25 Obvezno imeti vtičnike WordPress za spletna mesta podjetja (strokovni izbirnik)

za poslovna spletna mesta morajo imeti vtičnike wordpress


Želite v svoje orodje dodati prave vtičnike WordPress? Za pripravo seznama nujnih WordPress vtičnikov za vaše poslovno spletno mesto potrebujete veliko časa in truda.

Pregledali smo že najbolj priljubljene in morajo imeti WordPress vtičnike za spletna mesta v kateri koli niši. V tem članku vam bomo pokazali obvezne WordPress vtičnike za poslovna spletna mesta.

1. WPForms

WPForms

Kontaktni obrazci so bistveni za poslovno spletno mesto WordPress. Omogočajo vam povezovanje z uporabniki vašega spletnega mesta, prejemanje njihovih sporočil, povratnih informacij, poizvedb in še več.

Uporaba WPForms je najboljši način za ustvarjanje obrazcev za stike na vašem spletnem mestu.

WPForms ima močan ustvarjalnik obrazcev za povleci in spuščanje, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje obrazcev WordPress na vašem spletnem mestu. Vtičnik vam omogoča ustvarjanje poljubnih obrazcev, vključno z obrazci za anketiranje, obrazci za donacije, e-poštnimi naročninami, naročilnicami itd. Poleg tega ima kup vnaprej izdelanih predlog obrazcev, s katerimi lahko hitro sestavite profesionalne obrazce.

Prav tako želite preveriti primerjave med,

  • WPForms vs TypeForm
  • WPForms proti FormStack

Preberite celoten pregled WPForms.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

Pomembno je vedeti, kako ljudje najdejo in uporabljajo vaše poslovno spletno mesto, da dosežejo vaše poslovne cilje. Google Analytics je nedvomno najboljša in najbolj zanesljiva storitev za zbiranje podatkov o vaši publiki in splošni uspešnosti spletnega mesta.

Z MonsterInsights, najboljši vtičnik za Google Analytics, lahko spletno mesto podjetja preprosto povežete z Google Analytics.

Vtičnik MonsterInsights vam omogoča enostavno povezavo spletnega mesta z Google Analytics v samo nekaj minutah. Uporabniške informacije o vaših uporabnikih si lahko ogledate na povsem nov način. Omogoča vam izčrpna poročila o interakcijah uporabnikov, vključno s transakcijami e-trgovine, predložitvijo obrazcev itd. Lahko spremljate vse, vključno s tem, kaj ljudje kliknejo, katere izdelke kupujejo, kdo največ prodaja, in tako lahko ustvarite informirane strategije in hitreje razvijajte svoje podjetje.

Preberite celoten pregled MonsterInsights.

3. OptinMonster

OptinMonster

Sestavljanje e-poštnega seznama je bistvenega pomena za rast uspešnega spletnega podjetja.

Z orodjem za generiranje svinca OptinMonster, lahko spletno mesto podjetja pretvorite v stroj za ustvarjanje svinca. Pomaga vam ustvariti in prikazati čudovite obrazce optin na svojem spletnem mestu WordPress in dodati več naročnikov na svoj seznam.

Sorodno: Kako hitro rastete svoj seznam e-poštnih sporočil.

OptinMonster ponuja široko paleto osupljivih vnaprej izdelanih predlog, da lahko v nobenem trenutku začnete ustvarjati optin obrazce. Odlikuje ga napredno ciljanje na ravni strani, pravila prikazovanja po meri, A / B testiranje in več za ustvarjanje učinkovitih optin. S svojo revolucionarno tehnologija izhoda v nameri, lahko celo opustite obiskovalce v kupce.

Preberite celoten pregled OptinMonster.

4. Yoast SEO

Yoast SEO

Optimizacija iskalnikov (SEO) je ključnega pomena za usmerjanje prometa iz iskalnikov. Yoast SEO je najboljši vtičnik WordPress SEO, ki obstaja.

Yoast SEO vas prisili, da ob objavljanju vsebine izberete ključno besedo za fokus in nato poskrbite, da jo boste pravilno uporabili na tej strani. Tako lahko zagotovite, da se osredotočate na prave ključne besede, ki vam pošiljajo obiskovalce, za katere je verjetno, da bodo pretvorjeni v potencialne stranke.

Preverite tudi: Najboljši vtičniki WordPress SEO za povečanje prometa na spletnem mestu

Priložen je tudi delček SEO za optimizacijo vaših strani in nastavitev, da bo vaše spletno mesto SEO prijazno. Poleg tega je na voljo zemljevidi XML, drobtine, nadzor robotov, ključne besede z več fokusi, samodejno notranje povezovanje in še več.

Preberite celoten pregled Yoast SEO.

5. Stalni stik

Stalni stik

Constant Contact je ena najboljših storitev e-poštnega trženja, ki je danes na voljo. Pomaga vam ustvariti in pošiljati visoko učinkovite e-poštne sporočila svojim naročnikom in ustvariti več konverzij. Dobro deluje s čepi v generaciji svinca, kot sta OptinMonster in WPformi.

Constant Contact ponuja kup lepo oblikovanih predlog za e-poštno sporočilo za začetek vaše marketinške kampanje za e-pošto. Predloge lahko dodatno prilagodite in ustvarite še lepša e-poštna sporočila.

Podpora, ki jo ponuja ekipa Constant Contact, je impresivna. Pomoč lahko dobite 24/7 prek klepetanja v živo, e-pošte in forumov. Oglejte si tudi druge možnosti stalnega stika za več možnosti.

6. BackupBuddy

Popoln pregled BackupBuddy

Ključnega pomena je, da redno varnostno kopirate svoje datoteke in baze podatkov WordPress. Varnostna kopija vas prihrani pred izgubo celotne zbirke podatkov in datotek spletnega mesta zaradi okvare strojne opreme, napadov DDoS, kraje podatkov itd..

BackupBuddy je najboljši rezervni vtičnik za WordPress, saj omogoča enostavno nastavitev popolnih varnostnih kopij, načrtovanje samodejnih varnostnih kopij, shranjevanje varnostnih kopij v oblaku, obnovitev in selitev spletnih mest. Poleg tega vam omogoča hitro pregledovanje zlonamerne programske opreme in preprečevanje težav z varnostjo na vašem spletnem mestu.

Preberite celoten pregled BackupBuddy.

7. Skupaj predpomnilnik W3

W3 Skupaj predpomnilnik

Hitrost je še en pomemben vidik, ki potrebuje vašo pozornost. Skoraj polovica obiskovalcev vašega spletnega mesta pričakuje, da se bo vaše spletno mesto naložilo v dveh sekundah ali manj. Še huje je, da bo večina opustila vaše spletno mesto, če se v 3 sekundah ne naloži.

Uporaba vtičnika za predpomnilnik je eden najboljših načinov za pospešitev spletnega mesta. Vtičnik za predpomnilnik izboljša vašo uspešnost WordPress z ustvarjanjem statičnih datotek z vašega dinamičnega spletnega mesta WordPress.

W3 Total Cache je najbolj priljubljen in najboljši vtičnik WordPress za predpomnjenje. Vključuje se tudi v omrežja za pošiljanje vsebine (CDN) in povečuje hitrost vašega spletnega mesta.

Preberite celoten pregled W3 Total Cache.

8. Sucuri

Sucuri

Sucuri Inc je ugledno, svetovno priznano podjetje, ki podjetjem vseh velikosti po vsem svetu ponuja programsko opremo in storitve za varnost spletnih strani..

Sucuri vas s trdnimi varnostnimi ukrepi ščiti pred napadi na spletna mesta in napadi DDoS. Ves čas spremlja vaše spletno mesto zaradi groženj varnosti, vas obvešča z varnostnimi opozorili in odstranjuje zlonamerno programsko opremo.

Sucurijev požarni zid spletnega mesta je povratni proxy, ki filtrira ves vaš promet po eni od različnih točk prisotnosti (POPs) po vsem svetu..

Preberite celoten pregled Sucuri.

9. ČlanPress

MemberPress je popoln vtičnik za WordPress članstvo, ki vsebuje vse funkcije, ki jih potrebujete za ustvarjanje močnega spletnega mesta za članstvo. S programom MemberPress lahko svojim rednim obiskovalcem omejite dostop do določenih strani, objav, vrst objav po meri ali do obstoječih datotek.

Vtičnik MemberPress vam omogoča, da v samo nekaj sekundah ustvarite več ravni članstva. Ima napredne možnosti zaklepanja vsebine, tako da lahko vsebino enostavno zaklenete kamor koli.

10. CSS Hero

CSSHero

Oblikovanje vašega spletnega mesta je ena izmed pomembnih stvari, ki jih morate upoštevati pri ustvarjanju spletne prisotnosti za vaše podjetje. Če niste strokovni oblikovalec, bo prilagajanje teme WordPress sam po sebi nemogoče. Tukaj pride CSS Hero.

CSS Hero je vrhunski WordPress vtičnik, ki omogoča nastavitev CSS-a katere koli teme WordPress, neposredno iz sprednje strani, z uporabo predogleda v živo.

Omogoča vam, da se zlahka vrnete na vse spremembe in jih razveljavite. Brskate lahko tudi med različnimi stanji, da vidite, katero vam je bolj všeč, in ga nato aktivirate. Omogoča popoln nadzor nad tipografijo spletnega mesta, upravljanjem barv in še več.

Preberite celoten pregled Hero CSS.

11. LiveChat

LiveChat Inc

LiveChat Inc je najboljše orodje za klepet v živo, ki vam omogoča enostavno dodajanje klepetalnice v vaše poslovno mesto. Če dodate pogovorno okno v živo, lahko stopite v stik z obiskovalci vaše spletne strani v realnem času.

Pomaga vam zagotoviti takojšnje odgovore na ustrezna vprašanja svojih obiskovalcev, ki preprečujejo, da bi sprejeli želene ukrepe, kot je nakup izdelkov. Ponuja tudi izčrpna poročila o tem, kako je vaše klepetalnico na vašem spletnem mestu privlačno, tako da boste našli optimalno umestitev za svoj klepet.

12. Vstavite glave in noge

Vstavite glavo in nogo

Iščete preprost vtičnik, ki vam pomaga vstaviti kodo v glave in noge? S vtičnikom Insert Headers and Footers lahko v glavo ali nogo svojega spletnega mesta preprosto vstavite kodo, kot so sledenje Google Analytics, meta preverjanje, prilagojeni CSS itd..

Brez vtičnika bi morali ročno urediti teme datotek header.php in footer.php. Z uporabo vtičnika lahko kodo za sledenje ohranite tudi po zamenjavi teme WordPress.

Preberite celoten pregled Vstavi glave in noge.

13. Galerija Envira

Galerija Envira

Odzivna galerija slik je morda še ena funkcija, ki jo morda želite na svojem poslovnem spletnem mestu, saj vam pomaga lepo predstaviti svoj spletni portfelj.

Če želite na spletnem mestu WordPress dodati in prikazati galerijo slik, lahko uporabite vtičnik Galerija Envira. To je najboljši vtičnik za galerijo WordPress na voljo.

Vtičnik galerije Envira ima preprost in intuitiven ustvarjalec povleci in spusti za ustvarjanje slik. Poleg tega lahko ustvarite albume, odprete slike v pojavnih oknih in jih prikažete kjer koli na svojem spletnem mestu.

Preberite celoten pregled galerije Envira.

14. žejni pridruženi partnerji

Žejni pridruženi partnerji

Affiliate marketing je eden najboljših načinov za zaslužek na spletu. S partnerskim trženjem izberete izdelke, ki so vam všeč, jih promovirate v spletu in zaslužite provizije, ko nekdo izdelke kupi prek vaših referenčnih povezav.

ThirstyAffiliates je obvezen WordPress vtičnik, če na svojem spletnem mestu oglašujete pridružene izdelke.

ThirstyAffiliates ponuja preprost in uporabnikom prijazen vmesnik za dodajanje partnerskih povezav na vaši nadzorni plošči WordPress. Vtičnik vam omogoča, da dolge in zapletene iskalne partnerske povezave zakrijete v kratke, lepe naslove.

Preberite celoten pregled ThirstyAffiliates.

15. LearnDash

LearnDash

Če želite zgraditi spletno mesto, ki vam omogoča prodajo spletnih tečajev za zaslužek, boste morda želeli pogledati nekaj najboljših LMS vtičnikov.

Z vtičnikom WordPress LMS lahko svojim učencem ustvarite nepopustljivo izkušnjo učenja z različnimi metodami gamifikacije, namesto da jih le prepričate, da vstopijo v članstvo in se začnejo učiti.

Čeprav je na voljo več vtičnikov LMS za WordPress, priporočamo LearnDash za prodajo spletnih tečajev. LearnDash omogoča ustvarjanje in prodajo članstva, naročnin na tečaje, licenc za tečaje itd.

To je začetnikom prijazen vtičnik, ki vam omogoča, da nastavite spletno spletno učenje brez veščin kodiranja.

16. Delljeni grofje

Vtičnik za deljene štetje

Integracija družbenih medijev je bistvena značilnost poslovnega spletnega mesta. Socialni mediji imajo ogromno število uporabnikov interneta in število uporabnikov se nenehno povečuje. Če želite doseči tako široko občinstvo družbenih medijev, morate na svojem spletnem mestu vključiti družbene medije.

Skupno štetje je eden najboljših vtičnikov, ki vam pomaga vključiti platforme družbenih medijev na vaše spletno mesto WordPress. Vtičnik vam omogoča, da na svojih WordPress straneh in objavah dodate skupno rabo v družabnih omrežjih in prikažete število delnic. Za prikaz števila delnic uporablja API SharedCount.com.

Vtičnik podpira vsa večja omrežja družbenih medijev, vključno s Facebookom, Twitterjem, LinkedInom, Stumbleuponom in še več.

17. Soliloquy

Pridobite Soliloquy zdaj

Drsniki se običajno uporabljajo na večini poslovnih spletnih mest za prikaz pomembnih slik in sporočil. Če ne bi bili učinkoviti pri ustvarjanju vtisa, jih spletni skrbniki ne bi uporabljali tako pogosto.

Če želite na svojem poslovnem spletnem mestu ustvariti odzivne drsnike, je Soliloquy pravo orodje za vas. Omogoča vam, da enostavno in hitro ustvarite osupljive drsnike za vaše spletno mesto podjetja.

Za razliko od drugih drsnih vtičnikov na trgu, vtičnik Soliloquy ne vsebuje napihnjenih funkcij in zapletenih možnosti. Ima preproste gradbenike za vlečenje in spuščanje za ustvarjanje drsnikov. Poleg tega ima kup vnaprej izdelanih predlog, s katerimi lahko prilagodite svoje drsnike WordPress.

Preberite celoten pregled Soliloquyja.

18. AdSanity

adsanity-wordpress-vtičnik

Oglaševanje je eden najboljših načinov, kako zaslužiti s svojim poslovnim spletnim mestom. Če želite zaslužiti svoje spletno mesto z oglasi, lahko uporabite omrežje drugih proizvajalcev, kot je Google AdSense, ali pa prodajate neposredne oglase.

Ne glede na to, katere oglase uporabljate za zaslužek na svojem spletnem mestu, boste potrebovali vtičnik za upravljanje oglasov, kot je AdSanity.

AdSanity je popoln vtičnik za upravljanje oglasov za WordPress, ki vam omogoča, da svoje oglase postavite in z njimi enostavno upravljate na svojem poslovnem spletnem mestu. Omogoča vam statistiko ogledov in klikov vaših oglasov. Vtičnik ima več pripomočkov za lažje upravljanje oglasov.

Preberite celoten pregled AdSanity.

19. WooCommerce

WooCommerce

Ali želite v poslovno spletno stran vključiti prodajalno e-trgovine? Ne glede na to, ali želite prodajati digitalno ali fizično blago na svojem spletnem mestu, priporočamo, da uporabite WooCommerce. To je uradni vtičnik za e-trgovino za WordPress.

Osnovni vtičnik lahko brezplačno prenesete. Vendar pa na svojem spletnem mestu najdete na tone vrhunskih razširitev za dodajanje izboljšanih funkcij.

Ne zamudite, da preverite naš strokovnjak za izbiro najboljšega vtičnika za WordPress.

Preberite celoten pregled WooCommerce.

20. Namizni pritisk

Tabele se uporabljajo za različne namene na poslovnih spletnih mestih. Na tabelah lahko prikažete primerjave izdelkov, načrte in cene, funkcije izdelka in drugo. S pomočjo tabel lahko izčrpno predstavite kompleksne, ogromne količine informacij.

Kako torej ustvarite tabele? Uporaba kod za ustvarjanje tabel je lahko dolgočasna, še posebej, če niste koder. Namesto tega lahko uporabite vtičnik, kot je Namizni pritisk.

TablePress vam omogoča enostavno ustvarjanje čudovitih tabel brez pisanja nobene kode. Predvsem pa vam prihrani čas, saj omogoča preprosto platformo za gradnjo miz.

Preberite celoten pregled TablePress.

21. BirchPress

breza

Če imate podjetje, povezano s storitvami, boste morda potrebovali funkcijo spletne rezervacije na svojem spletnem mestu. S spletnim obrazcem za rezervacijo lahko uporabnikom spletnega mesta omogočite, da si rezervirajo sestanke za svoje storitve v spletu. Ta funkcija naredi vaše podjetje bolj prijazno do uporabnika.

Priporočamo vtičnik BirchPress za dodajanje obrazcev za sestanek na svojem mestu WordPress.

Sorodno: Najboljše poslovne storitve za WordPress (kot nalašč za velika ali majhna spletna mesta)

BirchPress je najboljši dodatek za rezervacijo WordPress na trgu. Omogoča vam ustvarjanje obrazcev za rezervacijo, načrtovanje rezervacij in sprejemanje plačil v spletu. Ima preprost vmesnik za oblikovanje obrazcev, tako da lahko vsak vtičnik z lahkoto uporablja ta vtičnik.

22. SeedProd Prihaja kmalu stran

SeedProd

Ali želite na svojem spletnem mestu podjetja ustanoviti prihajajočo stran? S stranjo, ki prihaja kmalu, lahko obvestite ljudi, da bo vaše spletno mesto kmalu objavljeno.

Vtičnik SeedProd Coming Soon Page je vaše vrhunsko orodje za ustvarjanje vzdrževalnega načina in prihodnjih strani.

Vtičnik ima odštevalnik časa, skupno rabo v družabnih omrežjih, sledenje napotkov in drugo. To je v celoti odziven in začetnikom prijazen vtičnik.

Oglejte si tudi naš izbor strokovnjakov za WordPress, ki prihajajo kmalu.

23. WP Mail SMTP

WTP Mail SMTP

Če imate težave z dosegljivostjo na svojem spletnem mestu WordPress, potem je to orodje za vas. WTP Mail SMTP je široko uporabljani vtičnik WordPress, ki odpravlja težave z dostavo e-pošte s konfiguracijo funkcije wp_mail () PHP za uporabo ustreznega ponudnika SMTP.

WP Mail SMTP vodijo isti ljudje za najbolj všečnim začetnikom prijaznih kontaktnih obrazcev, WPForms. Z WP Mail SMTP lahko enostavno odpravite težave z dobavljivostjo in začnete pošiljati e-poštna sporočila prek vašega Gmail računa.

Preberite celoten pregled WTP Mail SMTP.

24. iThemes Varnost

iThems varnost

Če iščete varnostni vtičnik za WordPress, ki je vse v enem, potem je iThemes Varnost tisti, ki mu lahko zaupate. Ustvarjen s strani strokovnjakov za varnost WordPress, vtičnik iThemes Security nudi dodatno plast zaščite za vaša spletna mesta WordPress.

Vtičnik preprečuje kraje v WordPressu, kršitve varnosti, zlonamerno programsko opremo in drugo, da bi vaše spletno mesto varno in varno. Odlikuje odkrivanje sprememb datotek, odkrivanje 404, skrivanje prijave in skrbnika, zaklepanje slabih uporabnikov, močno uveljavljanje gesla itd. Vtičnik vam pošilja obvestila po e-pošti, ko se zgodijo pomembna varnostna dejanja..

Preberite celoten pregled varnosti iThemes.

25. Google Maps Builder

map-builder-pro-plugin

Če imate fizični poslovni naslov, boste morda želeli svojo lokacijo deliti s ciljno publiko. Če delite svojo lokacijo, lahko strankam olajšate iskanje vašega podjetja.

Če želite na svoje spletno mesto dodati Google Zemljevide, lahko uporabite vtičnik Google Maps Builder.

Vtičnik omogoča ustvarjanje več zemljevidov z več označevalci lokacij na vsakem zemljevidu. Ustvarite lahko naslove in opise za vsako oznako lokacije ter tudi prilagodite videz označevalca z različnimi barvami, črkami in ikonami.

Preberite celoten pregled storitve Google Maps Builder.

Oglejte si tudi naš članek o najboljših knjigah WordPress, vključno s knjigami na spletnih mestih WordPress za podjetja.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti nekaj najboljših vtičnikov WordPress za vaše poslovno spletno mesto. Če niste novi za WordPress, se boste morda želeli naučiti, kako narediti WordPress spletno mesto in kako namestiti WordPress vtičnik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map