7 najboljših vtičnikov za anketo za WordPress za povečanje sodelovanja na kraju samem

Najboljši vtičniki za anketo za WordPress


Ali želite, da najboljši vtičnik za anketo doda spletna anketa v WordPressu? Ankete in ankete pritegnejo več uporabnikov in jih dlje vključijo na vaše spletno mesto. To sodelovanje uporabnikov je dobro tudi za uvrstitev na spletnih straneh iskalnikov.

V tem članku smo za vas izbrali najboljše vtičnike za WordPress anketo.

Kako najti najboljši vtičnik za anketo za WordPress

WordPress ima veliko brezplačnih in plačanih vtičnikov za ankete, ki jih lahko uporabite za ustvarjanje spletnih anket in anket na svojem spletnem mestu. Ko iščete vtičnik za anketo WordPress, se prepričajte, da ga je mogoče enostavno namestiti in uporabljati. Razen tega mora biti prilagodljiv z možnostmi prikaza, tako da lahko anketo dodate na svoja mesta WordPress, objave in gradnike.

Tu je nekaj hitrih funkcij, ki jih morate pogledati v vtičniku za anketo WordPress, preden ga izberete za svoje spletno mesto:

 • Za ustvarjanje interaktivnih anket bi morali imeti funkcije oblikovanja in oblikovanja.
 • Poskrbite, da se bodo ankete hitro naložile in ne smejo vplivati ​​na uspešnost vašega spletnega mesta.
 • Ponujati mora več možnosti za prikazovanje rezultatov ankete in anket, kot so grafi, grafikoni itd.
 • Vtičnik ankete naj vam omogoča prikaz rezultatov na več straneh ali kjer koli želite.

Po tem si oglejmo svojo primerjavo najboljših vtičnikov za WordPress anketo.

1. WPForms

WPForms

WPForms je najboljši vtičnik za obrazec WordPress na svetu. Ponuja predloge za obrazce premium za ustvarjanje kontaktnih obrazcev, spletnih obrazcev za registracijo, anket in anket v WordPressu. WPForms ima premium dodatek za ankete in ankete. Njihove spletne ankete so zelo prilagodljive in prilagodljive, kar pomeni, da lahko preprosto ustvarite anketo po svoji izbiri.

WPForms ima neverjetno oblikovalnik obrazcev, ki vam omogoča hitro ustvarjanje spletnih anket s funkcijo povleci in spusti. Slike lahko dodate tudi kot anketo za uporabnike.

Spletne ankete lahko prikažete na svojih WordPress straneh, v objavah, stranski vrstici in drugih območjih, ki so pripravljena na gradnike. Njihove ankete ne bi smele vplivati ​​na hitrost in uspešnost vašega spletnega mesta.

Omogoča vam lepo prikazovanje rezultatov ankete v grafih in grafikonih. WPForms vam omogoča dostop do rezultatov vdelave anket kjerkoli na vašem WordPress spletnem mestu. Rezultate ankete lahko tudi izvozite in jih uporabite v svojih PowerPoint predstavitvah, Excelovih listih in še več. Če želite več podrobnosti, si oglejte ta priročnik o ustvarjanju interaktivne ankete z uporabo WPForms.

Sorodno: Kako ustvariti obrazec za slog Typeform v programu WordPress (navodila za korake po korakih)

2. Ankete in ocene ankete

Ankete in ocene ankete

PollDaddy je eden najbolj priljubljenih vtičnikov WordPress na trgu. Na voljo so prilagodljive možnosti za dodajanje in upravljanje anket v WordPressu. PollDaddy je enostavno namestiti in ponuja vrhunske funkcije za spletne ankete.

Najpomembnejše funkcije vključujejo anketo z več izbirami, interaktivne zasnove ankete, možnost zaključka datumov za ankete, prikaz / skrivanje rezultatov in še veliko več. Kot kateri koli drug močan vtičnik za spletno anketo lahko tudi rezultate ankete prikažete kjer koli na svojem spletnem mestu in tudi na drugih
WordPress spletna mesta.

PollDaddy je brezplačen vtičnik WordPress in podpira osnovne filtre IP, da uporabnikom prepreči, da bi zapolnili več odzivov.

3. Odzivna anketa

Odzivna anketa

Odzivna anketa je spletni vtičnik za anketo, ki ga lahko uporabite za dodajanje preprostih in lepih anket v WordPressu. Omogoča vam ustvarjanje več anket in njihovo prikazovanje na isti strani.

Prav tako lahko dodate ankete z več izbirami, izbire slik z besedilom, lepo prikažete rezultate, dodate datum začetka / konca ankete in prilagodite svoje zasnove ankete.

Ponujajo brezplačno in plačljivo različico. Brezplačni vtičnik za odzivno anketo ima omejene funkcije in za odklepanje vseh možnosti morate nadgraditi njihov premijski načrt.

4. WP ankete

WP ankete

WP-ankete so brezplačni vtičniki za WordPress anketo, primerni za dodajanje spletnih anket na strani vašega spletnega mesta, objave, stransko vrstico in druga področja pripomočkov. Nastavitev in uporaba na nadzorni plošči WordPress je enostavno.

Omogoča vam hitro dodajanje anket z več izbirami in hitro prikazanje rezultatov na isti strani. Dodate lahko slog CSS po meri, če želite spremeniti temo in dizajn vaših anket WordPress.

5. Anketa o demokraciji

Anketa o demokraciji

Kot že ime pove, je Democracy Poll preprost in sodoben vtičnik WordPress, ki uporabnikom omogoča, da v anketo dodajo svoje odločitve. Ustvarite lahko eno in več možnosti anket, določite končni datum za anketo, izbirate med več predlogi za oblikovanje ankete in še veliko več.

To je zelo prilagodljiv vtičnik za anketo in omogoča, da anketo omejite samo na registrirane uporabnike. Anketa o demokraciji vam omogoča, da ustvarite naključne ankete in jih prikažete uporabnikom na več straneh.

Odlično deluje z vsemi priljubljenimi vtičniki predpomnilnika, kot so W3 Total Cache, WP Super Cache, WordFence, Quick Cache in še več, za hitrejše delovanje na vašem spletnem mestu.

6. Anketa YOP

Anketa Yop

Anketa YOP je še en brezplačni vtičnik WordPress, ki ga je mogoče uporabiti za enostavno ustvarjanje spletnih anket in anket. Je zelo prilagodljiv in enostaven za nastavitev v WordPressu.

Omogoča vam, da dodate ankete z več izbirami, razporedite ankete, prikažete spletne ankete na različnih straneh, rezultate prikažete v odstotkih, kadar koli ponastavite anketo in omejitev za prikaz anket samo za registrirane uporabnike. Uporabnike neželene pošte lahko blokirate tudi z IP-ji in uporabniškim imenom.

Ponujajo različne možnosti za prikaz rezultatov anket. Če želite uporabnikom prikazati prejšnje rezultate ankete, je YOP anketa odlična izbira za vas.

7. Anketa, mnenje, anketa, kviz

Kviz Anketa o anketah

Anketa OpinionStage je interaktivni vtičnik za anketo. Prenos in namestitev je na vašem spletnem mestu WordPress brezplačen. S svojimi vgrajenimi predlogami lahko preprosto ustvarite spletne ankete, ankete, kvize, obrazce in drugo.

Na voljo so vam socialni gumbi poleg anket, s katerimi jih lahko delite na svojih platformah družbenih medijev. Anketo lahko dodate na svoje WordPress strani, objave, stransko vrstico, podnožje in druga področja, pripravljena na gradnike.

Če želite v WordPressu ustvariti vizualno interaktivno anketo, potem je Anketa OpinionStage odlična izbira za vas. Ponujajo več barvnih in oblikovnih možnosti za polepšanje videza vaše spletne ankete.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše WordPress vtičnike. Prav tako si oglejte naš vodnik o najboljših vtičnikih za WordPress anketo za zbiranje povratnih informacij uporabnikov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map