7 najboljših vtičnikov WordPress YouTube Video Gallery za povečanje ogledov

vtičniki za video galerije


Iščete dober vtičnik YouTube video galerije za svoje spletno mesto? Privzeto je dodajanje videoposnetka YouTube v vašo objavo v blogu tako enostavno kot kopiranje URL-ja videoposnetka.

Ko pa želite na eno stran ali objavo dodati več videoposnetkov, jih boste morda želeli organizirati v obliki galerije. Takrat se v sliko vtakne vtičnik za WordPress video galerijo. Ti vtičniki vam pomagajo, da svoje videoposnetke lepo prikažete v obliki galerije, ne da bi napisali eno vrstico kode in ogrozili hitrost nalaganja..

V tem članku smo navedli nekaj najboljših vtičnikov WordPress YouTube Gallery, ki vam bodo v nekaj minutah na spletno mesto dodali čudovite video galerije. Vsi spodaj navedeni vtičniki so zelo enostavni za uporabo in ponujajo odlične funkcije. Preden pa si ogledamo te vtičnike, si razmislimo, kako lahko vtičnik za galerijo videoposnetkov koristi vašemu spletnemu mestu.

1. Galerija Envira

Galerija Envira

Envira Gallery je eden izmed najbolj priljubljenih vtičnikov za slike in video galerije, ki omogoča prikazovanje YouTube video posnetkov v obliki galerije. Na voljo je z robustnim orodjem za vlečenje in spuščanje, ki vam olajša gradnjo galerije WordPress. S svojimi vnaprej izdelanimi predlogi lahko svoje galerije hitro prilagodite in jim daste popoln videz, kot si ga zasluži.

Če želite narediti svoje galerije bolj privlačne, lahko dodate možnost diaprojekcije ali omogočite način polnega zaslona. V Envira je vstavljanje videoposnetkov z YouTuba, Vimea, Wistia itd. Zelo enostavno. Dodate lahko tudi gumb za skupno rabo, tako da lahko vaši uporabniki delijo vaše videoposnetke z družino in prijatelji na družabnih medijih. Z mnogimi drugimi neverjetnimi funkcijami je Envira ena najboljših možnosti, za katero se lahko odločite.

2. uTubeVideo Galerija

uTube video vtičnik

uTubeVideo Galerija je še en odličen vtičnik za WordPress YouTube, ki vam omogoča, da svoje video posnetke v YouTubu dodate v obliki galerije znotraj svojega WordPress spletnega mesta.

Vtičnik lahko na več načinov prilagodite svoje videoposnetke. Na primer, lahko dodate vrstico napredka, da bodo vaši uporabniki vedeli, kdaj se bodo videoposnetki končali, dodali začetno ločljivost videoposnetkov, določili velikost video predvajalnika itd. Vtičnik ponuja vgrajeno podporo za YouTube in Vimeo. Tako je enostavno vgraditi videoposnetke s teh dveh platform.

3. YourChannel

YourChannel

YourChannel je še en sijajen vtičnik za galerijo WordPress YouTube, ki uporabnikom omogoča gledanje vaših videoposnetkov YouTube neposredno z vašega spletnega mesta. Vse, kar morate storiti, je, da vnesete svoje uporabniško ime in ID kanala YouTube in takoj bo na vašem spletnem mestu postavil video galerijo. Videoposnetke lahko predvajate v svoji objavi ali v obliki svetlobne plošče.

Če želite svoje videoposnetke narediti bolj privlačne, uporabite eno od 7 čudovitih sličic, ki jih ponuja. Če želite, lahko dodate tudi možnost gladkega prehoda. Vtičnik je pripravljen za prevod in podpira tudi RTL. Predpomnilniški sistem pomaga, da se vaši videoposnetki hitreje naložijo, zato vam ni treba ogrožati uspešnosti svojega spletnega mesta.

4. Youtube galerija

Galerija YouTube

Galerija YouTube je še en neverjeten vtičnik YouTube Gallery, ki vam omogoča, da prikažete vse svoje video posnetke v obliki mreže ali galerije znotraj vašega spletnega mesta. Za vstavljanje teh videoposnetkov vam ni treba storiti ničesar. Samo vnesite svoj YouTube video ID in video stran bo samodejno ustvarjena za vas. Nato lahko delate tudi na dimenzijah sličic videoposnetka. Na primer, namesto privzetega razmerja 16: 9 lahko nastavite razmerje 4: 3, če želite.

Če svoje videoposnetke prikazujete v obliki mreže, lahko dodate do štiri različne stolpce. Na vsaki strani je prikazanih 8 videoposnetkov, lahko pa tudi prilagodite število prikazanih videoposnetkov. Vtičnik je odziven, kar pomeni, da vaše spletno mesto deluje dobro na namizju, tabličnem računalniku in mobilnih napravah. Če si galerijo ogledate v telefonu, se navigacija po sličicah nadomesti z dvema velikima velikostma Prev in Naslednji ikone.

5. Galerija fotografij od 10Web

Galerija fotografij avtor 10Web

Z Foto galerija, vam ni treba porabiti ur, da bi delali svoje fotogalerije. V nekaj minutah imate lahko lepo in mobilno odzivno galerijo slik in videoposnetkov. Te galerije izgledajo osupljivo na vseh napravah, tako da vam nikoli ne bo treba skrbeti za njen videz.

Fotogalerija je integrirana s pomočjo vtičnikov e-trgovine in plačilnih prehodov, kot sta PayPal in Stripe. Tako boste lažje prodali svoje izdelke ali storitve, če želite, neposredno iz vaših videoposnetkov. Prav tako imate popolno prilagodljivost pri oblikovanju svojih galerij. Lahko ga slog natanko tako, kot želite, z vsemi svojimi možnostmi prilagoditve.

6. Videogalerija – YouTube Galerija

Videogalerija - YouTube Galerija

Videogalerija je še en neverjeten vtičnik WordPress YouTube za video galerijo, ki vam olajša ustvarjanje video galerije, ne da bi napisali eno vrstico kode. Če želite svoje videoposnetke prikazati lepo in jasno, potem je Video Galerija vtičnik, ki ga potrebujete. Ponuja uporabniku prijazen urejevalnik, s katerim lahko hitro in enostavno ustvarite svoje galerije. Prav tako lahko izbirate med 9 različnimi postavitvami galerije, dodate učinke lebdenja, dodate funkcijo povečave in še več.

Vtičnik ima vgrajeno podporo za Vimeo, YouTube, Wistia in MP4. Glede na vaše zahteve lahko svoje videoposnetke preprosto dodate s katere koli od teh platform. Lahko prevzamete tudi nadzor nad barvo, velikostjo besedila in poravnavo besedila.

7. Galerija WP YouTube

vtičniki video galerije youtube

Z WP YouTube, lahko v nekaj minutah ustvarite nekatere najbolj privlačne video galerije. Nato ga lahko prilagodite, kot želite. Omogoča vam dodajanje naslova in določitev omejitve vsebine. Imate celo možnost, da skrijete svoj naslov, onemogočite povezane videoposnetke in še več.

To je to. To je nekaj najboljših vtičnikov za video galerijo WordPress YouTube, ki jih zagotovo poskusite. Upamo, da ste našli ta članek v pomoč. Morda boste želeli vedeti tudi, kako ustvariti galerijo slik v WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map