18 najboljših komentarjev za WordPress Vtičniki za povečanje posla

najboljši WordPress komentarji vtičniki


Iščete najboljše WordPress vtičnike za svoje spletno mesto? Ustvarjanje aktivnega oddelka za komentar na vašem spletnem dnevniku za WordPress je pomembno za vzpostavitev močnega odnosa s svojimi bralci in privabljanje prometa na vaše spletno mesto. Oddelek za komentarje, ki je hiter s pogovorom, bo vaš blog postal mesto, kamor se uporabniki želijo vedno znova vračati. Toda na vašem blogu je težko ustvariti dragocene komentarje.

Zato bomo v tem članku z vami delili 18 najboljših vtičnikov za komentar WordPress, ki vam bodo pomagali ustvariti več komentarjev, upravljati komentarje in gojiti svoj blog. Skočimo noter!

1.De: komentarji

decomments-best-wordpress-comment-vtičniki

De: comments je najzmogljivejši vtičnik WordPress za komentarje. Ta vrhunski vtičnik ponuja vrsto orodij, ki vam pomagajo povečati angažma na vašem spletnem dnevniku.

Odsek za komentarje lahko popolnoma prenovite in dovolite bralcem, da počnejo različne stvari, kot so glasovanje o komentarjih, da jih všečkajo in ne marajo, uporabljajo funkcijo socialne prijave in se prijavijo s svojimi obstoječimi računi, delijo komentarje na družbenih medijih in še več. Uporabniki lahko v svoje komentarje celo dodajo slike, GIF-ove, video posnetke, tweetove in drugo.

Ena od njihovih izstopajočih lastnosti je njihov sistem značk, ki nagrajuje in spodbuja najbolj aktivne uporabnike, tako da dodajajo gamifikacijo v postopek komentiranja. Vse to pomaga, da se oddelek za komentarje spremeni v bolj zabaven kraj.

Začnite z De: komentarji danes!

2. Akismet

akismet-best-wordpress-comment-plugins

Akismet je eden najbolj uporabljanih vtičnikov za komentar WordPress na trgu. Ta vtičnik bo filtriral neželene komentarje za vas, tako da bo vaše spletno mesto ohranilo njegovo verodostojnost.

Namesto da zapravljate čas za moderiranje komentarjev iz botov in brisanje komentarjev, ki vsebujejo povezave do sumljivih spletnih mest, ta vtičnik naredi vse za vas. Nikoli več se vam ne bo treba ukvarjati z nadležnimi neželenimi komentarji – zato je Akismet obvezen za vaš razdelek o komentarjih.

Osebni načrt Akismet-a lahko dobite brezplačno, kar je super za blogerje in osebna spletna mesta. Če imate tržno spletno mesto, boste morali nadgraditi na načrt Plus za 5 USD na mesec na spletno mesto.

Želite več informacij o Akismetu? Oglejte si naš celoten pregled Akismet.

Začnite z Akismetom danes!

3. Komentarji Jetpacka

jetpack-comments-wordpress-comment-vtičniki

Jetpack Comments je odličen vtičnik za WordPress, ki bralcem olajša komentar pri vašem spletnem dnevniku. Vtičnik Jetpack Comments nadomešča vaš privzeti razdelek za komentar z novim sistemom komentarjev, ki ima integracijo za prijavo v družbene medije.

Namesto da bi morali narediti povsem nov račun samo za komentar svojega bloga, se lahko uporabniki prijavijo s svojim obstoječim računom za WordPress, Facebook ali Twitter. Obiskovalci lahko tudi izberejo komentar kot gost ali uporabijo svoje uporabniško ime v družabnih omrežjih.

Ta eleganten in enostaven sistem komentarjev je enostaven za namestitev, prav tako pa imate možnost, da barvno shemo prilagodite svoji znamki..

Za podrobnejši pregled Jetpacka si oglejte naš celoten pregled JetPack.

Začnite danes s komentarji Jetpack!

4. Uspešno pripombe

napredovati-komentarji-komentarji-vtičnik

Thrive Comments je še ena možnost, za katero menimo, da je ena najboljših vtičnikov za komentarje WordPressa. Ta močan vtičnik zbira vse najbolj zasvoji elemente socialnih medijev in forumov skupnosti ter jih dodaja v vaše WordPress komentarje.

Vaši obiskovalci dobijo zadovoljstvo, če vidijo, da drugi uporabniki »všečjo« njihove komentarje in si s komentiranjem prislužijo značke dosežkov. Vtičnik vključuje tudi funkcije, ki uporabnikom omogočajo, da se počutijo potrjeno, če prejmejo “glasove” in pokažejo svoje komentarje.

S komentarji Thrive dobite obširno poročanje o dejavnosti obiskovalcev tudi skozi čas. Ogledate si lahko statistiko o svojih najbolj aktivnih komentatorjih, ugotovite, katera od vaših objav je najbolj priljubljena za komentiranje, in spremljate napredek svoje dejavnosti.

Začnite s komentarji Thrive danes!

5. Vtičnik za oceno komentarjev WordPress

wordpress-comment-rating-plugin
Vtičnik za oceno komentarjev za WordPress je preprost in enostaven vtičnik, ki uporabnikom omogoča, da ocenijo komentarje v objavi. Vtičnik lahko razvrsti tudi komentarje najbolj priljubljenih.

Uporabnike bomo spodbudili, da se bolj vključijo v razdelek za komentarje, ko njihovi komentarji dobijo odlične ocene in se povzpnejo na vrh paketa.

Običajno licenco za vtičnik za oceno komentarjev za WordPress lahko kupite za samo 22 dolarjev, ki prihajajo s prihodnjimi posodobitvami in 6 meseci podpore pri wpbuddy.

Začnite z vtičnikom za oceno komentarjev WordPress-a danes!

6. Disqusov sistem komentarjev

disqus-comment-system-wordpress-vtičnik
Disqus Comment System je eden najbolj priljubljenih sistemov za komentiranje za WordPress spletna mesta. S sistemom komentarjev Disqus lahko privzeti razdelek za komentar pri WordPressu zamenjate s svojim. Njihov interaktivni del komentarjev vam bo pomagal povečati angažma, povečati odnose z obiskovalci in obdržati bralce. Njihova namestitev z enim klikom se brez težav integrira z WordPressom, kar pomeni, da vam o kodi ni treba vedeti ničesar.

Z Disqusom lahko uporabnike vrnete na vaše spletno mesto z e-poštnimi sporočili in obvestili brskalnika, uporabniki lahko glasujejo za komentarje in dodajajo zabavne elemente v njihove komentarje, kot so fotografije, videoposnetki, omembe in še več..

Uporabniki dobijo tudi prilagodljive možnosti za prijavo v družabne mreže in razgovore lahko razvrstite po najstarejših, najnovejših in najboljših komentarjih.

Začnite danes s sistemom komentarjev Disqus!

7. Onemogoči komentarje

onesposobi-komentarji-wordpress-vtičnik
Medtem podatki kažejo, da bi morali dovoliti komentarje na svojem blogu, boste morda občasno želeli onemogočiti komentarje na svoje objave v WordPressu. To lahko preprosto storite s pomočjo vtičnika Onemogoči komentarje.

Ta brezplačni vtičnik omogoča skrbnikom WordPress-a, da onemogočijo komentarje o kakršni koli vrsti objav objave na blogu, strani in priloge. Če želite onemogočiti komentarje na posamezne posamezne objave, lahko ali onemogočite komentarje na celotnem spletnem mestu WordPress.

Začnite z onemogočenimi komentarji danes!

8. KomentarLuv

comment-luv-wordpress-comments-vtičnik
CommentLuv je še en vtičnik za komentar WordPress, ki vsebuje različne funkcije za vaš odsek s komentarji za povečanje prometa na vašem spletnem mestu in povečanje angažiranosti.

S komentarjemLuv lahko uporabniki v svoje komentarje dodajo povezavo na Twitterju, dodajo ključne besede in dodate lahko pripomoček za najboljši komentator. Vtičnik preprečuje tudi neželene komentarje, bralci pa se lahko registrirajo na svojem spletnem mestu, da odklenejo napredne funkcije CommentLuv, kot so povezave dofollow in še več.

Začnite danes s komentarjemLuv!

9. Facebook vtičniki, komentarji & Pogovori za WordPress

facebook-plugin-best-wordpress-comment-plugins
Facebook vtičniki, komentarji & Dialogs za WordPress je vtičnik za komentar, ki vam omogoča, da v razdelek za komentarje na svojem spletnem mestu integrirate številne Facebook funkcije.

Ponujajo 11 različnih Facebook vtičnikov, ki jih lahko na vašo spletno stran dodate samo z 1 vrstico kode. Facebook vtičniki vključujejo: Facebook komentarje, kot so gumb, gumb za skupno rabo, gumb za pošiljanje in drugo.

S tem vtičnikom za komentar in družbene medije bodo uporabniki na vašem spletnem mestu, ki uporabljajo tudi Facebook, imeli vse, kar potrebujejo za interakcijo z vašimi objavami na enem mestu.

Začnite s Facebook vtičniki, komentarji & Dialogi za WordPress danes!

10. WpDevArt Facebook Comments

wpdevart-best-comment-plugins-wordpress
WpDevArt Facebook Comments je še en odličen vtičnik za vključitev Facebooka s svojim komentarjem na WordPress. Vtičnik za komentarje WpDevArt Facebook je orodje, ki omogoča prikazovanje Facebook komentarjev obiskovalcem na vaši spletni strani.

Ta uporabniku prijazen vtičnik je na voljo brezplačno. Lahko nadgradite na profesionalno različico, da dobite dostop do funkcij, kot je možnost izbire barvne sheme, nastavitve barve ozadja in 39 osupljivih animacijskih učinkov.

Začnite z WpDevArt Facebook Comments Today!

11. Komentar odobren

komentar-odobril-wordpress-vtičnik
Odobreni komentar je preprost vtičnik WordPress, ki bo uporabniku, ki je pustil komentar na vašem spletnem mestu, po odobritvi komentarja poslal prilagodljivo obvestilo..

Ta vtičnik je brezplačen za prenos in je odličen način za spodbujanje uporabnikov, da se vrnejo na vaše spletno mesto.

Začnite s komentarjem danes odobren!

12. Naročite se na ponovno naložene komentarje

naročite se na komentarje-ponovno naložite vtičnik
Naročite se na komentarje Reloaded je še en priljubljen vtičnik WordPress, s katerim se uporabniki vedno znova vračajo na vaše spletno mesto.

Ta vtičnik uporabnikom omogoča, da se prijavijo za prejemanje e-poštnih obvestil kadar koli uporabnik odgovori ali komentira objavo, ki jo je že komentiral..

Naročite se na komentarje Reloaded prihaja tudi z upraviteljem naročnin, ki ga lahko komentatorji prekličejo od naročanja ali prekinejo vsa obvestila, če ne želijo več posodabljati pogovorov..

Začnite z naročnino na komentarje, ki so danes naloženi!

13. Yoast komentar Hacks

yoast-comment-hacks-plugins
Morda se že zavedate Yoast SEO, enega najbolj priljubljenih vtičnikov SEO. Toda Yoast ima še en neverjeten vtičnik za komentarje, ki se imenujejo Yoast Comment Hacks.

Yoast Comment Hacks dodaja majhne krame v privzeti razdelek za komentar WordPress, da bi olajšali upravljanje. Na primer, dodaja čistejša e-poštna sporočila z obvestili o komentarjih. V orodni vrstici WordPress doda tudi gumb, s katerim lahko hkrati pošljete vse komentatorje na vašo objavo.

Druga čudovita funkcija je zmožnost preusmeritve začetnikov na prvo stran z zahvalo, ki jih spodbuja, da se prijavijo na vaš e-poštni seznam.

Začnite z Yoast Comment Hacks danes!

14. Enostavno urejanje komentarjev

enostavno-urejanje komentarjev-wordpress-vtičnik
Vtičnik za preprosto urejanje komentarjev za WordPress je orodje, ki anonimnim uporabnikom omogoča urejanje in / ali brisanje komentarjev do 5 minut.

Uporabniki lahko porabijo več časa in ti pustijo premišljen komentar z možnostjo urejanja in brisanja.

Vse, kar morate storiti, je namestiti vtičnik, ostalo pa naredite za vas.

Začnite s preprostim urejanjem komentarjev danes!

15. Brez komentarja na strani

no-page-comment-wordpress-comment-plugin
Komentar brez strani je odličen vtičnik WordPress, ki vam omogoča popoln nadzor nad odsekom komentarjev. Ta vtičnik omogoča izbiro, ali so komentarji privzeto omogočeni ali onemogočeni za vse nove objave, strani in vrste objav po meri. Hkrati imate tudi možnost, da posamezno omogočite komentarje na objave ali strani.

Prav tako lahko hitro onemogočite vse komentarje za določeno vrsto objave.

Začnite danes brez komentarja na strani!

16. Komentarji – wpDiscuz

wpdiscuz-best-wordpress-comment-vtičniki
Vtičnik wpDiscuz za WordPress je še en vtičnik, ki je napolnjen s funkcijami, da bo vaš razdelek za komentar bolj prijeten za vaše bralce.

Z wpDiscuz lahko dodate interaktivno polje za komentar v objave in druge vrste vsebine. Dobiš tudi dostop do gumbov prijaviteljev, ki ti posredujejo posodobitve novih komentarjev v živo. Druge funkcije vključujejo popolno integracijo vtičnikov za prijavo v družabno omrežje, gumb »Naloži več komentarjev« in še več.

Ta močan vtičnik za komentarje WordPressa prav tako trdi, da prinaša najhitrejšo izkušnjo komentiranja, ker je izboljšalo jedro.

Začnite s komentarji – wpDiscuz danes!

17. Odgovorno

vtičniki z odzivno-najboljšo besedo-komentarjem
Postmatic je odgovoril vtičnik WordPress, ki naročnino na komentar popelje na drugo raven.

Uporabniki se lahko prijavijo in prejmejo obvestila po e-pošti kadar koli kdo komentira vaše objave na spletnem dnevniku. Toda s strojnim učenjem Odgovornega nihče ne bo motil prejemanja preveč e-poštnih sporočil. Odzivne ocene komentirajo ustreznost in naročnikom pošljejo le najboljše. Če želijo uporabniki odgovoriti na komentar, morajo odgovoriti na e-pošto.

Vtičnik je brezplačen za prenos, če pa želite premijske funkcije, kot je zmožnost odgovarjanja na komentarje neposredno iz mape »Prejeto«, stane 2,99 USD na mesec.

Začnite z odgovornim danes!

18. Glasovni komentarji & Ocene – Heyoya

glasovni komentarji-ocene-heyoya
Glasovni komentarji & Ocene Heyoya so odličen vtičnik WordPress, ki uporabnikom omogoča, da puščajo glasovne komentarje na vaše objave. Ta zabaven in edinstven način interakcije je odličen način, da uporabnike dlje časa zabavate in na svojem spletnem mestu.

Lahko ga namestite tako, da kopirate in prilepite samo 1 vrstico kode, vtičnik pa lahko uporabite v več kot 20 različnih jezikih. Na voljo je tudi Heyoya Mobile, tako da lahko na poti snemate in spremljate glasovne komentarje.

Z glasovnim komentarjem lahko imate več osebnih pogovorov s svojimi bralci in si zagotovite izkušnjo, ki je ne bodo imeli na drugih spletnih mestih.

Začnite z glasovnimi komentarji & Mnenja – Heyoya Today!

Upamo, da ste v tem članku uživali v 18 najboljših vtičnikih za WordPress komentarje. Zdaj imate kup odličnih orodij za povečanje aktivnosti v razdelku za komentarje in upravljanje vseh novih komentarjev, ki jih boste prejeli.

Če vam je bila ta objava všeč, si oglejte naš članek o 30 načinih zaslužka v spletu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me