18 alternativ Jetpack za pridobitev funkcij brez napihnjenosti

Najboljše alternative vtičniku WordPress Jetpack


Želite vedeti najboljše alternative za zamenjavo vtičnika Jetpack v WordPressu? Morda veste, da Jetpack ponuja veliko funkcij, zato je med uporabniki tako priljubljen. Včasih pa potrebujete več prilagodljivosti in funkcij za svoje spletno mesto, ki niso na voljo v Jetpacku.

V tem članku bomo delili najboljše alternative vtičniku WordPress Jetpack.

Zakaj potrebujete Jetpack alternative?

Jetpack je najbolj priljubljen vtičnik WordPress, ki ponuja različne funkcije in možnosti v eni sami namestitvi. Funkcije lahko preprosto omogočite ali onemogočite v skladu z zahtevami vašega spletnega mesta.

Vendar Jetpack ne bo vedno popolna rešitev za vaše spletno mesto. Morda boste morali dodati več funkcij, zato boste morali poiskati alternativne vtičnike WordPress.

Ti dodatki za WordPress drugih proizvajalcev bodo ponudili več možnosti, ki niso na voljo v Jetpacku.

Preden začnemo, si na kratko oglejmo prednosti in slabosti uporabe Jetpack, da bomo podrobneje razumeli, zakaj boste potrebovali alternativne vtičnike.

Prednosti Jetpacka:

 • Pridobite vse potrebne funkcije v enem samem vtičniku in ga je enostavno nastaviti.
 • Jetpack pripada podjetju Automattic, istemu podjetju, ki stoji za WordPress.com, zato je vtičnik popolnoma optimiziran in prinaša sveže zmogljivosti izven škatle.
 • Njegov vmesnik je preprost in enostaven za upravljanje funkcij.

Slabosti Jetpacka:

 • Za namestitev Jetpacka na svoje spletno mesto potrebujete račun WordPress.com.
 • Čeprav je vtičnik Jetpack brezplačen, ima plačane razširitve, ki so lahko zelo drage.
 • Ima omejitve v funkcionalnosti za pošiljanje e-pošte, kar je osnovna potreba vseh lastnikov spletnih strani.
 • Z uporabo Jetpack-a ste vezani na 1 vtičnik in težko boste hitro dodali več funkcij na svoje spletno mesto.

Zdaj, ko poznate prednosti in slabosti, si oglejmo najboljše alternative vtičnika WordPress Jetpack.

1. WPForms

WPForms

WPForms je najboljši vtičnik za obrazce za WordPress. Z lahkoto lahko nadomestite funkcionalnost obrazca za povratne informacije Jetpack. WPForms ima tako brezplačne kot premium različice.

Vtičnik WPForms ima oblikovalec obrazcev in več vgrajenih predlog, da lahko hitro ustvarite poljuben obrazec, ki ga potrebujete. Funkcije v graditelju WPForm lahko povlečete in spustite, da ustvarite svoj kontaktni obrazec in ga dodate v svoje objave / strani WordPress s pomočjo kratke kode ali gumba Dodaj obrazec v urejevalniku besedil..

Premijska različica ponuja več predlog obrazca in napredne funkcije za izboljšanje izkušenj s kontaktnimi obrazci za vaše uporabnike.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights je najboljša rešitev Google Analytics za vaše spletno mesto WordPress. Je alternativa modulu za statistiko Jetpack. Pretepen del je, da modul za statistiko Jetpack ni nikjer blizu funkcij, ki jih ponuja Google Analytics.

MonsterInsights, po drugi strani vam omogoča, da izkoristite zmogljive zmogljivosti storitve Google Analytics, ki je trenutno najbolj celovita rešitev Analytics. Ponuja odlična orodja za poročanje za spremljanje prometa na spletni strani in druge uporabne statistike o vaših uporabnikih.

To je priljubljen vtičnik z več kot milijonom aktivnih namestitev v WordPressu. MonsterInsights ima vrhunske načrte, da na svojo nadzorno ploščo Google Analytics dodajo več orodij in možnosti.

Naučite se, kako dodati Google Analytics na nadzorno ploščo WordPress.

3. Galerija Envira

Galerija Envira

Galerija Envira je eden najboljših vtičnikov WordPress galerije. Nadomešča odzivno funkcijo galerije Jetpack. Envira lahko uporabite za dodajanje lepih galerij po meri s pojavnimi okenci na svojem spletnem mestu WordPress.

WordPress ima privzeto tudi funkcijo galerije slik v možnostih svoje predstavnostne knjižnice. To je zelo osnovna galerija z omejenimi funkcionalnostmi. Galerija Envira vam omogoča, da v WordPress dodate kompleksno podrobne galerije slik.

4. UpdraftPlus

UpdraftPlus

UpdraftPlus je eden najboljših rezervnih vtičnikov WordPress v industriji. To je alternativa rezervnemu sistemu Jetpack. Jetpack ima plačano razširitev, s katero lahko v WordPressu dodate samodejno varnostno kopiranje. Vendar lahko preprosto ustvarite varnostne kopije svojega spletnega mesta WordPress z uporabo UpdraftPlus.

Omogoča vam tudi načrtovanje samodejnih varnostnih kopij, da prihranite čas. UpdraftPlus ima več lokacij za shranjevanje, kot so Google Drive, Dropbox, itd. Lahko upravljate, kam želite shraniti varnostno kopijo, in samodejno ustvarite varnostne kopije celotnega spletnega mesta.

Prav tako lahko obnovite varnostne kopije v WordPressu z uporabo UpdraftPlus.

5. Sucuri optični bralnik

Sucuri

Sucuri Scanner je močan varnostni vtičnik WordPress. Jetpack skener lahko enostavno zamenja. Za iskanje zlonamerne programske opreme v Jetpacku boste morali uporabiti premijske načrte. Vendar Sucuri Scanner ponuja brezplačno skeniranje zlonamerne programske opreme, spremljanje črnih seznamov, varnost po krajih, varnost utrjevanja, preverjanje nalaganja datotek in preverjanje celovitosti datotek.

Poleg tega ima Sucuri Scanner požarni zid WordPress, s katerim blokira vse sumljive dejavnosti in ustvari sloje za zaščito vašega spletnega mesta pred hekerji. To je najmočnejša varnostna rešitev WordPress, ki je na voljo.

6. AdSanity

AdSanity

AdSanity omogoča upravljanje oglasov na spletnem mestu neposredno z nadzorne plošče WordPress. Omogoča vam ustvarjanje lastnih oglasov in njihovo prikazovanje v WordPressu. AdSanity je alternativa Jetpack Ads by WordAds.

Jetpack Ads ima omejen pristop, ko vključuje druge storitve tretjih oseb. Vendar pa Adsanity odlično sodeluje z vsemi oglasnimi storitvami, kot je Google Adsense, za ustvarjanje in upravljanje oglasov v WordPressu.

Uporabniku prijazna rešitev oglasov, ki jo je enostavno nastaviti na svojem spletnem mestu WordPress.

7. Yoast SEO

Yoast SEO

Yoast SEO je priljubljen vtičnik WordPress SEO. Je odlična alternativa Jetpack-ovim SEO funkcionalnostim. Če v programu WordPress uporabljate SEO Jetpack, potem potrebujete njihov profesionalni načrt za dostop do vseh njegovih funkcij, kar je drago.

Osnovni SEO Jetpack je omejen z vidika možnosti in funkcij. Vendar lahko brezplačni vtičnik Yoast SEO uporabite za obsežna orodja, kot so zemljevidi XML, družbene integracije za slike, meta informacije, opozorila za SEO in drugo.

Oglejte si ta vodnik kako pravilno nastaviti Yoast SEO v WordPressu če vas zanima, kako začeti s tem vtičnikom.

8. Akismet

Akismet

Akismet brezplačno pošilja vsako namestitev programa WordPress in je najboljši vtičnik za filtriranje neželene pošte za vaše spletno mesto. Vendar boste morali v Jetpacku kupiti premium načrt za osnovno filtriranje neželene pošte. Akismet se lahko uporabi kot nadomestilo za Jetpack-ovo funkcijo za blokiranje neželene pošte.

Druge pomembne lastnosti Akismet vključujejo samodejno filtriranje vseh komentarjev, zmanjšanje neželene pošte in še več. Prihrani vam čas z zmogljivimi in naprednimi funkcijami za filtriranje neželene pošte, zato boste imeli manj komentarjev za pregled in objavo v WordPressu.

9. Še en povezan vtičnik za objave

Še en povezan vtičnik za objave

WordPress se pogosto uporablja za bloganje, zato je pomembno imeti funkcijo povezanih objav. Še ena povezana objava je vtičnik WordPress, ki lepo prikazuje vaše sorodne objave. Z lahkoto lahko nadomestite povezane funkcije Jetpacka.

Vtičnik je zelo prilagodljiv in podpira različne vrste objav po pošti. Omogoča vam popoln nadzor nad tem, kam želite dodati povezane objave. Omogoča tudi dodajanje sorodnih objav v vir RSS vašega spletnega dnevnika WordPress.

10. WP v pufer

WP v pufer

WP to Buffer je najboljši vtičnik za razporejanje sporočil WordPress, saj vaš blog enostavno poveže z aplikacijo Buffer. Buffer aplikacija vam omogoča samodejno načrtovanje in skupno rabo svojih objav na kanalih družbenih medijev. Jetpack ponuja funkcijo oglaševanja s podobno funkcionalnostjo, toda WP to Buffer je bolj prilagodljiv s platformami družbenih medijev.

Prihranite si lahko čas, ko samodejno objavljate bloge na svojih profilih družbenih medijev. WP to Buffer je enostavno nastaviti in vam omogoča popoln nadzor nad tem, katere objave želite deliti v svojih socialnih profilih.

11. De: Komentarji

DeComments

De: Komentarji so močan vtičnik WordPress, ki se obiskovalcem želi vključiti v komentarje. Dodaja funkcije na področju komentarjev za WordPress in ga naredi za socialno platformo za vaše uporabnike. Dodate lahko ocene komentarjev, delite komentarje na socialnih profilih, se prijavite s profili družabnih medijev, uporabnikom dodate značke in še veliko več.

To je vrhunski vtičnik, vendar vreden vsakega penija. Vaši uporabniki lahko medsebojno sodelujejo v komentarjih in preživijo več časa na vašem spletnem mestu, kar izboljša vaše SEO lestvice.

12. Pingdom

Pingdom

Jetpack ponuja orodje za spremljanje spletnega mesta, ki vas opozori, ko je vaše spletno mesto spet ali spet v živo. Vendar je Pingdom bolj napredno orodje s podobno funkcionalnostjo.

Ustvarite lahko račun in vključite 1 spletno mesto v Pingdom. Pošilja vam e-poštna obvestila o stanju vašega spletnega mesta. Prikaže tudi zgodovino podaljška na nadzorni plošči vašega računa Pingdom.

13. WordPress neskončno drsenje

WordPress neskončno drsenje

WordPress Infinite Scroll je odlična možnost za nalaganje vsebine le, ko se uporabniki pomikajo po vašem spletnem mestu. Lahko se uporabi kot alternativa funkciji drsenja Jetpack.

Odsek kode je treba dodati v vašo temo in pripravljeni ste z neskončnim drsenjem. Objave v programu WordPress lahko samodejno naložite, ko se uporabniki pomaknejo po strani, ali dodate gumb »naloži več objav« na drsnik.

14. deljeni štetji

Skupno štetje

Shared Counts je vtičnik za števec družabnih deležev za vaše spletno mesto WordPress. Izračuna skupno število delnic za vaše objave na kanalih družbenih medijev, kot so Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, LinkedIn in Stumbleupon.

Odlikuje ga slogi gumbov, postavitve števcev za skupno rabo, skupni števci delnic in še več. Nastavitve po meri omogočajo nastavitev vrstnega reda prikaza gumbov za skupno rabo v družabnem omrežju Ko shranite nastavitve, bodo samodejno dodali socialne gumbe na vse vaše WordPress strani in objave.

15. MailChimp

MailChimp

MailChimp je ena izmed najboljših storitev e-poštnega trženja v industriji. Z njo lahko dosežete največ ljudi v svoji niši. Lahko preprosto nadomesti funkcijo naročanja po e-pošti Jetpack. Jetpack ima zelo omejeno funkcionalnost za trženje po e-pošti.

Vendar vam MailChimp omogoča popoln dostop do vašega naročniškega seznama in vam omogoča, da svojim naročnikom pošiljate dnevna, tedenska ali mesečna e-poštna sporočila. Naročnike lahko filtrirate na sezname in pošiljate prilagojena e-poštna sporočila s programom MailChimp. Prav tako želite preveriti druge možnosti MailChimpa.

To je vrhunska storitev z neomejenim številom e-poštnih sporočil, ki jih lahko pošljete vsem svojim naročnikom. Njihova brezplačna različica omogoča upravljanje do 2000 naročnikov in pošiljanje 12.000 e-poštnih sporočil na mesec.

Prav tako si oglejte naš vodič o učinkovitih nasvetih, kako pridobiti več e-poštnih naročnikov.

16. Cloudflare

Cloudflare

Storitev CDN lahko izboljša hitrost vašega spletnega mesta in izstopa. Cloudflare je najbolj priljubljena storitev CDN na svetu z vrhunskimi funkcijami in zaščito pred DDoS napadi.

Lahko se uporabi kot alternativa za dve pomembni lastnosti Jetpacka, vključno z njihovo zaščito pred napadi CDN in grobo silo. Jetpack ima v svoji funkcionalnosti CDN omejene funkcije. Vendar ima Cloudflare najboljšo storitev in streže statične vsebine prek svojega globalnega CDN-ja.

17. Lena obremenitev

Lena obremenitev

Lazy Load je odlična funkcija za pospešitev vašega spletnega mesta. Vtičnik BJ Lazy Load lahko uporabite v WordPressu, če želite leno naložiti na svojo vsebino, slike, objaviti sličice, gravatarje in drugo. Z lahkoto lahko nadomestite modul Lenih slik Jetpack, ki vas omejuje samo na slike.

Za izvirne slike lahko dodate tudi sličice rezerviranega mesta. BJ Lazy Load vam omogoča, da regenerirate sličice in zmanjšate velikost datoteke, da naložite slike hitreje kot kdaj koli prej.

18. Enostaven upravitelj posodobitev

Enostaven upravitelj posodobitev

Jetpack ima funkcijo samodejne posodobitve vtičnikov, ki omogoča posodobitev vtičnikov WordPress. Easy Updates Manager je alternativa tej funkciji in omogoča posodobitev jedra, teme in vtičnikov programa WordPress.

To je zelo prilagodljiv vtičnik in ponuja veliko prilagodljivost za upravljanje posodobitev WordPress-a. Prav tako lahko nastavite ročne in samodejne posodobitve za svojo WordPress temo in vtičnike.

Ne zamudite tega članka o Grammarlyju proti Hemingwayu proti Jetpacku.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše alternative vtičniku WordPress Jetpack. Morda boste želeli videti tudi naš vodnik o najboljših vtičnikih WordPress za zbiranje povratnih informacij uporabnikov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map