15 najboljših vtičnikov za WordPress za stranske vrstice in gradnike

Najboljši vtičniki WordPress za stranske vrstice in pripomočke


Iščete najboljše WordPress vtičnike za stranske vrstice in pripomočke?

Pripomočki stranske vrstice vam pomagajo, da na svoje spletno mesto vključite informacije, ki sicer ne bi ustrezale. Teme WordPressa so postavljene s postavitvami stranske vrstice in pripomočki po meri, ki omogočajo prikaz informacij na vašem spletnem mestu. Za dodatne možnosti pripomočkov lahko uporabite stransko vrstico in vtičnik za gradnike.

V tem članku bomo delili nekaj najboljših vtičnikov WordPress za stranske vrstice in pripomočke.

Izbira najboljših vtičnikov za WordPress za stranske vrstice in gradnike

Tu je nekaj pogostih primerov za WordPress stranske vrstice in pripomočke, ki jih boste morda želeli dodati na svoje spletno mesto:

 • Takojšnja navigacija: Navigacijski meni stranske vrstice pomaga uporabnikom, da se pomikajo do pomembnih strani na vašem spletnem mestu.
 • Kontaktni obrazec: Pripomoček za kontaktni obrazec omogoča, da se uporabniki hitro povežejo z vami. Ta gradnik lahko dodate v stransko vrstico, podnožje ali katero koli območje, pripravljeno za gradnike, na svojem spletnem mestu.
 • Tekmovanje in oddaja: Najboljši način za prikazovanje je podatek kot pripomoček za stransko vrstico
 • Oglasne pasice: Uporabite lahko pripomočke po meri za promocijo blagovnih znamk, povezanih z nišo, in denar v spletu.
 • Zemljevidi: Najdete lahko več vtičnikov WordPress, da dodate zemljevide na svojo stransko vrstico. Ti zemljevidi so uporabni za predstavitev vaše lokacije uporabnikom.
 • Pregledi uporabnikov: Pričevanja delujejo kot družbeni dokaz, ki spodbuja zaupanje med vašo publiko

1. WPForms

WPForms

WPForms je najbolj uporabnikom prijazen vtičnik za obrazec za WordPress, ki je priložen pripomoček za obrazce po meri za vašo stransko vrstico in druga področja pripomočkov.

Ta vtičnik je na voljo tudi s programom za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja obrazcev in dodatkom Predloge obrazcev, s katerim lahko preprosto ustvarite katero koli vrsto obrazca. Omogoča vam, da ločeno prilagodite nastavitve pripomočka za obrazec.

Pridobite vtičnik WPForms še danes!

2. RafflePress

RafflePress

RafflePress je najboljši vtičnik za oddajo in tekmovanje za WordPress, ki ponuja pripomoček za tekmovanja po meri za vašo stransko vrstico, podnožje in druga področja pripomočkov.

Pomaga povečati promet na vašem spletnem mestu in uporabnike spodbuditi k uvrstitvi vaše strani. Brezhibno deluje z ustvarjalci strani, da dodaja darila na strani svojega spletnega mesta.

Pridobite vtičnik RafflePress še danes!

3. Sveženj gradnikov SiteOrigin

SiteOrigin Widgets Paket

SiteOrigin Widgets Paket je brezplačen vtičnik WordPress za stranske vrstice in pripomočke. Priložen je nabor pripomočkov po meri, ki jih lahko dodate v področja pripomočkov svojega spletnega mesta.

Med najpomembnejše pripomočke so gradnik Google Maps, gumbni gradnik, slikovni gradnik, gradnik s pozivom k dejanju, widget s cenovno tabelo in drugo. Za uporabo pripomočkov na ciljnih straneh lahko uporabite tudi ustvarjalce strani povleci in spusti.

Pridobite vtičnik SiteOrigin Widgets Bundle še danes!

4. Oglasnost

Oglasnost

Adsanity je vtičnik za upravljanje oglasov WordPress, ki vam omogoča prikazovanje lastnih oglasov in oglasov na omrežju na številnih območjih, vključno z vašimi widgetized območji.

Vtičnik omogoča tudi vpogled v uspešnost oglasov s prikazom grafičnih statističnih podatkov na nadzorni plošči WordPress.

Pridobite vtičnik Adsanity še danes!

5. Monarh

Monarh

Monarch je vtičnik za družbene medije WordPress, ki ga deli Elegant Themes. Vtičnik vam omogoča prikazovanje ikon za skupne rabe na več mestih, vključno z zgornjim in spodaj objave, plavajočo vrstico, področjem gradnika stranske vrstice in še več.

Ta vtičnik omogoča izbiro med več kot 20 socialnimi omrežji za prikaz na vašem spletnem mestu na vašem widgetized območju. Izberete lahko orientacijo ikone in barve po meri.

Pridobite vtičnik Monarch še danes!

6. Smrtonosni balon za družabne fotografije

Smash Balloon

Smrtni balon Social Photo Feed je vtičnik WordPress za uvoz virov iz družabnih kanalov, kot so Facebook, Twitter, Instagram itd. Na voljo je več možnosti za prikaz družabnega vira na vašem spletnem mestu, vključno s pripomočkom za stransko vrstico, kratko kodo in oznakami predloge.

Omogoča vam popoln nadzor nad prikazom virov in vam omogoča, da jih prilagodite tako, da se ujemajo z vašo temo.

Pridobite vtičnik Smash Balloon Social Photo Feed še danes!

7. Stranske vrstice o vsebini

Stranske vrstice o vsebini

Stranske vrstice o vsebini je brezplačen vtičnik za področje gradnikov WordPress. Omogoča vam, da na svojem spletnem mestu ustvarite stranske vrstice in področja pripomočkov, ne da bi napisali kodo.

Vtičnik vam omogoča, da za objave izberete stranske vrstice in pripomočke. Je enostaven za uporabo in deluje z večino tem in vtičnikov WordPress.

Pridobite vtičnik stranskih vrstic Content Aware še danes!

8. Stranske vrstice po meri

Stranske vrstice po meri

Stranske vrstice po meri je brezplačen vtičnik WordPress, s katerim lahko vgradne stranske vrstice in pripomočke zamenjate z možnostmi po meri. Pomaga vam prikazati različne stranske vrstice na svojih straneh in v objavah.

S stransko vrstico in upraviteljem pripomočkov se brez težav integrira z vašimi nastavitvami WordPress-a. Odlično deluje tudi z večstransko mrežo WordPress.

Pridobite vtičnik Custom Sidebars danes!

9. Pripomoček Maps za Google Maps

Widgeti za Google Zemljevide

Pripomoček Maps za Google Zemljevide je vtičnik WordPress za dodajanje Google Zemljevidov na območja gradnikov vašega spletnega mesta. Omogoča vam, da dodate naslov gradnika in naslov, ki ga želite prikazati na zemljevidu.

Druge nastavitve pripomočkov vključujejo velikost po meri, raven povečave, barvo zatiča, velikost pin, barvne sheme zemljevida in drugo.

Pridobite vtičnik Maps for Google Maps danes!

10. Boljše iskanje

Boljše iskanje

Boljše iskanje je iskalni vtičnik WordPress z dodatnimi nastavitvenimi možnostmi za premagovanje vašega privzetega iskalnika. Vtičnik podpira urejevalnik spletnega dnevnika Gutenberg in se tudi popolnoma prilega na območje gradnika vaše stranske vrstice.

Prikaže več rezultatov in na predstavljiv način prikazuje tudi rezultate iskanja. Ujema se z delnimi iskalnimi besedami, da prikaže ustrezne rezultate in se izogne ​​strani napak.

Pridobite vtičnik za boljše iskanje danes!

11. Pametni avtorski pripomoček

Smart Author Widget

Smart Author Widget je preprost vtičnik WordPress za prikazovanje podrobnosti avtorja objav v widgetu. Ponuja prožne možnosti za prikaz podrobnosti avtorja v pripomočku.

Vtičnik samodejno zazna avtorja objav v posameznih objavah. Ima velikost avatarja, da prikaže fotografijo in ime avtorja v pripomočku. Ime in sliko lahko povežete tudi z avtorjevimi arhivi objav.

Pridobite vtičnik Smart Author Widget še danes!

12. pripomoček pripomoček

Pripomoček pripomočkov

Pripomoček pripomočkov je brezplačen vtičnik WordPress za prikazovanje mnenj uporabnikov na vaših straneh in področjih pripomočkov. Omogoča vam dodajanje naključnega drsnika ali ročno seznam pričevanj.

Vtičnik ima več možnosti prikaza. Ponuja tudi prehode z vrtiljaki, fade in drsi, s katerimi lahko lepo predstavite svoja pričevanja.

Pridobite vtičnik za pripomočke Testimonials še danes!

13. Kontekstualno povezane objave

Kontekstualno povezane objave

Kontekstualno povezane objave je močan vtičnik za prikaz povezanih člankov v stranski vrstici in objavah. Pametno izbere naključne objave na podlagi naslova in vsebine vašega članka.

Prav tako podpira sličice, prilagojene sloge CSS in vrste objav. Vtičnik ima pripomoček po meri in kratko kodo za prikaz povezanih objav v stranski vrstici, nogi ali katerem koli območju pripomočka.

Pridobite vtičnik za kontekstne povezane objave danes!

14. Oblikovni obrazci

mogočen pregled obrazcev

Formidable Forms je priljubljen vtičnik za ustvarjanje obrazcev WordPress, ki vam omogoča, da dodate obrazec na svojo stransko vrstico. S tem vtičnikom lahko ustvarite čudovite in napredne obrazce in jih dodate kamor koli, kjer je pripomoček podprt. Dodate ga lahko tudi v svoje objave in strani.

Oblikovni obrazci imajo veliko naprednih funkcij, kot je izračun, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje zapletenih obrazcev.

Pridobite vtičnik Formidable Forms še danes!

15. Možnosti gradnikov

Možnosti gradnikov

Možnosti pripomočkov je vtičnik za upravljanje pripomočkov WordPress. To je rešitev z 1 stopom, da prevzamete nadzor nad svojimi WordPress gradniki. Vtičnik vam omogoča tudi prilagajanje pripomočkov glede na vidnost strani, vidnost naprav, poravnavo po meri in več.

Pripomočke lahko tudi prikažete / skrijete za določen datum ali časovno obdobje. Z možnostmi oblikovanja po meri lahko na svoje preproste gradnike hitro pritegnete več pozornosti uporabnika.

Pridobite vtičnik Možnosti pripomočkov že danes!

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše WordPress vtičnike za stranske vrstice in pripomočke. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o najboljših vtičnikih Google Maps.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map