8 najboljših pogostih vprašanj WordPress Vtičniki v primerjavi in ​​mnenja (2020)

najboljši vtičniki wordpress faq


Ali ste od svojih obiskovalcev prejemali e-poštna sporočila, ki so vam postavljala isto vprašanje o svojih izdelkih, na katera ste že odgovorili? No, zabavno je odgovarjati na vprašanja stranke in odpraviti njihove dvome. Lahko pa je zastrašujoče, ko vam večkrat postavite ista vprašanja.

Pametna rešitev za reševanje te težave je, da na svojem spletnem mestu najdete razdelek s pogostimi vprašanji. Tako lahko navedete najpogosteje zastavljena vprašanja, odgovorite na vsa skupaj in jih na svojem spletnem mestu predstavite svojim obiskovalcem.

Če dvomijo, se lahko obiskovalci obrnejo na razdelek s pogostimi vprašanji. Poleg tega vam ne bo več treba znova in znova odgovarjati na ista vprašanja.

In kaj bi lahko bilo boljše od uporabe vtičnika FAQ? V tem članku vam bomo povedali o 8 Najboljših pogostih vtičnikov s tem boste lahko ustvarili razdelek s pogostimi vprašanji za svoje podjetje.

1. Heroic WordPress Pogosta vprašanja – vtičnik

HeroThemes, vtičniki FAQ

Heroic WordPress pogosta vprašanja Vtičnik je eden najbolj uporabniku prijaznih vtičnikov s čudovitim dizajnom in čudovitim zadnjim delom. S pomočjo tega vtičnika lahko ustvarite svoja pogosta vprašanja točno tako, kot želite. Ne potrebuje nikakršnega kodiranja.

S tem vtičnikom je enostavno prilagoditi svoja pogosta vprašanja zahvaljujoč ustvarjalcu, ki ga povlečete in spustite. Najboljše je, da podpira tudi slike, video posnetke in animacije. Vizualni materiali lahko vaše obiskovalce naredijo bolj jasne. Vtičnik vključuje 5 vnaprej določenih stilov FAQ, različne izbire ikon in vizualni urejevalnik, ki nudi prijetno urejanje.

Konfigurator najpogostejših vprašanj odpre možnost, da svoje pogosta vprašanja dodate kamor koli na spletnem mestu. Če želite ustrezati videzu svojega spletnega mesta, lahko uporabite njegove neverjetne možnosti prilagajanja.

2. Fancy FAQ – Vtičnik za WordPress FAQ

Fancy FAQs, vtičniki FAQ

Fancy FAQ je briljanten vtičnik, ki poenostavi postopek dodajanja odseka FAQ na vaše WordPress spletno mesto. Vtičnik je popolna rešitev, da obiščete svoje obiskovalce o vseh verjetnih poizvedbah o vaših izdelkih in storitvah.

Vrsta objave po meri s taksonomijo kategorije vam olajša integracijo pogostih vprašanj. Ko dodate svoja pogosta vprašanja, jih lahko na svojem spletnem mestu prikažete kjer koli želite. Lahko je na določeni strani, v objavi ali v pripomočku za to zadevo. To lahko storite s kratko kodo, ki vam jo je zagotovil vtičnik.

Ta vtičnik podpira tudi številne priljubljene vtičnike, vključno z WooCommerce. Če je vaše spletno mesto e-trgovina, boste še naprej lahko ponujali svoje izdelke in storitve brez težav.

3. Vtičnik za pogosta vprašanja WordPressa Tribulant

Vtičniki za pogosta vprašanja, vtičnik Tribunal FAQ

Pogosta vprašanja Tribulant WordPress so robustna rešitev WordPress, ki je vgrajena s popolno upodobljeno nadzorno ploščo, od koder lahko upravljate svoja pogosta vprašanja. Je zelo prilagodljiv, saj lahko nastavite nastavitve vtičnika in ga prilagodite svojim zahtevam.

Vaši uporabniki imajo lahko čisto sprednjo stran, od koder lahko z lahkoto pregledujejo vprašanja. Obrazec za iskanje, integriran s pomočjo vtičnika, omogoča uporabnikom natančnejše iskanje, ne da bi zapravili svoj čas.

Če želite, da bodo vaša vprašanja bolj koristna za uporabnike, lahko vprašanja sprejemate prek spletnega obrazca. To lahko storijo bodisi z registracijo in prijavo na spletno mesto bodisi neposredno iz sočelje. Lahko izberete možnost, kako želite, da obiskovalci pošljejo vprašanje.

4. WooCommerce FAQ FAQ Manager

WooCommerce FAQ Manager, vtičniki FAQ

WooCommerce FAQ FAQ Manager je popolna rešitev za dodajanje pogostih vprašanj na vaše spletno mesto e-trgovine. S tem vtičnikom lahko dodate pogosta vprašanja vsakemu izdelku na svojem spletnem mestu posebej. Najboljše je, da ni mogoče omejiti števila pogostih vprašanj, ki jih lahko dodate.

Pogosta vprašanja lahko razvrstite tudi v poljubnem vrstnem redu s povleci in spustite. Za vsako lahko uporabite tudi 7 čudovitih vnaprej izdelanih tem s odsekom za ustvarjanje tem po meri. Če vam določena barva ali pisava ni všeč, pojdite naprej in jo spremenite.

5. Pogosta vprašanja o WD-ju s strani Web-Dorado

Spletni Dorado, vtičniki FAQ

FAQ WD by Web-Dorado je še en neverjeten vtičnik FAQ, ki ga boste morda želeli preveriti. To je bogat in vpadljiv SEO vtičnik, ki vam omogoča enostavno dodajanje pogostih vprašanj na svoje spletno mesto. Vprašanja lahko celo kategorizirate, tako da jih bodo obiskovalci lažje našli.

Ko vaši obiskovalci vpišejo vprašanje, bodo odgovori predstavljeni v urejenem pogledu na harmoniko in uporabniki jih lahko kliknejo, da preberejo odgovore. Vtičnik podpira neomejeno število kategorij. S pomočjo razdelka Naročilo lahko spremenite tudi vrstni red svojih vprašanj. Oddelek za naročilo je opremljen s funkcijo povleci in spusti, zato se njihovo naročanje in preurejanje zdi zelo enostavno.

V svoja pogosta vprašanja lahko dodate tudi gumbe za skupno rabo v družabnih omrežjih, ljudem dodajte komentar in še veliko več. Vtičnik ponuja tudi veliko podporo. Lepe teme, ki so priložene vtičniku, lahko resnično postavijo vaša pogosta vprašanja.

6. Pogosta vprašanja o harmoniki WordPress Vtičnik

Pogosta vprašanja o harmoniki, vtičniki FAQ

Pogosta vprašanja o harmoniki WordPress Plugin je odlična rešitev za dodajanje pogostih vprašanj na vaše spletno mesto. Če jih želite v harmoniki, seznamu ali blokovskem slogu, ima ta vtičnik za vas vse možnosti. Vse kar morate storiti je, da namestite, aktivirate in preprosto začnete uporabljati vtičnik na svojem spletnem mestu.

Je zelo prilagodljiv, zato lahko svojim FAQom dodate slog po meri. Od spreminjanja barve, pisave, ikon, polmera meja in podobnega boste imeli veliko možnosti, da bo videz ločen. Omogočite lahko tudi možnost prevoda.

Vtičnik ponuja popolno podporo med delovnimi dnevi in ​​zajema namestitev in nastavitev, funkcije izdelka in odpravljanje napak.

7. Pogosta vprašanja o Arconixu od Tyche Softwares

vključiti

Pogosta vprašanja o Arconixu je brezplačen vtičnik za pogosta vprašanja, ki vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate eleganten razdelek s pogostimi vprašanji. S kratkim kodom jih lahko prikažete kjer koli na spletnem mestu. Lahko jih tudi skrijete ali pokažete s pomočjo animiranega stikala JQuery ali harmonike.

Prav tako vam omogoča, da svoje vprašanje in odgovore prikažete v skupinah, tako da jih označite v času, ko jih ustvarite. Omogočite lahko tudi potrditveno polje, ki vam omogoča, da na vrh dodate svoja pogosta vprašanja z vključeno povezavo.

Vtičnik je enostaven za uporabo in prilagajanje ter ima že več kot 10.000 aktivnih prenosov. Torej, oglejte ta vtičnik zdaj in na svoje spletno mesto dodajte lep razdelek s pogostimi vprašanji.

8. Ultimate FAQ

Odlična pogosta vprašanja

The Ultimate FAQ plugin je neverjeten WordPress vtičnik, ki poenostavi postopek dodajanja pogostih vprašanj na vaše spletno mesto. Od dodajanja neomejenih kategorij do ustvarjanja neomejenih oznak lahko ta vtičnik ustvari odličen razdelek s pogostimi vprašanji za svoje spletno mesto.

Če želite olajšati svoje uporabnike, lahko uporabite iskalni obrazec AJAX FAQ in omogočite bolj natančno iskanje na svojem spletnem mestu. Postavitev harmonike, ki je priložena temu vtičniku, vam omogoča, da svoje vprašanje in odgovore predstavite v stilu. Prav tako lahko ustvarite uporabniški priročnik in ljudem celo omogočite, da naložijo vaše vprašanje in odgovore v obliki PDF.

Vtičnik vam omogoča tudi oblikovanje pogostih vprašanj. S pomočjo CSS lahko svoj odsek naredite bolj eleganten in privlačen.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti nekaj najboljših vtičnikov za WordPress FAQ. Če želite, si oglejte ta priročnik na Kako dodati vprašanja za pogosta vprašanja – pogosta vprašanja v programu WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map