8 najboljših vtičnikov WordPress Pinterest leta 2020 (brezplačno in premijsko)

najboljši vtičniki pinterest za wordpress


Želite Pinterest uporabljati kot del svoje strategije družbenih medijev? Ker je Pinterest eden najbolj priljubljenih vizualnih iskalnikov, vam lahko pomaga, da na vaše spletno mesto potegnete na tone obiskovalcev in jih na koncu pretvorite v potencialne stranke.

WordPress ponuja številne neverjetne vtičnike, ki vam omogočajo, da svoj račun Pinterest integrirate na svoje spletno mesto WordPress, ne da bi kodirali posamezno vrstico. V tem članku smo zaokrožili 8 najboljših vtičnikov WordPress Pinterest, ki vam bodo to pomagali z lahkoto.

Pri tem smo dodali le tiste, za katere menimo, da so najboljše glede funkcionalnosti, enostavnosti uporabe in zmogljivosti.

Pa jih oglejmo.

1. Socialna vojna

socialna vojna, vtičniki

Social Warfare je eden vodilnih vtičnikov WordPress, ki vam omogoča, da na svoje spletno mesto integrirate gumbe za skupni delež. Ko namestite ta vtičnik, boste ugotovili, da nalaganje specifičnih slik Pinterest še nikoli ni bilo tako enostavno. In ne samo Pinterest, ta vtičnik vam omogoča, da spletno mesto povežete z več kot 15 različnimi spletnimi mesti družabnih omrežij.

Vtičnik je super lahek in ima zelo hitro delovanje. Omogoča vam tudi popoln nadzor nad deljenjem vsebine na družbenih platformah. Naslove, slike in opise lahko optimizirate.

Lahko celo prilagodite svoje gumbe, da se ujemajo s slogom vašega spletnega mesta. Vtičnik ima več kot 5000 različnih kombinacij slogov.

Prikažete lahko tudi svoje družabne deleže, da spodbudite več delnic. Če menite, da je vaše število prenizko, da bi ga lahko delili z obiskovalci, ga lahko skrijete, dokler ne doseže vnaprej nastavljene številke. Z množico drugih naprednih funkcij je ta vtičnik lahko neverjetna možnost za vaše podjetje.

2. Enostavni gumbi za skupno rabo družbe

Gumbi Easy Social Share, Pinterest Vtičniki

Gumbi Easy Social Share so še en sijajen vtičnik za povečanje izpostavljenosti vašega spletnega mesta. Naj bo to Pinterest, Facebook, Twitter, Instagram ali katera koli druga platforma, ta vtičnik ponuja najlažji način za dodajanje gumba za skupno rabo na vaše spletno mesto.

Lahko preprosto dodate nožice v svojo vsebino in dodate tudi optimizirane slike za svoje zatiče in galerije. Te lahko nato dodate s čudovitimi svetlobnimi polji in gumbi Pin. Ima celo čudovite galerije Pin, optimizirane naglede pin in samodejne gumbe za pin.

Na voljo je tudi zanesljivo analitično orodje, s katerim lahko spremljate uspešnost svojega spletnega mesta na različnih družabnih spletnih mestih. Easy Social Share Buttons je lahek vtičnik in omogoča optimizacijo slik za boljše rezultate. Vtičnik je odziven, zato so gumbi videti na vseh napravah ne glede na njihovo velikost.

3. Pinterest za WordPress – WordPress Pinterest Gallery Plugin

Pinterest za WordPress, Pinterest Vtičniki

Pinterest za WordPress je fantastična rešitev za integracijo računa Pinterest na vaše WordPress spletno mesto. Omogoča vam predstavitev plošč Pinsrest in zatičev na vašem spletnem mestu. Uporabite lahko tudi njegove možnosti prilagajanja, da prilagodite svojo višino, širino in oblazinjenje vaših Pinterest galerij.

Prav tako imate popoln nadzor nad tem, kaj želite prikazati na svojem spletnem mestu. Vtičnik ponuja možnost, da počistite slike, ki jih želite skriti na spletnem mestu. Na voljo imate tudi dva načina za povezavo zatičev. Lahko ga pokažete na pojavnih oknih ali jih povežete neposredno s svojim računom za Pinterest.

Poleg tega lahko ustvarite in prikažete neomejeno število galerij, izbirate med 30 različnimi barvami ozadja, uporabite izbirnik barv, da barvo galerije ujemate s svojim spletnim mestom in še več.

4. Profil GS Pinterest

GS Pinterest portfelj

GS Pinterest profil je odziven vtičnik za prikazovanje zatičev Pinterest na vašem spletnem mestu WordPress. S tem vtičnikom lahko s kratkimi kodami prikažete nožice kjerkoli, tudi na svojih widgetized območjih.

Tole vključiti je združljiv z najnovejšimi različicami WordPress-a in z Gutenbergovimi bloki. S profilom GS Pinterest lahko na Pinterestu povlečete nožice katerega koli uporabnika in prikažete zatiče s katere koli plošče, ki jo želite. Imate celo možnost, da dodate ali izbrišete število vrstic in stolpcev v območju od 1 do 6.

Pro različica vtičnika ima 5 različnih tem, od katerih ima vsaka svoj slog. Če želite uporabiti svoj lasten slog po meri, lahko to storite tudi z uporabo CSS po meri. Vtičnik je uporabniku prijazen in ga je enostavno nastaviti. Prejema tudi samodejne posodobitve in je zelo dobro dokumentiran.

5. TastyPins Pinterest Plugin

TastyPins, Pinterest Vtičniki

Tasty Pins je še en osupljiv Pinterest prijazen WordPress vtičnik, ki vam omogoča, da optimizirate svoje slike za Pinterest. S pomočjo tega vtičnika lahko nastavite svoj opis in slike, optimizirane za iskanje, s hashtagami, ključnimi besedami itd.

Z enostavnim klikom miške je mogoče preprosto skriti določene slike s svojega spletnega mesta. Omogoča vam celo onemogočanje pripenjanja določenih slik in jih varno obdržite na svojem spletnem mestu. Uporabnike lahko tudi prisilite, da prikrijejo skrite slike.

Vtičnik je zelo odziven in združljiv z večnamenskimi temami in vtičniki. Ponuja neomejeno podporo, zato vam nikoli ne bo treba ničesar skrbeti. Če se kadar koli srečate s težavo s pomočjo vtičnika, se preprosto obrnite na ekipo za podporo in ta vam bo pomagal rešiti težavo.

6. Vtičnik družbe Monarch Social Share

Monarh, kliknite za tvit, vtičnike za družabne deleže

Monarch je še en priljubljen vtičnik za skupno rabo, ki je napolnjen z neverjetnimi funkcijami. Ta vtičnik vam ponuja več kot 35 različnih družbenih omrežij. Ponuja tudi odlične možnosti prilagajanja, tako da lahko gumbe za skupno rabo ujemate z videzom svojega spletnega mesta.

Gumbe za skupno rabo lahko dodate na 5 različnih lokacijah. Lahko je na plavajoči vrstici, nad ali pod vašo vsebino, na slikah in videoposnetkih, pojavnih oknih in samodejnih vhodih. Pojavna okna in vtičniki so v 6 različnih stilih.

Nadzorna plošča Monarch je zelo uporabniku prijazna in jo lahko uporabljajo tako novorojenci kot tudi napredni uporabniki. Na nadzorni plošči Analytics lahko preverite tudi število delnic, sledilcev in všečkov. To vam pomaga spremljati uspešnost vašega spletnega mesta. Prav tako je med najboljšimi kliknite za tvitkanje vtičnikov za WordPress.

7. Šteje v skupni rabi – Gumbi za skupno rabo v družbenih medijih

Šteje v skupni rabi, vtičnik gumbov za skupne deleže

Skupno štetje je brezplačen vtičnik WordPress, ki vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate čudovite dodatke za družabne dele. Vtičnik ponuja kar 8 različnih platform za socialna omrežja, med katerimi lahko izbirate. Izberete lahko tiste, ki jih želite, in jih dodate na svoje spletno mesto, da spodbudite obiskovalce k skupni rabi vaše vsebine.

Vtičnik ponuja številne možnosti za oblikovanje gumbov. Izberete lahko tisto, ki najbolje ustreza dopolnjevanju vašega spletnega mesta.

Vtičnik je že naložilo več kot 4000 uporabnikov. S skupnimi števili vam ne bo nikoli treba kompromitirati uspešnosti svojega spletnega mesta, ker je bila hitro optimizirana za hitrost.

8. Pinterest Pin It Button (Oblika kazalca in objava slike)

Pinterest Pin It Plugin

Preizkusite Pinterest Pin It vtičnik, da svoje objave na spletnem dnevniku, slike, strani itd pripnete na vašo ploščo Pinterest. Zatiči lahko prikažete ali skrijete prek nastavitev vtičnika. Vtičnik vam omogoča tudi, da omogočite ali onemogočite gumb Pin IT, ki se prikaže, ko lebdite nad miškami.

Gumb Pin It lahko prilagodite tudi za povečanje ali zmanjšanje velikosti. Lahko celo spremenite njegovo barvo, da ustreza splošnemu izgledu vašega spletnega mesta. Če želite doseči več ljudi, vam vtičnik omogoča prevajanje v različne jezike. Vtičnik je združljiv z vsemi sodobnimi temami in vtičniki.

Ta vtičnik je na voljo brezplačno. Poleg tega je zelo odziven in dobro izgleda na napravah vseh velikosti. Torej poskusite zdaj in nam sporočite, kako vam je všeč ta vtičnik.

To je nekaj vtičnikov Pinterest, ki vam omogočajo, da spletno mesto integrirate s svojim računom za Pinterest. Upamo, da ste ugotovili, da je ta objava v pomoč. Če uporabljate kateri koli drug vtičnik, za katerega menite, da zasluži omembo na tem seznamu, nam to sporočite v spodnjih komentarjih.

Medtem preberite naš celotni vodnik o tem, kako uporabljati Pinterest za podjetja: The Ultimate Resource

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map