7 najboljših vtičnikov za socialno preverjanje za WordPress (v primerjavi)

Najboljši dodatki za socialne dokaze za WordPress


Iščete najboljše socialne dokazne vtičnike za WordPress?

Ko potencialna stranka pristane na vašem spletnem mestu, ne ve, ali je vaš izdelek vreden svojega denarja in časa. Če jih želite prepričati, da preizkusijo vaš izdelek, morate zgraditi družbeni dokaz okoli svojega podjetja.

V tem članku bomo delili naš izbrani seznam najboljših vtičnikov za socialni dokaz za WordPress.

1. TrustPulse

TrustPulse

TrustPulse je najboljša aplikacija za obveščanje o socialnih dokazih na trgu. Da bi povečali udejstvovanje na vašem spletnem mestu, takoj prikazuje preverjeno aktivnost strank na vašem spletnem mestu. Ideja je, da je enostavno nekoga prepričati, da ukrepa, če vidi, da tudi drugi počnejo isto. Aplikacija v realnem času spremlja dejavnosti uporabnikov in jih prikazuje s svojo lokacijo na zaslonu, da spodbudi zaupanje.

Aplikacija TrustPulse spremlja in izpostavlja resnične nakupe, prijave, dejavnosti uporabnikov in še več. S svojimi naprednimi pravili in časovnim nadzorom lahko pravočasno prikažete obvestila o družbenih dokazih pravi publiki.

Omogoča vam povečanje konverzij in vam pomaga pri razvoju podjetja. Lahko uporabite vgrajeno predlogo za socialno preverjanje ali pa jo popolnoma prilagodite. TrustPulse odlično deluje na vseh priljubljenih platformah, kot so WordPress, Shopify, BigCommerce itd.

Pridobite TrustPulse danes!

2. Cveti ovacije

Uspevajo ovacije

Thrive ovation je priljubljen dodatek za WordPress, ki mu dodate socialni dokaz. Omogoča vam pretvorbo komentarjev v izjave v enem kliku. Vtičnik v komentarje zbira koristne informacije, kot so ime in fotografije, da bi lahko naredil čudovita pričevanja in jih prikazal na svojem spletnem mestu.

Thrive ovation lahko integrirate tudi s Facebookom in Twitterjem in tako zberete več pričevanj s svojih družabnih strani. Lahko celo ustvarite ciljno stran za zbiranje pričevanj, pošiljanje obvestil strankam in še več.

Ponuja zmogljivo nadzorno ploščo za upravljanje vseh vaših pripomb iz komentarjev, socialnih kanalov in spletnih strani. V programu WordPress lahko tudi ročno sprejmete ali zavrnete izjave.

Pridobite Thrive ovation še danes!

3. WPForms

WPForms

WPForms je najbolj uporabnikom prijazen vtičnik za obrazec WordPress. Omogoča vam ustvarjanje katere koli vrste obrazca, vključno s priročnim obrazcem, obrazec za prijavo uporabnika spredaj, registracijo uporabnika, kontaktirajte nas, anketiranje in anketiranje itd..

Če želite sprejeti izjave in jih pregledati, preden jih objavite, lahko ustvarite obrazec za predložitev sprednjega dela. Tako lahko pregledate poslane ocene na nadzorni plošči WordPress. Lahko celo sestavite vrsto objave po meri za ocene in ga ločite od obstoječih objav na spletnem dnevniku.

Pridobite WPForms še danes!

4. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster je najboljši vtičnik za optimizacijo generacij in pretvorb. Prihaja z močnim Tehnologija Exit-Intent® ki omogoča pretvorbo opuščenih obiskovalcev v naročnike in stranke. Z dodajanjem socialnega dokazila svojim akcijam boste pretvorili še več!

Oglejte si pojavni primer Syeda Balhija, ki uporablja socialne dokaze za spodbujanje obrazložitev.

socialni dokaz popup

Pridobite OptinMonster še danes!

5. Stalni stik

Stalni stik

Constant Contact je priljubljena storitev trženja e-pošte na trgu. Ko ustvarite optin obrazec s konstantnim stikom, lahko prikažete število ljudi, ki so že naročeni na glasilo, da spodbudite več prijav.

Nenehni stik lahko integrirate z vašimi najljubšimi marketinškimi orodji, kot je OptinMonster, in tako preprosto povečujete konverzije.

Pridobite stalen stik danes!

6. Deljeni štetji

Skupno štetje

Skupno štetje je brezplačni vtičnik za skupno rabo za WordPress. Na voljo je z več socialnimi gumbi, kot so Facebook, Pinterest, Twitter, E-pošta itd. S tem vtičnikom lahko prikažete število delnic, s katerimi si lahko ustvarite zaupanje s svojim občinstvom..

Ima več možnosti za oblikovanje socialnih gumbov. Izberete lahko slog in ga prilagodite glede na temo vašega spletnega mesta. Vtičnik omogoča tudi prikaz gumbov za skupno rabo družabnih omrežij pod in nad objavo.

Je lahek vtičnik in ne vpliva na hitrost vašega spletnega mesta. Shared Counts ponuja dodatke, vključno s Pinterestovo podobo in stanje predpomnilnika.

Pridobite skupne štetje danes!

7. ObvestiloX

Obvestilo

ObvestiloX je brezplačen socialni dokaz WordPress in vtičnik FOMO. Vtičnik za začetnike olajša nastavitev opozoril na vaše spletno mesto in vzpostavlja zaupanje. Poveča konverzije s prikazom različnih obvestil, kot so števila prenosov, komentarji, prodaja, pregledi in drugo.

Na voljo je z obvestilno vrstico, s katero lahko prikažete posebne ponudbe s popustom in obvestila o družbenem dokazu. Vtičnik vam omogoča tudi dodajanje odštevalnika, da ustvarite občutek nujnosti.

NotificationX združuje z WooCommerce, Easy Digital Downloads, Zapier, MailChimp, LearnDash in drugimi priljubljenimi vtičniki.

Pridobite NotificationX danes!

Upamo, da vam bo ta članek pomagal poiskati najboljše vtičnike za socialni dokaz za WordPress. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o najboljših vtičnikih vrstice WordPress za obveščanje, da povečate sodelovanje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map