7 najboljših vtičnikov za samodejno beleženje WordPress-a za samodejno pilotiranje spletnega dnevnika

Najboljši vtičniki za samodejno blokiranje WordPress


Iščete najboljše WordPress vtičnike za samodejno blokiranje? Začeti blog je enostavno, vendar se veliko ljudi spopada z ustvarjanjem vsebin za svoj spletni dnevnik.

WordPress vtičniki za samodejno zapisovanje vam omogočajo, da vsebino iz drugih virov negujete in jih prikažete na svojem blogu. Lahko tudi prerazporedite in objavite sveže članke.

V tem članku bomo delili nekaj najboljših vtičnikov za samodejno beleženje WordPress-a za samodejni pilotiranje vašega spletnega dnevnika.

Zakaj vtičniki za samodejno blokiranje za WordPress?

Vodenje bloga in dodajanje nove vsebine vsak dan ni enostavno delo. S samodejnim vtičnikom za WordPress lahko samodejno pilotirate svoj spletni dnevnik in redno objavljate novo vsebino.

WordPress vtičnik za samodejno beleženje uvaža vsebino iz različnih virov RSS na vaše WordPress spletno mesto. Nekateri vtičniki celo preoblikujejo vašo WordPress vsebino in zagotavljajo, da nimate podvojene vsebine.

Na voljo je na stotine brezplačnih in vrhunskih WordPress vtičnikov za samodejno zapisovanje. Toda preden se potopite in izberete vtičnik za svoj blog, ne pozabite, da samodejno beleženje ni za vse. Medtem ko vtičnik za samodejno beleženje olajša objavo rednih člankov na svojem blogu, namesto da preprosto kopirate članke, je v vašem interesu, da svojo izbrano vsebino na nek način spremenite, da zagotovite, da vaše spletno mesto ne bo kaznovano za podvojeno vsebino.

Tu je nekaj priporočenih praks, ki jih morate upoštevati, če uporabljate vtičnik za samodejno beleženje.

 • Predstavljajte le odlomke namesto celotnega članka.
 • Dodajte dvakrat več izvirne vsebine kot izvorne vsebine.
 • Med zbrano vsebino dodajte komentar.

1. Feedzy RSS

RSS Feed

Feedzy RSS je priljubljen vtičnik za samodejno blokiranje WordPress. Omogoča vam prikaz vsebine iz neomejenih virov RSS na vašem spletnem mestu. Feedzy RSS se integrira z WordAI in SpinnerCheif, da preoblikuje izdelke, ki ste jih uvozili, tako da lahko vedno dodate svežo vsebino na svoj blog.

Podpira zapletene medije, vključno z predvajanjem zvoka in YouTube video posnetki. Ključne besede lahko tudi na črnem seznamu nadzorujete, kaj želite prikazati na svojem spletnem dnevniku WordPress.

2. WP RSS Aggregator

WP RSS Aggregator

WP RSS Aggregator je brezplačen in priljubljen vtičnik za samodejno blokiranje WordPress. Omogoča vam uvoz, združevanje in prikazovanje virov RSS iz več virov. Prav tako uvaža Atom vire in jih prikazuje na svojem spletnem dnevniku WordPress. WP RSS Aggregator ima predloge po meri z možnostmi oblikovanja za vire.

Podpira kratke kode in bloke za prikaz virov na objavah, straneh in vrstah objav po meri. Omogoča vam uvoz vsebine z neomejenih spletnih mest in celo upravljanje vseh virov s svoje nadzorne plošče WordPress…

3. RSS Feed Fetcher

RSS Feed Catcher

RSS Feed Catcher je preprost za uporabo WordPress vtičnik za samodejno blokiranje. Na voljo je enostaven vmesnik, ki vam omogoča upravljanje vsebine, ki jo uvažate z drugih spletnih mest. Vsebine lahko kuratirate v kategorije in jih razporedite glede na želeni interval.

Prav tako uvaža slike s RSS viri s pomočjo WordPress funkcij.

4. CyberSEO

CyberSEO

CyberSEO je napreden vtičnik za samodejno zapisovanje in urejanje vsebine WordPress. Uvaža RSS in Atom vire za prikazovanje člankov na svojem blogu. Vsebine iz več kot 100 jezikov prevajajo z Google Translate in Yandex Translate, ki jih objavljajo v vašem jeziku.

S storitvami drugih proizvajalcev vam omogoča, da prerazporedite dodeljeno vsebino in se prepričate, da vaša vsebina ni plagiat. Vgrajuje tudi medijske vsebine, vključno s slikami in videoposnetki.

Preberi več: Najboljši vtičnik za WordPress Translator.

5. WP robot

WP Robot

WP Robot je vrhunski WordPress vtičnik za samodejno beleženje. Združuje vire RSS iz ustreznih virov in redno objavlja vsebino na vašem spletnem dnevniku. Omogoča vam prilagajanje prispevnih člankov in dobro sodeluje z vsemi glavnimi temami WordPress-a.

Podpira 30 virov vsebine, vključno z Amazon, eBay, YouTube, Vimeo, Flickr itd. Za uvoz vsebine. Izdelke za e-trgovino lahko tudi negujete in jih prodajate v svoji spletni trgovini. Ima orodja za prevode, preoblikovanje vsebine in še več. WP Robot kaplja vsebino na svojem spletnem dnevniku in celo omogoča, da ročno objavljate večinske članke z enim klikom.

6. Cevi WP

WP cevi

WP cevi je močan in brezplačen samodejni vtičnik za WordPress. Popolna je za uvoz novic iz več virov in RSS virov ter celo uvoz izdelkov WooCommerce.

WP Pipes vam omogoča izdelavo vsebine, ki jo želite objavljati na spletnem dnevniku. Članke in izdelke WooCommerce objavlja na vaših družbenih straneh, kot so Facebook, Twitter, Pinterest in še več samodejno.

7. RSSImport

RSSImport

RSSImport je preprost vtičnik za samodejni zapis WordPress, ki uvaža RSS vire in prikazuje vsebino na vašem spletnem dnevniku. Podpira pripomočke in kratke kode za objavo člankov.

Kode predloge lahko uporabite tudi za dodajanje člankov na svoje strani.

To je vse.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljši vtičnik za samodejno beleženje WordPress-a za samodejno pilotiranje vašega spletnega dnevnika WordPress. Morda boste želeli preveriti tudi naš članek o najboljših vtičnikih WordPress za vsebino, ki jo ustvari uporabnik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map