prilagodljivi.

Skupaj ponuja 23 blokovskih slogov. S temi bloki lahko lepo prikažete svojo vsebino.

13. Kobloki

Kobloki je še en pluten vtičnik Gutenberg, ki ga morate preveriti. Čeprav je brezplačni vtičnik, je priložena najbolj neverjetna zbirka blokov, ki jih boste radi uporabljali. Če želite z uporabo blokov ustvariti resnično izkušnjo ustvarjalca strani, je to vtičnik, ki ga boste zagotovo potrebovali.

Uporabili boste več kot 23 blokov, da izpolnite svoje zahteve. Od bloka hrane, gif blokov, klika do bloga tvita in še več, ta vtičnik ponuja vse, kar v urejevalniku Gutenberga manjka.

14. TinyMCE

TinyMCE Advanced

TinyMCE se nekoliko razlikuje od vtičnikov, o katerih smo razpravljali do zdaj. Ta vtičnik vam pomaga, da se držite svojega klasičnega urejevalnika, če še vedno niste pripravljeni na prehod na Gutenberg. Poleg tega imate dostop do vseh neverjetnih funkcij urejevalnika blokov.

Vtičnik ima izboljšan gumb »Počisti oblikovanje« in več naprednih nastavitev za vaše tabele. Prav tako imate možnost, da oznake odstavkov vedno shranite v urejevalniku blokov.

To je nekaj vtičnikov WordPress Gutenberg, ki izboljšujejo vašo izkušnjo urejanja WordPress-a. Če želiš ustvarite čudovita spletna mesta, ki pretvorijo, tukaj je nekaj načel oblikovanja morate odjaviti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me