7 primerjanih najboljših vtičnikov za upravitelja prenosov (hitri in varni)

Najboljši vtičniki WordPress Download Manager


Iščete najboljše vtičnike upravitelja prenosov za WordPress? Dobra ideja! Čeprav spletna mesta WordPress omogočajo nalaganje datotek in postavitev povezav za prenos v vaše objave in strani, ni privzetega načina za njihovo spreminjanje. Ker lahko z vtičnikom upravitelja prenosov sledite, upravljate in nadzorujete dovoljenja za nalaganje datotek. Če jih želite, jih lahko celo prodate za prodajo datotek!

Zato smo v tem članku izbrali 7 najboljših vtičnikov upravitelja prenosov za WordPress! Oglejte si jih, izberite si popolno ujemanje in pripravite se, da bodo rezultati všeč.

Izbira najboljšega vtičnika za upravljanje prenosov WordPress

Obstajajo različne vrste vtičnikov upravitelja prenosov. Medtem ko nekateri vtičniki omogočajo spremljanje prenosov datotek na svojem mestu WordPress, drugi omogočajo varen dostop do datotek.

Ker na svojem spletnem mestu ponujate datoteke za prenos, še ne pomeni, da potrebujete vse vrste vtičnikov upravitelja prenosov. Preden se potapljate in izberete upravitelja prenosov za svoje spletno mesto, je ključno, da preučite namen, da ne zapravite denarja na napačen vtičnik.

Zastavite si nekaj vprašanj.

 • Ali morate spremljati prenose WordPress-a?
 • Ali želite zagotoviti varen dostop do datoteke?
 • Ali želite sinhronizirati datoteke z Dropbox ali Google Drive?

Zdaj, ko imate osnovno idejo, pojdimo naprej in si oglejmo prvih 7 vtičnikov upravitelja prenosov za WordPress.

Na kratko: 7 najboljših vtičnikov za upravitelja prenosov

Namestitve PluginPriceActive
MonsterInsightsOd 79,60 dolarja na letoNad 2 milijona
WordPress File Download Manager17 dolarjev1.400+
Multiverso30 USD1.100+
Preprosti digitalni prenosiprost60.000+
WordPress Download Managerprost100.000+
Prenesite prilogeprost10.000+
Čudoviti prenosiprost10.000+

1. MonsterInsights

monsterinsights-plugin-wordpress

MonsterInsights je številka 1 na tem seznamu z dobrim razlogom. Ne le, da je najboljše orodje Google Analytics na trgu, je tudi najboljši vtičnik upravitelja prenosov za WordPress.

Z le nekaj kliki lahko na svojem spletnem mestu WordPress nastavite Google Analytics in dostopate do stvari, kot so statistika v realnem času, sledenje e-trgovini, sledenje oglasov, sledenje napotkov, sledenje priljubljenih objav, sledenje obrazcem in še več! To je skladno z GDPR, ne bo upočasnilo vašega spletnega mesta, do vseh potrebnih poročil pa lahko dostopate z nadzorne plošče WordPress.

Zdaj lahko z dodatkom za sledenje datotekam MonsterInsights uporabite tudi kot vtičnik za upravitelja prenosov! Potrebujete pomoč pri zagonu? Oglejte si naše vadnico o tem, kako v storitvi Google Analytics nastaviti Monster Insights s sledenjem prenosov.

Začnite z MonsterInsights danes!

2. WordPress File Download Manager

WordPress File Download Manager

Morate svojim strankam omogočiti varen dostop do zaupnih datotek? Nato je upravitelj prenosov datotek WordPress za vas vtičnik.

Uporabniki vašega spletnega mesta WordPress se lahko prijavijo in prenesejo datoteke, ki ste jim jih dodelili posebej. Tudi če je prenos datoteke URL, bo ta visoko varen vtičnik zagotovil, da datoteko lahko prenese samo dodeljeni uporabnik.

Začnite z upraviteljem prenosov datotek WordPress danes!

3. Multiverso napredno skupno rabo datotek

Multiverso

Napredni vtičnik za skupno rabo datotek s funkcijami, ki so prijazne razvijalcem, Multiverso vam omogoča, da na svojem spletnem mestu WordPress ustvarite razdelek za skupno rabo datotek, ki je dostopen uporabniškim vlogam, ki jih dovolite, od skrbnikov do naročnikov..

Nastavite varnostne preglede, velikost nalaganja datotek, kategorije in več. Na voljo je tudi veliko kratkih kod in seksi jQuery možnosti.

Začnite danes z naprednim deljenjem datotek Multiverso!

4. Preprosti digitalni prenosi

Preprosti digitalni prenosi

Če imate spletno mesto za e-trgovino in prodajate digitalne prenose, je Easy Digital Downloads idealen vtičnik za vas. S tem celotnim prodajnim sistemom lahko sledite karkoli, od e-knjig, fotografij, dokumentov, pesmi.

Na voljo v več kot 24 jezikih, EDD omogoča enostavno skok v prodajo in upravljanje prenosov, ne glede na to, kje na svetu ste.

Ta brezplačni vtičnik se integrira s PayPal, Amazon Payments, Stripe, Authorize.net, BitPay in še več. Potrebujete še več možnosti? Njihove premium razširitve omogočajo dostop do še več plačilnih prehodov, integracije e-poštnih storitev in možnosti upravljanja datotek.

Začnite z enostavnimi digitalnimi prenosi danes!

5. WordPress Download Manager

WordPress Download Manager

Upravljajte, spremljajte in prevzemite popoln nadzor nad prenosi datotek s pomočjo vtičnika WordPress Download Manager. Datoteke hranite tako, da jih dodelite uporabniškim vlogam ali z nastavitvijo gesel.

Za spletna mesta e-trgovine obstajajo možnosti za nastavitev licenc, cen, omejitev prenosov in drugo. Vključuje se tudi v DropBox, OneDrive, Google Drive in še več.

Ta brezplačen vtičnik je enostavno in enostavno pripravljen za uporabo in uporabljati več uporabnih funkcij.

Začnite s programom Download Manager danes!

6. Prenesite priloge

Prenesite priloge

Download Attachments je eden najboljših vtičnikov upravitelja prenosov, saj uporablja AJAX in preprost vmesnik za povleci in spusti. Ljubimo preprostost.

Če pa ste razvijalec in želite razširiti funkcije prenosov prilog, vam bodo všeč več filtrskih kljuk in funkcij..

Začnite s prenosom prilog danes!

7. Čudoviti prenosi

Čudoviti prenosi

Razvijalcem prijazen vtičnik je brezplačen za prenos in uporabo ter omogoča preprosto dodajanje gumbov in povezav za prenos na strani, objave in brisača.

Najboljše od vsega je, da lahko svoje statistike prenosov in poročila najdete neposredno na nadzorni plošči WordPress.

Začnite z nadvse ugodnimi prenosi danes!

Upamo, da vam je ta članek pomagal odkriti najboljše vtičnike upravitelja prenosov za WordPress.

Če ste uživali v tej objavi, vam bo morda všeč tudi naš seznam 6 najboljših varnostnih vtičnikov WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map