7 primerjalcev najboljših povleči in spusti WordPress strani (2020)

najboljši gradbeniki strani wordpress strani v primerjavi


Iščete najboljšega WordPress graditelja strani? Želite zgraditi spletno mesto, ne da bi najeli razvijalca? Program za izdelavo spletnih strani WordPress z vlečenjem in spuščanjem vam olajša ustvarjanje in prilagajanje čudovitih spletnih mest, vsa sama.

V tem članku bomo primerjali najbolj priljubljene ustvarjalce strani WordPress, s katerimi povlečete in spustite, tako da lahko izberete najboljšega za svoje potrebe in začnete ustvarjati spletno mesto.

Opomba: Namesto ustvarjalca strani WordPress, če iščete popolno CMS / platformo za izdelavo spletnih strani, si oglejte našo zbirko najboljših ustvarjalcev spletnih strani.

Uporaba WordPress Page Builderja

Čeprav je enostavno najti WordPress temo, ki se prilagaja vašemu delovnemu toku, so možnosti prilagajanja na večini tem omejene. Če niste razvijalec, ne morete spremeniti svojega tematskega oblikovanja.

Tukaj prihaja ustvarjalec strani WordPress. Vtičnik WordPress za ustvarjanje strani omogoča, da ustvarite postavitve po meri za svoje spletno mesto po želji. V bistvu: če si lahko predstavljate, ga lahko zdaj ustvarite (tudi če niste tehnično pametni!).

Sorodno: Pregled WordPress-a: MORAJO prebrati pred zagonom spletnega mesta.

Poglejmo si, kaj morate imeti v mislih, če primerjate najboljše graditelje strani WordPress, da boste lahko izbrali pravega za svoje potrebe.

Kompatibilnost:

Če vas ne zanima spreminjanje obstoječe teme WordPress za vtičnik za ustvarjalce strani, morate najprej preveriti, ali je ustvarjalec, ki ga želite uporabiti, združljiv z vašo temo WordPress.

Če najdete kakršne koli težave z združljivostjo, boste morda želeli uporabiti temo, združljivo s graditeljem, za svoje spletno mesto. Večina gradbenikov v tem članku je združljivih z vsemi temami.

Lastnosti:

Ko primerjate funkcije, morate razumeti edinstveno kakovost vsakega graditelja. Na primer, nekateri gradbeniki so na voljo z veliko vgrajenimi postavitvami, medtem ko drugi ponujajo na desetine učinkov animacije.

Odzivnost:

Poskrbeti morate, da vam ustvarjalec strani omogoča, da ustvarite odzivne postavitve, prilagojene mobilnim napravam. Vsaka ustvarjalka strani, ki smo jo našteli v tem članku, vam omogoča, da ustvarite postavitve, prijazne mobilnim napravam.

Preverite tudi: Najbolj odzivne teme WordPress

SEO:

Poskrbeti morate, da ustvarjalec strani ustvarja SEO prijazne postavitve. Na srečo so vsi ustvarjalci strani, navedeni v tem članku, stoodstotno prijazni do SEO, če jih kombiniramo z vtičnikom Yoast SEO.

Zdaj pa si oglejmo najboljše vtičnike za ustvarjanje strani za WordPress.

Top 7 WordPress Page Builder

  1. Beaver Builder: Najlažji ustvarjalec strani WordPress
  2. Divi Builder: Popoln graditelj spletnega mesta s 100+ predstavitvami
  3. Elementor: WordPress ustvarjalec tem s številnimi integracijami
  4. Themify Builder: Najboljši način urejanja sočelja
  5. Uspeh arhitekt: Najboljši ustvarjalec ciljne strani za WordPress
  6. SiteOrigin: Najboljši brezplačni gradnik spletnih strani WordPress
  7. WP Bakery Page Builder: Najbolj priljubljen ustvarjalec spletnih mest WordPress

1. Beaver Builder: najlažji WordPress Page Builder

bober graditelj

Beaver Builder je eden najboljših gradnikov spletnih strani WordPress, ki jih povlečete in spustite. Omogoča vam, da ustvarite spletno mesto tako, kot želite, ne da bi poznali veščine kodiranja. Če želite ustvariti čudovite strani, lahko preprosto povlečete in spustite.

Beaver Builder ima na voljo na desetine čudovitih predlog strani, tako da lahko preprosto zasnujete svoj dizajn, ne da bi začeli iz nič. Izberete lahko predlogo, slike in besedilo zamenjate s svojo in nato pritisnete na objavo.

Beaver Builder deluje z večino tem WordPress, kar vam omogoča popoln nadzor nad vašo vsebino. Najboljša stvar je, da tudi če prenehate uporabljati vtičnik, se vaša vsebina prenese v urejevalnik WordPress, ki je znan tudi kot urejevalnik WYSIWYG. S načrtom in zgoraj lahko dobite čudovite teme, združljive s programom Beaver Builder, ki vam omogočajo spreminjanje stilov z domačim WordPressovim prilagoditeljem.

Cena: Začne za 99 USD za neomejena spletna mesta. Oglejte si naše ponudbe Beaver Builder!

Začnite z Beaver Builderjem že danes.

2. Divi Builder: popoln Builder spletnega mesta s 100+ demo posnetki

divi builder

Divi Builder je močan WordPress ustvarjalec strani, ki vam omogoča, da z vlečenjem in spuščanjem zgradite poljubno obliko na svojem spletnem mestu. Divi Builder izdeluje Elegant Themes, priznano podjetje za teme WordPress in vtičnikov.

Graditelj Divi deluje na skoraj vseh spletnih straneh WordPressa. Ponuja vam neskončne možnosti za ustvarjanje najbolj naprednih postavitev, ne da bi se morali dotikati ene same vrstice kode.

Vtičnik je vključen v 46 modulov za izdelavo, 20 vrst vrstic in 3 vrste razdelkov, ki jih je mogoče kombinirati in urediti tako, da ustvarijo približno katero koli vrsto spletnega mesta. S svojimi naprednimi oblikovalskimi nastavitvami lahko v veliki meri prilagodite vsak element.

Oglejte si tudi te otroške teme Divi.

Če rečem, če želite spremeniti obliko v realnem času, potem boste morda želeli uporabiti temo Divi. S temo lahko svojo stran sestavite z urejevalnikom frontenda, tako da lahko svoje strani posodabljate neposredno od sprednje strani, ne da bi bilo treba z nadzorne plošče preklopiti naprej in nazaj na spletno mesto.

Cena: Začne se pri 89 USD (vključuje 100+ paketov spletnih strani)

Začnite danes z Divi Builderjem.

3. Elementor: WordPress Builder tem s toni integracij

elementor

Elementor je prvi brezplačni in odprtokodni napredni ustvarjalec strani za WordPress. S svojim hitrim ustvarjalcem povleci in spusti lahko takoj prilagodite strani s sprednjega dela spletnega mesta. Elementor je znan po visokih hitrostih, zaradi katerih je zabavno in enostavno graditi.

Z obsežno knjižnico predlogov dobite na stotine čudovitih predlog WordPress njihovih vrhunskih oblikovalcev, ki jih lahko preko ustvarjalca strani izvozite na različna spletna mesta.

Elementor podpira odzivno mobilno prijazno zasnovo, ki vam omogoča izdelavo spletnih strani, ki odlično delujejo na kateri koli napravi.

Še nekaj kul lastnosti Elementorja so:

  • Platno: Lahko sestavite povsem novo ciljno stran brez glave ali noge, optimizirano za visoke konverzije.
  • Način vzdrževanja: Za vzdrževanje lahko spletno mesto dobite brez povezave z vgrajenim načinom vzdrževanja.
  • Zapierjeva integracija: Integracija vašega spletnega mesta s tretjo spletno aplikacijo je prelomen z uporabo njegove integracije Zapier.

Cene: Za eno licenco spletnega mesta se začne pri 49 USD

Začnite z Elementorjem še danes.

4. Themify Builder: Najboljši način urejanja sočelje

Themify Builder

Themify Builder ima vmesnik povleci in spusti, ki vam pomaga ustvariti poljubno postavitev, ki si jo lahko zamislite z lahkoto. Builder ima več kot 60 vnaprej izdelanih postavitev in učinkov animacije, ki jih lahko izbirate. To pomeni, da lahko hitro sestavite čudovite strani, ne da bi morali začeti iz nič. Vse, kar morate storiti, je, da preprosto uvažate postavitve, ki jih želite uporabiti, zamenjate slike in besedilo in ste končali.

Builder je standardna funkcija za vse teme Themify. Uporabite lahko tudi njihov vtičnik za ustvarjalce s katero koli drugo temo WordPress.

Preverite tudi: Najboljši vtičniki WordPress

S kompaktnega vmesnega vmesnika lahko s funkcijo povleci in spusti zgradite module hitro in enostavno. V sprednjem delu si lahko ogledate zasnovo in v živo prilagodite svoje module.

Za izboljšanje zmogljivosti Themify Builderja lahko najdete na tone različnih dodatkov, ki jih je mogoče kupiti ločeno ali v paketu.

Cene: Osnovni vtičnik je brezplačen. 39 $ za paket addon

Začnite danes z Themify Builderjem.

5. Thrive Architect: najboljši ustvarjalec ciljne strani za WordPress

uspeva arhitekt

Thrive Architect je ustvarjalec strani, ki je zasnovan za spletna mesta, osredotočena na pretvorbe. Thrive Architect so razvili isti ljudje, ki stojijo za Thrive Themes, podjetjem, ki prodaja teme, ki so usmerjene v pretvorbo, WordPress in vtičnike..

Thrive Architect je dobavljen z orodjem za urejanje povleci in spusti in 271 vnaprej izdelanih predlog predlog. S Thrive Architect lahko hitro ustvarite osupljivo domačo stran, prodajno stran, objave v blogih in vse, kar lahko zahtevate.

Cena: Začne za $ 67 za licenco za posamezno spletno stran ali 19 USD za mesec članstva v podjetju Thrive

Začnite z Thrive Architect še danes

6. SiteOrigin: Najboljši brezplačni WordPress Page Builder

siteorigin page builder

SiteOrigin je eden izmed najbolj priljubljenih graditeljev strani WordPress v skladišču WordPress, z več kot milijonom aktivnih namestitev. Pri SiteOrigin je gradnja odzivne vsebine na stolpcih lahka. Vaša vsebina se bo prilagodila vsem napravam, ne glede na ločljivost zaslona.

Graditelj SiteOrigin deluje brezhibno z vašimi obstoječimi gradniki WordPress, tako da lahko na spletna mesta, ki jih oblikujete, dodate svoje priljubljene gradnike. Builder odlično sodeluje z vsemi WordPress temami. Najboljši del SiteOrigin je, da lahko najdete veliko čednih združljivih tem WordPress, ki so jih zgradili isti ljudje za vtikom SiteOrigin.

Prilagodljivost je ena glavnih prednosti vtičnika. S svojim naprednim ustvarjalnikom vrstic lahko izberete točno število vrstic za vsak stolpec, ki ga dodate.

Cene: Brezplačno

Začnite z SiteOrigin še danes.

7. WPBakery Page Builder za WordPress (prej Visual Composer)

wp pekarna strani

WPBakery Page Builder za WordPress, prej znan kot Visual Composer, je eden izmed najbolj priljubljenih ustvarjalcev strani na trgu CodeCanyon, vodilno središče vrhunskih WordPress vtičnikov.

Če potrebujete vrhunski ustvarjalec strani WordPress, ki ponuja vseživljenjske posodobitve, ne iščite več kot WPBakery Page Builder. Na voljo je tako s frontendom kot tudi z zalednimi urejevalniki, kar omogoča hitro in enostavno urejanje vsebine.

WPBakery Page Builder brezhibno deluje s priljubljenimi vtičniki WordPress, tudi
Yoast SEO in WooCommerce. Kompatibilen je tudi z zmogljivimi vtičniki za prevajanje, kot sta Polylang in WPML, zato lahko preprosto sestavite večjezične spletne strani, ki jih poganja graditelj.

Cena: 46 dolarjev za licenco posameznega spletnega mesta

Začnite danes z WPBakery Page Builderjem.

Pogosta vprašanja: Izbira najboljšega ustvarjalca strani za WordPress

Ker je na stotine uporabnikom pomagal pri vzpostavitvi spletnega mesta, poznamo začetnike WordPress graditelja strani. Tu je nekaj pogosto zastavljenih vprašanj, ki jih lahko imajo vsi novi uporabniki pri izbiri ustvarjalca strani.

Kako omogočiti Builder strani v WordPressu

Omogočanje ustvarjalca strani v WordPressu je precej naravnost. Sprva, ko dodajate novo stran, bi lahko videli samo urejevalnik vizualnih in besedilnih besedil, ki je znan tudi kot urejevalniki WordPress WYSIWYG (kaj vidite, kaj dobite). Če želite namesto privzetega ustvarjalca omogočiti ustvarjalec strani, nadaljujte in na svoje spletno mesto namestite katerega koli od zgoraj oblikovanih strani WordPress.

Ko končate, boste lahko med ustvarjanjem strani ali urejevalnikom besedila in urejevalnikom besedil dodali novo stran ali objavo..

Kako ustvarim stran v HTML po meri v WordPressu?

Možnost ustvarjanja strani po meri v WordPressu omogoča lastniku spletnega mesta, da učinkovito ustvari različne postavitve glede na poslovne cilje. Stran v besedilu WordPress lahko ustvarite tako, da sledite tem korakom do WPBeginner.

Kateri WordPress Page Builder je najboljša izbira?

Skoraj vsak vtičnik za gradbenike je na voljo z graditeljem povleci in spusti na zaledju in urejevalnikom v živo na sprednji strani. Pomembno je razumeti, po čem je vsak ustvarjalec strani WordPress edinstven.

Po naši primerjavi smo ugotovili, da je Beaver Builder daleč najboljši proizvajalec strani WordPress, ki ga vleče in spusti. Na voljo je z vsemi funkcijami, ki jih potrebujete za izdelavo odličnih postavitev spletnih strani. S svojo obsežno zbirko vnaprej izdelanih postavitev lahko hitro sestavite stran od zgoraj. Ko izberete pravo postavitev za svoje spletno mesto, lahko stran prilagodite tako, kot želite.

Bonus: Oglejte si naš najboljši vtičnik za WordPress.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljšega WordPress strani za izdelavo strani za vaše potrebe.

Če ste uživali v tem članku, boste morda radi brali tudi, kako narediti spletno stran WordPress iz temeljev in nastaviti svoj spletni dnevnik, da boste ustvarili dodaten zaslužek..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me