8 najboljših Oberlo alternativ za Dropshipping v primerjavi z WooCommerce

oberlo alternativa za woocommerce


Ali potrebujete aplikacijo dropshipping za WooCommerce, podobno kot Oberlo za Shopify?

Brez skrbi, pomagali vam bomo najti najboljše možnosti, ki so dobre kot Oberlo. V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših Oberlo alternativ za WooCommerce.

Izbira najboljših možnosti Oberlo za WooCommerce

Vsi vtičniki, navedeni spodaj, se lahko brezhibno integrirajo z vašo platformo WooCommerce. Ne glede na vašo panogo vam lahko ta vtičniki pomagajo poenostaviti vaše podjetje na drobno. Tu je nekaj ključnih funkcij, ki jih pogosto najdete v teh rešitvah.

 1. Preprosto uvozite izbrane izdelke
 2. Upravljajte uvoz neposredno s svoje nadzorne plošče WordPress
 3. Velika združljivost z vsemi temami in vtičniki
 4. Enostavna integracija z WooCommerce in WordPress

Začnimo torej in ugotovimo, kaj so ti vtičniki.

1. Dropship.Me

DropshipMe, oberlo alternative za WooCommerce

Dropship.Me je ena izmed najbolj priljubljenih rešitev Oberlo za podjetnike Dropshipping, ki jih je mogoče brez težav vključiti v WordPress in WooCommerce. Ponuja več kot 50.000 izdelkov iz priznane kitajske trgovine za e-trgovino AliExpress, ki jih je mogoče brez težav uvoziti na vaše spletno mesto WordPress. Ta vtičnik lahko uporabite na svojem spletnem mestu in začnete takoj prodajati navedene izdelke.

Je ena izmed najbolj zaupanja vrednih rešitev in ne boste potrebovali nobenih raziskav, preden začnete prodajati njene izdelke svojim obiskovalcem. Vse izdelke, naštete tukaj, strokovnjaki izberejo ročno in jih dodajo na seznam s strokovnimi naslovi in ​​slikami. Želeni izdelek lahko iščete z možnostjo iskanja in jih uvozite na svoje spletno mesto s samo enim klikom.

2. WooDropship

WooDropship je še en neverjeten vtičnik, ki vam omogoča enostavno prodajo vseh izdelkov AliExpress na vaši spletni strani WordPress. Vse, kar morate storiti, je, da ta vtičnik integrirate z WooCommerce in nato WooDropship podelite dovoljenje za dostop do vaše trgovine. Nato lahko začnete prodajati njegove izdelke neposredno iz vaše obstoječe trgovine.

Ta vtičnik deluje z vsemi sodobnimi temami in naprednimi vtičniki. Lahko ga integrirate z obstoječo trgovino ali s svojo popolnoma novo trgovino, kar je za vas primerno. S pomočjo njegove razširitve za Chrome lahko uvozite svoje izdelke v svojo trgovino. Tako so stvari preprostejše in hitrejše za vas in prihranite veliko vašega časa. Omogoča vam tudi urejanje podrobnosti o izdelku, da ustrezajo zahtevam vaše blagovne znamke.

3. Spocket

Spocket je ena najboljših rešitev za ustvarjanje zanesljivega in uspešnega podjetja Dropship. Ta vtičnik vam omogoča, da preizkusite navedene izdelke, preden jih dejansko začnete prodajati svojim obiskovalcem. Izbirate lahko med več kot 1000 različnimi dobavitelji dropshippingov z vsega sveta. Če želite vedeti, kako dodati novo državo na svoj seznam držav WooCommerce, je tu vodnik.

Če boste sami preizkusili izdelek, boste lažje razumeli, kaj prodajate, in lahko izključite izdelke, za katere menite, da niso dovolj dobri. Če je vaše podjetje s sedežem v ZDA, je dobra novica, da so vaše dobave lahko zelo hitre. Zato je 60% izdelkov s sedežem v ZDA. Brezplačno se lahko prijavite tudi brez dodajanja kreditne kartice.

4. Dropificirano

oberlo alternative za WooCommerce

Dropified je še ena neverjetna alternativa Oberlo, ki jo je mogoče integrirati z WooCommerce. Ta vtičnik je zelo močan in ponuja nekaj najnaprednejših funkcij, s katerimi bo vaše podjetje Dropshipping uspelo. Tu vam izdelkov sploh ni treba iskati posebej. Opozorilo vas bo vsakič, ko boste dodali nov izdelek. O spremembah cen ste tudi obveščeni.

Dodajanje izdelkov na vaše WordPress spletno mesto je le en klik. Da ne boste prodali izdelkov, ki niso na zalogi, samodejno posodobi raven zalog. Omogoča vam celo spremljanje pošiljke, tako da veste, kje je in ali je pravočasno prispela do vaše stranke.

5. Čebelarjenje

Čebelarjenje, plughipping plugin

Čebelarjenje je razširitev za WooCommerce, ki poveča prodajo vaše trgovine z lahkoto. S tem dodatkom lahko za povečanje prihodka uporabite različne funkcije. Na voljo je možnost Facebookovega klepeta, odštevalna košarica, celo dodajte kode kuponov za popuste, da spodbudite kupce k nakupu vaših izdelkov.

Ta vtičnik se z vašim vtičnikom WooCommerce integrira v manj kot 30 sekundah. Prav tako lahko spremljate poročila v realnem času in optimizirate svojo uspešnost za boljše rezultate.

6. Ezusy

Ezusy je najboljša možnost za vas, če želite izdelke AliExpress uvoziti v svojo prodajalno WooCommerce, ki jo poganja WordPress. Z Ezusyjem je enostavno prilagoditi svoje izdelke, preden jih dodate v trgovino. Na AliExpress vam tudi ni treba naročiti naročil. Samodejno to naredi za vas.

Obvešča vas tudi o posodobitvah izdelkov in spremembah cene. Svoje izdelke lahko začnete prodajati v samo 3 preprostih korakih. Najprej povežite svojo trgovino z Ezusyjem. Nato lahko izdelke, ki jih želite prodati, uvoziti in izdelke končno potisniti v svojo trgovino.

7. WooCommerce Dropshipping

WooCommerce Dropshipping je fantastično orodje za upravljanje trgovine, ki poenostavi vse, kar je povezano z Dropshippingom. To orodje lahko uporabite za upravljanje svoje trgovine, obveščanje dobaviteljev o nakupu prek vaše trgovine, uvoz uvoza in še veliko več. Prav tako vam omogoča, da svoje izdelke razvrstite v različne kategorije glede na dobavitelje.

Če je izdelek kupljen, bo vaš dobavitelj samodejno obveščen po e-pošti. Za svoje kupce lahko ustvarite tudi datoteko PDF za pakiranje. Ta datoteka se lahko pri nakupu priloži ob obvestilu.

8. WooCommerce Dropshippers

WooCommerce Dropshippers je popolnoma funkcionalna in s funkcijami bogata rešitev za podjetnike, ki plujejo po drobovih in ki odlično sodeluje z vašim spletnim mestom WordPress, ki omogoča WooCommerce. Ta vtičnik vam omogoča enostavno upravljanje vašega podjetja neposredno na nadzorni plošči WordPress. Tovornim pošiljateljem pošilja informacije o kakršni koli pošiljki skrbniku trgovine.

Vtičnik podpira tudi PayPal, tako da lahko administrator zlahka izvrši plačila svojim kapljarjem. Svojo prodajo lahko spremljate tudi s skrbniške plošče. Omogoča vam celo spremljanje pošiljke izdelka in poskrbi, da ga je pošiljatelj s kapljicami dostavil pravočasno.

Torej, to je nekaj najboljših alternativ Oberlo, ki jih lahko preizkusite v svoji spletni trgovini. Če potrebujete pomoč pri postavitvi trgovine za e-trgovino, je tu vodnik, ki vam lahko pomaga.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map