7 najboljših vtičnikov Popup za vreteno WordPress Wheel za povečanje konverzij

Najboljši vtičniki Popup za vreteno WordPress


Iščete najboljše WordPress vtičnike za vrteče se kolo?

Vtičnik vrtečega kolesa uporabnike navduši, da lahko vrtijo kolo, da bi nekaj osvojili. To je odličen način za povečanje konverzij na vašem spletnem mestu.

V tem članku bomo delili nekaj najboljših vtičnikov “spin to win” za WordPress, da bi izboljšali sodelovanje na kraju samem.

Izbira najboljšega vtičnika za vreteno WordPress

Na trgu lahko najdete več brezplačnih in plačanih vtičnikov vrtečega kolesa WordPress, ki uporabnikom omogočajo vrtenje kolesa za osvajanje nagrad.

Tu je nekaj ključnih funkcij, ki jih boste pogosto videli v WordPress vtičnem vtičniku vretena:

 • Sposobnost dodajanja nagrad na vsako rezino
 • Prilagoditev barve, velikosti in rezin
 • Integracija s storitvami trženja e-pošte
 • Skladnost z GDPR za zbiranje podatkov
 • Samodejni sistem za ustvarjanje kuponov
 • Pridobite vpogled v to, kako uporabniki uporabljajo predenje

Oglejmo si nekaj najboljših vtičnikov vrtečega kolesa WordPress, ki vam pomagajo povečati konverzije.

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster je najmočnejša programska oprema za optimizacijo pretvorbe in pretvorbe na svetu. Omogoča vam pretvorbo opuščenih obiskovalcev v naročnike in stranke. Omogoča vam, da ustvarite obrazec za optimiziranje kolesa kupona, da uporabnike spodbudite, da se naročijo na vaš e-poštni seznam.

Sorodno: Kako rastejo vaš e-poštni seznam

Pojavno okno vrtljivega kolesa vam omogoča, da svojim uporabnikom ponudite odlične nagrade. Pritegne občinstvo tako, da jih prisili v igro vrtečih se koles, da bi si prislužili nagrade. Ponujate lahko nagrade, kot so podkupnine za optin (na primer e-knjige), popusti, kode kuponov itd.

OptinMonster ima 3 vgrajene predloge za vrtenje koles. Za prilagoditev pojavnih oken s kolesi lahko uporabite njihov gradnik povleci in spusti. Omogoča vam urejanje kolesa in zlahka dodate nagrade za vsak odsek.

Primer OptinMonster Spin Wheel

Z oglaševalsko akcijo za vrtenje koles lahko integrirate storitev e-poštnega trženja in izjemoma povečate svoje naročnike. Najboljši del je, da OptinMonster zagotavlja neobičajno integracijo s priljubljenimi storitvami za trženje e-pošte, kot so Constant Contact, MailChimp, AWeber in še več.

Oglejte si naš celoten pregled OptinMonster za več podrobnosti. Za ogromen popust lahko uporabite tudi našo kodo kupona OptinMonster.

2. Diskontno kolo za WooCommerce

Win-Wheel s popustom za WooCommerce

Popustno Win-Wheel za WooCommerce je odličen vtičnik za vrteče se kolesje WordPress. Na voljo je več sprožilcev za nalaganje vrtečega kolesa, vključno z nalaganjem na strani, kliknite ikono za nalaganje in ob izhodu nalaganje.

Generira kode kuponov in jih samodejno pošlje svojim uporabnikom. Na nadzorni nadzorni plošči WordPress lahko spremljate aktivnost in status kuponov. Vtičnik je pripravljen za prevod in podpira WPML.

3. Kolo popkov

Kolo Popups

Wheel of Popups je e-trgovanje prijazen vtičnik vrtečih se koles. Brezhibno deluje na vseh platformah, vključno z WooCommerce, Shopify, Magento itd. Ta vtičnik lahko uporabite tudi na svojem spletnem mestu WordPress, da povečate promet in boljše sodelovanje uporabnikov.

Vtičnik ponuja popustno predlogo s popustnimi kolesi, kjer lahko prilagodite barve, pisave, besedilo in nagrade. Ima več marketinških orodij za promocijo oglaševalskih akcij.

4. WP Optin Wheel

WP Optin Wheel

WP Optin Wheel je brezplačen vtičnik vretena za vrteče se kolo WordPress. Omogoča vam ustvarjanje več koles z 12 rezinami, v vsakega odseka rezine pa lahko dodate povezave do različnih nagrad. Vtičnik vam omogoča integracijo s programom MailChimp za rast seznama e-pošte.

Konfiguriranje vtičnika je enostavno in lahko v celoti nadzirate, ko želite uporabnikom prikazati pojavnost koles. Je skladen z GDPR in podpira več jezikov.

5. Srečno kolo za WooCommerce

Srečno kolo za WooCommerce

Srečno kolo za WooCommerce je še en brezplačni vtični vtičnik vretena WordPress za vaša spletna mesta e-trgovine. Spodbuja prijavo po e-pošti, da vrti kolo in pridobi nagrade.

Omogoča vam dodajanje do 6 rezin v kolesu in ustvarjanje več popustov za uporabnike. Vtičnik vam omogoča, da pošljete kodo za popust na e-poštno sporočilo, ki ga je vnesel vaš uporabnik, da se vrti kolo. Omogoča vam tudi omejitev časa predenja.

6. Kolo by CrazyRocket

Kolo by CrazyRocket

Kolo by CrazyRocket je preprost vtičnik za vrteče se kolesce za WordPress. Na voljo je s čudovitimi kolesnimi temami, ki pritegnejo pozornost uporabnikov in jih pritegnejo k vrtenju kolesa. Ustvari edinstveno kodo kupona za vsak spin in ga samodejno uporabi v nakupovalni voziček.

Vtičnik ponuja 3 vrste iger, vključno z vrtljivim kolesom, igralnim avtomatom in dobitnimi karticami “n”. S svojimi pametnimi sprožilci lahko ob pravem času prikažete okna, na primer ob izhodu, času, preživetem na strani, ogledu strani ali drsenju.

7. Wheely Sales

Wheely Sales

Wheely Sales je pojavni vtičnik vretena WordPress za mala podjetja in spletne trgovine. Sproži se pojavno okno, ko bodo uporabniki zaprli zavihek brskalnika. Uporabniki morajo vnesti svoj e-poštni naslov, da lahko vrtijo kolo in dobijo kupone za popust.

Vtičnik vam omogoča prilagajanje besedila, barv, pisav in logotipa. Prav tako vam daje podroben vpogled v to, kako se uporabniki odzivajo na predenje.

Upamo, da vam bo ta članek pomagal poiskati najboljši vtični vtičnik WordPress. Morda boste želeli preveriti tudi naše vodiče o najboljšem vtičniku za oddajo WordPress in ustvarjanju uspešnega predavanja na svojem mestu WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map