7 najboljših vtičnikov z bogatimi izrezki za eksplozijo organskega prometa

Najboljši vtičniki z bogatimi delčki


Iščete najboljše vtičnike z bogatimi delčki? Bogate odrezke vam pomagajo izboljšati število klikov in povečati bolj organski promet. V tem članku bomo delili nekaj najboljših vtičnikov z bogatimi odrezki, ki samodejno implementirajo strukturirane podatke, tako da lahko Google pri rezultatih iskanja prikaže bogate delčke.

Kaj so bogati odrezki?

Bogati odrezki ponujajo dodatne informacije tipičnim rezultatom iskanja v Googlu. Oglejmo si, kako bogati odrezki se razlikujejo od značilnih rezultatov iskanja.

Ker so rezultati iskanja bolj privlačni kot običajni, pomaga izboljšati število klikov in povečati promet na svojem spletnem mestu.

Običajni delček vključuje naslovno oznako, meta opis in URL. Tukaj je opisan običajni delček:

tipičen iskalni delček

Bogat delček je videti tako:

bogat delček

Z bogatimi odrezki se tipičnim rezultatom iskanja dodajo dodatne informacije, kot so ocena zvezd, slika itd., Da se izboljša izkušnja iskanja. Ker bogati odrezki izstopajo od preostale strani, boste verjetno prejeli višji klikovni delež in na koncu več organskega prometa.

Zakaj izbrati vtičnik WordPress Rich Snippet?

Če želite prikazati bogate delčke v Googlovih rezultatih iskanja, boste morali na svojem spletnem mestu izvesti oznako sheme. Oznaka sheme je koda, ki jo postavite na svoje spletno mesto in tako izboljšate način, kako iskalniki prikažejo vašo stran v rezultatih iskanja. S pravim vtičnikom za bogate delčke WordPress lahko enostavno izvedete oznako sheme na svojem spletnem mestu in v rezultate iskanja dodate obogatene delčke, ne da bi se morali dotikati ene same vrstice.

Oglejmo si nekaj najboljših vtičnikov bogate delčke WordPress, ki so na voljo na trgu.

1. Shema Pro

Shema Pro

Schema Pro je vtičnik za WordPress shemo, ki vam omogoča, da samodejno dodate oznako sheme na svoje spletno mesto brez pisanja kode. Pomaga vam povečati razmerje med prikazi in kliki spletnega mesta in deluje z vsemi vrstami objav.

Vključuje podporo za polja po meri, da zagotovite več podrobnosti o vsaki strani.

Cena: Začne se pri 79 dolarjih letno.

2. Pregled izdelka WP

Pregled izdelka WP

WP Product Review je vsestranski vtičnik WordPress, ki zagotavlja vse funkcije, ki jih potrebujete na svojem spletnem mestu za pregled izdelkov. Na voljo je s pametnimi ocenami in pregledovanjem objav, povezav do partnerskih povezav, mnenj uporabnikov in bogatih odrezkov. Ne samo da vam pomaga dodati bogate odrezke, ampak tudi ustvari več prihodka s pregledom izdelkov. Ta vtičnik je tudi visoko ocenjen v naši vitrini najboljših vtičnikov za pregled WordPressa.

S tem dodatkom lahko uvozite podatke o izdelkih Amazon in zaslužite provizijo za prodajo podružnic v svoji WordPress Amazon trgovini.

Cena: Njeni stroški se začnejo od 59 dolarjev in ponujajo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

3. Pregled WP

Pregled WP Pro

WP Review je vrhunski WordPress pregled in dodatek z bogatimi odrezki. Na voljo je s 14 vrstami bogatih odrezkov in omogoča, da izberete pravi delček za svojo objavo. Ta vtičnik ima več sistemov za pregledovanje in ocenjevanje, vključno z zvezdico, točko, odstotkom, krogom itd.

Omogoča vam, da profesionalno prikažete ocene uporabnikov in ocene. Pregled WP je združljiv z vsemi priljubljenimi temami WordPressa.

Cena: Z 30-dnevno politiko vračila denarja stane 107 dolarjev.

4. Oboroženi izrezki v enem samem sistemu

Vse v enem Shema Rich Snippets

All In One Schema Rich Snippets je brezplačni vtičnik za označevanje sheme za spletna mesta WordPress. Iskalnikom ponuja kratke in natančne podatke o vaših straneh. Na voljo je z interaktivnimi bogatimi odrezki, kot so fotografije, ocene zvezd, cena, avtor itd.

Ta vtičnik vam pomaga izboljšati uvrstitev v iskanju in ustvariti pomembno razliko v razmerju med kliki. Odličen je tudi za vaše izdelke WooCommerce in vrste objav po meri.

Cena: prost

5. Shema

Shema

Shema je lahek in brezplačen WordPress vtičnik, ki vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate označno kodo sheme. Pomaga vam izboljšati rezultate iskanja in natančno doda strukturirane podatke v vašo vsebino.

V celoti je združljiv z drugimi priljubljenimi vtičniki WordPress, da dodate več funkcij v WordPress. Vtičnik Schema ima minimalne nastavitve in je enostaven za uporabo.

Cena: prost

6. kk Ocene zvezd

Ocene KK zvezd

kk Star Ratings je odličen dodatek za oceno WordPress-a s podporo za Googlove bogate odrezke. Na voljo je z vizualnim gumbom za prikaz ocen na vaših straneh ali v blogih. Z bogatimi odrezki poskrbite, da se vaše ocene prikazujejo v spletnih iskalnikih.

Izberete lahko položaj za prikaz ocen. Ima možnosti za 5 zvezdic in več, kot želite. Vse nastavitve so zelo preproste in za začetnike prijazne.

Cena: prost

7. Shema & Strukturirani podatki za WP & AMP

Shema in strukturirani podatki za WP

Sheme in strukturirani podatki za WP in AMP je brezplačen vtičnik WordPress za pravilno dodajanje Googlove oznake bogate delčke na vaše spletno mesto. Na voljo je z 8 vrstami shem, pogojnimi prikaznimi polji, popolno združljivostjo AMP, enostaven za uporabo in podpira naštevanje drobtin..

Ta vtičnik vam pomaga nadzorovati podatke bogatih odrezkov v Googlovi iskalni konzoli z neomejenimi vrstami objav po meri. Ponuja odlično tehnično podporo in dokumentacijo.

Cena: prost

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše vtičnike bogate delčke. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o priljubljenem načinu vzdrževanja in vtičnikih, ki kmalu prihajajo na stran.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map