19 najboljših vtičnikov WordPress za neprofitne in dobrodelne organizacije

najboljši vtičniki wordpress za neprofitne namene


Ali želite, da najboljši vtičniki WordPress za neprofitne organizacije dodajo funkcije na vašem spletnem mestu? Neprofitne organizacije potrebujejo vtičnike WordPress, ki lahko pomagajo pri njihovem vzroku in jim pomagajo pri izdelavi spletnega mesta z majhnim proračunom. Popolni vtičniki omogočajo neprofitnim organizacijam zagon svojega spletnega mesta, ne da bi najeli nobenega razvijalca, zato lahko prihranijo denar za resnično pomembno: njihov vzrok.

V tem članku bomo delili najboljše WordPress vtičnike za neprofitne organizacije, ki podpirajo vašo težavo.

Ustvarili smo tudi seznam najbolj priljubljenih in najboljših WordPress vtičnikov, ki jih morate uporabiti na svojem spletnem mestu. Preverite tudi njih.

Izdelava spletnega mesta za neprofitne organizacije z WordPressom

WordPress je najbolj priljubljen graditelj spletnih mest na svetu. Verjetno ste opazili številne največje blagovne znamke na svetu, ki WordPress aktivno uporabljajo na svojih spletnih mestih.

Ko začnete, boste naleteli na dve vrsti mest WordPress: WordPress.com, ki je gostovana platforma; in WordPress.org, ki je lastna rešitev. Oglejte si našo podrobno primerjavo med WordPress.com in WordPress.org za več informacij.

Za vaše spletno mesto priporočamo uporabo WordPress.org z lastnim gostovanjem, saj ima vse funkcije in možnosti, ki jih potrebujete. Če že uporabljate WordPress.com, lahko spletno mesto premaknete iz WordPress.com v WordPress.org.

Najprej pa boste potrebovali ime domene in spletno gostovanje.

Priporočamo Bluehost. To uradno priporoča jedro WordPress in ena izmed priljubljenih spletnih gostovalnih podjetij na svetu.

Na srečo svojim uporabnikom ponujajo brezplačno ime domene, brezplačno SSL potrdilo in velik popust pri spletnem gostovanju.

ustvarite blog na bluehostu

Kliknite tukaj, če želite uveljaviti to ekskluzivno ponudbo Bluehost »

Ko ga kupite, lahko sledite navodilom po korakih, kako narediti spletno mesto.

Zdaj pa si poglejmo najboljše WordPress vtičnike za neprofitne organizacije, ki jih lahko uporabite na svojem mestu WordPress.

1. WPForms

WPForms

WPForms je najboljši vtičnik za obrazec za WordPress. Je zelo prilagodljiv in ponuja odlične funkcije za dodajanje kontaktnega obrazca, obrazca za donacijo in drugih uporabnih obrazcev na svojem mestu WordPress.

WPForms Lite je brezplačna različica vtičnika. Uporabljajo ga lahko spletna mesta za mala podjetja, neprofitne organizacije in spletni dnevniki, da preprosto dodajo preprost kontaktni obrazec. Njihova plačljiva različica ima več funkcij in možnosti, kot so dodatki za plačilo.

WPForms integrira z vsemi najboljšimi storitvami e-poštnega trženja, kot so AWeber, MailChimp, Constant Contact in še več.

Odlično deluje tudi s plačilnimi storitvami, kot sta PayPal in Stripe, za zbiranje spletnih donacij.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights je najboljša rešitev za analitiko WordPress na trgu. Prikaže statistiko prometa na vašem spletnem mestu na nadzorni plošči WordPress. MonsterInsights ima številne močne dodatke za prilagajanje poročil Google Analytics za vaše spletno mesto.

Ponujajo več načrtov cen za majhna in velika spletna mesta, kar pomeni, da lahko preprosto uporabite MonsterInsights na svojem neprofitnem spletnem mestu in dodate Google Analytics v WordPress.

3. GiveWP

GiveWP

GiveWP je odličen vtičnik za neprofitne organizacije WordPress. Na nadzorni plošči WordPress je na voljo vse funkcije, ki jih boste potrebovali za sprejemanje donacij v spletu, upravljanje danega denarja in več. Lahko preprosto ustvarite obrazec za donacijo in vključite prehod za plačilo za zbiranje donacij uporabnikov.

Če govorimo o prehodih za plačila, je GiveWP enostavno povezati z najbolj priljubljenimi plačilnimi storitvami, kot je PayPal. Poleg tega lahko svoj obrazec za donacijo povežete tudi s priljubljenimi e-poštnimi storitvami, vključno z AWeber in MailChimp.

4. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster je najboljši vtičnik WordPress za generiranje na svetu. Ta vtičnik lahko uporabite na svojem neprofitnem spletnem mestu in se prepričate, da obiskovalci pred odhodom z vaše strani podarijo.

Ponuja več stilov pojavnih oken Optin, vključno s potiskom, stransko vrstico, svetlobnim poljem in več. OptinMonster je pomagal številnim podjetjem in neprofitnim organizacijam, da eksponentno rastejo svoje naročnike.

5. Enostaven digitalni prenos

Preprosti digitalni prenosi

Preprosti digitalni prenosi so eden izmed najbolj priljubljenih vtičnikov za e-trgovino WordPress. Omogoča vam prodajo digitalnih prenosov, kot so e-knjige, za zbiranje denarja za vaš neprofitni namen.

Easy Digital Downloads vsebuje močne dodatke za integracijo plačilnih prehodov, storitev in še več.

Odlično deluje na vse najboljše teme WordPressa. Nastavitev na spletnem mestu je prilagodljiva in enostavna.

6. WP Super predpomnilnik

WP Super predpomnilnik

WP Super Cache je priljubljen vtičnik za predpomnjenje za spletna mesta WordPress. Prenos in uporaba je brezplačna. Na voljo je z neverjetnimi funkcijami predpomnjenja, ki vam bodo pomagale izboljšati uspešnost spletnega mesta za neprofitne organizacije.

WP Super Cache ponuja predpomnilnik strani, podporo CDN, prednalaganje predpomnilnika, stiskanje gzip in še več. Nastavitev je enostavno in vse nastavitve so uporabnikom prijazne.

7. Sucuri

Sucuri

Sucuri je najboljši varnostni dodatek za WordPress. Ustvari varen zid med vašimi uporabniki in vašim spletnim mestom, da vas zaščiti pred neželenimi obiskovalci. Sucuri ima neverjetne funkcije, ki bodo vaše spletno mesto varovale pred zlonamerno programsko opremo in hekerji.

Priporočen je vtičnik za neprofitne strani, ki sprejemajo spletne donacije za vzdrževanje varnosti za svoje darovalce.

8. UpdraftPlus

UpdraftPlus

UpdraftPlus je priljubljen vtičnik za varnostne kopije za WordPress spletna mesta. Omogoča enostavno kopiranje spletnega mesta WordPress.

Ko ustvarite svoje neprofitno spletno mesto, se boste vedno prepričali, ali se vedno deluje. UpdraftPlus vam pomaga pri vzdrževanju rednih varnostnih kopij spletnega mesta. Omogoča vam tudi enostavno obnavljanje spletnega mesta iz varnostnih kopij, kadar koli ga potrebujete.

9. Yoast SEO

Yoast SEO

Yoast SEO je najbolj priljubljen vtičnik WordPress SEO na trgu. Pomaga vam optimizirati spletno mesto za iskalnike, zato boste pritegnili najboljše obiskovalce, ki dejansko želijo podpreti vašo stvar. Yoast SEO ima številne funkcije, ki jih lahko uporabimo za izboljšanje uvrstitve v iskalnikih.

10. Galerija Envira

Galerija Envira

Galerija Envira je eden izmed najboljših vtičnikov WordPress galerije slik. Številne neprofitne organizacije želijo pokazati svoje slike novim obiskovalcem in jih prepričati, da darujejo, zato je Galerija Envira pomemben vtičnik za neprofitne strani.

Omogoča vam predstavitev fotografij v čudovitih, profesionalnih galerijah slik. Ima neverjetne funkcije, kot so svetlobno okno, zidarske galerije, polaroidni učinki in še več.

11. Pripomoček pripomočkov

Pripomoček pripomočkov

Testimonials Widget je brezplačen vtičnik WordPress testimonials. Za neprofitna mesta je pomembno, da prikažejo izjave svojih donatorjev. Vtičnik je prijazen začetnikom in ga je enostavno nastaviti.

Omogoča vam prikazovanje pričevanj kjer koli, vključno z objavami, stranmi in območji, ki so pripravljena na gradnike. Pripomoček Testimonials lahko dodate v svojo stransko vrstico, podnožje ali katere koli druge oddelke, podprte s pripomočki, v WordPressu.

12. Hitra in enostavna vprašanja

Hitra in enostavna vprašanja

Kot že ime pove, so hitri in enostavni pogosti vprašalniki enostaven vtičnik za pogosta vprašanja WordPress. S pomočjo tega vtičnika lahko na svoje neprofitne strani dodate pogosto zastavljena vprašanja in odgovore. Prihrani čas za vas in vaše obiskovalce. Vtičnik ima številne predloge za lepo predstavitev pogostih vprašanj.

13. Namizni pritisk

Namizni pritisk

TablePress je brezplačen vtičnik WordPress za dodajanje tabel s pomočjo preprostega vmesnika povleci in spusti na svojem spletnem mestu. Te tabele lahko uporabite na svojem neprofitnem spletnem mestu, da obiskovalcem prikažete karte donacij in druge statistike.

14. Enostaven koledar

Preprost koledar

Simple Calendar je vtičnik Google Koledarja, ki vam omogoča ustvarjanje dogodkov in njihovo prikazovanje na vašem neprofitnem mestu. Obiskovalcem omogoča, da se naročijo na koledar, in prejeli bodo obvestila o novih dogodkih.

15. Pozabi na gumbe za kratke kode

Pozabi na gumbe za kratke kode

Pozabite na gumbe za kratke kode je brezplačen WordPress vtičnik, ki na svoje neprofitne strani doda osupljive gumbe. Na različnih straneh in v objavah morate dodati več gumbov s pozivom k dejanju, da bodo ljudje obiskali vaše ciljne strani ali obrazce za donacijo. Ta edinstven vtičnik vam bo pomagal enostavno dodajati gumbe brez pomoči kratkih kod.

16. Polylang

Polylang

Polylang je vtičnik WordPress, ki ponuja dvojezično in večjezično podporo. Omogoča vam ustvarjanje večjezičnega neprofitnega spletnega mesta, tako da lahko vsakdo na svetu prebere in spremlja vašo vsebino v svojem jeziku. Obiskovalcem omogoča enostavno preklapljanje jezika spletnega mesta v svoj jezik.

17. Plavajoči socialni bar

Plavajoči socialni bar

Če želite na svoje WordPress spletno mesto dodati gumbe za skupno rabo v družabnem slogu v lepem in modernem slogu, boste potrebovali vtičnik Floating Social Bar. To je brezplačni vtičnik za skupno rabo družbe za neprofitna spletna mesta, s katerim lahko preprosto delijo svoje težave na platformah družbenih medijev. Vaši obiskovalci lahko hitro in z enim klikom delijo strani in objave na kanalih družbenih medijev.

18. Oživite staro pošto

Poživi objavo

Revive Old Post je še en zanimiv vtičnik WordPress, ki samodejno deli vaše stare objave na družbenih medijih. Prihranite vam čas z avtomatizacijo. Ta vtičnik uporabite na svojem neprofitnem spletnem mestu za promocijo starih objav in ohranjanje dejavnosti svojih družabnih spletnih mest.

19. MapPress Google Maps

MapPress Google Maps

MapPress Google Maps je vtičnik WordPress za skupno rabo lokacije vašega neprofitnega centra. Vsebuje zemljevide, ki jih je enostavno vstaviti, ki jih lahko postavite na svoje strani in objave v WordPressu. Omogoča vam označevanje ciljev, dodajanje navodil in še več.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše WordPress vtičnike za neprofitne organizacije. Oglejte si tudi naše ročno izbrane najboljše odzivne teme WordPressa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me