7 najboljših vtičnikov za pregled WordPressa za povečanje spletnih prihodkov

najboljši vtičniki za pregled besedila


Iščete najboljše vtičnike za pregled izdelkov za WordPress? To je dobra ideja! Če imate spletno mesto za mnenja, boste potrebovali popoln vtičnik, ki vam bo pomagal pri dodajanju ocen, povezovanju podružnic, prikazovanju odrezkov in povezovanju vaših prispevkov za vaše obiskovalce.

V tem članku vas bomo predstavili z najboljšimi vtičniki za pregled izdelkov.

Zakaj uporabljati vtičnik za pregled izdelka?

Od ocen pričakujemo določeno količino blestečih bralcev. Želijo si zvezde, odrezke, povezave in čudovite primerjalne tabele.

Na žalost ničesar od tega ne morete dostaviti s samim urejevalnikom ure WordPress. Vaša vsebina je morda čudovita, vendar bo manjkal dejavnik “vau”, ki ga bodo vaši bralci pričakovali s strokovnim pregledom.

Dobra novica je, da lahko z najboljšimi vtičniki za pregledovanje WordPress-a občinstvu daste točno tisto, po čemer hrepenijo. Najboljše od vsega? Kot ocenjevalec vam bo enostavno.

Pravi vtičnik poveča vaše ocene do profesionalne kakovosti. Preprosto napišite pregled, ugotovite svoje rezultate in jih dodajte v ustrezne razdelke v komponenti urejevalnika vtičnika.

Za lažjo izbiro pravilnega vtičnika smo sestavili seznam najboljših vtičnikov za pregled WordPressa. Oglejte si spodaj.

1. Pregled izdelka WP

Vtičnik za pregled izdelkov WP

Če na isto stran dodate več mnenj, vam bo všeč funkcija kratkih kod WP Product Review. Svoje kratke kode lahko postavite tako, da dodate polja za pregledovanje kjer koli znotraj objav in strani.

Pregledne preglednice so tudi popolnoma prilagodljive. Spremenite meje, širino, barve in ocene, da se popolnoma ujemajo z vašo blagovno znamko. Na izbiro je več kot 10 različnih ikon za ocenjevanje, vključno z zvezdami in srčki, tako da se lahko z njim resnično zabavate.

Na voljo so tudi poglobljene primerjalne karte. Kot tudi možnost uvoza informacij o izdelkih neposredno iz Amazona.

Začnite z ogledom izdelka WP danes!

2. Pregled WP Pro

Pregled WP Pro

WP Review Pro s 16 vnaprej izdelanimi, popolnoma prilagodljivimi predlogi naredi objave mnenj lahek.

S tem vsestranskim vtičnikom izberite želene odrezke, želeni sistem ocenjevanja in celo predstavite mnenja bralcev. Odlično deluje s skoraj vsako temo, ki je na voljo.

WP Review Pro ponuja tudi skoraj neskončne integracije. Vključite svoj vtičnik z Google Reviews, Yelp in Facebook Reviews. Lahko ga integrirate tudi z WooCommerce, če imate spletno mesto za e-trgovino.

Ta vtičnik je prijazen za mobilne naprave, optimiziran je za hitrost, pripravljen za prevod in ima na stotine gradnikov po meri.

Začnite z WP Review Pro danes!

3. Taqyeem

Taqyeem

Taqyeem deluje s stranmi, objavami in celo vrstami objav po meri. Je neverjetno enostaven za uporabo in ima na voljo številne možnosti prilagajanja, s katerimi lahko vaše blagovno znamko spremlja.

Ta vtičnik je pripravljen za prevajanje in optimiziran iskalnik. Obstaja celo podpora za RTL.

Izbirate lahko med neomejenimi barvami, več kot 500 pisavami in več ikonami za oceno pregledov.

Začnite danes s Taqyeem!

4. Recenzent

WordPress vtičnik za pregledovalce

Hitro in enostavno dodajte primerjalne tabele in ocene na strani, objave in vrste objav po meri s pomočjo vtičnika Reviewer.

Samo ustvarite predlogo, ki vam je všeč, in začnite pregledovati. Želite, da uporabniki dodajo tudi mnenja? Brez problema. Obiskovalci lahko uporabijo predlogo ali polja, ki ste jih ustvarili, in dodajo svoje misli na svoje spletno mesto. Nalaganje slik je možnost tudi za gostujoče recenzente.

Vsaka predloga, ki jo ustvarite, je prijazna do mobilnih naprav in se odziva, da se prilagodi kateri koli napravi.

Začnite z recenzentom danes!

5. Yelp Reviews Pro

Yelp Reviews Pro

Ustvaril Ninja Team, sila za Ninja Forms, Yelp Reviews Pro se združuje z Yelp, da prikaže vaše ocene, profil in vnose. Izjemno preprosta je uporaba in uporablja kratke kode za dodajanje potrebnih informacij v vaše objave, strani in gradnike.

Če ste predvsem pregledovalnik Yelp, ki se želi razširiti z lastnim spletnim mestom, je to vtičnik za vas.

Začnite z Yelp Reviews Pro danes!

6. Vse v eni shemi bogate odrezke

Shema bogate odrezke

Če želite iskati iz množice na spletnih iskalnikih, je All In One Schema Rich Snippets popoln vtičnik.

Odrezki vam omogočajo, da svoje kritike strnite v samo najpomembnejše informacije. Dodajte povzetke svojih misli, skupaj s fotografijami in ocenami, da iskalniki natančno vedo, kaj naj prikažejo. Odlično deluje tudi s Facebookom!

Začnite danes z vsemi v eni shemi bogate izrezke danes!

7. Ocene kupcev WP

Ocene strank WP so odlične, če uporabljate večplastno ali večkratno uporabniško platformo za pregledovanje. Tako boste imeli popoln nadzor nad prispevki uporabnikov, kar vam omogoča, da moderirate in izberete, kaj bo objavljeno.

Mnenja se bralcem prikažejo na privlačen način; vendar bodo iskalniki iskali mikroformat Schema.org. To je najboljše iz obeh svetov. Hkrati prosim svojo publiko in pajkove iskalnike!

Pregledi kupcev WP z lahko in hitro optimizirano hitrostjo ne bodo upočasnili vašega spletnega mesta; tudi če uporabljate njihove lestvice in ikone po meri.

Začnite z mnenji strank WP danes!

Upamo, da vam je ta članek pomagal odkriti najboljše vtičnike za pregled WordPress-a.

Če vam je bil ta članek všeč, boste morda uživali v naših objavah o najboljših vtičnikih z bogatimi delčki in kako enostavno ustvariti anketo v programu WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map