7 primerjanih vtičnikov za WordPress rezervacijo (2020)

najboljši vtičniki za rezervacije WordPress v primerjavi


Iščete najboljše WordPress vtičnike za rezervacijo in načrtovalce? Ali želite dovoliti, da obiskovalci vašega spletnega mesta rezervirajo termin ali rezervacijo na vašem spletnem mestu? Slab postopek rezervacije lahko sabotira vaše poslovanje in ugled. S pravim vtičnikom za rezervacijo WordPress lahko obstoječe spletno mesto WordPress enostavno spremenite v popolnoma funkcionalen spletni sistem rezervacij in terminov..

Z izbiro pride do zmede, zato si bomo v tem članku podrobneje ogledali nekaj najboljših vtičnikov za WordPress rezervacijo, ki vam pomagajo pri upravljanju spletnih terminov in rezervacijah. Na koncu boste pripravljeni sprejeti dobro informirano odločitev, zmedenost in brez težav.

Izbira vtičnika za rezervacijo WordPress

Vsak vtičnik za rezervacijo WordPress ima veliko funkcij za izpolnjevanje potreb upravljanja rezervacij. Kot uporabnik to otežuje izbiro pravega vtičnika, ki se popolnoma prilagaja osebnemu delovnemu toku in ustreza vašim zahtevam.

Preden se podamo v primerjavo, je vredno vzeti trenutek in preučiti, katere funkcionalnosti morate iskati v različnih vtičnikih za rezervacijo.

Namen:

Ni vsak rezervacijski vtičnik ustvarjen enako. Nekatere so narejene posebej za upravljanje rezervacij sestankov za storitve, druge pa za upravljanje rezervacij rezervacij (kot so hotelske rezervacije).

Če potrebujete več možnosti, lahko najdete tudi večnamenske vtičnike za rezervacijo, ki ponujajo tako termine kot rezervacije in rezervacije.

Lastnosti:

Nekateri vtičniki so sestavljeni samo za prikaz koledarja rezervacij na vašem spletnem mestu, kar pomeni, da ne podpirajo plačil prek spleta. To je lahko odlična možnost za ponudnike storitev, ki želijo svoje storitve promovirati neposredno s svojega spletnega mesta, vendar raje plačujejo brez povezave.

Razumevanje možnosti, ki jih boste potrebovali od vtičnika za rezervacijo za WordPress, vam lahko prihrani dragocen čas in denar. Bodite prepričani, da imate v mislih jasne cilje in preglejte značilnosti možnih rešitev za rezervacijo, preden vložite svoj čas in denar, da jih preizkusite voljno-nilly.

Uporabniška izkušnja:

Ponudba odlične uporabniške izkušnje je najpomembnejši vidik pri vašem spletnem poslu.

Preden izberete vtičnik za rezervacijo WordPress, si zastavite nekaj vprašanj:

Ali vaš najljubši vtičnik ponuja brezhibno mobilno integracijo, ki strankam omogoča, da rezervirajo na poti? Po rezervaciji vam omogoča, da strankam pošljete prilagojena sprožena e-poštna sporočila?

Ta vprašanja vam bodo pomagala najti pravi vtičnik za rezervacije za vaše edinstvene potrebe.

Kljub temu si poglejmo najboljše vtičnike za rezervacijo WordPressa na trgu.

1. Začnite z rezervacijo

startbooking

Začetek rezervacije je najboljši vtičnik za spletno rezervacijo in načrtovanje, ki strankam omogoča, da se na vašo spletno stran dogovorijo za sestanek. Če že uporabljate Google Koledar, lahko z njim integrirate svoj rezervacijski sistem.

Začetek rezervacije omogoča strankam brezhibno doživetje rezervacije. Tukaj je opisano, kako deluje.

Stranke si lahko na strani za ogled ogledajo in izberejo storitev prenosa. Ko izberete storitev, boste pozvani, da izberejo datum in čas, ki deluje. Nato bo pretok blagajne zajel vse bistvene podatke vaše stranke in jih varno shranil v sistem Start Booking.

Začnite z začetkom rezervacije že danes.

2. BirchPress

breza

BirchPress je eden najboljših vtičnikov za načrtovanje rezervacij, ki servisnim podjetjem omogoča načrtovanje rezervacij in sprejemanje plačil prek spleta.

S storitvijo BirchPress lahko z vgrajenim urejevalnikom obrazcev enostavno sestavite obrazce za rezervacijo in jih nato vstavite na svoje strani s kratkimi kodami.

Sinhronizira se z vašimi spletnimi koledarji, kot sta Google Calendar in iCal, zato si lahko hitro ogledate sestanke in razpoložljivost.

BirchPress vam omogoča tudi, da strankam pošljete visoko prilagojena e-poštna sporočila, ko je termin rezerviran, prestavljen ali preklican. Prav tako lahko stranke spomnite na prihajajoči sestanek, ne da bi morali uporabljati drugo programsko opremo za trženje e-pošte.

Ta vtičnik za razpored WordPress prihaja v paketu s plačili PayPal. Za več možnosti plačila lahko spletno mesto integrirate z WooCommerce.

Vtičnik BirchPress ima tudi na tisoče funkcij in kavljev, zaradi česar je eden najbolj uporabnikom prijaznih vtičnikov za sestanke, ki obstajajo.

Začnite z BirchPress danes.

3. Koledar rezervacij

koledar rezervacij

Vtičnik Booking Calendar je eden izmed najbolj priljubljenih vtičnikov za rezervacijo v skladišču vtičnikov WordPress z več kot 40.000 aktivnimi namestitvami. To je večnamenski vtičnik, ki omogoča upravljanje rezervacij sestankov in rezervacij s spletnega mesta WordPress.

Ta vtičnik je zelo enostaven za uporabo z veliko funkcionalnostmi, prilagojen širokemu krogu podjetij.

Vrhunska različica vtičnika vsebuje vse funkcije, ki jih boste kdaj potrebovali za spletno rezervacijo WordPress. Ker so vse rezervacije in nastavitve shranjene v vaši podatkovni zbirki WordPress, za upravljanje rezervacij ni treba imeti računa drugih proizvajalcev. Če pa želite uvažati vire iz virov drugih proizvajalcev, kot so Airbnb, Booking.com, HomeAway, TripAdvisor in podobno, potem lahko to preprosto storite tudi vi.

Obrazci za rezervacijo in podpora za koledar so odzivni, kar pomeni, da bodo videti odlično v vseh napravah, kot so namizni, mobilni ali tablični računalniki.

Najboljše od tega je, da je podprta široka paleta spletnih plačilnih prehodov, vključno s PayPal, Stripe, Authorize.net in še več.

Začnite z rezervacijskim koledarjem še danes.

4. Knjižno

knjižna

Bookly je popoln WordPress vtičnik za rezervacijo, ki avtomatizira rezervacijo in spletno razporejanje vaših storitev. Bookly je najprimernejši za rezervacije storitev, kot so sestanki v salonu, pregledi zdravja in dobrega počutja, izobraževalni / mentorski sestanki in druge strokovne storitve.

Ponuja brezhibno mobilno integracijo, kar omogoča enostavno rezerviranje sestankov na poti za vaše stranke.

To je eden najbolj enostavnih WordPress vtičnikov za rezervacijo termina. Celoten postopek rezervacije termina lahko nastavite od 2 do 6 preprostih korakov.

Bookly je združljiv z vtičnikom WPML, zato lahko ustvarite večjezično spletno spletno rezervacijo brez težav. Omogoča vam tudi enostavno upravljanje baze strank z zagotavljanjem neomejenega, razvrščenega in iskalnega seznama strank.

Preverite tudi: Kako ustvariti večjezično spletno mesto.

Glavne funkcije vtičnikov lahko izboljšate tudi z veliko različnimi dodatki, kot so kuponi, polja po meri, skupinske rezervacije, verižne sestanke, ponavljajoča se plačila in še veliko več.

Začnite z Bookly še danes.

5. Koledar enostavnih rezervacij WP

WP Enostavni koledar rezervacij

Koledar WP Simple Booking je prava rešitev za koledar rezervacij, če uporabljate preprost vtičnik WordPress kaže strankam razpoložljivost počitniške hiše. Upoštevajte, da ta vtičnik ne omogoča sprejemanja plačil v spletu.

Z brezplačno različico tega vtičnika za urnike dobite vse osnovne funkcije, ki bi jih pričakovali od vtičnika za koledar rezervacij. Na primer, lahko prikažete pripomoček za koledar rezervacij, ki prikazuje razpoložljivost in sprejemate tudi rezervacije prek uporabniku prijaznega vmesnika z večjezično podporo. Vendar boste morali plačilo sprejeti brez povezave.

S prvotno različico lahko koledarje za rezervacijo enostavno sinhronizirate z aplikacijami za izposojo drugih ponudnikov, kot so Airbnb, Booking.com in Flipkey. Zaradi tega se morebitne spremembe v koledarju za rezervacijo spletnega mesta samodejno odražajo na vaših računih tretjih oseb.

Začnite z WP Simple Booking Calendar danes.

6. WPForms

wpforms

WPForms je najboljši vtičnik za oblikovanje obrazcev za WordPress in vam omogoča enostavno ustvarjanje spletnih obrazcev za rezervacijo neposredno na nadzorni plošči WordPress. Z WPForms lahko preprosto vključite svoje obrazce za rezervacijo s katero koli aplikacijo drugih proizvajalcev prek integracije Zapier.

S svojo pametno pogojno logiko lahko prikažete ali skrijete polja obrazca glede na izbiro svojih uporabnikov. Omogoča vam tudi neopazno integracijo spletnih obrazcev z večjimi storitvami trženja e-pošte, vključno z MailChimp, AWeber, GetResponse in še več.

Prav tako podpira PayPal in Stripe plačilni prehod.

Če iščete popoln vtičnik za oblikovanje obrazcev WordPress, ki vam omogoča ustvarjanje poljubnih spletnih obrazcev, kot so kontaktni obrazci, obrazci za rezervacijo, obrazci za anketiranje, obrazci za prijavo itd., Je WPForms najboljša rešitev za vaše potrebe.

Začnite z WPForms danes.

Želite namesto tega začeti z brezplačno različico? Poskusite WPForms Lite.

7. WP Koledar rezervacij Wachipi

wp koledar rezervacij

WP Booking Calendar je vrhunski WordPress vtičnik, ki vaše spletno mesto WordPress spremeni v zmogljiv sistem rezervacij. Na svojem spletnem mestu lahko promovirate številne storitve in z lahkoto sprejemate spletne rezervacije. Stranke si lahko pred načrtovanjem sestanka ogledajo vaš spletni koledar rezervacij.

Po končani rezervaciji boste obveščeni tako vi kot tudi vaša stranka.

Vtičnik WP Booking Calendar je tudi združljiv z WPML, zato lahko sestavite večjezični sistem rezervacij.

Neposredno z nadzorne plošče WordPress lahko upravljate koledar rezervacij, rezervacije, obrazce in e-pošto.

Čeprav ni tako bogat kot funkcije Bookly, je dovolj dober, da rešuje osnovne potrebe upravljanja rezervacij.

Začnite z WPP rezervacijskim koledarjem danes.

Kateri vtičnik za rezervacijo WordPress morate uporabiti?

Po naši primerjavi smo ugotovili, da je BirchPress najboljši spletni dodatek za rezervacijo terminov za WordPress, saj vsebuje vse funkcije, ki so bistvene za upravljanje rezervacije rezervacij za vaše termine. Ne glede na to, katere storitve ponujate, je vtičnik opremljen z močnim naborom funkcij za upravljanje sestankov v spletu in rast vašega podjetja.

Za osnovni vtičnik za rezervacijo lahko uporabite WPForms ki je tudi najbolje ocenjeni gradnik obrazcev WordPress na trgu.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljši vtičnik za rezervacijo WordPress za vaše potrebe.

Ali želite prevesti tudi spletno mesto za rezervacije? Nato si oglejte našo primerjavo najboljših vtičnikov za WordPress prevod.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map