6 najboljših plačilnih vtičnikov za WordPress (2020)

najboljši vtičniki wordpress stripe v primerjavi


Ali želite na spletnem mestu WordPress pobirati plačila s kreditno kartico? Stripe je preprost način zbiranja plačil na vašem spletnem mestu. Za WordPress lahko najdete na desetine plačilnih vtičnikov Stripe, zaradi česar lahko izbira izgleda preveč.

V tem članku bomo primerjali le najboljše plačilne vtičnike Stripe za WordPress.

Zakaj izbrati plačilo s črtami za WordPress?

Spodaj je nekaj prednosti uporabe Stripe-a za zbiranje plačil na spletu:

  • Enostavna namestitev: V samo nekaj minutah lahko nastavite Stripe račun in prek spleta sprejemate plačila.
  • Brez skritih stroškov: Za razliko od PayPala vam Stripe ne zaračuna skritih pristojbin.
  • Boljša pretvorba: Med odjemom kupci ostanejo v vaši trgovini, namesto da bi bili preusmerjeni na zunanje spletno mesto. To dokazano vodi do višjih stopenj pretvorbe.
  • Zanesljiv prehod za plačilo: Tudi Fortune 500 podjetja uporablja Stripe za plačilo prek spleta. Stripe je eden izmed najbolj zanesljivih plačilnih prehodov, ki obstaja danes.

Za začetek zbiranja plačil s storitvijo Stripe vam ni treba biti programer. Vse kar morate storiti je, da namestite najboljše plačilne vtičnike Stripe za svoje spletno mesto WordPress.

1. WPForms

WPForms

WPForms je najboljši vtičnik za WordPress obrazec na trgu. Omogoča vam zbiranje plačil s spletnim obrazcem za plačilo prek Stripe ali PayPal. WPForms poleg plačilnih obrazcev, ki jih poganja Stripe, omogoča ustvarjanje vseh vrst spletnih obrazcev, kot so kontaktni obrazci, obrazci za anketo, registracijski obrazci itd..

Z WPForms lahko sami ustvarite naročilnico za prodajo digitalnih prenosov ali donacijski obrazec za svojo neprofitno organizacijo, ne da bi morali zaposliti razvijalca. Ko ustvarite plačilni obrazec na svojem spletnem mestu, lahko povežite ga s svojim računom Stripe za pobiranje plačil.

Z WPForms je gradnja plačilnega obrazca lahka zahvaljujoč močnemu ustvarjalcu povleci in spusti. Vtičnik prihaja tudi z a PayPal dodatek za pobiranje plačil. Uporabnikom lahko celo omogočite, da izberejo plačilo prek PayPal ali Stripe iz ene same oblike.

V kombinaciji s pametno pogojno logiko lahko polja prikažete ali skrijete na podlagi izbire uporabnika. Spodaj je nekaj načinov, kako lahko s plačilnimi obrazci uporabite pametno pogojno logiko:

  • Prodajte v naročilnici: Prikaži blok HTML z ekskluzivno ponudbo samo, če uporabnik kupi možnost z najvišjimi cenami.
  • Za svetovalce in agencije: Pokažite svojim strankam naslednje vprašanje le, če je njihov proračun višji od zneska X.
  • Za zbiranje donacij: Svojim uporabnikom lahko zagotovite dve različni možnosti plačila; PayPal in Stripe. Polja kreditne kartice lahko prikažete le, če uporabnik za plačilo izbere možnost Stripe.

Brez dvoma je WPForms najboljši vtičnik za plačilo Stripe za WordPress.

Začnite z WPForms danes!

Preberite celoten pregled WPForms.

2. WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce je najboljši vtičnik za e-trgovino za WordPress, ki sprejema spletna plačila prek Stripe-a. Z več kot 48 milijoni prenosov WooCommerce pooblasti več kot 28% vseh spletnih trgovin. Od izdelkov in naročnin do e-trgovine do sestankov, lahko z WooCommerce prodate karkoli in sprejemate plačila prek Stripe ali PayPal.

WooCommerce vam omogoča, da zbirate plačila samo prek PayPala. Na spletno mesto za e-trgovino lahko namestite brezplačni dodatek Stripe, ki ga najdete v skladišču vtičnikov WordPress.

Poleg tega lahko najdete na stotine brezplačnih in vrhunskih razširitev WooCommerce, ki vam omogočajo, da na svoje spletno mesto za e-trgovino dodate izboljšane funkcije..

Za več podrobnosti si lahko preberete naš članek o tem, kako ustvariti spletno trgovino.

Preberite naš pregled WooCommerce.

3. Preprosti digitalni prenosi

enostavni digitalni prenosi

Enostavni digitalni prenosi so eden najboljših načinov prodaje digitalnega blaga s programom WordPress in sprejemanje plačil prek Stripe. Medtem ko WooCommerce omogoča tudi prodajo digitalnega blaga v svoji spletni trgovini, je slaba stran ta, da ima na voljo številne funkcionalnosti, ki jih nikoli ne boste potrebovali za upravljanje izključno digitalne trgovine (na primer možnosti pošiljanja).

Easy Digital Downloads je vgrajen s tremi prehodi: Standard PayPal, Amazon Payments in Test Payment. Če želite omogočiti plačila Stripe za svojo digitalno trgovino, boste morali namestiti razširitev Stripe. Podaljšek prehodnega plačilnega pasu Stripe stane 89 dolarjev za licenco za posamezno spletno mesto, 129 do pet do spletnih mest ali 209 dolarjev za neomejeno licenco za spletna mesta.

Preberite naš pregled Easy Digital Downloads.

4. WP Enostavno plačilo

wp preprosto plačilo

WP Simple Pay se trži kot vtičnik št. 1 za WordPress. Vtičnik ne zahteva, da nastavite nakupovalno košarico, da začnete zbirati plačila.

WP Simple Pay omogoča enostavno zbiranje plačil za storitve, posamezne izdelke ali donacije prek Stripeja s svojega spletnega mesta WordPress.

Vsi podatki o plačilu so shranjeni na spletnem mestu Stripe, ki ohranja velikost vaše baze podatkov WordPress majhno in čas nalaganja. Dodate lahko kode kuponov za ponujanje popustov in polja po meri za zajem več podatkov od svojih uporabnikov.

Osebni načrt stane 49 dolarjev na leto. Vključuje vse osnovne funkcije vtičnika, vključno s polji po meri in kodami kuponov.

Če želite zbirati ponavljajoča se plačila, boste morali nadgraditi na poslovni načrt, ki stane 99 USD na leto. Poslovni načrt omogoča uporabo vtičnika na do treh spletnih mestih. Načrt Elite stane 249 dolarjev na leto, kar omogoča uporabo vtičnika na do 25 spletnih mestih.

Če želite preprost način zbiranja plačil prek Stripe-a, je WP Simple Pay lahko najboljša izbira.

5. Stripe plačila

črtasta plačila

Stripe Payments je brezplačen vtičnik, ki vam omogoča enostavno sprejemanje plačil s kreditno kartico prek Stripe na vašem spletnem mestu WordPress. Vtičnik vam omogoča enostavno dodajanje preprostega Kupi zdaj gumb na vašem spletnem mestu WordPress s kratko kodo.

Vtičnik je odziven, kar pomeni, da je združljiv z vsemi napravami, vključno z namiznimi, namiznimi in tabličnimi računalniki.

Podatki o transakcijah so zajeti tudi v meniju naročil vašega vtičnika. Vsa plačila, ki ste jih prejeli, si lahko ogledate na skrbniški plošči WordPress.

Če želite uporabljati brezplačni vtičnik, ki vam omogoča, da na svojem spletnem mestu ustvarite preproste gumbe za plačilo s črtami, bi lahko bila Stripe Payments najboljša izbira.

6. Polna črta WP

wp polna črta

WP Full Stripe je še en vtičnik Stripe za WordPress. Omogoča vam varno zbiranje plačil in naročnin neposredno z mesta WordPress.

WP Full Stripe lahko kupite pri CodeCanyonu, vrhunskem vozlišču za nakup WordPress vtičnikov in drugih skriptov. WP Full Stripe je eden od najbolj prenašanih vtičnikov za plačilo Stripe za WordPress, z več kot 2800 prenosi premij.

Navadno licenco lahko dobite za 39 dolarjev, kar omogoča namestitev vtičnika na 1 spletno mesto. Za podaljšano licenco boste morali plačati 184 USD na leto.

Upamo, da vam je ta vodič pomagal najti najboljše plačilne vtičnike Stripe za WordPress. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o najboljših vtičnikih za e-trgovino za WordPress in preveriti, kako se lahko borite proti opustitvi nakupovalnih košaric.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me