7 najboljših vtičnikov WordPress ciljne strani, ki se pretvorijo (2020)

najboljši vtičniki ciljne strani za WordPress


Ali želite ustvariti ciljno stran z visoko konverzijo? Uporaba vtičnika za ciljno stran WordPress je najboljša izbira, saj je enostavna in popolna. Ne glede na stopnjo tehničnih znanj, se lahko takoj naučite uporabljati vtičnik ciljne strani in sestaviti stran tako, kot želite.

V tem članku bomo primerjali nekaj najboljših vtičnikov ciljne strani WordPress, da bomo lažje ugotovili, kateri je najbolj primeren za vaše potrebe.

Pomen vtičnika ciljne strani za WordPress

Najprej se pogovorimo o tem, kaj je ciljna stran. Preprosto povedano, to je spletna stran (ponavadi ena stran), na kateri želite, da ciljna publika pristane, si ogleda vašo vsebino in izvede določena dejanja, kot je nakup izdelka, naročanje na vaš seznam itd..

Ciljne strani vam pomagajo prikazati in poudariti en določen izdelek ali storitev na privlačen način. Dobro oblikovane ciljne strani hitro pritegnejo pozornost uporabnikov in jih pozovejo, naj ukrepajo po svojih željah. V večini primerov ciljne strani služijo kot pretvorniki.

Kako torej ustvarite ciljno stran?

Takrat potrebujete vtičnik ciljne strani za WordPress. S pomočjo vtičnika ciljne strani lahko preprosto ustvarite ciljne strani z visokim pretvarjanjem, tudi če niste tehnično pametni. Večina vtičnikov ciljne strani ponuja vmesnike za povleci in spusti, da ustvari stran skupaj z veliko vnaprej oblikovanimi predlogami.

Preverite tudi: Top WordPress Page Builder

Poleg tega večina teh vtičnikov ponuja elemente ciljne strani in bloke vsebine, kot so pozivi k akciji (CTA) gumbi, obrazci, naslovi, predstavljene slike, videoposnetki, povezave itd., Tako da lahko v nobenem trenutku ustvarite ciljne strani z visoko konverzijo..

Ali res potrebujete vtičnik ciljne strani?

optinmoster-generacija svinca

Odvisno.

Izdelava ciljne strani vam omogoča, da omejite osredotočenost obiskovalcev na oglaševalsko akcijo, ki jo oglašujete, in tako povečate konverzije, kot so prijava na glasilo, nakup novega izdelka itd..

Ciljna stran je morda odlična izbira za vas če pridobivate potencialne kupce iz zunanjih virov kot so plačana kampanja, promocija biltenov, napotitveni viri itd.

Ampak če želite pretvoriti obstoječe obiskovalce spletnega mesta ki so na vašem spletnem mestu iz kakršnega koli razloga, na primer branje objave v spletnem dnevniku, boste morda želeli uporabiti dvostopenjski opin namesto ciljne strani.

Dvostopenjski optin je oglaševalska akcija, ki vam omogoča, da katero koli sliko ali povezavo spremenite v pojavno okno. Ko obiskovalec klikne na povezavo, se pojavi pojavno okno, ki ga prosi, da se naročijo ali kupijo.

Ker se pojavno okno prikaže na isti strani, odpravi naravno izpadanje, ki se običajno zgodi, ko se obiskovalci usmerijo na drugo ciljno stran za dokončanje dejanja.

OptinMonster je najboljše orodje za ustvarjanje svinca, saj vam omogoča, da hitro in enostavno ustvarite na desetine oglaševalskih akcij, vključno z dvostopenjskim optinom. Z ustvarjalnikom povleci in spusti lahko ustvarite vizualno privlačne optin obrazce.

Najboljše je, da lahko OptinMonster poleg vtičnika ciljne strani uporabite še več za konverzije.

Preberite celoten pregled OptinMonster.

Začnite z OptinMonster še danes!

1. Beaver Builder

beaver-builder-wp-plugin

Beaver Builder je verjetno najboljši vtičnik za ustvarjanje strani WordPress za enostavno ustvarjanje ciljnih strani WordPress brez kodiranja. Ponuja preprost vmesnik za povleci in spusti, na katerem lahko sestavite spletno stran z mešanjem in ujemanjem vsebinskih blokov, gradnikov in naprednih elementov.

Na voljo je z več deset osupljivimi predlogami ciljnih strani, tako da vam ni treba vedno začeti iz nič. Izbirate lahko med predlogo ciljne strani, ki privlači pozornost, dodate vsebino in objavite povsem novo stran. Enostavno grah!

Poleg tega lahko svoje predloge shranite kot predloge in jih ponovno uporabite na svojem spletnem mestu ali jih izvozite za uporabo na drugem spletnem mestu.

Uporaba vtičnika Beaver Builder je zelo enostavna, saj je na voljo s čelnim inline urejevalnikom. Urejevalnik vam omogoča, da vse elemente prilagodite s predogledi v živo v realnem času, tako da neposredno kliknete element. Če želite spremeniti naslov svoje ciljne strani, jo lahko kliknete in neposredno vtipkate.

Teme programa Beaver Builder so združljive z WordPressom. Na voljo je kot tema WordPressa in kot vtičnik.

Preberite si celoten pregled Beaver Builder-ja.

Začnite z Beaver Builderjem že danes!

2. Elementor

elementor-wordpress-page-builder-vtičnik

Elementor je še en priljubljen ustvarjalec strani WordPress za ustvarjanje poljubnih spletnih strani, vključno s ciljnimi stranmi. Na voljo je v brezplačni in premium različici, tako da lahko brezplačno različico v celoti preizkusite pred nakupom premium različice.

Ima hiter in začetnikom prijazen vmesnik za urejanje v živo za pripravo strani. Uporabite lahko elemente povleci in spusti Elementorja ter privzete gradnike WordPress.

Poleg tega ima preko 300 lepo oblikovanih predlog, ki so primerne za pristajalne strani v katero koli nišo. Izberete lahko predlogo, vsebino hitro zamenjate z izvirno vsebino in jo objavite. Poleg tega lahko svoje modele shranite kot predloge in jih uporabite tako na svojem spletnem mestu kot tudi na drugih spletnih mestih.

Elementor ima odziven nadzor oblikovanja, da ustvari svoje ciljne strani za namizja, tablice in mobilne naprave posebej. S to funkcijo lahko izberete, kaj in kako naj se stran prikaže v različnih napravah.

Začnite z Elementorjem še danes!

3. Graditelj Divi

divi builder

Divi Builder je močan WordPress oblikovalec strani, ki ga izdelujejo Elegantne teme. Graditelju je na voljo večina njihovih najbolj priljubljenih tem WordPress. Prav tako je združljiv z vsemi drugimi temami in vtičniki.

Vtičnik ponuja neskončne možnosti oblikovanja in ima enega najboljših uporabniku prijaznih vmesnikov za urejanje. Omogoča vam izdelavo poljubnega dizajna, ki ga lahko posnamete s svojim preprostim vmesnikom za urejanje povleci in spusti.

Divi Builder ima več kot 20 čudovitih predlog za ciljne strani, ki so jih zasnovali profesionalni oblikovalci Elegantnih tem. Eno od teh predlog lahko takoj ustvarite svojo ciljno stran, saj zahteva le zamenjavo demo vsebine s svojo.

Vtičnik vsebuje 46 natančno izdelanih vsebinskih modulov, ki so gradniki spletnega mesta. Te module lahko povlečete in spustite, jih razporedite po svojih potrebah in jih tudi v celoti prilagodite. Celoten dizajn strani lahko v celoti nadzirate, ne da bi se dotaknili ene vrstice kode.

Začnite z Divi danes.

4. Vodilne strani

orodje za vodilne strani-pristajalne strani

Leadpages je neverjeten vtičnik WordPress, ki vam omogoča, da brez kakršne koli kode v nobenem trenutku ustvarite ciljne strani z visoko konverzijo. Ima preprost, uporabniku prijazen vmesnik povleci in spusti za gradnjo in prilagajanje ciljnih strani.

Vtičnik vsebuje 150+ strokovno zasnovanih predlog za ciljne strani, usmerjene v različne panoge. S tako obsežnim paketom predlog je redko, da ne boste našli predloge, ki bi ustrezala tistemu, kar ste si zamislili..

Leadpages je bolj programska oprema za generiranje svinčenih izdelkov kot preprost ustvarjalec ciljnih strani. Obstajajo predloge, zasnovane za različne oglaševalske akcije, kot so e-knjiga, zajemanje potencialnih strank, optin, promocijske, ciljna stran izdelka itd. Izberite predlogo za oglaševalsko akcijo, ki jo želite zagnati, in začnite prilagajati predlogo.

Poleg tega ima Leadpages funkcijo takojšnjega oblikovanja oglasov na Facebooku, A / B testiranje, integracije marketinških orodij in še več, kar vam bo pomagalo pogumno in stabilno rasti..

Začnite z Leadpages danes.

5. OptimizePress

optimizepress

OptimizePress je še ena zmogljiva rešitev za gradnjo optimiziranih ciljnih strani WordPress. Na voljo je kot tema in vtičnik. Svoje strani lahko v realnem času gradite in urejate s svojim sistemom LiveEditor in hitreje rastete.

Je popolnoma odziven in pripravljen za mobilne naprave, tako da se bodo vse vaše ciljne strani samodejno sinhronizirale s katero koli napravo. Ima več kot 30 vnaprej izdelanih predlog, ki vam omogočajo takojšen začetek. Preprosto uredite besedilo in druge vsebinske elemente, dodajte dodatne elemente iz brskalnika Element in oblikujte svojo čudovito ciljno stran. Tako enostavno.

OptimizePress ima več kot 40 elementov po meri, ki vaši strani dodajo različne funkcionalnosti. Lahko raziščete možnosti prilagoditve vsakega elementa v največji možni meri, saj so zelo prožne.

Ima hitro integracijo z večino vaših najljubših storitev e-poštnega trženja za hitre in enostavne marketinške kampanje.

Poleg tega OptimizePress omogoča tudi izdelavo spletnih mest za člane, ne da bi pri tem potrebovali dodatne vtičnike. Vsebino lahko zaščitite, ustvarite in prodajate članstva ter preprosto sprejemate plačila.

Začnite z OptimizePress danes.

6. Prihajamo kmalu Pro s strani SeedProd

kmalu-za-po-semeproprod

SeedProd Coming Soon Pro je odlična rešitev za ustvarjanje prihajajočih strani in ciljnih strani v načinu vzdrževanja. Ima močne možnosti za pripravo strani, ki pritegnejo pozornost, in gradijo potencialne strani, preden bo vaše spletno mesto v celoti razvito.

Ima odštevalnik časa, čudovite naročninske obrazce, skupno rabo v družabnih omrežjih, sledenje napotkov itd. Poleg tega se je globoko integriral z vsemi glavnimi ponudniki e-poštnega trženja, tako da je sestavljanje e-poštnega seznama preprosto.

Ponuja ustvarjalnik strani v realnem času za ustvarjanje in urejanje strani. Vendar pa to ni sprednji gradnik, kot so zgoraj navedeni vtičniki.

Vtičnik ponuja nekaj uporabnih dodatkov, kot so dodatek za ciljne strani, dodatek Unsplash.com, večjezični dodatek itd. S pomočjo aditonov in razpoložljivih tem lahko sestavite čudovite ciljne strani.

Oglejte si tudi ta neverjeten seznam najboljših WordPressov, ki prihajajo kmalu.

Začnite z Coming Soon Pro danes.

7. ciljne strani programa WordPress (brezplačni vtičnik)

WordPress-pristajalne strani

Ciljne strani WordPress so brezplačna rešitev za ustvarjanje ciljnih strani, s katerimi obiskovalce spletnega mesta spremenite v naročnike in stranke. Vtičnik je zasnovan z vhodnimi trženjskimi praksami in ponuja možnosti za pretvorbo več potencialnih strank iz prometa, ki ga privlačite.

Vtičnik vsebuje ustvarjalnik strani v živo, tako da lahko takoj opazujete spremembe. Jedrni vtičnik je priložen le nekaj predlogam. Lahko preprosto izberete predlogo in jo nato prilagodite.

vtičnik omogoča tudi spremljanje in sledenje stopnja konverzije. Poleg tega lahko ustvarite ciljne strani, jih klonirate in izvedete A / B split testov.

Če želite dodati več funkcij in funkcionalnosti, so na voljo premium dodatki.
Začnite z začetnimi stranmi WordPress.

Izbira najboljšega vtičnika za ciljno stran WordPress

Vseh 7 teh vtičnikov je odlično s svojimi posebnimi nabori funkcij. Če pa morate enega izpostaviti kot najboljšega, potem je Beaver Builder tisti, ki bo šel naprej.

Beaver Builder vam ponuja na desetine čudovito izdelanih predlog predlog ciljne strani in vmesnik, ki je enostaven za njihovo prilagajanje. Deluje tudi s katero koli temo in vtičniki, tako da vam ni treba skrbeti za preoblikovanje celotnega spletnega mesta, samo da bi lahko delovali.

Preverite tudi: Najlažji graditelj spletnih strani

Če ste uživali v tem članku, boste morda želeli preveriti tudi najboljše vtičnike generacije za WordPress in najboljše poslovne telefonske storitve VOIP.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map