6 najboljših vtičnikov za e-trgovino za WordPress v primerjavi (2020)

najboljši vtičniki WordPress e-trgovina


Ali želite na svojem spletnem mestu ustvariti trgovino za e-trgovino? Niste prepričani, s katerim vtičnikom za e-trgovino za WordPress morate iti? Nisi sam.

V tem članku bomo primerjali najboljše vtičnike za e-trgovino WordPress na trgu.

WordPress e-trgovina – Kako izbrati pravi vtičnik

Ker industrija e-trgovine cveti, boste našli na desetine različnih vtičnikov za e-trgovino WordPress, s pomočjo katerih lahko preprosto dodate trgovino na svoje WordPress spletno mesto.

Izbira pravilnega vtičnika za e-trgovino za vaše potrebe je bistvenega pomena za vaše podjetje, saj se težko oddalji od prvotne odločitve, če se izkaže, da gre za slabo ujemanje.

V resnici več kot 60% lastnikov spletnih mest za e-trgovino trdi, da bi morali opraviti večjo skrbnost na platformi, ki so jo izbrali za svoje trgovine.

Imamo tudi seznam najboljših vtičnikov WordPress, ki jih morate uporabiti.

Oglejmo si nekaj dejavnikov, ki jih morate upoštevati pri izbiri pravega vtičnika za e-trgovino WordPress.

1. Enostavnost uporabe:

Ne glede na to, ali želite dodati izdelek, ustvariti kupon ali opraviti katero koli drugo opravilo, je vmesnik, ki je enostaven za uporabo, enostaven in enostaven. Tako vam na nadzorni plošči WordPress ni treba izgubljati časa, da bi ugotovili, kako to storiti.

2. Podpora:

Preden izberete platformo za e-trgovino, boste morali dvakrat preveriti, ali se vtičnik stalno posodablja in vzdržuje.

3. Addon izbire:

V najboljšem interesu je, da izberete vtičnik za e-trgovino, ki vsebuje širok izbor dodatkov / podprtih vtičnikov.

4. režijski stroški:

WordPress je tako prilagodljiv, da vam omogoča, da v svoje WordPress spletno mesto vključite gostovano platformo za e-trgovino.

Gostovana platforma bi bila lahko dobra izbira za vas, če ne želite porabiti sredstev za optimizacijo trgovine za e-trgovino WordPress. Z drugimi besedami, gostujoča platforma lahko pomaga zmanjšati režijske stroške.

7 najboljših vtičnikov za e-trgovino za WordPress

  1. WooCommerce – Najboljši vtičnik za e-trgovino WordPress
  2. BigCommerce – Najboljša gostovana platforma e-trgovine
  3. Preprosti digitalni prenosi – Najboljši digitalni vtičnik za e-trgovino
  4. Shopify – Najlažja gostujoča platforma e-trgovine
  5. Članica – Najboljši vtičnik za e-trgovino na podlagi naročnine
  6. WP e-trgovina – Originalni vtičnik za e-trgovino za WordPress
  7. Jigoshop e-trgovina – Še en brezplačen vtičnik za e-trgovino

1. WooCommerce

woocommerce

WooCommerce je najbolj priljubljena platforma e-trgovine za WordPress. Je najbolj celovita rešitev, ki vam omogoča prodajo digitalnega in fizičnega blaga na vašem spletnem mestu WordPress.

S sto brezplačnimi in plačanimi razširitvami WooCommerce omogoča enostavno prodajo in izboljšanje trgovine, tako da lahko začnete prodajati izdelke že v nekaj minutah. Če želite spletno trgovino, izdelano po meri, lahko zahvaljujoč veliki skupnosti najamete razvijalce WooCommerce.

WooCommerce je v paketu s PayPal (za sprejem plačil s kreditno kartico in PayPal računom), BACS in gotovino pri dostavi za sprejem plačil. Za več prehodnih prehodov lahko namestite dodatke v svojo trgovino WooCommerce.

Preverite tudi: Best WordPress vtičniki PayPal

WooCommerce ponuja tudi enostavno sledljivo dokumentacijo, ki vas popelje skozi različne vidike pri ustvarjanju spletne trgovine. Zahteve za podporo se obravnavajo na uradnih forumih, tako da, če potrebujete pomoč, vas pokrijejo.

Začnite z WooCommerce danes.

2. BigCommerce

bigcommerce

BigCommerce je še ena platforma za e-trgovino v oblaku, ki omogoča hitro in hitro delovanje in obratovanje spletne trgovine. BigCommerce je najbolj primeren za majhne do srednje velike spletne trgovine.

Za razliko od Shopifyja je BigCommerce bogata s funkcijami spletnega trgovca, brez dragih dodatkov ali transakcijskih stroškov. BigCommerce je na voljo tudi z veliko odzivnih predlog za e-trgovino. Seveda je lepo izbirati, seveda, vendar je morda preveč, če iščete nekaj bolj pretočnega.

Poleg tega BigCommerce ponuja orodja za popust in segmentacijo, ki vam omogočajo, da brez težav ponudite promocije za povečanje prodaje.

BigCommerce lahko celo integrirate v svoje WordPress spletno mesto. Tako lahko s svojim računom za Bigcommerce upravljate z vsebino v trgovini WordPress in e-trgovina. Prednost je v tem, da lahko zahteve za e-trgovino naložite v BigCommerce in sprostite strežniške vire svojega spletnega mesta WordPress. Prav tako želite preveriti to primerjavo med BigCommerce in WooCommerce.

Začnite z BigCommerce danes.

3. Preprosti digitalni prenosi

enostavni digitalni prenosi

Preprosti digitalni prenosi so najboljši način za prodajo digitalnih izdelkov s programom WordPress. Izdelan je bil kot lahek vtičnik, ki vsebuje vse bistvene funkcije, ki jih boste potrebovali za prodajo digitalnih izdelkov brez težav. Najdete lahko tudi na desetine razširitev, ki izboljšajo funkcionalnosti vaše prodajalne in jih prilagodijo vsebini vašega srca..

Čeprav vam WooCommerce omogoča tudi prodajo digitalnih izdelkov iz trgovine, je slaba stran ta, da je v paketu z mnogimi funkcijami, ki jih nikoli ne boste potrebovali za upravljanje izključno digitalne prodajalne (na primer možnosti pošiljanja).

Uporabniški vmesnik WooCommerce se zlahka zatakne, če fizične robe iz svoje trgovine ne nameravate prodati. Po drugi strani je EDD zasnovan posebej za prodajo digitalnega blaga. Tako je zelo enostavno seznam izdelkov in začeti prodajati v vaši trgovini hitro in enostavno.

Začnite z Easy Digital Downloads danes.

4. Shopify

shopify

Shopify je ena najboljših platform v gostovanju v oblaku, ki vam omogoča enostavno začetek prodaje preko spleta. Izdelke Shopify lahko prodajate na katerem koli spletnem mestu, vključno s svojim WordPress spletnim mestom, vendar izvorna integracija ni na voljo.

Ker WordPress že ima veliko vtičnikov za e-trgovino, se morda sprašujete, zakaj bi morali namesto tega razmisliti o Shopify. Dejansko je več razlogov, zakaj bo napajanje vaše spletne trgovine s Shopifyjem koristno za vaše spletno poslovanje:

Uvod v Shopify je lažji v primerjavi z uporabo izvornih vtičnikov za e-trgovino WordPress. Vse, kar morate storiti, je, da se prijavite za račun pri Shopify in sprostite in zaženete svojo trgovino za e-trgovino. Ker gre za rešitev v oblaku, vam ni treba skrbeti za nadgradnjo strežnika zaradi prekinitev prometa, ko raste vaše podjetje za e-trgovino..

Še niste prepričani? Oglejte si naš celoten seznam možnosti Shopify in tekmovalcev.

Vendar vam ni treba skrbeti za hitrost spletnega mesta, varnost ali druge tehnične stvari, ker Shopify skrbi za vse..

Shopify ponuja tudi veliko različnih privlačnih tem, med katerimi lahko izbirate, tako da lahko spremenite videz in trgovino, da mu daste tisti osebni pridih po katerem hrepenite.

Preberite naš celoten pregled Shopify.

Začnite s Shopifyjem že danes.

5. ČlanPress

memberpress

MemberPress vam omogoča, da na svojem spletnem mestu prodajate naročniške digitalne izdelke in storitve. Pravzaprav je polno predstavljen vtičnik za člansko WordPress, ki omogoča tudi, da začnete zaračunavati svojim uporabnikom dostop do vašega digitalnega blaga.

Naročniško gospodarstvo hitro postaja norma v e-trgovini. To je eden najboljših načinov za ustvarjanje ponavljajočih se dohodkov iz vaše spletne digitalne trgovine.

MemberPress vam omogoča tudi, da svoje spletno mesto vključite v WooCommerce, tako da lahko preprosto izboljšate funkcije svoje spletne trgovine. S programom MemberPress lahko upravljate svoje člane z odobritvijo in preklicem dostopa do digitalnega blaga. Tako boste imeli več nadzora nad svojim zalogom.

MemberPress podpira veliko plačilnih prehodov, kot so PayPal, Stripe in Authorize.net. Poleg prodaje blaga v naročniškem modelnem gospodarstvu vam omogoča, da v svoji spletni trgovini ustvarite forume in družbene skupnosti s potrebnimi razširitvami..

Začnite z MemberPressom že danes.

6. WP e-trgovina

WP e-trgovina

WP e-trgovina je najstarejši vtičnik za e-trgovino WordPress, vendar ni tako priljubljen kot WooCommerce.

WP eCommerce ima na voljo veliko funkcij, ki vam omogočajo, da ustvarite čudovito spletno trgovino od vsega zgoraj. Ponuja integracijo s tonami različnih prehodnih plačil.

Glavna pomanjkljivost je ta, da se pogosto poroča kot napaka, zaradi katere ljudje svojo platformo preusmerijo na WooCommerce ali druge rešitve e-trgovine. Druga pomanjkljivost je, da v primerjavi z WooCommerce ali Shopify ne najdete toliko razširitev.

Začnite z e-trgovino WP že danes.

Kateri je najboljši vtičnik za e-trgovino WordPress?

Izbira najboljšega vtičnika za e-trgovino za WordPress je zahtevna in vse je odvisno od vaših osebnih potreb.

Strogo s stališča WordPress je WooCommerce najboljši vtičnik za e-trgovino WordPress, če želite fizično blago prodati na svojem spletnem mestu. Integracija prodajnega mesta WooCommerce z vašim obstoječim spletnim mestom WordPress je lažja od vseh rešitev za gostovanje v oblaku.

Vendar je Shopify lažje začeti in je popolnoma brez težav z vidika razširljivosti in varnosti. Ponujajo tudi podporo 24/7, zaradi česar so zanesljivejši od izvornega vtičnika za e-trgovino WordPress, kot je WooCommerce. Vedno pa lahko preberete našo poglobljeno primerjavo WooCommerce-a in Shopifyja, da se prepričate, da ste se odločili pravilno.

Sorodno: 6 najboljših platform e-trgovine za trge Multivendor.

Upamo, da vam je ta vodič pomagal izbrati najboljše vtičnike za e-trgovino WordPress za vaše potrebe. Če želite izvedeti najboljše storitve gostovanja v e-trgovini, potem obiščite strokovni pregled najboljših gostujočih podjetij za e-trgovino in preverite tudi naš seznam sodelovati s strankami v živo.

Če želite zaslužiti s promocijo izdelkov prek podružničnega trženja, si oglejte najboljše vtičnike za partnersko trženje WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me