7 najboljših vtičnikov za članstvo v WordPressu (2020)

Najboljši vtičniki za WordPress članstvo


Ali želite svoje spletno mesto WordPress spremeniti v popolnoma funkcionalno spletno mesto članstva? Nato potrebujete vtičnik za članstvo v WordPressu. S pomočjo vtičnika za člansko spletno mesto lahko ustvarite prvovrstno knjižnico vsebine in jo naredite dostopno samo svojim registriranim članom.

Izbira pravega vtičnika za članstvo je ključnega pomena za vaše podjetje, ker je težko odstopiti, če se vaša odločitev izkaže za napačno.

Ne glede na to, ali vas zanima ustvarjanje ponavljajočega se dohodka, prodaja spletnih tečajev ali samo sestavljanje seznama zvestih registriranih članov, vam bo naslednji vodič pomagal izbrati najboljši vtičnik za članstvo v WordPressu za vaše potrebe.

Izdelava spletnega mesta s pomočjo vtičnika za WordPress

Ustvarjanje spletnega mesta za članstvo vam omogoča, da omejite dostop do prenosov, spletne vsebine, forumov in podpore samo za registrirane uporabnike.

Nekaj ​​razlogov za oblikovanje spletnega mesta za članstvo je:

 • Ustvarite zelo privlačen seznam e-poštnih sporočil: Knjižico vsebine lahko ustvarite in jo naredite dostopno samo registriranim uporabnikom. Te uporabnike lahko dodate tudi na svoj e-poštni seznam. Tako lahko zbirate e-poštne naslove hiperaktivnih uporabnikov. Če želite več podrobnosti, si oglejte naš vodič o hitri rasti seznama e-pošte.
 • Pokažite svojo avtoriteto: Ustvarjanje spletnega mesta za članstvo in zagotavljanje odlične vsebine za vašo plačnico vam pomaga, da se uveljavite kot avtoriteto v svoji niši. Pomaga vam tudi pri vzpostavljanju dobrih odnosov s člani in celo postavitvi temeljev za zveste baze strank.
 • Zaslužite ponavljajoči se dohodek: Prepričati uporabnike, da plačujejo naročnino in ustvarjajo ponavljajoči se dohodek.

Preberi več: Kako ustvariti spletno mesto za članstvo v WordPressu.

Kako izbrati vtičnik za članstvo v programu WordPress za svoje spletno mesto

Izbira pravega vtičnika za WordPress je lahko zastrašujoča naloga. Preden se potopite spodaj, je nekaj stvari, ki jih morate upoštevati pri izbiri vtičnika za člansko WordPress za vaše spletno mesto.

Enostavnost uporabe:

Če ne želite najeti razvijalca za postavitev spletnega mesta za članstvo, boste potrebovali vtičnik, ki je enostaven za uporabo. Nekateri vtičniki so na voljo s celotnim naborom funkcij. Čeprav se to sprva morda sliši dobro, je slabost tega, da bo uporabniški vmesnik preplavljen s preveč možnostmi, ki jih nikoli ne boste potrebovali.

Vendar pa je tam veliko lahkih vtičnikov, ki ne bodo raznesli vašega vmesnika, saj vam bodo v okviru škatle zagotovili le pomembne funkcije. Če želite dodatne funkcije, lahko preprosto namestite ustrezne dodatke.

Kompatibilnost:

Preden namestite vtičnik za članstvo na svojem proizvodnem mestu, preverite, ali je vtičnik združljiv z vašo obstoječo temo članstva v programu WordPress in vtičniki, tako da ga preizkusite na lokalni namestitvi WordPressa. Če gre vse gladko, potem lahko vtičnik namestite na proizvodno mesto.

Oblika in značilnosti:

Vtičniki za člane pogosto ponujajo veliko predloge strani in druge funkcije, s katerimi bo vaše spletno mesto videti edinstveno. Upoštevajte pomembne funkcije, ki jih boste potrebovali na svojem spletnem mestu in ugotovite, ali lahko vtičnik za članstvo, ki ga nameravate, ustreza vašim potrebam.

Primerjajmo nekaj najboljših vtičnikov za članstvo v WordPressu, da se boste lahko odločili, kateri je prava izbira za vaše spletno mesto.

1. MemberPress:: Vtičnik za večnamensko članstvo

memberpress

MemberPress je najcelovitejši vtičnik za WordPress članstvo in ima vse funkcije, ki jih boste potrebovali za enostavno ustvarjanje močnega spletnega mesta za članstvo. Za razliko od drugih vtičnikov vam MemberPress omogoča preoblikovanje obstoječega spletnega mesta v spletno mesto s članstvom brez težav.

Vse, kar morate storiti, je, da na obstoječe spletno mesto namestite vtičnik MemberPress, vnesete podatke o svojem plačilnem prehodu, nastavite svoje izdelke in začnete povabiti svoje obiskovalce, da se pridružijo vašemu članskemu mestu..

S programom MemberPress lahko svojim rednim obiskovalcem omejite dostop do določenih strani, objav, vrst objav po meri ali do obstoječih datotek. Vtičnik se brezhibno integrira s priljubljenimi storitvami za trženje e-pošte, kot so AWeber, MailChimp, GetResponse itd..

MemberPress ponuja vgrajeno podporo za plačilne prehode, kot so PayPal, Stripe in Authorize.net. Prav tako lahko hitro in enostavno ustvarite strani z dinamičnimi cenami. Ta priljubljeni vtičnik WordPress vsebuje tudi več predlog za oblikovanje strani za ustvarjanje edinstvenega videza.

Cene se začnejo pri 129 USD na leto za licenco posameznega spletnega mesta.

Začnite z MemberPressom že danes.

2. LearnDash: Vtičnik za člane spletnega tečaja

uči se

LearnDash je bil zasnovan za ustvarjanje in prodajo spletnih tečajev na vaših spletnih mestih WordPress.

Omogoča vam, da svojim članom ponudite robustno izkušnjo učenja in podpira najnovejše trende gamifikacije, socialnega učenja in mikro vsebin.

Prodaja tečajev nikoli ni bila lažja zahvaljujoč LearDash-u. Nekaj ​​različnih načinov prodaje spletnih tečajev je:

 • Članstva: Omogočite tradicionalni dostop do vseh svojih spletnih tečajev
 • Enkratna cena: Uvedite nakupovalni voziček, v katerem lahko obiskovalci kupijo posamezne tečaje.
 • Naročnina: Zaslužite s ponavljajočimi se plačili s prodajo na podlagi naročnine.

LearnDash omogoča učencem, da odklenejo nove tečaje na podlagi točk, ki jih zaslužijo, ko zaključijo tečaje. To vam omogoča, da povečate zadrževanje in uporabnike bolj vključite v vaše spletne tečaje. Na podlagi uspešnosti učenca lahko podelite visoko prilagojena potrdila in značke. Ponudite lahko tudi uporabniške profile vnaprej, kjer lahko člani spremljajo svojo dejavnost.

Cene se začnejo pri 199 USD na leto za licenco posameznega spletnega mesta.

Začnite z učenjem LearnDash še danes.

3. Plačane naročnine: # 1 naročnina

plačane članarine

Plačane naročnine za člane so eden najboljših vtičnikov, ki omeji ogled izdelkov, nakup in ponuja posebne cene izdelkov nekaterim članom. Pomislite na ta vtičnik, da bo uporabnikom omogočil e-trgovino v stilu Amazon-Prime.

S tem vtičnikom boste lahko upravljali članske naročnine, dodeljevali in preklicali dostop do objav, strani, kategorij kot tudi vrst objav po meri na podlagi naročniškega načrta vaših uporabnikov.

Najboljši del je, da vas plačane naročnine ne silijo v vnaprej določeno strukturo, ker se vtičnik brez težav integrira v vaše WordPress spletno mesto in vsebino.

Nastavitev vtičnika je tako enostavna. Vse, kar morate storiti, je, da določite svoj PayPal naslov za sprejem plačila, nastavite naročniške načrte in zaščitite svojo vsebino s pomočjo metaboxa, ki se prikaže v vsaki posamezni objavi, strani ali vrsti objave po meri..

Cena se začne pri 69 USD za licenco za eno spletno mesto.

Začnite s plačljivimi naročninami že danes.

4. Učljivo: samostojno spletno orodje za tečaje

učljiv

Teachable je vsestranska platforma za ustvarjanje in objavljanje čudovitih spletnih tečajev. Gre za samostojno platformo, tako da lahko svoje spletne tečaje vključite v svoje obstoječe spletno mesto ali jih gostite v poddomene Teachable.

Teachable je na voljo z zmogljivim urejevalnikom, ki vam omogoča, da ustvarite in zaženete osupljivo prodajno stran za pretvorbo svojih obiskovalcev v plačljive uporabnike.

Spodaj je nekaj funkcij, ki Teachable ločujejo od konkurentov.

 • Orodja za učenje: Preprosto ustvarite kvize in forume za razprave na svojem spletnem mestu Teachable. Prav tako lahko izdate potrdila o zaključku, da nagradite svoje učence.
 • Integracije: Uvozite svojo vsebino iz storitve Google Drive, Dropbox ali One Drive. Svoje spletno mesto lahko povežete s katerim koli spletnim orodjem, ki podpira Zapier.
 • Marketinška orodja: Če želite izboljšati prodajo, lahko ustvarite kode kuponov, partnerski program, napredne možnosti določanja cen in še več.

5. Omeji vsebino Pro: Vtičnik za članstvo v Freemium Club

omeji vsebino pro

Omeji vsebino Pro je lahek vtičnik za WordPress članstvo, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje celovitega spletnega mesta za članstvo. Brez napihnjenosti povezuje nabor funkcij, ki jih boste za svoje člansko spletno mesto potrebovali kot dodatke.

Zgradila ga je enaka ekipa za priljubljenim vtičnikom Easy Digital Downloads.

Vtičnik ponuja veliko vgrajenih plačilnih integracij, kot so Stripe, Braintree, 2Checkout, Authorize.net in PayPal. Ta vtičnik za članstvo ima brezplačno različico v shrambi vtičnikov WordPress, ki ima omejene funkcije.

Nekaj ​​različnih načinov uporabe omejevanja vsebine Pro je:

 • Članstva v klubu: Ustvarite prvovrstno knjižnico vsebin in zagotovite dostop samo članom.
 • Naročnine na revije: Ustvarjajte ponavljajoča se plačila s prodajo naročnin na spletne revije naročnikom premium.
 • Zasebni forumi: Ustvarite zasebne forume in omejite dostop do zasebnih skupnosti.
 • Bloganje članov: V omrežju z več spletnimi mesti lahko plačljivim naročnikom omogočite ustvarjanje lastnih blogov.
 • In še veliko več …

Vtičnik ponuja lite različico, ki jo je mogoče prenesti iz uradnega skladišča vtičnikov WordPress. Na voljo je možnost ustvarjanja obrazcev za registracijo in prijavo uporabnikov po meri in omejitev dostopa do vsebine s kratko kodo.

Cene premij se začnejo pri 99 USD na leto za licenco posameznega spletnega mesta.

Začnite z omejevanjem vsebine Pro danes.

6. Članstva v WooCommerce: Najboljši vtičnik za članstvo v WooCommerce

članstva v woocommerceu

WooCommerce Članstva je dodatek za WooCommerce, ki vam omogoča, da omejite svojo vsebino samo na registrirane člane vašega spletnega mesta. Če na svojem spletnem mestu že prodajate digitalne izdelke in želite prodati tudi članstvo, potem poskusite WooCommerce Članstva.

Upoštevajte, da ni edine rešitve vtičnikov za ustvarjanje spletnega mesta za članstvo. Uporabiti boste morali brezplačni vtičnik WooCommerce; toda za sprejemanje ponavljajočih se plačil boste morali namestiti tudi vtičnik WooCommerce Subscriptions.

Glavna prednost dodatka je, da lahko izdelke WooCommerce omejite tako, da jih lahko kupujejo samo člani. Za premium člane lahko zagotovite tudi posebne popuste za celotno spletno mesto.

Če niste zadovoljni z nakupom, nudijo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Cene se začnejo pri 149 USD na leto za licenco posameznega spletnega mesta.

Začnite z članstvom v WooCommerce danes.

7. aMember Pro: Še en vtičnik za članstvo

logotip amember pro

aMember je še en celovit vtičnik za članstvo, ki obstaja že več kot desetletje. Preden začnete skočiti, ne pozabite, da aMember Pro ni domač vtičnik WordPress. To je programska oprema za spletno mesto članstva, izdelana s PHP, ki vam omogoča tudi, da jo vključite v WordPress.

Ker ta vtičnik ni bil posebej ustvarjen za WordPress spletna mesta, boste morda našli težave z združljivostjo z drugimi vtičniki WordPress.

AMember je na voljo z vsemi funkcijami, ki bi jih pričakovali od vtičnika za članstvo. Dobavlja se z neomejeno stopnjo članstva, celovitim upravljanjem članstva in 200+ plačilnimi sistemi (vključno s PayPal, Stripe in Authorize.net).

Stroški vtičnika znašajo 149,36 USD. Po nakupu vtičnika ga lahko namestite na neomejeno število mest.

Začnite z aMember danes.

Kateri vtičnik za WordPress za članstvo je najboljši za vaše potrebe?

Z našo primerjavo smo ugotovili, da je MemberPress najboljši vtičnik za WordPress članstvo, ki ga lahko imate na svojem mestu WordPress. To je najbolj obsežen vtičnik za članstvo v WordPressu.

Če želite vtičnik, ki se osredotoča na zadrževanje članov z zagotavljanjem robustne izkušnje učenja, kvizov in certificiranja, bi bil LearnDash prava izbira za vas.

Če morate izbranim članom trgovine WooCommerce (na primer Amazon Prime) ponuditi posebne cene in prikazovati določene strani in izdelke izključno zanje, potem so plačane članske naročnine najboljša izbira. Ne zamudite, da preverite te najboljše rešitve gostovanja WooCommerce.

Bonus: Oglejte si naš vtičnik WordPress za oddajo za ustvarjanje uspešnih daril.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljši vtičnik za članstvo v WordPressu za vaše potrebe.

Če želite ustvariti sistem upravljanja učenja, si oglejte ta
najboljši vtičniki WordPress LMS.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me