7 najboljših vtičnikov WordPress Lead Generation v primerjavi (2020)

najboljši vtičniki WordPress svinec v primerjavi s


Iščete vtičnik WordPress svinec za generiranje e-poštnega seznama in izboljšanje stopnje prijave? Če želite povečati svoj e-poštni seznam in posel popeljati na naslednjo raven, potem morate na svojem spletnem mestu uporabiti rešitev za generiranje WordPress-a..

V tem članku bomo primerjali najboljše vtičnike WordPress svinec in vam pomagali ugotoviti, kateri je najbolj primeren za vaše potrebe.

Zakaj uporabljati vtičnik WordPress Lead Generation?

Vaša optin oblika je najpomembnejši element, ki vas lahko naredi ali zlomi trženje po e-pošti. Čeprav vam vsaka storitev trženja po e-pošti omogoča ustvarjanje obrazcev optin na svojem spletnem mestu, so ponavadi videti preveč splošni in ne pritegnejo pozornosti obiskovalcev vašega spletnega mesta..

Če želite ustvariti privlačen obrazec, ki pretvori, morate na svojem spletnem mestu uporabiti vtičnik WordPress svinčevanja.

Še nekaj prednosti uporabe vtičnika WordPress svinec je:

 • Več vrst optin: Dober vtičnik za generiranje svinec vam omogoča ustvarjanje več vrst optin, optimiziranih za pretvorbe, kot so svetlobni okni, plavajoče palice, pozdravne preproge na celotnem zaslonu, drsna polja in drugo.
 • Možnosti ciljanja: Bombardiranje obiskovalcev z ljudmi je lahko frustrirajoče. S pravimi možnostmi ciljanja lahko pravočasno prikažete pojavna okna in obrazce pravemu uporabniku.
 • Enostavna integracija: Dobra rešitev za generiranje svinca se brez težav integrira z vsemi glavnimi storitvami e-poštnega trženja.

Oglejmo si nekaj najboljših rešitev generacije svinec WordPress na trgu, ki vam bodo pomagale spremeniti spletno mesto v stroj za generiranje svinca.

1. OptinMonster

optinmonster

OptinMonster je najmočnejša rešitev za generiranje svinca na svetu. Na voljo je z visokozmogljivimi vnaprej izdelanimi predlogi, ki dokazano pretvorijo vaše obiskovalce v potencialne stranke in kupce. Izberete lahko popolno vrsto oglaševalske akcije, ki zlahka pritegne pozornost obiskovalcev, na primer pojavno okno, plavajoči trak, pozdravno preprogo na celotnem zaslonu in drugo.

Ne zamudite našega članka o najboljših vtičnikih WordPress.

S svojim zmogljivim mehanizmom za ciljanje in segmentacijo lahko vsakemu posameznemu obiskovalcu na svojem spletnem mestu pokažete prilagojeno sporočilo glede na njegovo geografsko lokacijo, vir napotitve, stran ali odsek svojega spletnega mesta, ki si ga ogledujejo, in še več.

Nekaj ​​ključnih lastnosti OptinMonsterja so:

 • Izhodna namerna tehnologija: Obnovite opustitev obiskovalcev v potencialnih kupcih tako, da obiskovalcem prikažete prilagojene akcije v natančnem trenutku, ko bodo kmalu zapustili.
 • Ponovno ciljanje na mestu: Ustvarite posebne ponudbe za ciljanje na večkratne obiskovalce na podlagi njihovih prejšnjih interakcij na vašem spletnem mestu.
 • Nadaljnje oglaševalske akcije na mestu: Sledite obiskovalcem z sproženimi akcijami, ki temeljijo na interakcijah obiskovalcev.
 • Preusmeritev piškotkov: Ustvarite piškotke po meri, ki temeljijo na demografskih podatkih vaših strank, kot so starost, spol in lokacija, in nato prikažite zelo ciljno usmerjene kampanje za spodbujanje konverzij.

OptinMonster se brezhibno integrira z vsemi glavnimi storitvami e-poštnega trženja. Za shranjevanje iz shrambe vtičnikov WordPress je na voljo brezplačni vtičnik, ki vam omogoča enostavno vdelavo obrazcev OptinMonster.

Začnite z OptinMonster še danes.

2. WPForms

wpforms

WPForms je najbolj uporabnikom prijazen kontaktni vtičnik na trgu. Omogoča vam enostavno povečanje seznama e-pošte s povezovanjem obrazcev WordPress z vašimi najljubšimi orodji za trženje e-pošte.

S svojim zmogljivim orodjem za vlečenje in spuščanje lahko preprosto ustvarite neverjetno obliko v samo nekaj minutah, ne da bi se dotaknili ene same vrstice. Vsi obrazci, ki jih ustvarite, bodo 100-odstotno odzivni, kar pomeni, da bodo odlično delovali na mobilnih telefonih, tablicah in namiznih računalnikih.

Nekateri načini, kako vam WPForms omogoča, da razširite svoj seznam e-poštnih sporočil, so:

 • Enostavna integracija: Obrazce WordPress enostavno povežite s svojim najljubšim orodjem za trženje e-pošte, vključno z AWeber, MailChimp, GetResponse, Stalnim stikom in Monitorjem oglaševalskih akcij.
 • Enostavno oblikovanje obrazca: Ko enkrat obrazec povežete s svojim orodjem za trženje e-pošte, lahko ustvarite obrazce za ustvarjanje potencialnih strank neposredno na nadzorni plošči WordPress. Ni vam treba prijaviti v svojo storitev trženja e-pošte.
 • Dodajte potrditveno polje za prijavo po e-pošti: S pametno pogojno logiko dodajte potrditveno polje v kontaktne obrazce. Če uporabnik izbere, jih lahko samodejno doda na svoj seznam, ne da bi moral izpolniti drug obrazec.
 • Zmanjšajte opustitev obrazcev: WPForms omogoča zajem delnih vnosov v obrazce, tudi če obiskovalec ne izpolni vašega obrazca v celoti. Nato lahko sledite zainteresiranim strankam in jih spremenite v kupce.
 • In še veliko več…

Začnite z WPForms danes.

Želite namesto tega začeti z brezplačno različico? Poskusite WPForms Lite.

Opomba: WPForms je naš najboljši vtičnik WordPress na 1. mestu.

3. Uspešno vodi

uspevajo vodi

Thrive Leads je vtičnik za izdelavo obrazcev optin, ki vam omogoča, da razširite svoj seznam e-poštnih sporočil na svojem spletnem mestu.

Thrive Leads prihaja s preprostim urejevalnikom povleci in spusti za ustvarjanje optin obrazcev. Omogoča vam ustvarjanje različnih vrst optinskih obrazcev, kot so pojavni svetlobni okvir, lepljivi vodoravni obrazci, dvostopenjski optin obrazci in še več.

Ponuja tudi osnovno funkcijo ciljanja in testiranje A / B za doseganje več konverzij na vašem spletnem mestu WordPress. Možnosti ciljanja so v primerjavi z OptinMonster omejene, vendar so še vedno zelo lepe. Ker pa je Thrive Leads izdelan kot vtičnik za WordPress, lahko vaše spletno mesto znatno upočasni, odvisno od vašega skupnega okolja gostovanja in nastavitve WordPressa.

Začnite z Thrive Leads danes.

4. Cveti

Bloom Plugin z elegantnimi temami

Elegant Themes Bloom je še en WordPress vtičnik, ki vam pomaga ustvariti čudovite obrazce za optin za rast seznama e-pošte. Z več kot 100 vgrajenimi predlogami in 6 vrstami zaslonov lahko preprosto prilagodite obrazce Optin in jim tako omogočite “osebni” dotik.

Optin obrazce lahko hitro ustvarite tako, da svoje obrazce povežete s 16 različnimi storitvami e-poštnega trženja. Vsi obrazci so odzivni in pripravljeni na mrežnico, kar pomeni, da so vaši obrazci enostavno berljivi v vseh napravah, vključno z mobilnimi, tabličnimi in namiznimi računalniki.

Podobno kot Thrive Leads je bil Bloom tudi zasnovan kot vtičnik WordPress, tako da lahko vpliva na uspešnost vašega spletnega mesta glede na vaše gostovanje in nastavitev WordPressa. Nekatere zmogljive funkcije, kot je na primer namen OptinMonster, niso na voljo v Bloomu.

Začnite z Bloomom že danes.

5. Optin obrazci

optinske oblike

Optin Forms je brezplačni vtičnik WordPress svinca, ki omogoča ustvarjanje preprostih obrazcev optin na vašem spletnem mestu.

Priložen je s 5 prilagodljivimi oblikami obrazcev in omogoča spreminjanje vseh besedil, pisav in velikosti pisave. Deluje z velikimi storitvami za trženje e-pošte, kot so AWeber, iContact, MailChimp, GetResponse, Madmimi, Interspire Marketing in e-pošta ConvertKit.

Če nimate proračuna za vtičnik za generiranje svinec WordPress, je Optin Forms morda prava rešitev za vas. Brezplačno je cena, ki si jo lahko privoščijo vsi.

Začnite z Optin Forms danes.

6. MailChimp za WordPress

mailchimp za WordPress vtičnik

MailChimp je vodilna storitev e-poštnega trženja, ki vam omogoča, da brezplačno povečate svojo e-pošto do 2000 naročnikov. S pomočjo vtičnika MailChimp for WordPress lahko na svoj e-poštni seznam MailChimp dodate več naročnikov neposredno s svojega spletnega mesta WordPress. Vendar to ni uradni vtičnik MailChimp. Izdelalo ga je podjetje vtičnikov WordPress, znano kot ibericode.

Ne zamudite našega članka o tem, kako ustvariti pišu e-pošte na pravi način.

Lahko ustvarite osnovne obrazce za optin ali se integrirate z drugimi obrazci na svojem spletnem mestu, kot so obrazci za komentarje, stike ali blagajne.

Obstaja veliko brezplačnih in vrhunskih dodatkov, kot so zgornja vrstica MailChimp, dejavnost MailChimp, UserChimp User Sync, Captcha in še več.

Če ste uporabnik MailChimp, ki išče brezplačen vtičnik WordPress za izdelavo osnovnih obrazcev WordPress, bi bil ta vtičnik prava izbira. Prav tako si želite ogledati te možnosti MailChimp, če si želite ogledati druge možnosti.

Začnite z MailChimp za WordPress še danes.

7. LiveChat Inc

live chat

LiveChat vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate hiter pogovorni klepet in začnete govoriti s potencialnimi strankami.

LiveChat je lahko prava rešitev za vas, če želite vprašati svoje potencialne potencialne stranke in stranke o tem, kaj jim preprečuje pretvorbo. Tako lahko pomoči potrebnim pomagate in jih pretvorite v stranke.

V večini primerov se vprašanja rešujejo na kraju samem. Vendar vam LiveChat omogoča tudi integracijo z vašimi najljubšimi orodji za trženje e-pošte, tako da lahko svoje potencialne potencialne pripise dodate na svoj seznam naročnikov in sledite njim, če bodo potrebovali nadaljnjo pomoč.

Začnite danes z LiveChatom.

Kateri je najboljši vtičnik za generiranje WordPressa?

Po naši primerjavi je očitno, da to OptinMonster je najboljši vtičnik za generiranje e-poštnih sporočil. Na voljo je z vsemi funkcijami, ki jih boste kdaj želeli od rešitve za generiranje svinca.

Ne glede na to, ali imate spletno mesto za e-trgovino, poslovno spletno mesto ali preprost spletni dnevnik, se vam bo to zdelo izjemno koristno za pretvorbo opuščenih obiskovalcev v naročnike po e-pošti..

OptinMonster je samostojen izdelek, ki deluje na vsakem spletnem mestu, pa naj bo to WordPress blog, trgovina Shopify, HTML stran ali kaj drugega v celoti.

Če iščete rešitev, ki je značilna za WordPress, ki vam omogoča povezavo obrazcev s storitvijo trženja e-pošte, potem lahko uporabite WPForms. Z WPForms lahko na obrazcih za stike celo prikažete potrditveno polje. Po izbiri bodo uporabniki samodejno dodani na vaš e-poštni seznam, ne da bi morali predložiti drug obrazec. Poleg strani vtičnika za generiranje svinca vam CRM orodje pomaga tudi pri prevajanju svinca v prodajo.

Bonus: Oglejte si najboljši vtičnik WordPress za oddajo za ustvarjanje uspešnih podaritev na svojem spletnem mestu.

Upamo, da vam bo ta članek pomagal najti najboljši vtičnik WordPress svinca za vaše spletno mesto.

Če ste uživali v tem članku, vam bo morda všeč tudi naš pregled najboljših e-poštnih storitev trženja za povečanje prometa na vašem spletnem mestu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map