6 najboljših vtičnikov za optimizacijo slik za WordPress (v primerjavi)

najboljši vtičniki za optimizacijo slike wordpress


Iščete najboljše vtičnike za optimizacijo slike za svoje spletno mesto? To je dobra ideja! Vsako odlično spletno mesto potrebuje slike, da pritegne pozornost obiskovalcev. Ne glede na to, ali ste bloger, spletno mesto za e-trgovino ali majhno podjetje, slike naredijo vaše spletno mesto profesionalno. Če pa imate na svojem spletnem mestu veliko slik, boste potrebovali tudi vtičnike za optimizacijo slike, s katerimi boste zagotovili, da bo vaše spletno mesto delovalo z največjo hitrostjo.

V tem članku vam bomo pokazali najboljše vtičnike za optimizacijo slike.

Na kratko: 6 najboljših vtičnikov za optimizacijo slik za WordPress

Namestitve PluginPriceActive
Orodje za optimiziranje slik ShortPixelOd 9,99 USD (enkraten načrt)100.000+
Samodejno stiskanje slikeOd 29 dolarjevNi na voljo
SEO prijazne slike ProOd 20 dolarjevNi na voljo
reSmush.it orodje za optimiziranje slikprost40.000+
EWWW orodje za optimiziranje slikprost700.000+
Stisnite JPEG & Slike PNGprost100.000+

Zakaj za spletno mesto WordPress potrebujete vtičnike za optimizacijo slik?

Slike na vašem spletnem mestu naredijo vašo vsebino bolj privlačno za bralce. Če želite, da se obiskovalci zadržijo dovolj dolgo, da postanejo stranke, so na vašem spletnem mestu obvezni. Toda slike so veliko večje od navadnega besedila. Ker so slike toliko večje, lahko hitrost vašega spletnega mesta upočasnijo na polžev tempo.

Pomembno je imeti hitro spletno mesto. Uporabniki danes nimajo časa ali potrpljenja, da bi sedeli in čakali, da se vaše spletno mesto naloži. Pravzaprav, 47 odstotkov kupcev pričakuje, da se bo spletna stran naložila v dveh sekundah ali manj. Če se vaše spletno mesto ne naloži dovolj hitro, bodo uporabniki opuščali vaše spletno mesto v iskanju nekoga drugega.

Toda kaj lahko storite, da pospešite svoje spletno mesto, hkrati pa obdržite pomembne slike? Tu prihajajo vtičniki za optimizacijo slike.

Če želite izboljšati hitrost spletnega mesta WordPress, morate optimizirati slike. Vtičniki za optimizacijo slik lahko samodejno optimizirajo vaše slike, zato vam ni treba vedeti ničesar o urejanju fotografij ali kodi. In tudi vam ni treba skrbeti, da bi žrtvovali kakovost svojih slik.

Optimizacija vaših slik pomaga ne samo pri pospeševanju spletnega mesta, temveč tudi pri optimizaciji spletnih iskalnikov (SEO).

Vsi ti vtičniki za optimizacijo slik bodo optimizirali fotografije na vašem spletnem mestu, tako da bo vaše spletno mesto WordPress hitrejše in vaše spletno mesto lažje našli uporabniki, ki iščejo splet.

Pripravite se, da bo vaše spletno mesto strelo hitro. Oglejte si naš seznam najboljših vtičnikov za optimizacijo slike za WordPress.

1. Optimizator slik s kratkim slikovnim pikam

vtičniki za optimizacijo slike s kratkimi pikami

ShortPixel Image Optimizer je super dodatek za optimizacijo slike WordPress. Vtičnik se namesti neposredno na vašo nadzorno ploščo WordPress, kjer lahko preprosto upravljate postopek zmanjšanja slike. Takoj, ko je vtičnik nameščen, se vsaka nova slika, ki jo naložite na spletno mesto, samodejno stisne. Uporabite lahko tudi vtičnik ShortPixel, da s samo dotikom gumba stisnete vse slike, ki ste jih prej naložili na svoje spletno mesto..

S tem močnim vtičnikom lahko stisnete JPEG, PNG, GIF (fotografije ali animirane slike) in dokumente PDF. Ni omejitve velikosti datoteke in optimizirate lahko sličice in predstavljene slike.

S pomočjo orodja Optimizer ShortPixel lahko brezplačno uporabite in optimizirate do 300 slik mesečno. Če morate optimizirati več kot 300 slik na mesec, lahko nadgradite na večji načrt, začenši s samo 4,99 USD.

Začnite z ShortPixel danes!

2. Samodejno stiskanje slike & Stiskanje obsežne slike

avtomatska slika-stiskanje-wordpress-vtičnik

Samodejno stiskanje slike & Stiskanje obsežne slike za WordPress z wpslash je odlično orodje za optimizacijo in stiskanje vseh slik. Je lahka in preprosta za uporabo, tako da lahko hitro izboljšate delovanje svojega spletnega mesta.

Ta vtičnik bo med nalaganjem samodejno stisnil slike JPEG, PNG in GIF; ali pa lahko slike naenkrat stisnete v velikem obsegu. Z avtomatskim stiskanjem slik & Stiskanje obsežne slike Ni omejitev glede velikosti datoteke ali števila slik, ki jih lahko stisnete.

Samodejno stiskanje slike & Stiskanje skupnih slik stane le 29 dolarjev za navadno licenco in vključuje prihodnje posodobitve in 6 mesečno podporo wpslash.

Začnite s samodejnim stiskanjem slik & Kompresija množične slike danes!

3. SEO prijazne slike Pro

seo-friendly-slike-pro-wordpress-vtičnik

SEO Friendly Images Pro za WordPress by Pascal-Bajorat je še en uporaben vtičnik za optimizacijo slike za vaše spletno mesto WordPress. Ta vtičnik ne stisne vaših slik, ampak je popolna rešitev za SEO prijazne slike.

SEO prijazne slike za WordPress samodejno optimizira vse alt in naslove atributov slik v vaših objavah, straneh in vtičnikih tretjih oseb. Alt in title atributi so pomembni za izboljšanje razvrstitve vašega spletnega mesta v rezultatih iskalnikov. Ta močan vtičnik lahko tudi optimizira vaše povezave, tako da samodejno doda atribute naslova glede na njegovo vsebino. Druga odlična funkcija je njihov Lazy Loader, ki poveča hitrost in zmogljivost vašega spletnega mesta z zakasnitvijo nalaganja slik na dolgih spletnih straneh, ki jih uporabnik ne bo videl, dokler se ne premika..

Običajna licenca za SEO Friendly Images Pro znaša le 20 USD in s tem dobite prihodnje posodobitve in 6 mesečno podporo, da vam pomagajo, če naletite na težave.

Začnite z SEO Friendly Images Pro danes!

4. reSmush.it orodje za optimiziranje slik

resmush-it-image-optimizer-vtičniki

reSmush.it Image Optimizer hitro postaja eden izmed najbolj priljubljenih vtičnikov za optimizacijo slik. Ta vtičnik vam omogoča, da optimizirate slike med nalaganjem, poleg tega pa nudijo obsežno operacijo za optimizacijo vseh predhodno dodanih slik v samo 2 kliki.

Vtičnik reSmush.it sprejema datoteke JPEG, PNG, GIF, BMP in TIF, vendar le do 5MB. Prav tako imate možnost izključiti optimizacijo določenih fotografij, če boste morali spletno mesto dodati sliko v polni velikosti.

Velik plus je, da je reSmush.it popolnoma brezplačen za prenos in uporabo.

Začnite z reSmush.it orodjem za optimiziranje slik danes!

5. EWW orodje za optimiziranje slik

ewww-image-optimizer-wordpress-plugins

EWWW Image Optimizer je še en močan vtičnik za optimizacijo slike za vaše spletno mesto WordPress. S tem super dodatkom lahko samodejno optimizirate nove slike, ko jih naložite, pa tudi slike, ki ste jih že naložili na svoje spletno mesto.

Ta vtičnik vam omogoča pretvorbo slik v najboljšo obliko datoteke. Izberete lahko tudi možnosti popolne kompresije ali visoke kompresije slikovnih pik. Tako je kakovost vaše slike uporabnikom popolnoma enaka.

EWWW Image Optimizer se ponaša z omejitvami hitrosti in neomejenimi velikostmi datotek. Zagotavljajo tudi brezplačne varnostne kopije slik, s katerimi lahko 30 dni shranite izvirne fotografije.

Njihov vtičnik je brezplačen za prenos, če pa želite dodatne funkcije, lahko nadgradite z enim od njihovih načrtov API-ja.

Začnite danes z orodjem EWWW Optimizer Image!

6. Stisnite JPEG & Slike PNG

drobni-png-image-optimization-plugins

Stisnite JPEG & PNG Images by TinyPNG je še en odličen vtičnik WordPress, ki stisne vaše slike in pospeši vaše spletno mesto. Samodejno lahko optimizirate nove slike ob nalaganju in preprosto optimizirate slike v velikem obsegu, ki so že na vašem spletnem mestu.

Nastavite lahko največjo širino in / ali višino, tako da lahko samodejno spremenite velikost velikih naloženih slik. Ni omejitev velikosti datoteke in metapodatke o avtorskih pravicah, datum ustvarjanja in lokacijo GPS lahko shranite v izvirnih slikah, če morate.

Stisnite JPEG & PNG Images je brezplačno prenesti in uporabljati, vendar le za 100 slik na mesec. Če morate vsak mesec optimizirati več slik, lahko račun nadgradite.

Začnite s stiskanjem JPEG & Slike PNG danes!

Upamo, da ste v tem članku uživali o najboljših vtičnikih za optimizacijo slike. Zdaj ste pripravljeni, da optimizirate svoje slike in pospešite spletno mesto. Ne samo, da boste srečnejši s hitro hitrim spletnim mestom, ampak bodo srečnejši tudi obiskovalci vaše spletne strani in kupci.

Če ste bili ljubitelj tega članka, si oglejte našo objavo o 7 najboljših vtičnikih WordPress Gallery v primerjavi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map