najboljši vtičniki WordPress koledarja


Iščete najboljše WordPress koledarske vtičnike? Ne glede na to, ali želite prikazati prihajajoče dogodke, rezervirati razpored ali se preprosto organizirati, lahko pravi vtičnik koledarja na vašem spletnem mestu vse spremeni.

V tem članku bomo delili naš izbrani seznam 7 najboljših vtičnikov za koledar WordPress. Na naslednjem seznamu so dodatki za premijske in brezplačne koledarje, ki jih lahko preizkusite. Izberite enega in začnite danes!

Na kratko: 7 najboljših vtičnikov za koledar WordPress

Namestitve PluginPriceActive
WPFormsod 39,5 USD na leto1+ milijonov
Začetek knjiženjaod 6,99 USD / mesecNi na voljo
Birchpressod 99 dolarjevNi na voljo
WooCommerce rezervacije in sestankiod 99 dolarjevNi na voljo
Koledar prireditevprost700.000+
Moj koledarprost30.000+
Dogodki v Google Koledarjuprost90.000+

1. WPForms

WPForms

Prvi vtičnik s koledarskim orodjem, ki si ga bomo ogledali, so vsestranski WPForms. Čeprav ima ta vtičnik celoten seznam funkcij perila, je ena najbolj priljubljenih funkcij orodje koledarja dogodkov.

Ko je nameščen, lahko dostopate do tega dela vtičnika WPForms tako, da odprete Addons in izberete Objavi prispevkov. Zdaj je vse, kar morate storiti, začeti ustvarjati nov obrazec iz vtičnika! Oglejte si celotno vadnico pošiljanje vnosov obrazcev v Google Koledar za več informacij.

Zdaj boste lahko ustvarili dogodke za svoj koledar. Obstaja ogromno načinov, kako lahko vsak dan ali dogodek potegnete. Ustvarite lahko začetni čas in datum po meri, dodelite naslov dogodku in celo naložite promocijsko sliko, tako da si bodo vsi lahko ogledali vizualno predstavitev dogodka.

Če niste čisto prepričani o ustvarjanju lastnega obrazca iz nič, ne skrbite. Obstajajo preproste predloge obrazcev, ki jih lahko vtaknete v WPForms, da v nekaj sekundah ustvarite prilagojene dogodke v koledarju.

Začnite z WPForms danes!

2. Začetek knjiženja

Začetek knjiženja

StartBooking je odlično koledarsko orodje, namenjeno tako samostojnim podjetnikom kot podjetjem s polno ekipo. Če ste lastnik podjetja, ki je vedno v gibanju, je to orodje izredno koristno.

Koledar lahko preprosto ustvarite od začetka in načrtujete sestanke, dogodke, razrede, družinske počitnice in drugo. Ko bodo stranke začele z rezervacijami, bo postalo očitno, da gre za več kot zgolj število.

StartBooking vam omogoča izdelavo edinstvenih profilov strank, tako da lahko zgradite optimalno izkušnjo na kraju samem za svoje stranke in enostavno sledite prihajajočim dogodkom na prvi pogled.

Če upoštevate možnost dodajanja zapiskov dogodkom, nastavitev opomnikov na napravo pametnega telefona in možnost vključitve Google Koledarja v samo nekaj klikih, ni nič čudnega, da več podjetij uporablja StartBooking za potrebe načrtovanja.

Začnite z StartBookingom danes!

3. BirchPress

breza

Če iščete koledar, ki ponuja popolno svobodo, kar zadeva prilagajanje, ne iščite več kot BIrchPress. To razvijalcem prijazno orodje hitro postaja priljubljeno na trgu e-trgovine.

Potrebujete hiter koledar? Brez problema. Preprost ustvarjalec povleci in spusti omogoča izdelavo lastnega koledarja po meri v nekaj minutah. Iščete kaj bolj osebnega? Možnosti so neskončne, če upoštevate, da ponujajo na tisoče majhnih popravkov, ki jih lahko naredite, da bo vaša platforma za načrtovanje resnično edinstvena.

BirchPress vam omogoča, da dodate plačilni obrazec, če želite strankam omogočiti plačilo svojega sestanka vnaprej. Trenutno je PayPal integriran z aplikacijo; vendar lahko z integracijo Woocommerce dodate druge načine plačila.

Ni važno, ali delate na kolidžu, zdravstveni ambulanti, klicnem centru ali telovadnici, BirchPress bo načrtoval letenje.

Začnite z BirchPress danes!

4. WooCommerce rezervacije in sestanki

woocommerce rezervacije in sestanki

WooCommerce Rezervacije in sestanki družbe Plugin Hive so koledar tistih, ki želijo rezervirati storitve in sestanke, medtem ko fizične izdelke še vedno prodajajo na prodajnem mestu. To orodje vam omogoča dostop do najboljšega iz obeh svetov, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost.

To orodje koledarja lahko prilagodite tako, da se popolnoma prilega vašemu poslovnemu modelu. Ali želite na primer določiti čas varovanja med sestanki, da boste imeli čas za pripravo na naslednje srečanje? Olajšajo jih s samodejnim orodjem, ki ljudem preprečuje, da bi si sestanke oblikovali preblizu.

Če imate več zaposlenih, lahko na istem zapisu nastavite več sestankov, ki se hkrati prekrivajo. Številni osebni trenerji in zdravilišča imajo radi to funkcijo, saj jim omogoča, da v kratkem času, ko so odprti, maksimizirajo svoj dobiček.

Končno se WooCommerce Booking in sestanki nenehno integrirajo z Google Koledarji in vašim pametnim telefonom za takojšnje načrtovanje, ki je stalno posodobljeno.

Začnite danes z WooCommerce rezervacijami in sestanki!

5. Koledar prireditev

Koledar prireditev

Potrebujete koledar, ki zmore nekaj resnega prometa? Vtičnik za koledar dogodkov je desno navzgor. Ta gladek, enostaven vtičnik prihaja iz škatle, pripravljen za uporabo. Mogoče ga je nastaviti in delovati v približno 5 minutah!

Če ste trdo razvijalec in uživate v možnostih po meri, počivajte enostavno. Lahko se vkopljete v orodja za razvijalce, ki ponujajo nešteto načinov, kako svoj koledar dogodkov narediti kot takšnega. Priložena je skeletna preglednica, tako da lahko načrtovalca sestavite od tal. Vendar se tam niso ustavili.

Koledar dogodkov ponuja tudi možnost dodajanja / urejanja kavljev in filtrov, spreminjanja oznak predloge ali izbiranja iz zbirke razširitev, bogatih s funkcijami, da bo vaš koledar najboljši načrtovalec dogodkov.

Ponosno se ponašajo, da njihov vtičnik z lahkoto upravlja z omrežji, ki dobijo osupljivih 25 milijonov edinstvenih ogledov na mesec. Zdaj je to dobro!

Začnite danes s koledarjem dogodkov!

6. Moj koledar

Moj koledar

Moj koledar je odličen vtičnik za ekipe, ki želijo z lahkoto delati na istem načrtovalcu. Kot pri večini koledarjev jo lahko tudi filtrirate po mesecu, tednu in dnevu. Vendar pa je ta vtičnik drugačen v tem, kako lahko filtrirate skozi dogodke, ki so navedeni na načrtovalcu.

Če imate več zaposlenih in želite videti, kaj dela posamezen delavec v enem tednu, lahko načrtovalca v nekaj sekundah filtrirate po imenu avtorja, da vidite, kaj so načrtovali. Mala podjetja ljubijo enostavnost dostopa, zaposleni pa imajo možnost ustvariti svoj urnik.

Lahko preprosto vstopite in dodate opombe svojim zaposlenim ali pa vam lahko zapišejo zapiske in zahteve za določene dneve ali tedne. Nikoli ni bilo lažje upravljati svoje ekipe z Mojim koledarjem.

Če vaše podjetje deluje z javnimi dogodki, lahko na svoji Twitter strani po načrtih celo načrtujete nove dogodke, ki se bodo pojavljali. Resnično je orodje “vse v enem” za pametnega, zavestno lastnega podjetja.

Začnite z Mojim koledarjem danes!

7. Dogodki v Google Koledarju

Preprost koledar

Google Calendar Events je vtičnik za tiste, ki imajo radi življenje preprosto. Ni potrebno trdo kodiranje. Ta intuitivni mali vtičnik je pripravljen, da izide iz škatle in se nastavi glede na vašo temo in barvno shemo.

Ko ga namestite, lahko naredite nekaj popravkov, tako da se lahko lepo zlijejo s preostankom vašega spletnega mesta. Mnogi ljudje radi uporabljajo to orodje, ker ko ga nastavite, vam ni treba posodabljati WordPress-a, da posodobite koledar. Tako je; če posodobite Google Koledar, povezan z računom, se samodejno posodobi na vašem spletnem mestu.

Pripravljen je s preprostimi oznakami, tako da zaposleni zlahka najdejo tisto, kar iščejo, ne da bi se premeščali skozi tedne vredne beležke in sestanke. Ko si ogledujete ta koledar, je popolnoma dostopen in pripravljen za posodobitev iz svoje mobilne naprave.

Če ta vtičnik uporabljate za svoje stranke, lahko privzete dogodke v svojem koledarju celo spremenite v glasilo, ki ga je enostavno razumeti, s pomočjo vtičnika Newsletter Calendar Calendar. Načrtovanje nikoli ni bilo lažje.

Začnite danes z dogodki v Google Koledarju!

Upamo, da vam je ta članek pomagal odkriti najboljše vtičnike za koledar WordPress.

Če ste uživali v tej objavi, vam bo morda všeč tudi naš seznam 12 najboljših vtičnikov za socialne medije za WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me