17 najboljših vtičnikov za WordPress v letu 2020 (večina jih je brezplačna!)

najboljši vtičniki obrazca za primerjavo v primerjavi


Ali ste naveličani uporabe buggy WordPress kontaktnih obrazcev na svojem spletnem mestu?

Preprosto vas preplavi na tisoče vtičnikov za kontaktne obrazce v shrambi WordPress. Ker ima vsak vtičnik svoje prednosti in slabosti, je iskanje pravega za vaše potrebe težko.

Če se sprašujete, kateri vtičnik za obliko WordPress bi izbrali za svoje spletno mesto, potem ste na pravem mestu. V tem priročniku bomo primerjali najboljše vtičnike za obrazec za WordPress, tako da boste našli pravega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam.

Ali ima WordPress vgrajen kontaktni obrazec?

Ne! WordPress ne vsebuje vgrajenega obrazca za stike. Če želite sestaviti obrazec, boste morali namestiti vtičnik WordPress.

Vsako spletno mesto WordPress potrebuje vtičnik za obrazec WordPress, ne glede na njegovo nišo.

Uporaba obrazcev WordPress obiskovalcem vaše spletne strani olajša stik z vami. Obrazec za stik z WordPressom lahko integrirate s storitvami tretjih oseb za e-pošto, plačila in druge zahteve.

Izbira najboljšega vtičnika za WordPress

Niso vsi vtičniki za kontaktne obrazce ustvarjeni enako. Ker ima vsak vtičnik svoje prednosti in slabosti, je ključno, da razumete, kateri vtičnik je najboljši za vaše potrebe.

Na primer, založnik bo morda potreboval vtičnik, ki omogoča brezhibno integracijo s svojim najljubšim orodjem za trženje e-pošte, kot so MailChimp, Stalni stiki, Drip itd. Kljub temu pa bo morda mogoče prodati e-trgovino, da ustvari obrazce za registracijo, obrazce za prijavo in obrazce za plačilo. Neprofitna organizacija pa bo morala ustvariti donacijske obrazce po meri za zbiranje sredstev na spletu.

Tukaj je opisano vtičnik za kontaktni obrazec.

 • Lastnosti: Dober vtičnik za kontaktni obrazec WordPress vam omogoča ustvarjanje poljubnih spletnih obrazcev, kot so kontaktni obrazci, plačilni obrazci, obrazci za registracijo uporabnikov, naročnine in podobno.
 • Enostavnost uporabe: Intuitivni uporabniški vmesnik olajša ustvarjanje spletnega obrazca, tudi če niste tehnični. Nižja je krivulja učenja, tem bolje.
 • Mobilni prijazno: Vsi obrazci, ki jih ustvarite, morajo biti 100-odstotno odzivni in odlično delujejo na vseh napravah, ali boste zaostali.
 • Cenitev: Preden preizkusite vtičnik, boste morali razmisliti, ali je vredno naložbe na dolgi rok.
 • Dokumentacija: Prednostno bi morala biti dokumentacija dovolj obsežna, da vas zlahka vodi skozi različne funkcije vtičnika.
 • Podpora: Izbrati boste morali tudi vtičnik, ki ga je razvila ekipa z dobrim ugledom in je znana po zagotavljanju izjemnih storitev za stranke..

Najboljši vtičniki obrazca za WordPress

Tu je kratek povzetek najboljših vtičnikov za WordPress.

Namestitve PluginRatingPriceActive
1. WPFormsNajboljši vtičnik za WordPressod 39,5 USD na leto2+ milijonov
2. zastrašujočeNapredni vtičnik za WordPressod 49 dolarjev / leto200.000+
3. Ninja obrazciNajboljši WordPress obrazec Addonsod 29 USD / leto1+ milijonov
4. FormstackNajlažji spletni obrazec za oblikovanje obrazcevod 19 USD / mesecNi na voljo
5. Kontaktni obrazec 7Priljubljen kontaktni vtičnikprost5+ milijonov
6. Obrazci CalderaBrezplačni kontaktni vtičnikprost200.000+
7. WufooBrezplačni spletni obrazec za oblikovanje obrazcevprostNi na voljo

1. WPForms

wpforms

WPForms je najbolj uporabnikom prijazen kontaktni vtičnik za WordPress. S svojim zmogljivim ustvarjalcem povleci in spusti lahko v samo nekaj minutah ustvarite čudovite obrazce WordPress, ne da bi se dotaknili ene same vrstice kode.

WPForms omogoča preprosto ustvarjanje zapletenih spletnih obrazcev, vključno z obrazci za naročanje, obrazci za anketiranje, obrazci za donacije, naročnine po e-pošti, zaščiteni obrazci z zaščito gesla itd. Tudi če ste absolutni začetnik, boste lahko skočili desno v.

Vsak obrazec, ki ga ustvarite, bo 100% prijazen do mobilnih naprav, kar pomeni, da bo videti odlično v kateri koli napravi (računalniku, mobilniku ali tabličnem računalniku). Vključuje tudi desetine vnaprej izdelanih predlog obrazcev, ki se popolnoma prilagajajo vašemu delovnemu toku in vam prihranijo več časa.

Druga pomembna funkcija vključuje oddajo obrazca brez osveževanja strani.

wpforms-drag-and-drop-builder

Oglejte si te primerjave med seboj,

 • WPForms vs TypeForm
 • WPForms proti FormStack

Če uporabljate vtičnik za obrazec WordPress, ki je enostaven za uporabo in ima vse zmogljive funkcije, ki jih potrebujete, ne iščite več kot WPForms. Več kot milijon spletnih strani mu je zaupalo!

Brezplačna različica: Da

Cene premium: 39 do 499 USD

Začnite z WPForms Pro danes.

Želite namesto tega začeti z brezplačno različico? Poskusite WPForms Lite.

Bonus: Uporabniki IsItWP dobijo 10% popust na WPForms. Preprosto uporabite naš kupon WPForms: SAVE10

2. zastrašujoče

mogočne oblike

Formidable je napreden vtičnik za obliko WordPress, ki vam omogoča enostavno gradnjo zapletenih obrazcev WordPress. Namesto da bi zbiral podatke od uporabnikov, vam lahko Formidable prikazuje predloge na sprednjem delu svojega spletnega mesta.

Z orodjem Formidable lahko zbirate, prikažete, urejate in filtrirate podatke, ki jih pošlje uporabnik, brez dodatnih vtičnikov.

Medtem ko lahko z Formidable gradite osnovne kontaktne obrazce za WordPress, lahko povprečen uporabnik ugotovi, da je to razbarvana rešitev s preveč neželenimi funkcijami. Ni prijazno začetnikom.

Podobno kot Ninja Forms tudi Formidable dodatke prodaja ločeno. Lahko je popolna za majhna spletna mesta, vendar postane draga, ko rastete.

zastrašujoč oblikovalec obrazcev

Če ste profesionalni razvijalec WordPress-a in želite sestaviti zapletene obrazce, poskusite s Formidable. Na voljo je s številnimi zmogljivimi funkcijami za ustvarjanje zapletenih obrazcev za vaše spletno mesto ali spletne aplikacije, ki temeljijo na podatkih.

Brezplačna različica: Da

Cene premium: 49 do 399 dolarjev

Začnite danes z Foridable Forms.

3. Ninja obrazci

ninja oblike

Ninja Forms je še en vtičnik za kontaktne obrazce WordPress, ki vam omogoča enostavno izdelavo kontaktnih obrazcev WordPress. Vtičnik je izdelala WPNinja, razvojna skupina WordPress, ki je ustvarila več znanih vtičnikov WordPress.

Jedrni vtičnik je popolnoma brezplačen za uporabo. Funkcije Ninja Forms lahko izboljšate tako, da po potrebi namestite vrhunske dodatke. Vtičnik ima na stotine funkcij in kavljev, kar razvijalcem omogoča enostavno izboljšanje s funkcijami po meri.

create-form-ninjaforms

Če želite na svojem spletnem mestu uporabiti brezplačni vtičnik za kontaktne obrazce in izboljšati funkcije z nakupom potrebnih dodatkov, potem je Ninja Forms odlična rešitev.

Na začetku se lahko nakup dodatkov zdi koristna strategija, saj boste morali plačati le za tisto, kar potrebujete. Ker pa bodo vaše potrebe rasle, bodo obrazci Ninja postali dražji od drugih vtičnikov na tem seznamu.

Brezplačna različica: Da

Cene posameznih dodatkov: 29 $ – 129 $ vsak

Cene premium načrtov: 99 do 499 dolarjev

Začnite danes z Ninja Forms Pro.

4. Formstack

formstack

Formstack je vrhunski ustvarjalec obrazcev za WordPress, ki vam v nekaj sekundah omogoča ustvarjanje fantastičnih spletnih obrazcev z vmesnikom povleci in spusti. Vključuje se tudi s številnimi aplikacijami drugih proizvajalcev. Brezplačni integracijski vtičnik lahko prenesete iz skladišča WordPress, če želite spletni obrazec Formstack vgraditi v svoje objave, strani ali stransko vrstico.

formstack-builder

Uporabniški vmesnik Formstack je čistejši in modernejši od Wufoo-ja, zato je gradnja obrazcev zabavna in enostavna. Vendar Formstack ni posebej izdelan za spletna mesta WordPress, zato boste pri ustvarjanju novih obrazcev našli številne omejitve.

Formstack ne ponuja brezplačnega načrta, vendar ga lahko brezplačno preizkusite 14 dni.

Prost načrt: Ne

Cenitev: 19 $ – 249 $

Začnite z Formstackom že danes.

5. Kontaktni obrazec 7

kontaktni obrazec 7

Brez dvoma je Kontaktni obrazec 7 najbolj priljubljen vtičnik za WordPress na trgu. Glede na kontaktni obrazec 7 obstaja že več kot desetletje, ne preseneča, da ima ta vtičnik več kot 5 milijonov aktivnih namestitev.

Kontaktni obrazec 7

Če želite ustvariti preproste kontaktne obrazce na svojem spletnem mestu, potem je kontaktni obrazec 7 prava izbira. Najdete lahko tudi več brezplačnih in vrhunskih zunanjih dodatkov, ki s tem vtičnikom odlično delujejo.

Uporabniški vmesnik sploh ni enostaven za uporabo, zato morate za poznavanje obrazca za stik poznati nekaj osnovnih oznak HTML.

Brezplačna različica: Da

Brez premijske različice

Začnite s kontaktnim obrazcem 7 že danes.

6. Obrazci Caldera

kaldera-oblike

Caldera Forms je vtičnik za oblikovanje obrazcev, ki pomaga pri hitri gradnji zapletenih obrazcev. Z intuitivnim uporabniškim vmesnikom in urejevalnikom povleci in spusti lahko v nobenem trenutku ustvarite odzivne obrazce za svoje spletno mesto. Ta vtičnik za oblikovanje obrazcev ponuja tudi hitrejše predloge za hitrejše nastavitve obrazcev.

Caldera Forms trdi, da ima več brezplačnih funkcij kot kateri koli drug vtičnik za oblikovanje obrazcev WordPress. Te brezplačne funkcije vključujejo pogojno logiko, obrazce v več delih, polja za izračun, nalaganje datotek in postavitve stolpcev takoj iz polja. Z njihovo brezplačno različico boste imeli vse, kar potrebujete, da ustvarite preprost, a močan kontaktni obrazec. Če želite dodati filtriranje neželene pošte, lahko uporabite storitve captcha drugih proizvajalcev.

Brezplačna različica: Da

Cene posameznih dodatkov: 164,89 dolarja – 549,89 dolarja vsak

Cene premium načrtov: 14,99 USD – 549,89 USD

Začnite z obrazci Caldera danes

7. Wufoo

wufoo

Wufoo je neodvisen ustvarjalec obrazcev, ki omogoča objavo obrazca na katerem koli spletnem mestu, vključno s spletnimi mesti WordPress. Wufoo ponuja brezplačen načrt, ki vam omogoča ustvarjanje petih spletnih obrazcev, ki pa bodo deaktivirani, ko presežejo 100 vnosov na mesec.

S pomočjo njihovega ustvarjalnika obrazcev lahko hitro in enostavno sprostite in zaženete spletne obrazce. Obrazec za stike lahko integrirate z veliko odličnih spletnih orodij, ki jih že uporabljate in imate radi.

wufoo-primerjava

Wufoo ponuja več integracij kot kateri koli drug oblikovalec obrazcev WordPress. Vendar na vašem spletnem mestu ne more ustvariti prijavnega obrazca ali obrazca za registracijo uporabnika.

Prost načrt: Na voljo

Cene premium: 19 do 99 USD

Začnite z Wufoo danes.

8. WP Mail SMTP

WTP Mail SMTP

WTP Mail SMTP je najbolj priljubljen e-poštni naslov in WordPress SMTP vtičnik. Zgradila ga je ista skupina strokovnjakov, ki stoji za WPFormsom. Ta vtičnik je kot nalašč za odpravljanje vseh težav z dostavo e-pošte in vodenje dnevnika vseh e-poštnih sporočil, poslanih z vašega mesta WordPress.

Uporabiti ga morate skupaj z ustvarjalcem obrazca za stike, da lahko takoj pošljete e-poštna sporočila. WTP Mail SMTP lahko povežete s katerim koli od varnih ponudnikov SMTP v okviru svojega proračuna. Zaobide filtre neželene pošte in poskrbi, da bodo vaša e-poštna sporočila pristala v mapi »Prejeto«.

WTP Mail SMTP

Brezplačna različica: Da

Premium načrti: 49 dolarjev – 99 dolarjev

Začnite z WP Mail SMTP danes.

9. Obrazci Jetpack

Obrazci Jetpack

Jetpack je močan vtičnik, zgrajen za spletna mesta WordPress. Na voljo je z več neverjetnimi funkcionalnostmi, vključno s kontaktnimi obrazci za WordPress. Izdelate lahko več obrazcev in jih prikažete na različnih delih svojega spletnega mesta. Uporablja vaše splošne nastavitve WordPress, kot je e-pošta, za pošiljanje obvestil, ko so uporabniki oddali obrazec. Prav tako lahko nastavite e-poštno sporočilo po meri za prejemanje obvestil.

Ima urejevalnik povleci in spusti za dodajanje, urejanje in preureditev polj obrazca. Druge pomembne funkcije vključujejo storitev filtriranja neželene pošte, obvestila na nadzorni plošči itd.

Brezplačna različica: Brezplačno z vtičnikom Jetpack.

Premium načrti: 3,50 $ – 29 USD na mesec

Začnite z obrazci Jetpack danes.

10. Visual Form Builder

Visual Builder obrazcev

Visual Builder obrazcev je brezplačen vtičnik WordPress za ustvarjanje vseh vrst obrazcev. Omogoča vam dodajanje polj obrazca z enim klikom. Za urejanje polj lahko uporabite urejevalnik povleci in spusti. Samodejno shrani vnose obrazcev v vašo WordPress bazo podatkov. Vnose v obrazce lahko urejate tudi na nadzorni plošči WordPress in jih izvozite v datoteko CSV.

Ponuja sistem za preprečevanje neželene pošte za filtriranje vaših obrazcev. Potrditvena sporočila lahko popolnoma prilagodite in pošljete obrazce na več e-poštnih naslovov. Podpira kratko kodo za prikaz obrazca kjerkoli na vašem mestu WordPress.

Brezplačna različica: Da

Premium cene: 29 dolarjev – 199 dolarjev

Začnite danes z Visual Form Builderjem.

11. poštar SMTP

Poštar SMTP

Postman SMTP je še en dodatek SMTP za WordPress. Zagotavlja dostavo e-pošte z vaših obrazcev WordPress in spletnega mesta. Morda ni vtičnik za kontaktni obrazec, vendar ga lahko uporabite kot orodje za nemoteno pošiljanje obvestil po e-pošti. Postman SMTP ima čarovnika za enostavno nastavitev in močne nastavitve konfiguracije.

Omogoča vam prijavo in ponovno pošiljanje vseh e-poštnih sporočil, ki prikazujejo natančen vzrok neuspešnih e-poštnih sporočil. Podpira prisilne prejemnike (cc, bcc, to) in glave e-pošte po meri. Postman SMTP lahko integrirate s priljubljenimi storitvami za trženje e-pošte, ki jih podpira vtičnik za kontaktni obrazec (MailChimp ali Mailgun).

Brezplačna različica: Da

Premium načrti: Ni na voljo

Začnite danes s poštarjem SMTP.

12. Banka WP pošte

Banka WP pošte

WP Mail Bank je brezplačen WordPress SMTP vtičnik za uspešno dostavo e-poštnih sporočil. Podpira več e-poštnih storitev, vključno z Gmail, Yahoo, Mailgun, SendGrid itd. Vtičnik je kot nalašč za povezovanje s kontaktnimi obrazci in pošiljanje e-poštnih sporočil neposredno v mapo »Prejeto«..

Na voljo je z e-poštnim zapisovalnikom, ki vsebuje informacije o vseh vaših e-poštnih sporočilih. Če želite izbrisati ali jih znova poslati, lahko ukrenete tudi pri nedostavljenih e-poštnih sporočilih. Odlično deluje z večstransko mrežo WordPress.

Brezplačna različica: Da

Premium načrti: 29,99 € – 99,99 € na leto

Začnite z WP Mail Bank danes.

13. Gmail SMTP

Gmail SMTP

Gmail SMTP je močan vtičnik WordPress SMTP za pošiljanje e-poštnih sporočil z vašim Gmail računom. Ima zelo varen strežnik SMTP, ki zagotavlja, da bi morala vaša e-pošta zaobiti filtre in se nikoli ne blokirati. Vključuje tudi druge varnostne ukrepe, kot je protokol OAuth 2.0, za dovoljenje dostopa do Gmail API-ja, kar pomeni, da vam ni treba vnašati uporabniškega imena ali gesla.

Ima preprosto nastavitev. Ustvarite račun v storitvi Google Apps for Work, če želite uporabljati Gmail SMTP strežnike in brez kakršnih koli težav pošiljati neomejeno e-pošto. Ta vtičnik je kot nalašč za povezovanje s kontaktnimi obrazci v WordPressu.

Brezplačna različica: Da

Premium načrti: Ni na voljo

Začnite z Gmail SMTP danes.

14. Obrnite se na Builder obrazca

Kontaktni obrazec za oblikovanje

Kontaktni obrazec za oblikovanje je brezplačen vtičnik za obrazec WordPress. Na voljo je z več vnaprej izdelanimi predlogi obrazcev in temami. Združuje se z vašo WordPress temo tako, da lahko preprosto prilagodite CSS in tako dosežete svoje cilje oblikovanja za kontaktni obrazec.

Ta vtičnik lahko uporabite za ustvarjanje drugih vrst obrazcev, kot so obrazec za povratne informacije, obrazec za anketo itd. Druge pomembne funkcije so filtri za neželeno pošto, integracija Google Maps, več obrazcev in več.

Predloga za izdelavo obrazca za stike obrazca

Omogoča vam, da polja obrazca preuredite s preprostimi gumbi. Prav tako lahko urejate in označite polja, da jih označite za svoje uporabnike.

Brezplačna različica: Da

Premium načrti: 15 – 99 USD

Začnite z Contact Form Builderjem že danes.

15. Izdelovalec obrazcev

Izdelovalec obrazcev

Izdelovalec obrazcev je odličen vtičnik za oblikovanje obrazcev za WordPress. Ima funkcijo ustvarjalnika obrazcev povleci in spusti, da hitro oblikuje zapletene obrazce. Na voljo je z več desetimi vrstami polj obrazca, s katerimi lahko ustvarite obrazec, ki ga potrebujete. Najboljši del oblikovalca obrazcev je, da vam omogoča prikaz obrazca v pojavnih oknih, zgornjih vrsticah in poljih. Obrazec lahko tudi vdelate v svoje strani in objave.

Ima že pripravljene predloge obrazcev za nastavitev obrazcev v nekaj klikih. Izdelovalec obrazcev vam omogoča, da uporabnikom, ki so izpolnili obrazec, nastavite samodejne odgovore po meri.

Primer pojavnega orodja oblikovalca obrazcev

Ponuja tudi prilagodljive teme, s katerimi lahko spremenite zasnovo obrazcev. Za nadaljnje oblikovanje lahko uporabite urejevalnik CSS, ki je vgrajen s pluginom.

Brezplačna različica: Da

Premium cene: 45 USD – 100 USD

Začnite danes z Form Makerjem.

16. forme

forme

forme je brezplačen vtičnik za gradnjo obrazcev za povleke in vstavljanje stika WordPress. Omogoča vam ustvarjanje neomejenih obrazcev in njihovo prikazovanje kjer koli na vašem spletnem mestu. Preden ga objavite, si lahko tudi predogled ogledate, kako bo videti uporabnikom.

Na voljo je z vnaprej določenimi predlogi obrazcev po meri za hitro nastavitev obrazca za stike. Ponuja funkcijo poteka obrazca, s katero postane obrazec neveljaven po določenem datumu. weForms ima močne integracije z e-poštnimi rešitvami in drugimi tretjimi storitvami.

weForms predogled

Prav tako lahko ustvarite plačilne obrazce in vključite PayPal ali Stripe, da sprejmete spletna plačila. Vtičnik je kot nalašč za katero koli spletno mesto ali e-trgovino.

Brezplačna različica: Da

Premium cene: 39 dolarjev – 399 dolarjev

Začnite danes z weFormsom.

17. HappyForms

HappyForms

HappyForms je preprost in brezplačen vtičnik za obrazec WordPress. Ponuja ustvarjalnik obrazca za povleci in spusti in podpira Gutenberg. Obrazce lahko preprosto dodate na svoje strani, objave, datoteke s predlogi in gradnike. Omogoča tudi dodajanje več obrazcev na isto stran.

Najboljši del HappyForms je, da omogoča ustvarjanje obrazcev z več stolpci v enem kliku. Ob vložitvi obrazca lahko določite sporočilo po meri in uporabnike tudi preusmerite na katero koli spletno stran. Za filtriranje neželene pošte uporablja HoneyPot in Google ReCaptcha.

Predogled HappyForms

Prav tako lahko ustvarite obrazce za pogovor in si ogledate predogled v živo, preden ga dodate na svoje spletno mesto. Ima možnosti hitre prilagoditve in več vrst polj obrazca.

Brezplačna različica: Da

Premium načrt: 79 USD

Začnite z HappyForms danes.

Kateri je najboljši vtičnik za WordPress?

Zdaj, ko smo si ogledali različne rešitve za oblikovanje obrazcev za WordPress, je čas, da ugotovimo, katera je ustrezna za vaše potrebe.

Če iščete intuitiven vtičnik z vsemi pomembnimi funkcijami, ki jih boste kdaj potrebovali, pojdite WPForms. To je najpreprostejši vtičnik za oblikovanje obrazcev za WordPress in ima tudi eno najvišjih ocen uporabnikov.

Upamo, da vam je ta članek pomagal izbrati najboljši vtičnik za WordPress.

Morda boste želeli preveriti tudi, kako ustvariti obrazec za slog Typeform v WordPressu in najboljših rešitvah za analitiko WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map